İstanbul'da Fal - Falcılar

emine gercekten güzel bakiyor, beni hic görmeden telefonda baktigi halde bircok seyil bildi hele bir isim verdi sok oldum direk bu isimde insandan zarar görmüssün hakkinda böyle böyle söylemis dedi ki hepsi dogru...
umarim gelecekle ilgili söyledikleri de cikar...

siz lutfen benim yazilarimi okumayin bu forumda sadece siz yoksunuz ortaya fikirlerimi yaziyorum ilgilenirseniz yada ilgilenmezsiniz siz Emine ye gidin evet ben buldum falcimi coktan bulmayanlara yardimci oluyorum Emelin uzerine kimseyi gormedim bu gune kadar ben cok sansliyim cok sukur

senin şu emel takıntın çok enteresan...dikkatimi çekti.bir kaç sayfa evelsi de emel emel diye ağzından düşürmedin.çok enteresan.

sen başka falcı arama o zaman .devam et gitmeye

aramiyorum zaten sadece sizin yazilarinizi okuyorum soranlara cevap yaziyorum sizin de bu kadar abartmaniza gerek yok

bu konuda cok hak veriyorum size onun icin rahat zamanda gidin demistim daha once maalesef oyle idi ama simdi ust katta bakiyor ve bolmuyor fali

ben Meteye fal baktırdım. genel olarak memnun kaldım. bulunduğum durumu iyi tahlil etti... geleceğe dair söylediği şeyler için biraz zaman lazım... ama ben davranışlarını sevdim, pozitif bir enerjisi var... söyledikleri çıkacak mı zaman gösterecek... dört vakit sonra yazarım :)

bu mete daha önce taksim majestik cafede bakan metemi

bakırköy almira cafe enfal iyi diyorlar.acaba ne kadar bilen var mııı ?

enfale baktırdığımda çok hoşuma gtmişti isim falan bilmişti o an için ii geldi ama gelecek için söyledikleri ne hikmetse onun söylediğinin tam tersi oldu.kötü asla dyemem ama bana tutmadı.yalnız an için söyledikleri isabetliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…