İstanbul'da Fal - Falcılar

sarısın olan oldukca ıyı tavsıye ederım bırde calıpso cafede seker var oda oldukca ıyı

Şeker'i de biiorum,o da iyi evet ama dediği bisey vardı oyle olmadı gerci tarottan degil kahveden bakıp soylemisti. tarot u cıkar belki. peki laflafa da cansu varmıs yine avcılar da. onu duydunuz mu hiç?

arkadaşlar bakırköy sunway de fal bakan seyhan abla diye biri duydunuz mu? bilen varsa yorumlayabilir mi?

bende de buna benzer bişey yaşandı. 4 kişisiniz dedi. benle beraber mi dedim. ağzımdan lafı alınca tamam işte senle beraber 4 dedi. :)

arkadaşlar bakırköy sunway de fal bakan seyhan abla diye biri duydunuz mu? bilen varsa yorumlayabilir mi?

merhaba selintortum,

evet...ben baktırdım.bir numara yok bence.gayet sıradan bir fal.bu falı...her yerde yakalayabilrisin.3 vakît'e kadar,için sıkılmış,kısmetin açık gibi genel fal jargonu ile fal bakan biri.bide herşey'i bir kenara bıraktım.fal dan ziyade,gereksiz bir övüt verme çabası vardı.epey sıkılmıştım...bitse de gitsem modundaydım....hatta iç sesim...fal sırasında 'yeeeter' diye bağırmıştı:)

özetle...ben beğenmedim.bunlar tabii benim düşüncelerim..sen tabii genede denemek istersen,senin kararın:)

ağzına sağlık. açıkçası moralimi çok bozdu bu kadın. gideceğime pişman oldum. neden inandın dersen bişileri bildi o yüzden inandım. sende geleceğe dair söyledikleri çıktı mı?

ağzına sağlık. açıkçası moralimi çok bozdu bu kadın. gideceğime pişman oldum. neden inandın dersen bişileri bildi o yüzden inandım. sende geleceğe dair söyledikleri çıktı mı?

arkadaşımla beraber gitmiştik.arkadaşımın da çok moralini bozmuştu.hatta...kızı bunalıma girmiş ve son çaresi ona gelmesi gibi davranmıştı.yıldızın düşük demişti ve hemen...SÜPRİZ...bu cafe de kurşun döken biri var diye ekledi:):)..nasıl tesadüf amaaa!!!!
valla...gelecek ile ilgili söylediklerine hiç dikkat etmedim desem.sinir olmuştum hatuna.öyle olunca de ben ..gelecek için söylenenleri falza dinlemem.

ama bazı şeyleri bilemsi gayet normal.çok yuvarlak konuşması nedeniyle,herkese birşeyler tuturur.gayet sıradan bir tip...moralini bozma bence!!!

teşekkür ederim etoile. dediklerini ciddiye alacam. zaten onu tanıyan başka birisi de onun falını tıpatıp anlattı. böyle der şöyle der diye.

arkadaşlarr çokk net soruyorummm.yarın akşam fal gecemiz arkadaşlarla kime baktıralım nereye gidelim hadi söyleyin yaaa çok kafam karıştı ne yapsak kimi bulsak aceepp yaaa.

Kızlar sizler için gittiğim falcıları kısaca özetlicem şimdi =) Burdaki falcıların çoğunun foyası çıktı ortaya çünkü, yeni ilişkimle beraber, şuan yaşadıklarımla beraber... Bu durumu bilemeyen falcılar olarak foyaları çıktı... =)

Yeditepe Gossip Cafe Yasemin, (koca bi saçmalık zaten herkese benzer şeyleri söylüyor)

Yeditepe'nin orda gene Angel Çetin, (Fena değildi aslında, bir ara tekrar baktırmayı düşünüyorum falını unuttum çünkü ama sanırım tutarlı şeylerdi şuan yaşadıklarımla...)

Symbol Tarık, (Tarık hiç bişey bilmese bile insanın gidesi gelen bi falcı... En son 2 ay önce fln baktırmıştım o zaman aklımda başka biri vardı ben illa onla olmak istiyodum, ben kırılmıyım diye çok zorladım diye olabilir gibi konuştu sanırım... Ama başka biri de giricek hayatına tarzındaydı... bilmiş sayılabilir o yüzden.)

