merhaba kızlar ben Soğanlıktaki Emine Hanımın telefonunu ve adresini bulabilmek için üye oldum,yardım ederseniz çok iyi olucak
aaaay bayılcim valla kafayı yedik hep beraber yakında falcıları bırakıp iyi bir deli doktoru bilen varmı diye forum yapıcaz esas oğlanlar gelincede bizi bıraktıkları yerde bulamıycaklar çünkü tımarhanelik olduk.nolcak halimiz .şu verilen tarihler olacak işler bi olsada akla karayı ayırsak:95::84:
arkadaşlar, :80:
Geçmişi okudum ama tatmin edici bir cevap bulamadım (ya da fark etmedim, atladım):26:
Bu nedenle aydınlatabilirseniz beni sevinirim;
aranızda şu anadolu yakasındaki madam sara ile ilgili bilgisi olan var mı? Varsa özelden benle paylaşabilir mi?
Teşekkürler...
bende gittim emineye geçmişle ilgili genel geçti ayrıntıya girmedi en önemlisi şöle şöle olmuş niye böle diye ikidebir bana sordu sölediklerime görede yorum yaptı bu hoşuma gitmedi açıkcası daha önce baktırdığım fallardan daha iyiydi diyemiycem maalisefki gelecekle ilgili evet banada tarih vermedi ne zaman olcağı belli değil çıkıp çıkmadığını anlamakda bu durumda zor bu arada sen o çocukla evlenmiyceksin dedi bildiği şeylerde vardı ama ben pek tatmin olmadım herkes beğenmiş buda nacizane benim yorumum kimseyi kötü etkilemek istemem kötüde değildi ortalama bi falcı bana göre
bakırköyde;
dejavu yiğite bende gittim gecmişi iyi biliyor ama gelecegi bilemedi söylediklerinin tersi çıktı esprili konuskan cocuk
cafe laf ta sarı saclı ort yaslı bi bayana baktırdım geçmişi anlatmadı gekecekten bahsetti açıkçası pek inanmadım lafta çiğdem iyi diyolar daha gitmedim
istasyon cafede ömür abla iyimiş ben gidene kadar ayrılmış
taksimde
gülşen çok iyi melekler kahvesinde ama beni tanıdıgı için bakamıyo
sembol toprak arkadasıma ayrıldıgın çocukla barışmayacaksın dedi ertsi gün barıştılar belki bende giderim banada ösyler şifa olur
paradıse demet 7 dk 15 tl idi isimleri isabet ettiriyo şaşırmıyo ama 15 dk falan gecio malum kişilerin niyetini biliyo ama gelecek bilmio
Yigit enteresandir sadece bir kelime ile yetiniyorsanız gidebilirsiniz ancak o kadar bir soz tutabilir dedikleri icinde cok kisa bakar ,Emel muhtesem fal bakar ince ayrintilara kadar sasirirsiniz bir gun sevgilime ulasamamistim telefonu kapali idi merak ettim Emel dediki denizkenari bir yerde uzun yola gitmis donuyor 3 saat sonra seni arayacak gercekten birkac saat sonra aradi ve kardesinin sorunlari icin Bodruma gidip dondugunu soyledi ucakta oldugu icin telefonu kapali imis daha o kadar cok detay soyler sasirirsiniz .....
Yigit enteresandir sadece bir kelime ile yetiniyorsanız gidebilirsiniz ancak o kadar bir soz tutabilir dedikleri icinde cok kisa bakar ,Emel muhtesem fal bakar ince ayrintilara kadar sasirirsiniz bir gun sevgilime ulasamamistim telefonu kapali idi merak ettim Emel dediki denizkenari bir yerde uzun yola gitmis donuyor 3 saat sonra seni arayacak gercekten birkac saat sonra aradi ve kardesinin sorunlari icin Bodruma gidip dondugunu soyledi ucakta oldugu icin telefonu kapali imis daha o kadar cok detay soyler sasirirsiniz .....
