Bu kadar toleranssız olmanızın sebebi nedir? Hem herkes begenmek zorunda değil, kimyası tutmuyor herkesin birbirine diyorsunuz hem kalkıp tırt diyene kızıyorsunuz ki bilmem kaç tane örnek gösterebilirim kimlerin kaç kere -tırt- yazdıgını. Kimse kimsenin jargonunu kullanmak zorunda değil bu 1. Burası kimsenin cumhuriyeti değil bu 2. Dilerim Emine'nin dedikleri tutar ve zaman onu begenenlerı haklı çıkarır bu da 3.
Umutsuz konuştugu için begenmedi değilim, tutarsız konustugu için begenmedim. Ve eger cıkarsa da evinin altında kurban kesicem bu kadar da istiyorum.
şimdi hani biraz mantık yürütebilme kabiliyetin olunca benim kelimelerimi,attığım başlığı alarak bi cevap yazınca benim yazımın altına otomatik olarak bana cevaben söylendiğini anlıyorum.aaa ben arkadaşım derken de sana kırk yıllık arkadaşım demek istemiştim yaa,tamam sen cevap verme hakkaten çünkü yüzdeyüz bir kanbağınız var budur şu tepkilerinden anlaşılan.herkimsen senin her beğendiğini beğenmek zorundayız anlaşılan.egosentrizm!
sorun bırının begenıp begenmemesı degılll,ısteyen begensın ısteyen begenmesın sorunnn kesın ıthamlar ya sana cıkmaz bana cıkarr sana bılmez bana bılırr bunun ıcın kalkıp amanda gıtmeyın zırt pırt yazmanın alemı yokkk ha bıde yok akraban makrabann ben kaale almıyorum bılee umrumda degılll aylardır yazılıyor daha yenı gıttım 1 kere gıttım 1 daha da falı cıkmazsa gıtmem mayısa kadar beklerım uzun sure fal baktırmayı dusunmuyorumm...
o akraba söylemi yanlıs tabıkı. neyse bakalım ne olacak. sen ıyılesmeye bak.
ama bebegımm hasta hasta ugrasıyolar benleee
ıste sen hıccc sıkma canını. 2 haftaya kalmaz baska bırı cıkar, bu sefer bız senle cok begenırız, bır oluruz, takı baska bı falcı ayırana dek...kısır döngü... :)))
ıste sen hıccc sıkma canını. 2 haftaya kalmaz baska bırı cıkar, bu sefer bız senle cok begenırız, bır oluruz, takı baska bı falcı ayırana dek...kısır döngü... :)))
senle benı falcılar ayırmasın amaa yaaa
ne emıneymısss anasını satayımm korkarım sonu güle dönecek kadınınn
Bu kadar toleranssız olmanızın sebebi nedir? Hem herkes begenmek zorunda değil, kimyası tutmuyor herkesin birbirine diyorsunuz hem kalkıp tırt diyene kızıyorsunuz ki bilmem kaç tane örnek gösterebilirim kimlerin kaç kere -tırt- yazdıgını. Kimse kimsenin jargonunu kullanmak zorunda değil bu 1. Burası kimsenin cumhuriyeti değil bu 2. Dilerim Emine'nin dedikleri tutar ve zaman onu begenenlerı haklı çıkarır bu da 3.
Umutsuz konuştugu için begenmedi değilim, tutarsız konustugu için begenmedim. Ve eger cıkarsa da evinin altında kurban kesicem bu kadar da istiyorum.
Sorum cok basit ikinizin ortak yonu nedir ? Mantikli bir aciklama istiyorum !
cevaplar ;
- ayni PC'yi kullaniyoruz
- ayni yerdeyiz ama farkli PC'ler kullaniyoruz
- birbirimizin sifrelerini biliyoruz
- farkli yerlerdeyiz ama ayni PC'yi kullaniyoruz
- farkli yerlerdeyiz ama farkli PC'ler kullaniyoruz
ben başlıyım, bakırköy dejavu cafede duyguya gittim,direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
:2:
çok pardon rica etsem dejavu cafenin yerini ve ne kadara baktıklarını bana mesaj olarak atabilir misin?
bahsedılen duygu artık orda calısmıyor....bakırkoyde dejavu ınternetten bakabılırsın...ve orda yıgıt var o ıyıdırr...
farklı yerlerdeyızzz bayagı uzak ve evet farklı pcler kullanıyoruz
bunlar dogru o zaman biri digerinizin sifresini kullandi bu aksam !
bilginiz olsun !
çok teşekkür ederim ama 2 tane dejavu cafe var yiğit hangisinde acaba
çok teşekkür ederim ama 2 tane dejavu cafe var yiğit hangisinde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?