İstanbul'da Fal - Falcılar

Haber ver bakalım çıkarsa da çıkmazsa da bende çok saçmaldı gerçekten.. borcunuz var, borcu var, bankayla başı dertte, evi var bi sıkıntı var satma mı istiyor, amaaaaaaaaan bi sürü ıvır zıvır işte.. bana tuttnmadı elektriği kesin yoksa başka bişey değil yani diğer arkadaslara ilyi bakmış bilmiş olabilir ama bende olmadı yani ne yapalım :))

ya önemli değil ne söylediği, diğerlerinin çıkma ihtimali ne ise onun da o kadar işte. sadece dışardan bir yorum duydun, bu ara canın sıkkın, iyice tetiklenmiş oldu sadece. odaklanman gereken sey söyledikleri değil artık. tek gercek kendi yasadıgın.

Kızlar günaydın,

Haftasonu Soğanlık Emine ve Sarmaşık Hasan (2. kez) gittim. Düşüncelerim;

Emine: Sıradan bir ev hanımı gibi bir falcı bence. Olağanüstü hiç değil hatta vasat sayılır. Falın en başında bir ayrılık yaşamışsın çok da iyi olmuş dediği kişi için falın sonunda çok iyi bir insan ve dönceke gibi bir tutarsızlıkla bitirdi. Hiç tanımadığım isimler konusunda bile bir yerlerden biliyorsundur iyi düşün gibi saçma söylemleri oldu. Kişilik analizi dahi yapamadı. Sadece büyü çıkarttı bende ve ha bir de sürekli kendi sezgilerini övdü. Oradan çıktığımda gidişimin ne kadar gereksiz olduğunu anladım.

Sarmaşık Hasan: Çok ilginç ilk gittiğimde ayrılığımın zamanını bildi ve o kişi sonbahara dönecek eğer dönüp yüzük takmazsan ben buradayım gibi iddialı laflar etti. Bir de karşısına oturan kişinin tahlilini fazla yapıyor. Biz zaten ne olduğumuzu biliyoruz bence. Ancak Hasan konusunda en ilginç olanı; bende babamdan ve annemden kalma büyü çıkarttı ve bir hocaya gitmemi şiddetle tavsiye etti. Ancak bir arkadaşımla gitmiştim aynı şeyi ona da söylemiş. Ve hatta buradan bir arkadaşla orada tesadüfen karşılaştık ona da babadan kalma büyü var demiş. Şİmdi bu size neyi anlatıyor acaba?????

Dolayısı ile bu övülen 2 falcı da bende inanç yitimine uğradı.

kesinlikle öyle tabiki tek gerçek yaşadıklarım umut ışığı değil falcılar benim için.. bi ara çok takmıştım ama en büyük hatayı orda yapmışım anlaşılan :)) bu sondu işte bidaha baktırmayacağım..

Kızlar, Kadıköy Nostradamus Zeynep artık cafede çalışmıyor ve evinde bakıyor. 30 lira fal ücreti ve kahveye bakıyor ama fincanı açmadan yazıyor. Evi Caddebostan'da. Ayrıca Symbol Nişantaşı'ndan ayrılan Bahar yine oraya geri döndü, bilmeyenlere duyurulur.

bişey sorcam,bişey sorcam,bişey sorcam
sende niye bu kadar kötüydü bu kadın anlamadım yaaa üzüldümde,sen o kadar yol giit sinirlen geri gel olcak şey mi neyse sağlık olsun

canım bende hasana baktırdım tek bildiği 4 kişilik bir aile olduğumuz yok işte alnı geniş buğday tenli biri var dedi..a y e s harfi var dedi içinde.bende salla bakalım sallayabildiğin kadar dedim içimden memnun kalmadım..yok sen meslek değiştirceksin dedi..dedim ne zaman 7 vakte kadar bu ne yha dedim..o kadarda para verdim.sizede dediği gibi banada güvendiğin bir hocaya git dedi..beni söyledi hep benim içim nasıl biri olduğum.hiç ama hiç memnun kalmadım..ki başta elektirğim tutmadı..
istemeyerek içeri girdim...baktım başta biliyor gibiydi sonra salladı. hep

yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkürler kızlar. hasan o kadar methedildiki az kaldı gidecektim. demek onunda şeysi buraya kadarmış. soğanlık emineyede gitmem zaten içime doğmuştu kahve falı bakan konu komşu gibi desenize. bahar dönse nolur dönmese nolur bir şey bildiği yok harften başka. o ve fulyanın dediği hiç bir şey olmadı.çok geniş vade vermeme rağmen herşeyin tam tersi oldu. nişantaşı symbol u hiç tavsiye etmem.hem ukalalar.cadde ve beyoğlu şubesindekiler daha iyi hem daha ucuz. kadıköy zeynepi bilmiyorum ama 30 tl bana pahalı geldi.

şengülden tam birşey anlmadım.o da ailede kaç kişi olduğumuzu bildi ama dediği insanları tanımıyorum bile.öğüt verdi bana.biraz ayrıntı verirmisiniz şengül konusnda.

