arkadaşım hasana giden herkez memnun kalcak diye bir kural mı var..ben gittim memnum kalmadım..
belki dersin olumsuz bir şey söyledi diye hayır olumsuz bir şey söylemedi gayet olumlu şeyler söyledi ama ben memnun kalmadım..büyüye gelince..bana büyü dedi..annem babam için yapılmış ki bunu biz zaten biliyorduk..sadece iyi bir hocaya gidin dedi ama gelecek hakkında çok salladı bir dediği bir dediğine tutmadı..ben hasandan elektrik almadm oda benden almamış demek ki
ben size sadece katılmamayışım insanlara kotulemenize gerek yok mesela bende ozandan elektirik almadım aylardır kadınlar kulubundeyım ama tek kelime bile kötülemedim sadece dün yazdım oda bende cok buyuk para iste.ve bi tanıdıma tuz patlatmış kurşun dokmüş ve şeker okumuş kadını hayatı tersine dondü ben ce yine söyluyorum hasan beyolunda en iyisi sizin başka tavsiye edeceniz biri varmı ben cok yere gittim ama menun kalmadım öveceniz biri varsa tavsiye ederseniz sevinirim
Emine bana gayet de guzel bakti,gayette guzel bildii gelecek cikar yada cikmaZ umrumda degil acikcasi, hangi falcinin gelecek tahmini cikmis ki zaten.emine tirt size gore tirttttt....ha birde isine gelmeyen seyleri duyunca da begenilmiyor tabii falcilarrr birde bu yani varr.....simdi tirt diyenler 2 ay sonraa aaaaa bilmis derse sasmiycamm...ben begendim begenmeyen sonuna kadar begenmesinn umrumda degilll acikcasii
niye sinir yaptın arkadaşım,yazdığım BENİM KİŞİSEL YORUMUM.benim için öyleydi,seninki iyiymiş demek.ayrıca işime gelmeyen şeyleri söylemedi sonucuna varmanda garip,sürekli çok şanslısın bu odadaki en şanslı kız sensin,yurtdışında yaşaycaksın şeklinde aşırı pembe bir dünya yarattıki asıl bu sevmediğimiz yanı oldu,akraban filanmı anlamadımki nedir bu saldırgan tutumun,herkes kişisel fikirlerini söylemekte özgürdür neticede
adasuri' keşke yormlara dikkat etseydin gidenlerden sadece 1 kişi sürekli emel dedi, diğer gitmiş olanlar ise beğenmemişlerdi. neyse sağlık olsun.
ayrıca buraya nick falan yazmayacağım karşılıklı atışmaya dönmesin diye ancak çok kati yorumlar yapılıyor anlamıyorum bu durumu. altı üstü falcı, adı üstünde fal-cı. tahmini ya tutar ya tutmaz. sen beğenmediysen gitme arkadaşım. burada 40 kişiyiz, düşünün ki hepimiz gittik bir falcıya ve hepimize dediği çıktı. bu inandırıcı geliyor mu. böyle bir şeyin ihtimali var mı? öyle biri olsaydı bizden önce keşfetmiş olurlardı zaten ve falcılık da yapmazdı.
bir hasan olayı dönüyor, bana ve arkadaşıma zerre bilemedi. aynı geyik dört kişilik bir aile misiniz?ayrıca mekanda gün yüzü görmemiş küfürleri işittim ben, şahsıma değil ama muhabbet ortamı öyleydi, müşteri de değildi üstelik böyle konuşan. hayatımda o kadar küfürü bir arada duymadım ben. hadi işin bu kısmını geçiyorum, işletme kalitesizliği kişi kalitesizliği her neyse. bari fal düzgün olsun o da yok. ama bu adam burada baktıran en az 2-3 kişiye geleceği tutturmuşsa buna da kalkıp laf söylemem ben.
levent'e gitme arkadaşım beğenmediysen, bana harfi harfine tutturan dedikleri çıkan biri, eskileri de okuyun 50'li sayfalardaydı sanırım, benim de yakın çevremde dediğini yaşayanlar var ne diyeyim şimdi bu adam için ben size, söylediği bir şeyleri yaşamadım mı diyeyim. ama yaşadım işte ve belki birileri de beğenir diye yazıyorum. olsa olsa bu adamın elektriği günü her neyi ise uymamıştır, belki günde sadece 3 tane iyi fal bakıyor sonra enerjisi bitiyor gidiyor. neyini savunayım leventin ya da neyini kötüleyim şimdi.
