- 19 Mayıs 2015
- 1.836
- 3.271
- 333
- 39
Bu Enfal için numarası olan iletebilir mi sevinirimEğer aynı kişiden bahsediyorsak hayır. Uzun saçlı bir adam benim Enfal diye baktırdığım. Tekrar dönmüş. Eski yerinden 1 sokak arkada yemek yerinde bakıyor.
Özel mesajına bakabilirmisnBana birini söylediler çok iyi diye hatta isteyene verebilirim
Enes e WhatsApp dan mı ulaşıyorsunuz?enesin 6 ay once baktigi yildiznamede soyledikleri vadesiyle cikti
evet. bugun dedigi ani birebir yasayinca aklima geldi dinledim. diger falcilarin yorumlarini dinleyip yazicam hepsini ama sunu belirtiyim 5-6 aydir fal baktirmiyorum guncelde kim nasil bakiyor onu bilememEnes e WhatsApp dan mı ulaşıyorsunuz?
Bana da atabilir misiniz? Ayrılmış sanırım, numarasını da almamışımmirzanin bende kendi cebi var kendisine sorup bekleyen herkese oyle yazarim
hepsine baktırdım. ilk fallarından çıkan seyleri oldu. çok nadir baktırın bence. bir de orda bana ilk baktırdıklarımdan bilge abla ve cudi tuttu. ikinciye baktırdım hemen gaza gelip benim yaptıgımı yapmayınastrocenterde neslin yazar, Sibel Kara ve tanem suya baktıran oldu mu? anda bildikleri şeyler oldu baya
onun dışında yeni gelenlerden denedikleriniz oldu mu bir sürü yeni gelen olmuş
Rica etsem banada numarasını atabilir misinizevet. bugun dedigi ani birebir yasayinca aklima geldi dinledim. diger falcilarin yorumlarini dinleyip yazicam hepsini ama sunu belirtiyim 5-6 aydir fal baktirmiyorum guncelde kim nasil bakiyor onu bilemem
Bana numarasını yollayabilir misiniz??evet. bugun dedigi ani birebir yasayinca aklima geldi dinledim. diger falcilarin yorumlarini dinleyip yazicam hepsini ama sunu belirtiyim 5-6 aydir fal baktirmiyorum guncelde kim nasil bakiyor onu bilemem
Sizde numarası var mı??Enes e WhatsApp dan mı ulaşıyorsunuz?
Ben 2 gün önce suya baktırdım. Cikar mi bilmiyorum zamanı var. Ama onun dışında enerjisi güzel bir beyefendi. Kırmadan dökmeden olumsuzlukları söylüyor. Anda harfler verdi iliskimde ki kişinin adından bildi. Gelecek için ilk vadesi temmuz sonu ağustos başı eğer dediği gibi olursa yine yazarımEnes e baktıranlar bir update geçseniz
Vadesi çok uzak değilmiş, güzel şeyler dediyse inşallah çıkarBen 2 gün önce suya baktırdım. Cikar mi bilmiyorum zamanı var. Ama onun dışında enerjisi güzel bir beyefendi. Kırmadan dökmeden olumsuzlukları söylüyor. Anda harfler verdi iliskimde ki kişinin adından bildi. Gelecek için ilk vadesi temmuz sonu ağustos başı eğer dediği gibi olursa yine yazarım
Arkadaşlar Fama nın falları çıkıyor mu fikriniz var mı ?
Teşekkür ederim canım .İlk 2 fali tamamen cikti sonraki kotuydu bilemedi kendisi de cok karistirdim bakamadim dedi zaten
Umarım söylediği gibi olur ama devamı onun dediği gibi olmasın insallah:) duanıza talibizVadesi çok uzak değilmiş, güzel şeyler dediyse inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?