İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana cafenin telefonunu yazabilir misin? Yoksa da oraya yakın bilindik bi yer ismi falan? Yeşilköy merkez mi? Son olarak bu Gül, bu sitede pek çok kişinin bahsinde geçen Gül mü?

Cafenin telefonu bende yok canım... Yeşilköy Mado'nun çaprazında kalıyor o cafe... Sanırım yeşilköy merkez oluyor, dediğim gibi ben o tarafı pek bilmiyorum...
Ve bu Gül evet bu sitede hep bahsi geçen Gül

Yeditepe Üniversitesinin karşısında angel varmış orda Çetin diye bi adam varmış. çok isabetli fal bakıyormuş diye duydum. giden bilen var mı? paylaşırsa sevinirim :)

selam herkese... bakırköy'de almira cafede Enfal diye biri varmış... arkadaşım gitmiş. direk isim söylüyomuş.. çok şeyi bilmiş yanı.. yakınlarda giden varmı buraya?

selam herkese... bakırköy'de almira cafede Enfal diye biri varmış... arkadaşım gitmiş. direk isim söylüyomuş.. çok şeyi bilmiş yanı.. yakınlarda giden varmı buraya?

Bana da tavsiye ettiler canım ama bir türlü randevu alamadım..ne zaman arasam bugün doluyuz diyorlar..hele cumartesi pazar full...gitmeden bir önceki gün aramak gerekiyor sanırım...

slm kızlar benim istanbulda gitmedim falcı medyum kalmadı.anadolu kısmı avrupa kısmı hepsine gitdim ve hepside bence fos cıktı ya soyledıklerı hıcbırı cıkmadı.
gecen olay tv de denizdokmen diye bır medyumu gordum.kendısını daha once ıstanbulda tempoda dergısınde fılan okumustum tv de gorunce tv aradım. telını verdıler bana kendısı bursaya yerleşmiş aradım randevu aldım atladım gitdim bursaya
size bir şey söyleyimmi bu işi yapan herkese saygı duyuyorum ama bence gitsinlerde medyumluk görsünler ben şok oldum bana bütün isimleri verdi hayatımı okudu resmen adam sanki benimle yasadı bunca zaman ilk kez gercek bir medyumla karşılaştım.
bence gidin ve görün deneyin derim.istanbulda falcı diye gecinenler bence sadece fos helal olsun adama hatda bana istanbula gıderken dıkkat et dedi arabanın sagına vurcaklar sınyalın kırılcak dedı tam gemıden ınıyorum sen gel bırı bana vur sag sınyal kırıl soktayım valla

abowwwwwwwwwwwww onu bıle bıldı demek hee
super yaaa...

arkadasımın evıne cok yakın oturuyor denız bey .. ama 100 lıra oldugu ıcın gıdemıyoruz

Bu yoruma sadece gülerim Kimse kain degil cnm arkadasim böyle seylerle istanbuldaki insanları kötülemeyin biz gidiyoruz ve memnunuz o dediginiz adamlar medyum olanlar 200 300 tl para istior bende cok medyuma gittim medyumlar bos iş bence genede emege saygı

merak ettim kimlere fal baktırdınız istanbul da ?
böyle daha ilk mesajınızda bütün falcıları kötüleyip, bu çok iyi medyum diye adamı ayyuka çıkarmanız bende reklam yaptığınız hissini uyandırıyor.
istanbuldada işini iyi yapan güzel fal bakan falcılar var

gül ismindeki bayan için iyi dememişlerdi galiba ya da ben mi isimleri karıştırdım :26:

kaça bakıyormuş?

arkadasım gül 3 dakikadan fazla bakmaz..isim dısında hic birsey bilmez en azından bana ve bir çokkk arkadasıma cıkmadı .hemde hiç bir dediği.bana göre isim bulma konusunda geliştirmiş kendini şu harf varmı bu harf varmı diyip cıkartıyor bu bir yöntemden baska bir sey olamaz.. yoksa o kadar basarılı olsaydı en azından bir kac sey cıkardı maalesef ki çıkmadı !!!

offf yine dolmuş sayfalar bir kac gün giremedim.. oku oku bitmiyor:)

aynen bende oku oku biştiremedim ama kesinlikle tavsiye ediyorum... pinokyo cafe istiklal caddesinde benetton mağazası var onun tam karşı sokağına giriyorsun sokağın sonuna doğru sağ kol üstünde birinci katta.. zaten tabelası var.. olga ve mete var ikiside birbirinden harika... denemenizi tavsiye ediyorum.... olga şiskambil ve kahve bakıyor... mete tarot ve suda olayy.. hele su falı yani şoka girmiştim.. üstelik fiyatlarıda uygun.... valla gidin görün derim. ikisinede baktırdım.. ikiside süper...

kör kör parmak gözüme yapmışsın arkadaşım.reklam da biraz dikkatli yapılmalı. deniz bey bana göre tam bir şarlatan..zodyak, denizdokmen,emineakkaya,nazlıerarslan, daha aklıma gelmeyen kac kşi hepsine baktırdım hic birinin söyledigini yasamadım..yazık oldu o kadar parama ama suc bende bu kadar saf oldugum icin.ben akıllanmam bari siz dikkatli olun arkadaslar!

Yok canım almayyım ikiside işe yaramaz daha gecenlerde gittim.. belki sana iyi gelmiştir ama bence onların ikiside fal bakmamalı.ama dedigim gibi begenen varsa da saygı duymak lazım ben begenmedim bir dahada asla gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…