emine tırt yok tort, handekuka sıcağı sıcağına yazmış kız söylediklerini yaşadım diyor, beni götüren arkadaşım da yaşamış, samyel sanırım o da yaşamış. sana bilemedi diye tırt olmaz o. evet fena saçmalamıştır ve beğenmemişsindir. çok normal bu da.
beğenmemek tabii ki normal herkes herkesi beğenecek diye bir durum yok. her falcı herkese tutturamaz bakamaz, bu gerçeği biliyoruz. tutturdunuz emine diye gittik gördük tarzı bir yazıyı ben hoş niyetle karşılamam. ben de burada duyup da bir çok kişiye gittim. kimileri gerçekten çok kötüydü bende ama yazan kişi şunları şunları yaşadım diye de anlatmış. ben tutup da sizin beğendiğiniz de anca bu kadar olur demedim bir kez olsun.
o zaman susalım, kimse önermesin fikrini paylaşmasın. olurda birine iyi bakamazsa yaftalanmayalım bari. buranın amacı paylaşmak, objektif olarak, reklamsız, okursun çoğunluk beğenmiştir denersin sana uyar ya da uymaz. padişah fermanı değil bunların söyledikleri.
Şeker Hanım'ın söyledikleri çıkıyor mu? Önemli olan geleceği bilmesi...
hepsıne katılıyorummm aynennn
bısey bılemedı memnun kalmadım de gec bırda aylardır yazan kısı bana cıkıyor dıyorsa ben ınanırım gözümün önünde bir örneğim var aylar once emıneye gıdeyeım dedıgımde kızım hıkaye o bosuna gıtme dıyen arkadasım sımdı dedıklerı cıktı kadın bılmıs dıyorsa vardır bısey
ayrıca bana ne yanı sana bılemedıyse dıymı ben bana bakılan falı bılırımmm gerısı benı ılgılendırmezz
ayrıca evet begenmeyın begenmeyın kı cok kısı gıtmesın kadın yogun olmasınn ben gıttıgımde bana sakın kafayla baksın benım ısıme gelırrr...
ozelden bumara ısteyen cogu arkadasa gondermedımm,ayrıca 100 kere dedım kalkıp ta oralara sırf fal ıcın gıdılmez de dedımm...
begenmedım dersın anlatırsın asla gıtmem sakın gıtmeyın tırt torttt
yanı senın yorumun benım ıcın onemlı degıl kıı ben burda bı 10 kısının tavsıye ettıgıne bakarımm aklım yatarsa gıderım
1 kısı kalkmıs emel demıs kımse begenmemıs,bırı kalkmıs ozancan demıs otekı buyucu demıs ben zaten ısım duyunce kostur kostur falcı pesınde degılımkıı
ondan sonra daha tanımadan etmeden yok emıne akraban mı haaa akrabamm yanııı ayrıca hıcde ballandırmadım ben emıneyı burda.... gıtmeyın benım ısıme gelırrr
adasuri' keşke yormlara dikkat etseydin gidenlerden sadece 1 kişi sürekli emel dedi, diğer gitmiş olanlar ise beğenmemişlerdi. neyse sağlık olsun.
ayrıca buraya nick falan yazmayacağım karşılıklı atışmaya dönmesin diye ancak çok kati yorumlar yapılıyor anlamıyorum bu durumu. altı üstü falcı, adı üstünde fal-cı. tahmini ya tutar ya tutmaz. sen beğenmediysen gitme arkadaşım. burada 40 kişiyiz, düşünün ki hepimiz gittik bir falcıya ve hepimize dediği çıktı. bu inandırıcı geliyor mu. böyle bir şeyin ihtimali var mı? öyle biri olsaydı bizden önce keşfetmiş olurlardı zaten ve falcılık da yapmazdı.
