arkadaslar semıh dıye bırınden bahsedılmıs kım ve nerde deneyen varmı?burası ne benim ne de başka arkadaşların tekelinde değil haliyle, şahsım adına öyle bir çabam da yok, hatta bir kaç sayfa önce gidenler fikirlerini paylaşsın o kadar telefon isteniyor kimseden ses çıkmıyor diye yazan da benim. eski yeni üye ayrımı yapmadan özelden herhangi bir soru olursa paylaşımda da bulunuyorum. paylaşım için burdayız nihayetinde. demek istediğim, birebir söyledikleri çıkan falcılar var (yapılan yorumlara dayanarak söylüyorum) eğer bu durumu iki üç kişiden fazla kişi yaşamışsa çok kötü gibi bir varsayım çıkmaz bundan. buna dayanarak daha titiz yorumlar yapılmalı demeye getirdim.evet tabii ki bu kişiler memnun kalmamış olabilir, gayet de normal ve paylaşılmalı da. ne söylediysem de arkasındayım. angel zaten oralara gidilmez bir fal için demiş handekuka belirtmiş ordan gördüm, ben keza mükemmel değildi kafamdaki sorunla başlayıp mantıklı yorumlar getirince etkilendim, gelecek için uzun vade verdi bilemem ama kötü de diyemem yazdım.
sayfalarca günlerdir emel konusundan bahsedilmesine de önceki sayfalarda görüşlerimi yazdım. göz var nizam var. bu akşam ben de detaylı bir açılım yaptığım için burada bir kaç kişi var sadece onlar yorum yazar onlar beğenir gibi adaletsiz bir yorumu kabul etmiyorum şahsım adına. herkesin aklından daha üstüm diye bir cürrette bulunmam. şu zamana kadar tanıyan az çok tanımıştır zaten.
iyi geceler kızlarrrr
bunlar dogru o zaman biri digerinizin sifresini kullandi bu aksam !
bilginiz olsun !
yazmazsam çatlaım beğenmedim zorla mı? hee niye beğenmedim istediğim seyleri söylemedi diye mi yoookk?? böyle bir itham gelirse cvp yazmak için uğrasmıycam simdiden yazıyorum size de o zman gerçekleşmesini istediğiniz şeyleri söyledi değil mi? kime çıktı kime tuttu onu takip edemedim, bende çok isteyrk ve umutla gittim.. yaşadığım bişeyler ilgili olumsuz sonuçlanacağına dair söylediği herhangi bişeyden dolayı kötü demiyorum..şuanla ilgili tek bişey yok. tamamen yanlış ailemle ilgili söyledikleri vs. yanii olmadııııı.. buda sonn belki bidaha giderim emineye o zaman yazarım tekrar :))))
ben 1 ay içinde 2 kere tarığa gittim.çocuk için ikisindede karakter olarak aynı şeyleri söyledi ama ilkinde bu eski sevgilisi ile birlikte dedi.eski sevgilisi ile evlenmeyi düşündüğünü söylemişti ki kız piyasada yoktu. 2. gittiğimde yeni birisi var dedi.kumral dedi.ya internetten tanışmış ya birisi tanıştırmış dedi buda tutatrsız. üstelik aynı tarihler için diyor ama hangi kız? ilişkilerinin devam edeceğini,kıza karşı beğeni çekim bilmem ne olduğunu söylemişti. dün de benden 1 hafta sonra annemi gönderdim benim niyetime.çocuğun karakterini bilmiş ama kimsesi yok dedi. bana tutarsız geldi. hangisine inanacağımı şaşırdım. gelecekle ilgili bir şeyde söylememiş.bana ısrarla 2 kez bir kaç ay sonra karşıma birinin çıkacağını ve karakteri şudur demişti.anneme söylememiş. 3 seferde bari birini tuttursaydı. her seferinde farklı konuşan biri benim için artık bitmiştir.levent gibi onuda eledim. sadece kişinin karakterini bildi.anı bilemedi.geşmişteki olayları söylemedi bilemedi.gelecek için bir şey yok.çocuk sana dönecek ama istemeyeceksin demişti , anneme bu kimseye dönmez demiş.birde mehmetle falları birbirini tutmuyor. bir arkadaşıma anlatıyorum o nasıl falcı öyle diye gülüyor.
