İstanbul'da Fal - Falcılar

neslihanla ilgili yorumlarına tamamen katılıyorum cnm. bende ümitlenmiştim baktırdıgımda ama maalesef cıkmadı hemde hic birsey

gerçi ben daha öncede yazmıştım ama tekrar yazmak istedim.neslihana daha önce baktırdm o zaman söyledikleriyle yakın zamanda 2. kez baktırdığımda söyledikleri hiç uyuşmadı yani tutarsızdı.ama yinede karalamak istemem belki bende bu şekil olmuştur bilemiyorum.

canım enfale ben baktırdm gerçi henüz çok bir zaman olmadı ama ynede verdiği tarihler sylediği seyler oldu ama bende tutturamadı.umarım sende tutar

Sarmasik Cafe - Hasan (istiklal caddesinde, mangonun karsisindaki sokakta)

Iki gun sonra biriyle gorusmem olucagini soyledi ve bu iki gun sonra oldu. Baska eve cikicagimi soyledi ev buldum yakinda tasiniyorum. Sevgilimle bi yolculuga cikicagimi soyledi ve bana surpriz yapip beraber bi yolculuk yaptik. Diger dediklerinin henuz zamani var. Bilmedigim seyleride soylemisti, kardesimle ilgili mesela. Ve ogrendigime gore Hasan'in soyledikleri dogruymus. Annem icin dedikleride cikti gectigimiz gunler icerisinde. Kisa ama oz bakiyor diyebilirim, butun sorularinizin cevabini veriyor.

aşk olsun ya bana da tarıf edın emine hanımı ?
anadolu yakasını cok ıyı bılmıyorum

Teşekkür ederim canım cevabın ıcın , pekı nısantasındakı sembol kafenın adres tarıfı nedır acaba?

Nişantaşı Yargıcı'yı biliyosan ona çok yakın.
Ya da Osmanbey'den Nişantaşına doğru yürü, dümdüz git. Dört yol ağzına ışıklara gelince karşında göreceksin.

neslihanla ilgili yorumlarına tamamen katılıyorum cnm. bende ümitlenmiştim baktırdıgımda ama maalesef cıkmadı hemde hic birsey

evet arkadasim yabanci biriyle birlikteydi olayi aynen bildi 3 aya evleniyorsunuz dedi ama ayrildilar
bana da o anda yadasıklari cok iyi anlatti gerisi bos cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…