İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar semıh dıye bırınden bahsedılmıs kım ve nerde deneyen varmı?

ben 1 ay içinde 2 kere tarığa gittim.çocuk için ikisindede karakter olarak aynı şeyleri söyledi ama ilkinde bu eski sevgilisi ile birlikte dedi.eski sevgilisi ile evlenmeyi düşündüğünü söylemişti ki kız piyasada yoktu. 2. gittiğimde yeni birisi var dedi.kumral dedi.ya internetten tanışmış ya birisi tanıştırmış dedi buda tutatrsız. üstelik aynı tarihler için diyor ama hangi kız? ilişkilerinin devam edeceğini,kıza karşı beğeni çekim bilmem ne olduğunu söylemişti. dün de benden 1 hafta sonra annemi gönderdim benim niyetime.çocuğun karakterini bilmiş ama kimsesi yok dedi. bana tutarsız geldi. hangisine inanacağımı şaşırdım. gelecekle ilgili bir şeyde söylememiş.bana ısrarla 2 kez bir kaç ay sonra karşıma birinin çıkacağını ve karakteri şudur demişti.anneme söylememiş. 3 seferde bari birini tuttursaydı. her seferinde farklı konuşan biri benim için artık bitmiştir.levent gibi onuda eledim. sadece kişinin karakterini bildi.anı bilemedi.geşmişteki olayları söylemedi bilemedi.gelecek için bir şey yok.çocuk sana dönecek ama istemeyeceksin demişti , anneme bu kimseye dönmez demiş.birde mehmetle falları birbirini tutmuyor. bir arkadaşıma anlatıyorum o nasıl falcı öyle diye gülüyor.

Son düzenleme:
herkese günaydın:)

bir türlü şu 'didişmelerimizden' vazgeçemedik:)...yaa üzmeyelim birbirimizi!!

bazı düşüncelerimi aktarmak istiyorum...umarım katılırsızınız bana:

-herkes kendi düşüncelerini söylemekte özgür,memnuniyetini ve memnuniyetsizliğini aktarabilir,
-bir isim çok telafuz ediliyor ise,farklı veya aynı kişiler yorum yazıyordur tabii...böylece bir kişi hakkında sayfalarca yorum yazılmış olabilir...bu çok doğal!;
-bir isim sürekli,aynı (!!!) kişi tarafından bir kaç sayfa istikrarlı bir şekilde tavsiye ediliyorsa,bu reklam gibi oluyor ve pek güven yaratmıyor!
-herkes tabii ki yeni kişiler tavsiye etmeli:),forumun mantığı bu zaten;

herkese iyi günler:):)

yazmazsam çatlaım beğenmedim zorla mı? hee niye beğenmedim istediğim seyleri söylemedi diye mi yoookk?? böyle bir itham gelirse cvp yazmak için uğrasmıycam simdiden yazıyorum size de o zman gerçekleşmesini istediğiniz şeyleri söyledi değil mi? kime çıktı kime tuttu onu takip edemedim, bende çok isteyrk ve umutla gittim.. yaşadığım bişeyler ilgili olumsuz sonuçlanacağına dair söylediği herhangi bişeyden dolayı kötü demiyorum..şuanla ilgili tek bişey yok. tamamen yanlış ailemle ilgili söyledikleri vs. yanii olmadııııı.. buda sonn belki bidaha giderim emineye o zaman yazarım tekrar :))))

bunlar dogru o zaman biri digerinizin sifresini kullandi bu aksam !

bilginiz olsun !

günaydın. bırı dıgerınızın sıfresını kullandı yazılmıs, gecen angel bende kaldı, kk ya gırdı, yorum yazdı, sonra ben defalarca gırdım uzerıne ama boyle bısey olmamıstı. ustelık pcmden kkya gırıldıgınde hep kendı nıckımle sayfa acılıyor ılk defa dun nıck yoktu, tekrar gırıs yapmak duurmunda kaldım. tarafımca olay bu.

tamam kuşum sinirlenme sen,bana öle geliyor bazen yazıverıyorummm.....
fal bu anasını satayımm sallayalım gitsinnn mademmm

sadece şunu söyliyim....
bu sadece fal karsınızdaki müneccim değilbakar bakamaz tutturur tutturamaz falcıya öyle büyük manalar yüklememek lazım....
zevk için baktırın karsındakının hayatında bırı var mı yok mu merak edıyorsanız falcıya degıl karsınızdakıne sorun bunu daha saglıklı olur..
bırde hergun fal baktırmak da olumlu sonuclar dogurmaz
eger falcı herseyı bılseydı sayısal lotoyu da bılırdıı
ayrıca falcının karsısında caresız durursanız tabıı kı sızı uzmemek ıcın donecek der....caresız durdun demedım aman yanlıs anlasılmasın
leventı sıl tarık ı sılll ama bısı dıyımmı daha cok kısı sıleceksın
çünkü bir falcıdan cok sey beklıyorsunnn..fal zevkdır eger strese gırıyorsan falla bı sorun var demektır

dün annemle güle oynaya fal baktırmışlar enerjileri tutmuş.bende güler yüzlü otururum kalkana kadar. karakter analizini bildiği için annem onu tutmuş inanıyor. ama benim için bir falcının tutarlı olması önemlidir.bir var der bir yok derse inanasım gelmiyor. mesela serkan kısa mısa bakıyor ama her seferinde uzun aralıklarlada gitsem aynı şeyleri söyledi.bildi veya bilemedi onu bilemem. ama tutarlı konuştu. şengülü de beğendim. kadının hakkını yemeyim bildi çok uzun baktı tavsiyeler bile verdi. benim için an önemli. valla fala eğlenmek için gidip para vermem.komşuya baktırdığım fal benim için eğlence aracıdır zaten bedava bakar. ben falcılara neden gidiyorum? beliksizliklere karşı öğrenme arzusu.kişiyle irtibatım olsa zaten falcıya gitmem kendinden öğrenirim :) herşey güllük gülistanlık olsa belirsizliğim olmaz falcılık işim olmaz. her gün fal baktıranlar varmış bu bana garip geliyor. ben bir kaç ayda bir baktırıdım sıkılınca haftada 1 e indirdim. ama ara verip son bir kez şengüle gitmek isterim.o da marttan nisandan önce olmaz bakalım