Son düzenleme:
Hasan benim de 4 kişilik aileye sahip olduğumu bildi ve bana da baba tarafından aileye yapılan büyü var dedi. Sonra iki kişi arasında kalacağımı söyledi. Herkese yaklaşık aynı şeyleri mi söylüyo??:82:

Son düzenleme:
slm kızlar. burda emıneyıı begenmedıgını yazanlar olmus. oncelıkle sunu soylemek ıstıyorum. bu forumda emıneyı tavsıye eden benım. ve emınenın bana butun dedıklerı cıktı gene ısrarla soyluyorum. ve en son dıyıpte cıkan olayı sızlerle paylasmak ıstıyorum. ben uzun suredır tıroıd hastasıyım ve doktorlara gore benım hamıle kalmam cok zordu. ama emıne bana fal baktıgı zaman cok kısa sure ıcınde evlenıyosun yılbasına kalmadan da sehır degısıklıgı yapıyosun demıstı. ve evet ben ekım sonunda evlendım. yenı yılın ılk gunude bılecıge tasındım. ve emıne bana falda senın evlendıkten cok kısa bır sure sonra cocugun olcak dedı ya 2011 de hamıle kalıcaksın yada dogurmus olucaksın ama cocuk var sende bır erkek cocugu alıyorum demıstı. ve benım doktorum ısrarla sana aşılama yapmak zorundayız sen hamıle kalamazsın dedı durdu cunku tıroıd hormonu hamılelıgı engellermıs. ama ben dogallıktan yana oldugum ıcın asılama olmadım bekledım. ama umudum da yoktu cocuk olmaz dıye dusunuyordum yasımda 31 cunku. ve onemlı olay reglım 6 gun gecıktı ve ben gıttım test yaptım hamıle oldugumu ogrendım. ve emınenın dedıgı gene cıktı bana kısmetse ekım gıbı dogum yapıcam yanı kadının dedıgı 2011 de cocugum oluyo. kım ne derse desın emıne ıcın o kadının hıslerı kuvvetlı ona gununde fal baktırılması lazım. bana bır dedıgı mı cıkmaz be kardesım cıktı ıste eger bebek erkek olursa emınenın ustune falcı tanımam. suanda fal baktırma ıslerını bıraktım. ama bı fallık durumum olursa acarım emıneye telden baktırırım gene ona baktırırım. hepınıze ıyı gunler ...

bişey sorcam,bişey sorcam,bişey sorcam
sende niye bu kadar kötüydü bu kadın anlamadım yaaa üzüldümde,sen o kadar yol giit sinirlen geri gel olcak şey mi neyse sağlık olsun

ne bileyim yaa o kadar yol git gel fos çıksın neyse kısmet bu işler,, belkide doğru söylüyordur bilmem ki benim haberim olmayan borçlarımız vardır, sevgilim banka kaçağıdır olabilir yani :)))

kızlarrrrrrrrrrrr bişey oldu bişey olduuuuuuuuuuu çok heyecanlandım çokkkkkk
eğer devamı gelirse bu gelişmenin tam tarihiyle nokta atışı yapan falcıları listeleyeceğim burada

Bende Semihe gittim. Değişik bir tarzı var. Oturdum fal baktı filan sohbetide iyi. Dedimki benim 2 ciddi ilişkim bitti hiç bilemedin dedim. Sana söylesem ne olucak ilk sevgilin seni aldatmış ve evlilikten çok kısa önce ayrılmışsınız. Bunu sana tekrar söylesem ne olucak dedi :) Geçmişini sana söylesem 3 kardeşsiniz desem dedi ne olucak dedi. (ki bu arada 3 kardeşiz) bak söyledim ne değişti dedi :) Geleceği bilemem ama takip et o zaman gel dedi. İlk iki dediği çıktı bakalim gerisi ne olucak. Hiç kötü birşey söylemiyor. Psikoloğa gideceğime yeni adresim semih olucak. Ama çok sık gelme ne olur diyor. Boşuna paranı verme sana hep aynı şeyleri söylemeyiyeyim diyor. Dürüst biriside.

hayırlı olsun, gerçekten adına çok sevindim :)

Sarmaşık Hasan'ı da tükettik anladığım kadarıyla. Yeni kişilere kısmet artık:))

ben sizlere katılmıyorum çunku bizler cok kalabalık gidiyoruz beni bırak etrafımdaki insanları bukadar bilen bi adam bence gercekten sizde buyu olabilir bizlere boyle bişeye demedi belki sizden oda elektirik albadı enteresan şeyler soyluyo bakın hangi falcı sıze 1saat önce neyaptını ve sevgilinizle neler konuştunuzu soyledi yanlış vbe doruyu bilen bi adam bence siz birkere gitmişsiniz bence bidaha deneyin cunku bizler haftalık gıdıyoruz benim bi arkadaşıma sevgilisine verdiyi paranın miktarını soyledi ve adamın ondan sonra birdaha aramadını soyledı evet aynen öyle adam aramıyo artı aylemden birinin 2kinci unuversiteden sonra ickiye ve kotü alışkanlıklara en önemli şey ne biliyomusunuz ben evliyim benim dış gebe olacamı soyedi ve ben oara hamileymişim 1hafasonra kendimi hastanede buldum ve ben dış gebe oldum aslında soyleyecek bicok sey var ben bugune kadar gitiyim en iyi falcı diyebilirim bitek bendeyil benim etrafım arkadaşlarım patronum ve onlarında getirdikleri

arkadaşım hasana giden herkez memnun kalcak diye bir kural mı var..ben gittim memnum kalmadım..
belki dersin olumsuz bir şey söyledi diye hayır olumsuz bir şey söylemedi gayet olumlu şeyler söyledi ama ben memnun kalmadım..büyüye gelince..bana büyü dedi..annem babam için yapılmış ki bunu biz zaten biliyorduk..sadece iyi bir hocaya gidin dedi ama gelecek hakkında çok salladı bir dediği bir dediğine tutmadı..ben hasandan elektrik almadm oda benden almamış demek ki

hadi yaaa banada aynı şeyleri söyledi hemen hemen yaaa çokt akısa bakmıştı zaten ama aile sayımı hocalık işimin olduğunu falan filan ayyyüzüldüm şimdi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…