kızlaar nolur yardım edin geçen hafta arkadaşlarla noturdamus daki zeynepe gttkyanımda para yoktu bn baktıramadım aradaşlar baktırdı kadın bardaa açmadan sölüomuşçok ayrıntıa girmemişl ama bazı keskin noktaları çok ii bilmiş.. bizde bu hafta gttk ayrıldı dediler nereye gitti napıo bilen varmı??? yada bana kadıköyde falcı önerebilecek çokk kötü oldu aşırı moralm bozldu yemn ederm
bu yorum hasan beye ilk defa baktırmış gibi ama hep ona gidermiş gibi bi açıklama olmuş. i,lk defa mı baktırdın hep ona mı gidersin:)Merhaba arkadaslar ilk önce bu siteyi takip eden birisiydim ama üye degildim ama bende artık arkadaslarımın arasındayım.Kadınlar kulubu formunu cok begeniorum yararlı bir forum ve yardımcı.Benim gitmedigim falcı kalmadı herkez isimlerini vermiş.En son olarak taksimde sarmasik kafedeki hasan beyi önermişlerdi bana.Gittigimde sırası vardı 5 kisi bende bekledim ve beni aldı.Falıma baktı.Bakarken öyle güzel anlattıkı dalmısım deseniz yeri var ama bana imkansız olan birseyi söyledi.Kattien olmuyacak birsey oldugunu söyledim ama o ısrarla olucak dedi ve bir gün sonra bu imkansız olay oldu ve o an gözlerim doldu.Bu kadar olurmu dedim ya ertesi gün elini öpmeye gittim hasan abinin hani kötülüyen arkadaslarıda gördüm ama nur gibi bir adam oldugunu ben biliyorum.Genede onların yorumunada saygı duyuyoruz ama böyle insanların degeri kaybolunca anlasılır arkadaslar.Herkeze tavsiye edebilicegim bir insandır hasan abi hic sasmadım ve bir baska insana gitmedim.Hepinize tesekkür ederim saygılar...
Eskiden baktırdıgım zmanı söledim devamlı ona gidiyorum cnm yıllardır giderim ve hala gitmeye devam edıyorum arkadaslarımda gidiyor onlarada önerdimbu yorum hasan beye ilk defa baktırmış gibi ama hep ona gidermiş gibi bi açıklama olmuş. i,lk defa mı baktırdın hep ona mı gidersin:)
Merhaba arkadaslar ilk önce bu siteyi takip eden birisiydim ama üye degildim ama bende artık arkadaslarımın arasındayım.Kadınlar kulubu formunu cok begeniorum yararlı bir forum ve yardımcı.Benim gitmedigim falcı kalmadı herkez isimlerini vermiş.En son olarak taksimde sarmasik kafedeki hasan beyi önermişlerdi bana.Gittigimde sırası vardı 5 kisi bende bekledim ve beni aldı.Falıma baktı.Bakarken öyle güzel anlattıkı dalmısım deseniz yeri var ama bana imkansız olan birseyi söyledi.Kattien olmuyacak birsey oldugunu söyledim ama o ısrarla olucak dedi ve bir gün sonra bu imkansız olay oldu ve o an gözlerim doldu.Bu kadar olurmu dedim ya ertesi gün elini öpmeye gittim hasan abinin hani kötülüyen arkadaslarıda gördüm ama nur gibi bir adam oldugunu ben biliyorum.Genede onların yorumunada saygı duyuyoruz ama böyle insanların degeri kaybolunca anlasılır arkadaslar.Herkeze tavsiye edebilicegim bir insandır hasan abi hic sasmadım ve bir baska insana gitmedim.Hepinize tesekkür ederim saygılar...
kızlaar nolur yardım edin geçen hafta arkadaşlarla noturdamus daki zeynepe gttkyanımda para yoktu bn baktıramadım aradaşlar baktırdı kadın bardaa açmadan sölüomuşçok ayrıntıa girmemişl ama bazı keskin noktaları çok ii bilmiş.. bizde bu hafta gttk ayrıldı dediler nereye gitti napıo bilen varmı??? yada bana kadıköyde falcı önerebilecek çokk kötü oldu aşırı moralm bozldu yemn ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?