2011 yılbası orucumu hala bozmadım vee anladım ki ınsanın fal olayı hastalık gıbı bısey baktırdıkca baktırası gelıyor ınsanın ..baktırmayıncaa unutup gıdıyorsunn..ıcerdeyken anlamıyorsun ama soyle topıgı uzaktan seyredıncee hakketen delırmıs olabılegımızı dusundum ..ınsan aynı anda ıkı falcıyaa gıdermıı yaaa...bu ne sacmalıktır anlamadım..bır vardır bırılırsın ıyıdırr ayda yıl da bır baktırırsın..yeter ama kızlar ıyıcee kaptırmayalım kendimizide yahuu..bu ısı o kadadr cıddıye aluıyoruzkı kavga bıle cıkıyor topictee...devre hesabıı gıbı yok bızz eskıden yenıyken susardıkk sımdı yenılerr susmuyoo ..asker ocagımı burasıı yoksa unımı anlamadım..topıc topıctır eskılerı yenılerımıı var bunun yaa..bbırı uslubunu bozuyorr dıgerı sevıyelı ol uslubunu bosma dıyor ama bı bakıyosunuz bırı ıkı yazıdan sonra oda uslubunu bozmus..gecen yazımda da yazdım..ama anladıgım kadarıyla yıne yazmam gerekıyor...
cok fazla falcıya gıtmek kompedan oldum anlamına gelmez..bu anlama gelseydı yenı arayıslar ıcınde olmazdık..10 kısının begendıgı falcıyı 1 kısı bıle bılemıyorsa kotu falcıdır denılemezz bu tur soylemlere cok bozuluyorum nıyemıı ee sonraa birilerinin begendıklerını diğerkeriı begenmeyıncee aa nasıl olur sen kotuluyorsunn ıyıdır denılıyor..bu tekelleşmee neden ve ne için oldu anlamadım..herkes ıstedıgı gıbı ıstedıgı yorumu yazdın..reklam olunca zaten buram buram kokuyoo dıbınden bellı oluyor..son 200 sayfayı okuyup vardıım karar bu ...katırlısınız yada katılmazsınız bılemem ben bu topiği severek okuyorum severekte okuymaya devam etmek ıstıyorum hepsı bu!
hasanın bana söyledikleri çıktı.. ama soğanlıktaki Emineye baktırmadım. o yüzden bir kıyaslama yapamam... ama ben Hasandan memnunum.
kesinlikle katılıyorum arkadaşım emineye ortalamanın altı demek büyük haksızlık 1 ay oldu ben ona gideli şimdiye kadar dediği 3 şey oldu asla paracı değil ve çok candan.müsadenizle bu kadar falcı dolaşa dolaşa bizde ihtisas yaptık çapımızda anlıyoruz kim suistimal ediyo kim etmiyo. kadın ben evimde bakıyorum yerim yurdum belli özelime çağırıyorum sizi diyo olmazsa beni burda bulursunuz diyo. gittiğim arkadaşıma boşandığın koca bişeye yaramz adam sakın dönsede alma yazık olur sana dedi dobra dobra .lütfen yiğidi öldür hakkını yeme
kesinlikle katılıyorum arkadaşım emineye ortalamanın altı demek büyük haksızlık 1 ay oldu ben ona gideli şimdiye kadar dediği 3 şey oldu asla paracı değil ve çok candan.müsadenizle bu kadar falcı dolaşa dolaşa bizde ihtisas yaptık çapımızda anlıyoruz kim suistimal ediyo kim etmiyo. kadın ben evimde bakıyorum yerim yurdum belli özelime çağırıyorum sizi diyo olmazsa beni burda bulursunuz diyo. gittiğim arkadaşıma boşandığın koca bişeye yaramz adam sakın dönsede alma yazık olur sana dedi dobra dobra .lütfen yiğidi öldür hakkını yeme
acaba hangi hava yollarını kullanmış..bunu da bildi mi??:)...bak bunu da bildiğse,tekarar gitmeye değer:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?