gönderdim özelden aldın mı?
ılla gununde cıkacak bısey yok,zamana bırak bıraz,kendını fala odaklama,olacagı varsa olur olmıycaksa ısterse 100 falcı olacak desın olmaz....
umutlanma,faldan medet umma,eger bır kısıye yogunlastıysan enerjını ondan cek,onu dusunmeyı bırak,hayatı oluruna bırak goruceksın kı vazgectıgın anda olucak yada hayırlı degılse olmayacak.....
10 dk.kuralından sebep burdan yazıyorum arkadaşım.şimdiye kadar gittiklerimin içinde emine ve serhan ablayı tek geçerim.şu anı,geçmişi süper biliyor.gelecekten dediklerinden biri çıktı.olmayacak birşeyse olumsuzuda diyor yalan yok onda.iki kere gittim aynıları dedi.öbür şeyelere asıl meseleye ben iki ay diyeyim sen iki yıl de yalan olmasın olacak dedi.bekliyoruz elimiz mahkum.
canım çok teşekkür ederim ben de sana mesaj atacaktım...
nasıldı peki...ayrıntı vermek istersen tabi özelden de yazabilirsin...
soğanlıktaki emine hanımın telefonunu bilen varsa gönderebilir mi çok acil....?
canım ben bu tarafı hiç bilmiyorum bir arkadasım götürdü beni de ben sana yarın telını gönderiririm.Sanırım soganlık bıraz sapa ama kadın gayet güzel baktı yanlıs dediğim hiç bir şey olmadı yanı....şaşırdımmm
bu arada 20 tl ye bakıyor
canım bu soğanlık emine 50 ye bakmıyormuydu. ya birde anadolu yakasındamı bu soğanlık ?
ben gelmek istiyorum ama kaçta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?