İstanbul'da Fal - Falcılar

sorun bırının begenıp begenmemesı degılll,ısteyen begensın ısteyen begenmesın sorunnn kesın ıthamlar ya sana cıkmaz bana cıkarr sana bılmez bana bılırr bunun ıcın kalkıp amanda gıtmeyın zırt pırt yazmanın alemı yokkk ha bıde yok akraban makrabann ben kaale almıyorum bılee umrumda degılll aylardır yazılıyor daha yenı gıttım 1 kere gıttım 1 daha da falı cıkmazsa gıtmem mayısa kadar beklerım uzun sure fal baktırmayı dusunmuyorumm...

ortada bir yanlış anlaşılma varsa buda sizden kaynaklanıyor angel sizin mesajınızdan alıntı yapıp yazmadı ki ortaya konuştu bir kaç sayfa öncesini okursanız eğer yanlış değerlendrme yaptığınızı fark edeceksiniz önceki mesajlarında yolunuz düşerse gidin fal için kalkıp o kadar yol gitmeyin dedi kız eğer akrabası kankası falan olsaydı tez vakitte gidin derdi üslubunuz çok çirkin

o akraba söylemi yanlıs tabıkı. neyse bakalım ne olacak. sen ıyılesmeye bak.

buradaki tutum hakikaten çok enteresan,kimse kendi fikrini söyleyemiyo,sürekli bir filtre görevi var üyeler arasında,emine tırt dedim,sanki berbat aman sakın gitmeyin,paranıza yazık felan demişim gibi geridönüşümler var.bu sitede kendi reklamını yapan üyeler olma ihtimali çok yüksek bence.gereksiz yere aşırı gergin tutumlar görünce benim aklıma direk bu ihtimal geliyo ki aşırı uç yorumlar yapılabilecek bir konu değildir fal normal şartlar altında.bu da benim fikrimdir.katılım,onay,eleştiri bekleyerek değil,tecrübemi paylaşmak adına yazılmıştır.

ıste sen hıccc sıkma canını. 2 haftaya kalmaz baska bırı cıkar, bu sefer bız senle cok begenırız, bır oluruz, takı baska bı falcı ayırana dek...kısır döngü... :)))

senle benı falcılar ayırmasın amaa yaaa
ne emıneymısss anasını satayımm korkarım sonu güle dönecek kadınınn

Sorum cok basit ikinizin ortak yonu nedir ? Mantikli bir aciklama istiyorum !

cevaplar ;

- ayni PC'yi kullaniyoruz
- ayni yerdeyiz ama farkli PC'ler kullaniyoruz
- birbirimizin sifrelerini biliyoruz
- farkli yerlerdeyiz ama ayni PC'yi kullaniyoruz
- farkli yerlerdeyiz ama farkli PC'ler kullaniyoruz

Maalesef bazi kisiler burayi cumhuriyeti saniyor yazmaya bile degmez
kendileri 15 sayfadir Emine diyorlar daha birsey demiyorlar sonra baskalarini elestiriyorlar
fal eglencedir keyiftir hic kimse bu falcilardan komisyon almiyor sadece fikirlerini yaziyor

:2:
çok pardon rica etsem dejavu cafenin yerini ve ne kadara baktıklarını bana mesaj olarak atabilir misin?

burası ne benim ne de başka arkadaşların tekelinde değil haliyle, şahsım adına öyle bir çabam da yok, hatta bir kaç sayfa önce gidenler fikirlerini paylaşsın o kadar telefon isteniyor kimseden ses çıkmıyor diye yazan da benim. eski yeni üye ayrımı yapmadan özelden herhangi bir soru olursa paylaşımda da bulunuyorum. paylaşım için burdayız nihayetinde. demek istediğim, birebir söyledikleri çıkan falcılar var (yapılan yorumlara dayanarak söylüyorum) eğer bu durumu iki üç kişiden fazla kişi yaşamışsa çok kötü gibi bir varsayım çıkmaz bundan. buna dayanarak daha titiz yorumlar yapılmalı demeye getirdim.evet tabii ki bu kişiler memnun kalmamış olabilir, gayet de normal ve paylaşılmalı da. ne söylediysem de arkasındayım. angel zaten oralara gidilmez bir fal için demiş handekuka belirtmiş ordan gördüm, ben keza mükemmel değildi kafamdaki sorunla başlayıp mantıklı yorumlar getirince etkilendim, gelecek için uzun vade verdi bilemem ama kötü de diyemem yazdım.

sayfalarca günlerdir emel konusundan bahsedilmesine de önceki sayfalarda görüşlerimi yazdım. göz var nizam var. bu akşam ben de detaylı bir açılım yaptığım için burada bir kaç kişi var sadece onlar yorum yazar onlar beğenir gibi adaletsiz bir yorumu kabul etmiyorum şahsım adına. herkesin aklından daha üstüm diye bir cürrette bulunmam. şu zamana kadar tanıyan az çok tanımıştır zaten.

iyi geceler kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…