neslihanla ilgili yorumlarına tamamen katılıyorum cnm. bende ümitlenmiştim baktırdıgımda ama maalesef cıkmadı hemde hic birsey
yada bilen varmı emine hanım telefonda falan bakıyormu.
sanırım bildiğim kadarıyla ilk defa baktıracaksınız telde bakmıyor ama daha sonraları bakıyor
cnmm wakıfbnktan snryı bnada trf edermsn =)
kızlar bende ilk cafe deneyimimi anlatayım.buradan bi arkadaş enfali önermişti ama randevu alamadım bi türlü o kadar doluymuş..bende ismi buradan aklımda kalan purple cafeye gideyim dedim yarım saat purple cafeyi aradım durdum meğer ismi değişmiş.neyse natali diye bir kızcağız varmış o baktı..biraz tırt geldi bana ama ilk deneyimim olduğu için bilemedimde şimdi:))bir tek bişey söyledi benim için önemi olan bakalım çıkacak mı bekleyip göreceğim:)
canım çok saol.gerçekten zahmet etmişsin.
:Fulya hangi kafede calısıyor arkadaslar, yerı nerede tarıf edebılır mısınız acaba
hangi Fulya??
burada bahsedilen Fulya ise...sembol Nışantaşında..emin olmanadım:)!!
Teşekkür ederim canım cevabın ıcın , pekı nısantasındakı sembol kafenın adres tarıfı nedır acaba?
Nişantaşı Yargıcı'yı biliyosan ona çok yakın.
Ya da Osmanbey'den Nişantaşına doğru yürü, dümdüz git. Dört yol ağzına ışıklara gelince karşında göreceksin.
arkadaşlar merhaba
yarın emine hanıma gidecek olan var mı?
benim bir arkadaşım var o gitmek istiyor da .....
neslihanla ilgili yorumlarına tamamen katılıyorum cnm. bende ümitlenmiştim baktırdıgımda ama maalesef cıkmadı hemde hic birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?