bir hasan olayı dönüyor, bana ve arkadaşıma zerre bilemedi. aynı geyik dört kişilik bir aile misiniz?ayrıca mekanda gün yüzü görmemiş küfürleri işittim ben, şahsıma değil ama muhabbet ortamı öyleydi, müşteri de değildi üstelik böyle konuşan. hayatımda o kadar küfürü bir arada duymadım ben. hadi işin bu kısmını geçiyorum, işletme kalitesizliği kişi kalitesizliği her neyse. bari fal düzgün olsun o da yok. ama bu adam burada baktıran en az 2-3 kişiye geleceği tutturmuşsa buna da kalkıp laf söylemem ben.
levent'e gitme arkadaşım beğenmediysen, bana harfi harfine tutturan dedikleri çıkan biri, eskileri de okuyun 50'li sayfalardaydı sanırım, benim de yakın çevremde dediğini yaşayanlar var ne diyeyim şimdi bu adam için ben size, söylediği bir şeyleri yaşamadım mı diyeyim. ama yaşadım işte ve belki birileri de beğenir diye yazıyorum. olsa olsa bu adamın elektriği günü her neyi ise uymamıştır, belki günde sadece 3 tane iyi fal bakıyor sonra enerjisi bitiyor gidiyor. neyini savunayım leventin ya da neyini kötüleyim şimdi.
emine tırt yok tort, handekuka sıcağı sıcağına yazmış kız söylediklerini yaşadım diyor, beni götüren arkadaşım da yaşamış, samyel sanırım o da yaşamış. sana bilemedi diye tırt olmaz o. evet fena saçmalamıştır ve beğenmemişsindir. çok normal bu da.
beğenmemek tabii ki normal herkes herkesi beğenecek diye bir durum yok. her falcı herkese tutturamaz bakamaz, bu gerçeği biliyoruz. tutturdunuz emine diye gittik gördük tarzı bir yazıyı ben hoş niyetle karşılamam. ben de burada duyup da bir çok kişiye gittim. kimileri gerçekten çok kötüydü bende ama yazan kişi şunları şunları yaşadım diye de anlatmış. ben tutup da sizin beğendiğiniz de anca bu kadar olur demedim bir kez olsun.
o zaman susalım, kimse önermesin fikrini paylaşmasın. olurda birine iyi bakamazsa yaftalanmayalım bari. buranın amacı paylaşmak, objektif olarak, reklamsız, okursun çoğunluk beğenmiştir denersin sana uyar ya da uymaz. padişah fermanı değil bunların söyledikleri.
Sen niye ustune aliniyosun ki senden alinti yapip sana cevap mi verdim benn....senin yorumun benim icin onemli degil ki bana cvp veriyosunn ....sinir yok ben senin arkadasin falan da degilim ha bu arada evet emine benim akrabam kirisiyoruz paralarii yni komiksin cvp vermeye degmezzz.....
şimdi hani biraz mantık yürütebilme kabiliyetin olunca benim kelimelerimi,attığım başlığı alarak bi cevap yazınca benim yazımın altına otomatik olarak bana cevaben söylendiğini anlıyorum.aaa ben arkadaşım derken de sana kırk yıllık arkadaşım demek istemiştim yaa,tamam sen cevap verme hakkaten çünkü yüzdeyüz bir kanbağınız var budur şu tepkilerinden anlaşılan.herkimsen senin her beğendiğini beğenmek zorundayız anlaşılan.egosentrizm!
Bu kadar toleranssız olmanızın sebebi nedir? Hem herkes begenmek zorunda değil, kimyası tutmuyor herkesin birbirine diyorsunuz hem kalkıp tırt diyene kızıyorsunuz ki bilmem kaç tane örnek gösterebilirim kimlerin kaç kere -tırt- yazdıgını. Kimse kimsenin jargonunu kullanmak zorunda değil bu 1. Burası kimsenin cumhuriyeti değil bu 2. Dilerim Emine'nin dedikleri tutar ve zaman onu begenenlerı haklı çıkarır bu da 3.
Umutsuz konuştugu için begenmedi değilim, tutarsız konustugu için begenmedim. Ve eger cıkarsa da evinin altında kurban kesicem bu kadar da istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?