Emineye gidenlere soruyorum...
Hiç sevgilin dönmeyecek dediği olan oldumuuu
yada bu ilişki yürümeyecek dediği oldumuu
yanı sanırım bu kadında herkese gaz verıp gönderiyorrr
ok anı bıldı cok guzeldı ama cok guzel gelecek yorumu yaptıı herkes dönüyo anasını satayımmm
bu kadında umut tacırı mı çıktıııı acaba diyorummm
olumsuz yorum yapılanlar yazarsa rahatlayacam...
ilişkim ile ilgili bana pembe tablo çizmedi.gayet dobra dobra konuştu:)
neyse icim rahatladi söylediklerinin cikmasini cooook istiyorum cünkü... genel olarak memnun galiba herkes emine den.
Avcılardaki düş cafe nerde tam olarak nesibe idi sanırım nekadara bakıyor bide memnun kalan varmı arkadaşlar birkaç kez okudum burda ama .bilgi alabilirmiyim
Avcılardaki düş cafe nerde tam olarak nesibe idi sanırım nekadara bakıyor bide memnun kalan varmı arkadaşlar birkaç kez okudum burda ama .bilgi alabilirmiyim
arkadaslar merhaba,
emine ye baktirdim genel olarak cok iyi bildi size sorum gelecekle ilgili dedikleri cikiyor mu? cok güzel gerceklesmesi imkansiz birsey söyledi inanmak istiyorum ama inanamiyorum gercek olamayacak kadar güzel
birde elmira ya baktirmistim bazilari memnun kalmamis ama beni iyi bildi gecmis simdiki zaman cok dogruydu gelecekle ilgili söyledigi bazi seyler de gerceklesti. umarim diger söyledikleride de olur.
onun disinda bayrampasa da sena hanim var evinde yildiznameye bakiyor 50 tl. olmasi lazim fiyati isterseniz telefonunu yazabilirim. lütfen yanlis anlamayim kimseyi tanimyorum kimsenin reklamini yapmiyorum sadece kendi deneyimimi yazdim.
cok begenmısın duydummmm
Soğanlık Emine'ye gidicem ama ne kadara bakıyor hala öğrenemedim??? Kendime söz verdiğimden dolayı çok pahallıysa gidemem çünkü...
hımmm...tahmin ediyorum galibaa:)
kadın gayet iyidi valla...hakkını yememek lazım..ama gelecek tutacak mı,ona bakacağım.
etolie'ciğim özelden emine hakkında yorumunu bekliyorum eski kızlardan bir sen kaldın yorumunu bilmediğim:)
ayrıca kendimi benzin döküp yapmak istiyorum,
çok güldüm buna allah iyiliğini versin
şimdik emineye aranızda en çok ben fal baktırmış bulunmaktayım ki sayısını hatırlamıyorum
her baktırmamda üzerine basa basa aynı şeyi söylediği mevzu hakkında henüz sonuca ulaşamadım tarih vermiyor o yüzden geldi geçti diyemem tam bir muamma benim durum
burada bir çok kişi numarasını istedi gidenler olur elbet onlarda yorumlarını paylaşırsa ortak bi fikir ediniriz diye düşünmekteyim
etolie'ciğim özelden emine hakkında yorumunu bekliyorum eski kızlardan bir sen kaldın yorumunu bilmediğim:)
ayrıca kendimi benzin döküp yapmak istiyorum,
çok güldüm buna allah iyiliğini versin
şimdik emineye aranızda en çok ben fal baktırmış bulunmaktayım ki sayısını hatırlamıyorum
her baktırmamda üzerine basa basa aynı şeyi söylediği mevzu hakkında henüz sonuca ulaşamadım tarih vermiyor o yüzden geldi geçti diyemem tam bir muamma benim durum
burada bir çok kişi numarasını istedi gidenler olur elbet onlarda yorumlarını paylaşırsa ortak bi fikir ediniriz diye düşünmekteyim
ahahha, onu da doğru yazamamışım, tuşlara basan parmaklarımı da eşşek arıları sokabilir mi mümkünse=)) evet cnm bana da tarih vermedi, bu da ucu açık fal türü sanırım, ahauhaha, sinirlerim bozuldu ondan gülüyorum artık
kelebekcim; yani muhteşem diyemem ben de, yalnız o an aklımı meşgul eden sorunla girince olaya direk insanda bir ürperti oluşuyor. o şaşkınlıktan etkilendim. ama öyle geçmiş veya şu anki diğer olaylar hakkında derinlemesine bir şey söylemedi. gelecek de çıkar mı çıkmaz mı muamma, sanmıyorum ya neyse...
ayrıca kendimi benzin döküp yapmak istiyorum, daha 5-6 sayfa önce falcı hakkındaki yorumu okumadan deneyimi olan var mı yazılıyor. tamam yeni girenlerin sayfaların hepsini okuması tabii ki beklenemez, ben bu foruma girdiğimde 80. sayfadaydı, her sayfayı tarıyorum mutlaka, 5 gün bakamasam 5 gün öncesinden başlıyorum.
bir de millet numara istiyor alıyor, sonra yorum falan yok, biraz paylaşımcı olalım kızlar(paylaşmayanlar için gelsin bu da)...
BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM: BORA'YA GİTMEYİN, BİRİNE TUTTURMUŞ OLSA BİLE ŞANSINA TUTTURMUŞTUR O. TANIMAM ETMEM, GAREZİM DE YOK, FAKAT 3 YILDIR BİLİRİM ONU TOPLAMDA 2 KEZ BAKTIRDIM, BAKTIRANLARI DUYDUM, HATTA YANIMDA BİRİNE FAL BAKARKEN DUYDUM O ADAM FOS, MAKSAT BOŞUNA PARANIZ GİTMESİN.
Beşiktaş symbol'ün en iyisi toplam yorumlara göre: Nihal'dir.
Taksim Symbol ise Tarık'tır.
Cadde Symbol: Serkan ve Levent. SYMBOL'DE SERKAN'I DA BEĞENEN VAR LEVENT'İ DE. LEVENT'İN DEDİĞİNİ YAŞADIM BEN. SERKAN'IN FALI O AN KISA VE ÖZ GELİYOR İNSANA ANCAK YETERSİZ BANA GÖRE. LAKİN 5 DAKİKA O PARAYA DALGA GEÇER GİBİ FAL BAKILMAZ. LEVENT YA ÇOK İYİ BAKAR YA HİÇBİR ŞEY BİLEMEZ AMA UZUN BAKAR.
bu arada ANGEL, emine hakkında güzel soru sormuşsun, gidip de eski sevgilin dönecek ve bununla evleneceksin demediği var mı aranızda daha başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?