kızlar ben kendi görüşümü belirttim kimseye mani olmayayım. eklemek istiyorum ki annem dünden beri tarığı methediyor çok memnun kalmış.belli ona uzun baktı zaten neşeli gülerek yorum yapmış .enerji ve anlaşma meselesi işte ne diyim :)))

kızlaar nolur yardım edin geçen hafta arkadaşlarla noturdamus daki zeynepe gttkyanımda para yoktu bn baktıramadım aradaşlar baktırdı kadın bardaa açmadan sölüomuş çok ayrıntıa girmemişl ama bazı keskin noktaları çok ii bilmiş.. bizde bu hafta gttk ayrıldı dediler nereye gitti napıo bilen varmı??? yada bana kadıköyde falcı önerebilecek çokk kötü oldu aşırı moralm bozldu yemn ederm

Merhaba arkadaslar ilk önce bu siteyi takip eden birisiydim ama üye degildim ama bende artık arkadaslarımın arasındayım.Kadınlar kulubu formunu cok begeniorum yararlı bir forum ve yardımcı.Benim gitmedigim falcı kalmadı herkez isimlerini vermiş.En son olarak taksimde sarmasik kafedeki hasan beyi önermişlerdi bana.Gittigimde sırası vardı 5 kisi bende bekledim ve beni aldı.Falıma baktı.Bakarken öyle güzel anlattıkı dalmısım deseniz yeri var ama bana imkansız olan birseyi söyledi.Kattien olmuyacak birsey oldugunu söyledim ama o ısrarla olucak dedi ve bir gün sonra bu imkansız olay oldu ve o an gözlerim doldu.Bu kadar olurmu dedim ya ertesi gün elini öpmeye gittim hasan abinin hani kötülüyen arkadaslarıda gördüm ama nur gibi bir adam oldugunu ben biliyorum.Genede onların yorumunada saygı duyuyoruz ama böyle insanların degeri kaybolunca anlasılır arkadaslar.Herkeze tavsiye edebilicegim bir insandır hasan abi hic sasmadım ve bir baska insana gitmedim.Hepinize tesekkür ederim saygılar...

Merhaba arkadaslar ilk önce bu siteyi takip eden birisiydim ama üye degildim ama bende artık arkadaslarımın arasındayım.Kadınlar kulubu formunu cok begeniorum yararlı bir forum ve yardımcı.Benim gitmedigim falcı kalmadı herkez isimlerini vermiş.En son olarak taksimde sarmasik kafedeki hasan beyi önermişlerdi bana.Gittigimde sırası vardı 5 kisi bende bekledim ve beni aldı.Falıma baktı.Bakarken öyle güzel anlattıkı dalmısım deseniz yeri var ama bana imkansız olan birseyi söyledi.Kattien olmuyacak birsey oldugunu söyledim ama o ısrarla olucak dedi ve bir gün sonra bu imkansız olay oldu ve o an gözlerim doldu.Bu kadar olurmu dedim ya ertesi gün elini öpmeye gittim hasan abinin hani kötülüyen arkadaslarıda gördüm ama nur gibi bir adam oldugunu ben biliyorum.Genede onların yorumunada saygı duyuyoruz ama böyle insanların degeri kaybolunca anlasılır arkadaslar.Herkeze tavsiye edebilicegim bir insandır hasan abi hic sasmadım ve bir baska insana gitmedim.Hepinize tesekkür ederim saygılar...

dünkü yazıda vardı galiba. evinde bakıyormuş.kafedekiler belki telefonunu yada evini verirler bilmiyorum hiç gitmediğim biri.

bu yorum hasan beye ilk defa baktırmış gibi ama hep ona gidermiş gibi bi açıklama olmuş. i,lk defa mı baktırdın hep ona mı gidersin:)

bu yorum hasan beye ilk defa baktırmış gibi ama hep ona gidermiş gibi bi açıklama olmuş. i,lk defa mı baktırdın hep ona mı gidersin:)
Eskiden baktırdıgım zmanı söledim devamlı ona gidiyorum cnm yıllardır giderim ve hala gitmeye devam edıyorum arkadaslarımda gidiyor onlarada önerdim

Evet sweet bende gidiyorum hasan abiye yıllardır çok begeniyorum eşi var birde ayşe hanım onada baktırmak istedim ama orada çalısan arkadas ayşe hanımın herkeze bakmadıgını söyledi.Söyledigi şeylerin %90ı oluyormuş müsterileriyle konusmustum.Ama ne yazıkki baktıramadım ayşe hanıma Bilmiyorum sen duydunmu yeni birisi gelicekmiş akrabalarından yazın sonlarına dogru Medyum Rüzgar die birisi onuda cok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.Ben hasan abinin falını cok seviorumda ahh bide su sırası cok olmasa^^

Çogu yerde acmıyorlar zaten fincanı fincan iş icabı arkadasım ama adını hiç duymadım zeynep'in

Bardağı açmadan söylemesinin ne artısı var ki? Ben de vaktinde öyle bakan birine gittim ama dediği hiçbir şey gerçekleşmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…