orta şeker de iki tane oya hanım var sarısın olanı cok iyi tarot a bakıyor
bu yorum hasan beye ilk defa baktırmış gibi ama hep ona gidermiş gibi bi açıklama olmuş. i,lk defa mı baktırdın hep ona mı gidersin:)
Gidince ona baktırayım o zamancıkıo mu peki dedikleri?
sarısın olan oldukca ıyı tavsıye ederım bırde calıpso cafede seker var oda oldukca ıyı
Nihayet yazıyorum, pazar günü sarmaşık Hasan'a gittim ama biraz degil bayagı hayal kırıklıgına ugradım. Belki bana tutturamadı.
- İşyerin kalabalık hep insanlarla ugraşıyorsun (bekçi gibiyim benden başka kimse yok)
- evde 3 kişisiniz (4 kişiyiz deyince sen hariç 3 kişi demek istemiştim)
- annene babana bir şey yapılmış sana da çarpmış, bir hoca bul (bunu benden önce baktıgına da söylemiş)
- Bir müteahhit işim vardı, akıl verdi paranı al diye ama biz bir sonraki gün başka bir şekilde müteahhit ile anlaştık. en azından bunu bilebilirdi adam sana iyi bir şey teklif edecek diye.
Ama iyice de kötülemeyeyim 2 konuda nokta atışı yaptı. Yanıma kar kalan burada yazan arkadaşlardan ikisiyle tanıştım kendilerinden beklerken güzel şeyler öğrendim, tekrar imkan olursa görüşmek isterim dogrusu.
arkadaşlar bakırköy sunway de fal bakan seyhan abla diye biri duydunuz mu? bilen varsa yorumlayabilir mi?
merhaba selintortum,
evet...ben baktırdım.bir numara yok bence.gayet sıradan bir fal.bu falı...her yerde yakalayabilrisin.3 vakît'e kadar,için sıkılmış,kısmetin açık gibi genel fal jargonu ile fal bakan biri.bide herşey'i bir kenara bıraktım.fal dan ziyade,gereksiz bir övüt verme çabası vardı.epey sıkılmıştım...bitse de gitsem modundaydım....hatta iç sesim...fal sırasında 'yeeeter' diye bağırmıştı:)
özetle...ben beğenmedim.bunlar tabii benim düşüncelerim..sen tabii genede denemek istersen,senin kararın:)
ağzına sağlık. açıkçası moralimi çok bozdu bu kadın. gideceğime pişman oldum. neden inandın dersen bişileri bildi o yüzden inandım. sende geleceğe dair söyledikleri çıktı mı?
arkadaşımla beraber gitmiştik.arkadaşımın da çok moralini bozmuştu.hatta...kızı bunalıma girmiş ve son çaresi ona gelmesi gibi davranmıştı.yıldızın düşük demişti ve hemen...SÜPRİZ...bu cafe de kurşun döken biri var diye ekledi:):)..nasıl tesadüf amaaa!!!!
valla...gelecek ile ilgili söylediklerine hiç dikkat etmedim desem.sinir olmuştum hatuna.öyle olunca de ben ..gelecek için söylenenleri falza dinlemem.
ama bazı şeyleri bilemsi gayet normal.çok yuvarlak konuşması nedeniyle,herkese birşeyler tuturur.gayet sıradan bir tip...moralini bozma bence!!!
Gül şu anki ilşkini bilmiş miydi? Neleri tutturdu mesela ya da tutturamadı gelecekle ilgili? Bu Gülden çok bahsedilmiş bu forumda ama yerini bilmiyorum. Nerde çalışıyor Gül, rica etsem? Ben de gitmek istiyorum
Gül şuanki ilişkimi bildi çünkü Gül'e gittiğimde şuanki ilişkim yeni başlamıştı... O yüzden onun hakkında önceden bildi veya bilemedi diyemiyorum... Direk ismini bildi ve eski sevgilimin hala hayatımda olduğunu görüşmek istediğini fln... Ama bu dönemde görüşmenizde sorunlar çıkıcak görüşemiceksiniz o ne kadar istese de dedi ve evet şuanki sevgilim varken onla görüşemem, istiyor şuan görüşmek...
2 ay içinde şuanki erkek arkadaşından ayrılmak isticeksin ama o sana dönücek dedi... Böyle bi durum oldu, bi sorun yüzünden ayrılmak istedim ben en başından ama o evime fln geldi konuştuk devam etmeye karar verdik... Yeni bi işe gireceğimi fln söyledi ama daha zamanı varmış mayıs gibi dedi...
Gül Yeşilköy Sentimento cafede canım... Bende açıkçası o tarafı çok bilmiyorum, beni de bi arkadaşım götürdü...
arkadaşınıza çıkmış mıydı peki dedikleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?