İstanbul'da Fal - Falcılar

ilişkim ile ilgili bana pembe tablo çizmedi.gayet dobra dobra konuştu:)

Avcılardaki düş cafe nerde tam olarak nesibe idi sanırım nekadara bakıyor bide memnun kalan varmı arkadaşlar birkaç kez okudum burda ama .bilgi alabilirmiyim

ilişkim ile ilgili bana pembe tablo çizmedi.gayet dobra dobra konuştu:)

bnada gerçkleri söledi ewet dönücek dedi ama yine yürütemiceksniz sen yorulmşsun dedi we başka birile ewlncen sen dedi sen bunla ewlncen ws die bişey demedi:):) aman dönsünde ewliliği sora dşünürüz:)

Avcılardaki düş cafe nerde tam olarak nesibe idi sanırım nekadara bakıyor bide memnun kalan varmı arkadaşlar birkaç kez okudum burda ama .bilgi alabilirmiyim

canım bikaç sayfa önce anlatmıştım ben düş cafedeki nesibeyi. ben memnun kaldım ama birlikte gittiğim arkdaşıma hiçbiri çıkmadı sadece an ve geçmiş çıkmıştır. bana hem an , geçmiş hemde gelecekten iki üç şey bildi ve diğer bir sölediğide yaza doğru gibi olcak ama hani eminim kesin olcak gibi şuanda avcılar medicana nın yanında düş cafe ben eylül 2010 da 20 tl baktırmıştım. bugün arkdaş söledi 25 yapmış

avcılar düş cafe nesibe şarlatanın teki...
daha önce de yazıldı kadın tam bır facıaaa
hıc bırsey bılemedı her dedıgı yanlıstı,hıc bıysey tutturamadı gecmısı bılemedı kı gelecek tahmını tutsun
en sonunda kadına bırseyı de bılseydın dedımm sınırlendı kovdu benııı
tarot kartlarını al kendın bakk ondan ıyı bakarsın

canım ıstıklal e gırdıgın zaman soldan ılerlıyorsun bıraz asagı ındıgınde hanı beyoglu cıkolatası satan bı dukkan var benetton un karsısına denk geliyo pinokyo cafe die bir yer orada kahve,tarot su ve iskambil falları mükemmel bakılıyo mete ve olga die birisi var tarot ve suda onu iskambil ve kahvede de olgayı kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız:)

kızlar istiklal caddesinde yeni bir yer açılmış bütün eski falcıları toplamışlar banada bi arkadaşım tavsiye etti kahve,tarot su ve iskambil bile bakılıyo kahve ve iskambilde olga tarot ve su da mete die biri var ikisinide denedim şiddetle tavsiye ederim boşuna cafe cafe gezmeyin ikiside eski falcılardan yeride istiklal caddesinde benotton binasının karşı sokağında büyükparmakkapı sokak pinokyo cafe sokağın sonuna doğru sağda

Arkadaslar, Medyum Zodyak var, televizyonda bi kanalda da tarot bakıodu.Ona fal baktırmayı dusunuorum ama biraz pahalıca. Daha once Zodyak a fal baktırmıs olan varsa yorumlarını bekliorum. Deger mi yoksa bilemio mu?

o yıldıznameye bakan nasıl ... ? bıraz bahsedermısın ıstersen ozelden de yazabılırsın . yıldızname baktırmayı cok ısıtıyorum cunku ama herkes bakamaz onu.

hımmm...tahmin ediyorum galibaa:)

kadın gayet iyidi valla...hakkını yememek lazım..ama gelecek tutacak mı,ona bakacağım.

etolie'ciğim özelden emine hakkında yorumunu bekliyorum eski kızlardan bir sen kaldın yorumunu bilmediğim:)

ayrıca kendimi benzin döküp yapmak istiyorum, daha 5-6 sayfa önce falcı hakkındaki yorumu okumadan deneyimi olan var mı yazılıyor. tamam yeni girenlerin sayfaların hepsini okuması tabii ki beklenemez, ben bu foruma girdiğimde 80. sayfadaydı, her sayfayı tarıyorum mutlaka, 5 gün bakamasam 5 gün öncesinden başlıyorum.

bir de millet numara istiyor alıyor, sonra yorum falan yok, biraz paylaşımcı olalım kızlar(paylaşmayanlar için gelsin bu da)...

BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM: BORA'YA GİTMEYİN, BİRİNE TUTTURMUŞ OLSA BİLE ŞANSINA TUTTURMUŞTUR O. TANIMAM ETMEM, GAREZİM DE YOK, FAKAT 3 YILDIR BİLİRİM ONU TOPLAMDA 2 KEZ BAKTIRDIM, BAKTIRANLARI DUYDUM, HATTA YANIMDA BİRİNE FAL BAKARKEN DUYDUM O ADAM FOS, MAKSAT BOŞUNA PARANIZ GİTMESİN.

Beşiktaş symbol'ün en iyisi toplam yorumlara göre: Nihal'dir.

Taksim Symbol ise Tarık'tır.

Cadde Symbol: Serkan ve Levent. SYMBOL'DE SERKAN'I DA BEĞENEN VAR LEVENT'İ DE. LEVENT'İN DEDİĞİNİ YAŞADIM BEN. SERKAN'IN FALI O AN KISA VE ÖZ GELİYOR İNSANA ANCAK YETERSİZ BANA GÖRE. LAKİN 5 DAKİKA O PARAYA DALGA GEÇER GİBİ FAL BAKILMAZ. LEVENT YA ÇOK İYİ BAKAR YA HİÇBİR ŞEY BİLEMEZ AMA UZUN BAKAR.

bu arada ANGEL, emine hakkında güzel soru sormuşsun, gidip de eski sevgilin dönecek ve bununla evleneceksin demediği var mı aranızda daha başka?

bende gittim emineye geçmişle ilgili genel geçti ayrıntıya girmedi en önemlisi şöle şöle olmuş niye böle diye ikidebir bana sordu sölediklerime görede yorum yaptı bu hoşuma gitmedi açıkcası daha önce baktırdığım fallardan daha iyiydi diyemiycem maalisefki gelecekle ilgili evet banada tarih vermedi ne zaman olcağı belli değil çıkıp çıkmadığını anlamakda bu durumda zor bu arada sen o çocukla evlenmiyceksin dedi bildiği şeylerde vardı ama ben pek tatmin olmadım herkes beğenmiş buda nacizane benim yorumum kimseyi kötü etkilemek istemem kötüde değildi ortalama bi falcı bana göre

Son düzenleme:

Bana da söyledi, dönecek, güzel de olacak, ama sonra sen ayrılacaksın başka biri için dedi. Bir tek burası kafama yatmadı, ama dönsün yeter ki diye kendime bile inanmış gibi yapıyorum :) Neden yatmadı kafama, çünkü hayatımda biri varken hele bu kadar severken diğer erkeklerin hepsi bacım oluyor benim maalesef...
Bunun dışında kadın 90% bildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…