emine'ye ben gittim.bir daha gidermiyim...bilmem!ama denemeye kesinikle değer.ortalama falcı demek doğru değil.ortalama falcı...2 vaktte kadar,kuş gördüm,kısmetin açılmış gibi jargon ile fal bakanlardır.eminie öyle değil.analizleri ...beğendiğimiz bir kaç falcıdan bile daha iyi.kısa ve öz bakıyor..sonuç söylüyor.bu ortalama fal kalitesi değildir.gelecek çıkar mı.bak.. onu bilemem.bakmak lazım:)
slm hanımlar soğanlık eminenin telefonunu verebilirmisiniz..
yiğit enteresan falan degıldır kısa bakar ama tatmın olursun tek kelımeyle falan da degıl anı gecmısı ıyı bılır agzından laf almaya calısmaz gelecek tahmınlerı de cıkar ısımlerde de ıyıdırr....
ayrıca emıne de ortalama altı bır falcı hıc degıl gayet de guzel baktı ha sen karsısına gecıp pat pat anlatıyosan kendını onu bılememm
emel de emell madem bulmusun falcını nıye gezıyosun falcı falcııı her lafın arası emelll
senin şu emel takıntın çok enteresan...dikkatimi çekti.bir kaç sayfa evelsi de emel emel diye ağzından düşürmedin.çok enteresan.
sen başka falcı arama o zaman .devam et gitmeye
madem emel hanım'ı bu kadar iyi biliyorsun o zaman ricam iletiver kendisine, masasında müşteri varken 10 kez yerinden kalkarak fal bakılmaz, fal bakarken daha doğrusu bakmaya çalışırken sürekli sağa sola laf yetiştirilmez. madem bunları yapıyor 20 lira ücreti olmaz o falın. dalga mı geçiyor insanla, hint kumaşımı kendisi para veriyorsam hizmetimi de doğru düzgün almak isterim. bunları iletirsen kendisine arkadaşım çok makbule geçer.!!
güzelim Eminenin adresini ve telini özelden attım sana.ben ve bır arakadasım ıkı senedır hasan a gıdıyoruz hersey cıkıyor ama bız suan soganlıktakı emıneyı de merak edıyoruz ulasabılıcegımız numarası ya da adresı var mı lutfennn
Ben bakırköyde çok iyi bi falcı arıyorum fiyatı 20yi geçmesse iyi olur sizce nereye gitmeliyim bu hafta gideceğmm
kızlar istiklal caddesinde yeni bir yer açılmış bütün eski falcıları toplamışlar banada bi arkadaşım tavsiye etti kahve,tarot su ve iskambil bile bakılıyo kahve ve iskambilde olga tarot ve su da mete die biri var ikisinide denedim şiddetle tavsiye ederim boşuna cafe cafe gezmeyin ikiside eski falcılardan yeride istiklal caddesinde benotton binasının karşı sokağında büyükparmakkapı sokak pinokyo cafe sokağın sonuna doğru sağda
soğanlık emineyi denedim.bana söyledikleri biraz imkansız gbi geldi ama bakalım hayırlısı.
cok mu pembe dünya yarattııı:44:
ben Meteye fal baktırdım. genel olarak memnun kaldım. bulunduğum durumu iyi tahlil etti... geleceğe dair söylediği şeyler için biraz zaman lazım... ama ben davranışlarını sevdim, pozitif bir enerjisi var... söyledikleri çıkacak mı zaman gösterecek... dört vakit sonra yazarım :)
bakırköy almira cafe enfal iyi diyorlar.acaba ne kadar bilen var mııı ?
bu mete daha önce taksim majestik cafede bakan metemi
bu mete daha önce taksim majestik cafede bakan metemi[/QUOT
bilmiyorum güzelim... ben ilk kez baktırdım...
kendi yeriymiş Pinokyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?