amiiiiin, o zaman ne yapıyoruuuuuz, unutuyoruz, biz aslında emine'ye hiç gitmedik, görmedik, duymadık...o orada kaldı, yolumuza devam ediyoruz fal baktırmadan, daha üzerinden 3-4 gün geçti, 1 ay hiç baktırmak yok, yetti bu bize di mi:) iç sesime engel olamıyorum, bugün mesai yordu beni sanırım
peki kimlerin söylediklerine göre tezat şeyler söyledi, ismi çok duyulanlardan bir kaç örnek rica edebilir miyim?
kım ne demıstı emıne ne dedı
cafe falcıları olumlu konusup emıne olumsuz mu konustu yoksa tam tersımıı
ve bırde arkadaslar bu kadın bastan yokluyor mesela bana 2 kısı arasında kalmıssın neden dedıı bende bılmıyorum nedenn dedımmsonrada kalmısımdır dedımm
hanı o böyle yoklayınca dokuluyosanız o zman dokturur tabıı kadınnn
angeeeel msj kutun dolu özelden yazamıyorum...
Cafe falcıları Sembol Serkan hariç, şu anki ilişkimle ilgili olumlu yorumlarda bulundular. Emine ise söz konusu insanla olmayacağını, başka birisiyle tanışacağımı ve evliliğimin de tanıştığım yeni insanla olacağını söyledi. Yoklama konusunda haklısınız, ağız arama gibi bir durumu var, ancak açık vermedikten sonra, bir sorun yok, kendiliğinden devam ediyor anlatmaya.
Cafe falcıları Sembol Serkan hariç, şu anki ilişkimle ilgili olumlu yorumlarda bulundular. Emine ise söz konusu insanla olmayacağını, başka birisiyle tanışacağımı ve evliliğimin de tanıştığım yeni insanla olacağını söyledi. Yoklama konusunda haklısınız, ağız arama gibi bir durumu var, ancak açık vermedikten sonra, bir sorun yok, kendiliğinden devam ediyor anlatmaya.
ee buna sevındım dıycem kadın demek umut vermıyor dıyemıyorum....
senın adına üzüldüm o zman canımmm ne dıyeyım hayırlısı neyse o olsunn
emine hnm hayırlıolsun darısı basımıza:)
peki fala bakarken isim veriyormu yoksa alfabeyi mi sıralıyor? birde genelde zamanı uzunmu tutuyor 5 6 ay gibi...
Arkadaslar, Medyum Zodyak var, televizyonda bi kanalda da tarot bakıodu.Ona fal baktırmayı dusunuorum ama biraz pahalıca. Daha once Zodyak a fal baktırmıs olan varsa yorumlarını bekliorum. Deger mi yoksa bilemio mu?
gidip te memnun olmayan var sadece buraya yorum yazmadı.....
tek kelime ile BERBATT!! ZODYAK tam bir yalancı o kadar para verdik ve salladı hiç ama hiç birsey cıkmadı.. sakın paranıza yazık..
memnun olmayan kim canım? yakından tanıdıklarınmı bu toiktenmi yada neden yazmadı buraya en azından bilgimiz olsun. bilemedimi dyor yada kısamı bakıyor vs yazarsan sevinirm. teşekkürler.
kızlar bu flash tv de zaman zaman emine nin yerine çıkan nazlı var onunla alakalı bilgisi olan yada o na bakyırmış olan varmı.
arkadasım nazlı fal bakmıyor sadece konsuyor boş boş:) öğüt veriyor millete seyretmedin galiba..bence herkesi aklı kendine yeter ondan akıl almaya gerek varmı sence?ayrıca o zodyak dan almıs egitimini bu kadar söyleyyim. bir keresinde aramıştım üstad zodyak benim hocam demişti sok yasamıştım kalsın almayyım dedim..
anladım canım saol aydınlattığın için.ben arada bakarım ama öyle çok dikkatli seyretmediğim için pek algılayamadım doğrusu.ama zodyaktan almışsa egitimi bencede kalsın.
sendemi zodyak zedelerdensin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?