İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen öyle..artık hazda vermior sanırım ztn ben bi falcı sabitledim sıkıldım başkalarını gitmekten...aynı şeyleri duymaktan..anladık adam gelicek...ii gelsin hoşgelir..gelirse ztn gelir ben bunu güçlendirmek için ancak dua ederim...bana geçmişi söylemesi ztn bişi ifade etmior ben onları yaşadım..geleceği değil ihtimal sölüyor görünen kaderi ama kader seçeneklerin sonunda seçtiğin yolda başına gelendir..onun dediği yolu seçmezsem işte o zaman değişir...

bunu kabul etmek biraz zamanımı aldı ama başardım...ayrıca ne zaman ki unuttum falları çıktı inanın...asla yazmadım falları...üstüste baktırmak akıllıca bişi değil ayrıca...bari 2-3 haftada bir baktırın yada çıktıkça güzeller: )

Mesela Sembol Levent'in söylediğinin aksini söyledi. Dediğim gibi bekleyip görmek gerek. Ben gelecekle ilgili söylediklerine çok bel bağlamıyorum açıkçası, beklemek sanırım en iyisi.

peki kimlerin söylediklerine göre tezat şeyler söyledi, ismi çok duyulanlardan bir kaç örnek rica edebilir miyim?

Cafe falcıları Sembol Serkan hariç, şu anki ilişkimle ilgili olumlu yorumlarda bulundular. Emine ise söz konusu insanla olmayacağını, başka birisiyle tanışacağımı ve evliliğimin de tanıştığım yeni insanla olacağını söyledi. Yoklama konusunda haklısınız, ağız arama gibi bir durumu var, ancak açık vermedikten sonra, bir sorun yok, kendiliğinden devam ediyor anlatmaya.

ee buna sevındım dıycem kadın demek umut vermıyor dıyemıyorum....
senın adına üzüldüm o zman canımmm ne dıyeyım hayırlısı neyse o olsunn

emine hnm hayırlıolsun darısı basımıza:)
peki fala bakarken isim veriyormu yoksa alfabeyi mi sıralıyor? birde genelde zamanı uzunmu tutuyor 5 6 ay gibi...

İsim veriyor, ama bana erkek arkadaş ismi falan vermedi. İşle alakalı birşeyleri anlatırken söylediği bir isim oldu, bu tuttu. Zaman vermiyor, zaman konusu muğlak.

emine hnm hayırlıolsun darısı basımıza:)
peki fala bakarken isim veriyormu yoksa alfabeyi mi sıralıyor? birde genelde zamanı uzunmu tutuyor 5 6 ay gibi...

Arkadaslar, Medyum Zodyak var, televizyonda bi kanalda da tarot bakıodu.Ona fal baktırmayı dusunuorum ama biraz pahalıca. Daha once Zodyak a fal baktırmıs olan varsa yorumlarını bekliorum. Deger mi yoksa bilemio mu?

tek kelime ile BERBATT!! ZODYAK tam bir yalancı o kadar para verdik ve salladı hiç ama hiç birsey cıkmadı.. sakın paranıza yazık..

tek kelime ile BERBATT!! ZODYAK tam bir yalancı o kadar para verdik ve salladı hiç ama hiç birsey cıkmadı.. sakın paranıza yazık..

zodyak konusunda söylediklerinize bende katılıyorum.bende ve bir arkadaşımda denedik ama çıktığımızda kendimize lanet ettik.tek kelime ile berbattı

kızlar bu flash tv de zaman zaman emine nin yerine çıkan nazlı var onunla alakalı bilgisi olan yada o na bakyırmış olan varmı.

kızlar bu flash tv de zaman zaman emine nin yerine çıkan nazlı var onunla alakalı bilgisi olan yada o na bakyırmış olan varmı.

arkadasım nazlı fal bakmıyor sadece konsuyor boş boş:) öğüt veriyor millete seyretmedin galiba..bence herkesi aklı kendine yeter ondan akıl almaya gerek varmı sence?ayrıca o zodyak dan almıs egitimini bu kadar söyleyyim. bir keresinde aramıştım üstad zodyak benim hocam demişti sok yasamıştım kalsın almayyım dedim..

anladım canım saol aydınlattığın için.ben arada bakarım ama öyle çok dikkatli seyretmediğim için pek algılayamadım doğrusu.ama zodyaktan almışsa egitimi bencede kalsın.

arkadaşlar, :80:
geçmişi okudum ama tatmin edici bir cevap bulamadım (ya da fark etmedim, atladım):26:
bu nedenle aydınlatabilirseniz beni sevinirim;
aranızda şu anadolu yakasındaki madam sara ile ilgili bilgisi olan var mı? varsa özelden benle paylaşabilir mi?
teşekkürler...

Aslında yazmayacaktım ama bir de farklı bir fikir olsun diye yazıyorum. Ben Emine'yi abartılacak derecede iyi bulmadım. Gururumu böyle dolu dolu okşayacak şeyler söyledi ama onun dediklerinin doğru oldugunu varsayıp hayatıma devam edersem bayagı uzulurum gibi geliyor. '' O da bana aşık, bu da beni seviyor ahahahhaha '' şeklinde bir yaklaşımdan uzak duruyorum cunku onu destekleyecek donelerım yok gercek hayatta. Bir de benim için önemli olan işti, kararsızlıklarım var çünkü, o kararsızlıklarımdan bahsetmedik ama bol bol pohpohladı beni. Ortalama bir faldı, kötü demiyorum ama bir daha gider miyim, sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…