İstanbul'da Fal - Falcılar

yok bence biz gene iflah olmayız,fallar çıksa hepimiz mutlu mesut olsakda baktırmak için başka bahaneler buluruz dürter bizi gene bişeyler rahat durmayız :86::86:

hanımlar,:84::84::84:
Emineye kitlendiniz gözünüz başka birşey görmüyor sanırım
Sorumu yanıtlayabilecek bilgi sahibi bir arkadaş varmıdır acep?:18:

Ortalama alti bir falci bence ama burada herkes Emine diye yazinca oldukca musteri kazandi ikinci kez gidilemiyecek biri

Yigit enteresandir sadece bir kelime ile yetiniyorsanız gidebilirsiniz ancak o kadar bir soz tutabilir dedikleri icinde cok kisa bakar ,Emel muhtesem fal bakar ince ayrintilara kadar sasirirsiniz bir gun sevgilime ulasamamistim telefonu kapali idi merak ettim Emel dediki denizkenari bir yerde uzun yola gitmis donuyor 3 saat sonra seni arayacak gercekten birkac saat sonra aradi ve kardesinin sorunlari icin Bodruma gidip dondugunu soyledi ucakta oldugu icin telefonu kapali imis daha o kadar cok detay soyler sasirirsiniz .....

ben gene kaçırdım sanırım lafın başını,
emel kim/nerden arkadaşlar?

2011 yılbası orucumu hala bozmadım vee anladım ki ınsanın fal olayı hastalık gıbı bısey baktırdıkca baktırası gelıyor ınsanın ..baktırmayıncaa unutup gıdıyorsunn..ıcerdeyken anlamıyorsun ama soyle topıgı uzaktan seyredıncee hakketen delırmıs olabılegımızı dusundum ..ınsan aynı anda ıkı falcıyaa gıdermıı yaaa...bu ne sacmalıktır anlamadım..bır vardır bırılırsın ıyıdırr ayda yıl da bır baktırırsın..yeter ama kızlar ıyıcee kaptırmayalım kendimizide yahuu..bu ısı o kadadr cıddıye aluıyoruzkı kavga bıle cıkıyor topictee...devre hesabıı gıbı yok bızz eskıden yenıyken susardıkk sımdı yenılerr susmuyoo ..asker ocagımı burasıı yoksa unımı anlamadım..topıc topıctır eskılerı yenılerımıı var bunun yaa..bbırı uslubunu bozuyorr dıgerı sevıyelı ol uslubunu bosma dıyor ama bı bakıyosunuz bırı ıkı yazıdan sonra oda uslubunu bozmus..gecen yazımda da yazdım..ama anladıgım kadarıyla yıne yazmam gerekıyor...

cok fazla falcıya gıtmek kompedan oldum anlamına gelmez..bu anlama gelseydı yenı arayıslar ıcınde olmazdık..10 kısının begendıgı falcıyı 1 kısı bıle bılemıyorsa kotu falcıdır denılemezz bu tur soylemlere cok bozuluyorum nıyemıı ee sonraa birilerinin begendıklerını diğerkeriı begenmeyıncee aa nasıl olur sen kotuluyorsunn ıyıdır denılıyor..bu tekelleşmee neden ve ne için oldu anlamadım..herkes ıstedıgı gıbı ıstedıgı yorumu yazdın..reklam olunca zaten buram buram kokuyoo dıbınden bellı oluyor..son 200 sayfayı okuyup vardıım karar bu ...katırlısınız yada katılmazsınız bılemem ben bu topiği severek okuyorum severekte okuymaya devam etmek ıstıyorum hepsı bu!

senin şu emel takıntın çok enteresan...dikkatimi çekti.bir kaç sayfa evelsi de emel emel diye ağzından düşürmedin.çok enteresan.

sen başka falcı arama o zaman .devam et gitmeye

madem emel hanım'ı bu kadar iyi biliyorsun o zaman ricam iletiver kendisine, masasında müşteri varken 10 kez yerinden kalkarak fal bakılmaz, fal bakarken daha doğrusu bakmaya çalışırken sürekli sağa sola laf yetiştirilmez. madem bunları yapıyor 20 lira ücreti olmaz o falın. dalga mı geçiyor insanla, hint kumaşımı kendisi para veriyorsam hizmetimi de doğru düzgün almak isterim. bunları iletirsen kendisine arkadaşım çok makbule geçer.!!

yiğit enteresan falan degıldır kısa bakar ama tatmın olursun tek kelımeyle falan da degıl anı gecmısı ıyı bılır agzından laf almaya calısmaz gelecek tahmınlerı de cıkar ısımlerde de ıyıdırr....

ayrıca emıne de ortalama altı bır falcı hıc degıl gayet de guzel baktı ha sen karsısına gecıp pat pat anlatıyosan kendını onu bılememm

emel de emell madem bulmusun falcını nıye gezıyosun falcı falcııı her lafın arası emelll

Son düzenleme:
hasanın bana söyledikleri çıktı.. ama soğanlıktaki Emineye baktırmadım. o yüzden bir kıyaslama yapamam... ama ben Hasandan memnunum.

ben ve bır arakadasım ıkı senedır hasan a gıdıyoruz hersey cıkıyor ama bız suan soganlıktakı emıneyı de merak edıyoruz ulasabılıcegımız numarası ya da adresı var mı lutfennn

cevabın için çok teşekkür ederim kavrak :) mail kutun dolu sanırım, özelden gönderemedim

Ben emıneye para verırken gayette gönlümden verdim,helal olsun çıksada olsun çıkmasa da olsun bana iyi niyetli biri gibi geldi....

acaba hangi hava yollarını kullanmış..bunu da bildi mi??:)...bak bunu da bildiğse,tekarar gitmeye değer:):)

emine'ye ben gittim.bir daha gidermiyim...bilmem!ama denemeye kesinikle değer.ortalama falcı demek doğru değil.ortalama falcı...2 vaktte kadar,kuş gördüm,kısmetin açılmış gibi jargon ile fal bakanlardır.eminie öyle değil.analizleri ...beğendiğimiz bir kaç falcıdan bile daha iyi.kısa ve öz bakıyor..sonuç söylüyor.bu ortalama fal kalitesi değildir.gelecek çıkar mı.bak.. onu bilemem.bakmak lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…