memnun olmayan kim canım? yakından tanıdıklarınmı bu toiktenmi yada neden yazmadı buraya en azından bilgimiz olsun. bilemedimi dyor yada kısamı bakıyor vs yazarsan sevinirm. teşekkürler.
Evet falcı işte büyütmeyinn
Arkadaşlar ben aslında fala pek inanan biri değilim ama burada okuduklarımdan sonra soğanlık emineye gitmeye karar verdim. Bugün gittim ve gelir gelmez sizlerle paylaşmak istedim. Gerçekten de pozitif bir kadın kahve falına bakıyor ama kahve bahane gibi. Fincana bir kere bakıp başlıyor anlatmaya; Duyduklarım karşısında şok oldum isim ve tarihe varıncaya kadar pekçok şeyi bildi gerçekten hayrete düştüm. Gitmeden önce içimde bir çok şüpe vardı kadın hakkında, acaba klasik falcılar gibi sallayıp tutturduğu yerden konuyu bağlarmı diye düşünüyordum. Ama yanıldığımı anladım. Hiç tepki vermeden sadece dinledim gerçekten de geçmiş ve şimdiyi iyi biliyor, gelecek hakkında söylediklerini zaman gösterecek. Kısacası benden yüz üzerinden 95 aldı; Gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
aynı sorular 100 kere soruluyor,sonra neden kımse cevap vermıyor denılıyorr
daha yenı 1 hafta olmadı katre cevapladı aynı soruyuuuuuu
ne bir haftası yaaa, 2 gün oldu max, daha mürekkebi kurumadı
emine'ye gelince, evet etkiledi beni fala girişi ancak şuna katılıyorum; mükemmel falan değil. bir kere şu anı biliyor evet ancak gelecek biraz abartı gibi geldi bana da. şu anda kafada soru işareti varsa gidilmesini tavsiye ederim. gelecek için malum hepimize muğlak zamanlar verdi, görücez artık.
ayrıca rüyamda onunla boğuştum, geçmişle ilgili doğru düzgün bahsetmedin dedim, o da kağıda sıralamış geçmiş yaşadıklarımı oldu mu şimdi dedi, benim dediğim çıkacak göreceksin dedi, bismillah diyerek uyandım
emine banada gerçekleşmesi zor şeyler söledi İstanbul da son 5 senen başka bi şehirde yaşacaksın sen dedi ki asla böle bişey düşünmüyorum işle ilgilide öle,evlenicem kişinin tipini tarif etti hiç hoşlanacağım bi tip gibi gelmedi tabii bu işler hiç belli olmaz
bu arada iki isim verdi böle bir kişiden haber alıcaksın dedi bende öle bi tanıdığım yokki demiştim
ilkokul arkdşım var vediği isimde önceden birbirimizi facede eklemiştik ama nerdeyse okuldan beri hiç konuşmamış karşılaşmamıştıkta bugün facede slm verdi konuştuk yani şimdi bilmiş sayabilirmiyiz
yaa kızlar gördüm, buradan etkilendim tabii okuyup yattım...sonra rüyamda emine! nasıl kalktığımı bilemedim, o çıkacak diyor ben inanmıyorum sana kandıramazsın beni bunlarla diyorum, mücadele ederken uyandımkafayı bozmak bu olsa gerek, rüyamı bari rahat bıraksınlar
vallahi soğanlık neresi bende bilmiyorum eger ii bir tarif elde edersen banada bildirirsen sevinirin.tabii eger ona gtmeye karar verirsen.
canımmm annem der okumadan yatmısınnn
ha bırde ustun acık kalmıs olabılırr
bır de tabıı guzel seyler soyledı ya taktık kadına bılınc altı
Angel merhaba,
Soganlik Emine iyi bakiyor.soru pek sormuyor,yeri oldukca sapa bir yerde.ben 6 ay once baktirdim,gelecek henuz pek yok,ama 3. Sahislarin dusunvelerini cok net biliyor.
Merak ettigimiz sorulari biz sormadan acil soylemesi iyiydi.
Evli bir arkadasimla gitmistik,alyansini cantaya koymustu,emine hn ona:
Sende bir alyans var,cantada mi?dedi:))bilmiyorum onemli mi ama bana oyle bisey soylemesi,nitekim bende alyans yok.
Ben uzun yillar yurtdisinda yasadim,hemen bana hacli ulkelerde yasamissin,oradan buraya su tarihte mi dondun?dedi.
Gelecekle ilgili soylediklerimi bekliyorum,mantikli bir kadin,kotu seyleri de soyluyor.
Mesela arkadasim esiyle ilgili oldukca negatif seyler soyledi.
Tarik,angel YIlmaz,Gul,GUlden,MErcan,Elmira,Serhan hn ve biraz da soganlik EMineyi katarsan herhalde bir falci edecek sonunda:))) unuttugum isimler muhakkak var,onlar da kusura bakmasinlar,bu kadar cok isim olunca hatlar karismaya basladi:)sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?