Rita, (Baya karıştırıyor insanın kafasını, çok da tutarlı değildi...)

Ayhan, (Bi ara ne kadar popular olduysa da hiç beğenmemiştim... Ama o Mart ayı gibi yeni bi insan giricek hayatına bunla çok güzel şeyler yaşıcaksın demişti, hatta kaderindeki insan bu demişti... Kaderimdeki insan şuan beraber olduğum kişi mi bilmiyorum eğer öyleyse Ayhan'ın söylediğinden 1 ay önce tanıştık =) )

Pilav Cafe Biriz, (Sanırım tamamen akıl okuyor, siz ne istiyosanız onu söylüyor...)

Angel's Zeynep, (Sıradan bi falcıydı bana göre, o da biraz akıl okuyor gibi gelmişti...)

Melekler Şengül, (Sanırım bazılarına çok iyi bakıyor ama benim gittiğim gün çok kalabalıktı ve konsantre olamamıştı herhalde, saçmaladı...)

Kapris Roza, (Kaderimdeki insan ya eski sevgilimmiş yada hiç tanımadığım biri, o kişi de Martta fln hayatıma girecekmiş... O sırada şuanki sevgilimi tanımıyordum yine... Ama kaderimdeki bu mudur bilmem zaten daha Mart olmadı )

Cafeinn Semra, (şuan cafeinn den ayrılmış sanırım, zaten o cafe çok terbiyesiz bi yer... Ama Semra içinden gelerek bakarsa güzel bakardı 3 kere baktırdım, ilk baktığında çok beğenmiştim, sonraki baktıkları çok vasattı...1 kerelik tesadüfen belki çok iyi tutturdu...)

Gül... (Çok kısa öz ve net baktı, erkek arkadaşımın ismini direk söyledi... Bu bahsettiğim diğer hiç bi falcı bana direk isim verememişti... Gerçi isim vermesi önemli de değil... Ama Gül'ü beğendim baya... Yaşadığım ufak bi şeyi de önceden bildi...)

Özetle geleceği kimse bilemiyor... Gene bu baktırdığım 11 kişiden 3 kişiye fal krizim tuttuğunda gidebilirim... O da Yeditepe Angel Çetin, Tarık ve Gül... Bir de şu son çıkan Soğanlık Emine'yi merak etmiyor değilim...

Gül şu anki ilşkini bilmiş miydi? Neleri tutturdu mesela ya da tutturamadı gelecekle ilgili? Bu Gülden çok bahsedilmiş bu forumda ama yerini bilmiyorum. Nerde çalışıyor Gül, rica etsem? Ben de gitmek istiyorum

Gül şuanki ilişkimi bildi çünkü Gül'e gittiğimde şuanki ilişkim yeni başlamıştı... O yüzden onun hakkında önceden bildi veya bilemedi diyemiyorum... Direk ismini bildi ve eski sevgilimin hala hayatımda olduğunu görüşmek istediğini fln... Ama bu dönemde görüşmenizde sorunlar çıkıcak görüşemiceksiniz o ne kadar istese de dedi ve evet şuanki sevgilim varken onla görüşemem, istiyor şuan görüşmek...
2 ay içinde şuanki erkek arkadaşından ayrılmak isticeksin ama o sana dönücek dedi... Böyle bi durum oldu, bi sorun yüzünden ayrılmak istedim ben en başından ama o evime fln geldi konuştuk devam etmeye karar verdik... Yeni bi işe gireceğimi fln söyledi ama daha zamanı varmış mayıs gibi dedi...
Gül Yeşilköy Sentimento cafede canım... Bende açıkçası o tarafı çok bilmiyorum, beni de bi arkadaşım götürdü...

arkadaşınıza çıkmış mıydı peki dedikleri?

Bana cafenin telefonunu yazabilir misin? Yoksa da oraya yakın bilindik bi yer ismi falan? Yeşilköy merkez mi? Son olarak bu Gül, bu sitede pek çok kişinin bahsinde geçen Gül mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…