İstanbul'da Fal - Falcılar

çok haklısın canım. fal çıkmayınca umudumu kesmiştim ama bu yazdıklarından sonra yine aklıma düştü iyimi herşeyin bi zamanı var işte zorlamaya gerek yok. hayırlısı artık.

geçenlerde beşiktaştaydım symbol de nihalin çok methini duymuştum ogün orda yoktu kapıdaki adam nihalle eşdeğer bora var dedi

borayıda sürekli duymuştum facebook sayfalarında insanlar övüyoduu ayy bi gittim şok
zaten tip tip bakıyoo direk müşterilere sulanır gibi gözleride çok acayip bakamadım zaten
fal malda bakmadı saçma sapan konuştu ilişkin boş bilmemneyin boş yerdi yerdi 5 dakka gönderdi .

yanii bakamayanını gördümde böle saçma bişi görmemiştim

2 ay ya da 2 yıl demiş bu lafına şok oldum şimdi iyimi..bu kadarda standart sapmaz olmazki

kızlar tarık bugüün hasta imiş mecburen mehmete baktırdım 5 dakikalık faldı..birşey anlamadım tarıkla şengülün tersini söyledi çok mutlu bir tablo ben bile olmaz diyorum...öncesinde şengüle gittim angeli dinledim...nerdeyse yarım saat baktırdım...geçmişi şu anı bildi gelecekle ilgili bir şeyler söyledi öğüt verdi...ailemi falan özeli tutturdu...bakalım bekleyeceğiz...merakımı giderdi az çok...bakalım tarığa gittiğimde ne diyecek...ayrıntıyı özelden yazarım artık çünkü kafamı karıştırdım...

dün dejavu yiğite gittim ancak izinliymiş orda ata isimli yada ada isimdeydi hatırlayamadım çok güzel baktı gerçekten dejavu 2 de ama.yeni tanıştığım çocuğun ismini bildi küstüğümüzü bilfi ankaralı olduğunu bildi .diğer biri var dedi karadenizli ismini verdi bildi işimdeki sorunları anlattı .bakalım gelecek içinde küstüğüm sevgilinle 1ay içinde barışacaksın dedi.görücez bakalım.bence bi deneyin arkadaşlar ...yiğitle benim frekanslar tutmadı ama bu iyidi.

arkadaslar merhaba,

emine ye baktirdim genel olarak cok iyi bildi size sorum gelecekle ilgili dedikleri cikiyor mu? cok güzel gerceklesmesi imkansiz birsey söyledi inanmak istiyorum ama inanamiyorum gercek olamayacak kadar güzel

birde elmira ya baktirmistim bazilari memnun kalmamis ama beni iyi bildi gecmis simdiki zaman cok dogruydu gelecekle ilgili söyledigi bazi seyler de gerceklesti. umarim diger söyledikleride de olur.
onun disinda bayrampasa da sena hanim var evinde yildiznameye bakiyor 50 tl. olmasi lazim fiyati isterseniz telefonunu yazabilirim. lütfen yanlis anlamayim kimseyi tanimyorum kimsenin reklamini yapmiyorum sadece kendi deneyimimi yazdim.

Emineye gidenlere soruyorum...
Hiç sevgilin dönmeyecek dediği olan oldumuuu
yada bu ilişki yürümeyecek dediği oldumuu
yanı sanırım bu kadında herkese gaz verıp gönderiyorrr
ok anı bıldı cok guzeldı ama cok guzel gelecek yorumu yaptıı herkes dönüyo anasını satayımmm
bu kadında umut tacırı mı çıktıııı acaba diyorummm
olumsuz yorum yapılanlar yazarsa rahatlayacam...

ben şunu anlayamadım..burdada yazanlar olmus.. fal deneyimlerimde gittiğim falcılar inanmadıgın için çıkmıyo diyenler var.. birde inanıyorsun beklentin olmasın diyenler var.. bu nedir ya?? hangisine inanayım şimdi? :26:

Symbol Levente de Serkan a da yakın zamanda gittim. İkisi de duygusal konuda birbirinin zıddı şeyler söylediler. Hangisine inanacağımı bilemedim
Bu iki arkadaşa gidip de falı çıkan var mı aranızda? :2::2:

ya kızlar şu avcılardaki düş cafe nesibeye gitmiştim zaten daha öncede yazmıştım. arkdaş taviyesiyle 3 kız gittik. şimdi anlatayım kısaca;
1. eylül 14 te 2.5 senelik ilişkimi bitirmiştim. fala baktı normalde tarotta isim çıkmaz diye biliorum ama o söledi ismini doğru bildi yani. ve herşeyi tüm yaşadıklarımı öle güzel anlattı ki. hatta bana kızma sakın ablan olarak gör ama böyle çok yanlış birini seçmişsin yazıık dedi. bu insan peşini bırakmıcak ama korkma dedi sölediklerini yapcak cesareti yok dedi. 18 ekimde seni arayıp neden benden ayrıldın diye hesap sorcak sana görüşmek isticek ve görüşceksiniz dedi. ve biz 2 günlük bir sapma ile 20 ekimde buluştuk. gerçekten arayıp hesap sordu yüzyüze görüşelim dedi görüştük. ama olmadı zaten istemiordum.
2. sizin mahkemelik bir işiniz olcak dedi aile ile ilgili ve dediği gibi şuan mahkememiz sürüyor.
3. 5 ay sonra biri çıkıcak karşına dedi. yurtdışıyla işi olan biri. sen görüşceksin bu çocukla. zaten eski erkek arkdaşında seni bu çocukla görünce senden vazgeçcek dedi. ve şuan gerçekten 5. ay oldu. biri var ve yurtdışına iş için çıkmış yeni gelmiş biri. gerçi çok içim ısınmadı ona acaba sırf falda dedi diye görüşmüş olmayayım.
şuan kafam çok karışık bu nesibeden memnun kaldım söledikleri çıktı. başka şeylerde söledi ama yaza doğru belli olcak. olması muhtemel şeyler zaten sölediği yani olacak gibi zaten. ama aynı falcıya tekrar gitmek istemiorum. farklı olsun istiyorum bu defa. şu emine yi merak ettim. gerçekten memnun kalındımı. kafamda 3 isim var hatta 4. biri sarmaşık cafe de hasan, 2. en son dem cafede olduğunu okumuştum seval. 3. emine galiba soğanlıda diğeride rahman hoca diye biri varmış esenlerde ama korkuyorum bu adamın kesin çok kuvvetli 3 harflileri vardır birde evdeymiş galiba eve gitmekte istemiorum. bana fikir verirmisiniz sizce hangisini tercih etsem. birde şu nesibe yanımda gelen diğer iki arkadaşımdan birinin erkek arkdaşının askerliğinin kıbrısa çıkcağını bildi diğeri memnun kalmadı

Soğanlık Emine'ye gidicem ama ne kadara bakıyor hala öğrenemedim??? Kendime söz verdiğimden dolayı çok pahallıysa gidemem çünkü...

canım bu soğanlık emine 50 ye bakmıyormuydu. ya birde anadolu yakasındamı bu soğanlık ?

Arkadaşlar iki gündür uğraşıyorum soğanlık eminenin numarası için ama hala bulamadım numarayı bilen varsa lütfen bana özelden yollayabilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…