bizler buraya gelip memnun kalıp kalmadığımı söylüyoru hep birlikte tecrübelerimizi
birbirimizle paylaşıyoruz değil mi..ozancana bende arkadaşım tavsiye etti o yüzden gittim memnunda kaldım.arkadaşımada dedikleri çıkmış..
neyse gelelim ben ozancandan memnun kaldım...
başka memnun kaldığım kişi yok..[/QUOTEevet bizlerde kım iyi kim kotu diye anlatıyoruz ben ozanı falcı diye cebimde taşımam kimse kayin olamaz ama ozan bey kayinim ben kayinim diyo ama benim evli oldumu bilemedi ve arkadaşım bız gittimiz zaman eşinden cok kotu dayak yemıştı ozan sana ucu bı arada bakim dedi ve atrkadaşımda tamam dedi baktı kızı resmen mutlu mesut vıllada oturuyo yaptı arkadaşım bır sınırlendi ve kollarındakı morlukları gosterdi bumu mutlu bı hayat dedi ben hergun dayak yıyorum eşım içgi icip karı kız peşinde koşuyo dedi bu lafın uzerine sizde buyu var hemen cozim dedi oarada konuya ben girdım nekadara cozesin dedim ilk etepta sekız yuz tl alırım işlem uzarsa konusuruz dedi ardından arkadaşım ozanın yuzune karşı soyledik sen fal bilmiyosun dıye ve biz cglı kafeye gittimizde 15 tl olarak girdik ödedimiz ücret 120 tl oldu bu tekkişi için işte sizin ovduyunuz falcı bu arkadaşım goruşmek uzere by
Arkadasımız güzel bir konuya deginmiş.Ozancanı eskiden tasulanın yanında calisirken biliyorum.Ozan bence bu işi hayır icin degil ticaret icin yapiyor.Herkeze kurşun dökülür tuz patlatılırmı ya ben ilk gittigimde ozana bana bakmaya baslarken ilk kelimesi şuydu. SEN BU HALİNLE NASIL BU GÜNE KADAR YAŞADIN BAYILIYorum dedi.Benim falımı bırakıp büyü konularına girmişti.Baya bir konusmustuk.Ona kalsa ben simdiye kadar ölmüştüm.Daha sonra caddede kart dagitilirken çıglı cafe kartı elime verdiler ben gene girdim.Bir baktımki ozan ordaydı.O anda kahvemi içmistim mecbur baktırdım.Sordum başka bir falcı yoktu.Ozan falıma baktı ve gene aynı sözleri saydı sıraladı.Ben calısmıyormusum.Benim hayatımda kimse yokmuş.Biz 6 kisilik aileyiz.Bize 2 kisi oldugunu söyledi.İsimleri saydı ayse emine fatma varmı ailede dedi.Bana.izmirle antalya.nealakam.varmış.benim hiç.alakam.yok.buşehirle.heraylede.ayşe.fatma.emine.ismi.var.ama.ne.tesadufki.benim.aylemde.o.isimde.kimse.yok.neyse.arkadaşımıda.goturdum.ona.bakim.nr.dicek.dıye.aynı.şeyleri.soyledi.ona.gecen.gun.kadınlar.kavesin.de 3 kisiyle konustum.Konu ozandan acıldı.Onlarada aynı seyleri söylemis.yüksek rakamda bir para almıs.Genede siz övebilirsiniz.Ama ben bu bildiklerimi diger arkadaslarımda görsün onlarda bu hataya düsmesin diye bilgi amaclı söylüyorum.Her insan özgürdür istedigi yere gidebilir.bÜTÜN FORUMDAKİ ARKADASLARIMA SAYGILAR;
ilk defa falcıya gitmeye karar verdim. İyi bir falcı varmı diye şöyle sayfalara göz atayım dedim. Birinin memnun kaldığından bir başkası memnun kalmamış. Kimisine göre her şeyi bilen falcılar bir başkasına göre fos çıkmış. Neticede tutturan falcı çıkaramadım yazılardan. Ama gül ve enfal hakkında olumsuz yazılar daha az gibi gitsemmi gitmesemmi acaba denediğime değermi karar veremedim. Gerçi kimse bilemez geleceği, maksat eğlence. Hangisinden daha az kazık yerim sizce ona gideyim
evet arkadasım dedigin gibi cok dogru ben iyi olan mekanları söyliyeyim Kadınlar kahvesi Sarmasık Cafe Bir istanbul kahvesi buralardan memnun kalırsın senin söyledigin sekilde yazarsak az kazık yersinBence buralardanda uzak dur Tasula Ozancan Şengül Sedat rüyan hayır olsun emine bunlara gidersende baya kabarık bir kazık yersin İnsallah sana yardımcı olabilmisimdir.
arkadasım gül 3 dakikadan fazla bakmaz..isim dısında hic birsey bilmez en azından bana ve bir çokkk arkadasıma cıkmadı .hemde hiç bir dediği.bana göre isim bulma konusunda geliştirmiş kendini şu harf varmı bu harf varmı diyip cıkartıyor bu bir yöntemden baska bir sey olamaz.. yoksa o kadar basarılı olsaydı en azından bir kac sey cıkardı maalesef ki çıkmadı !!!
teşekkür ederim canım biraz önce bizim kızlarla da konuşuyorduk sarmaşık cafeyi yazdım bir kenara onu deneyebiliriz:)
cansu yu da duydum o da iyi bir de düs cafe neriman hanım var onada bı bak canım
fala inanmayin ama falsizda kalmayin ne guzel bir soz
sarmaşık kafede kime gitmeyi düşünüyorsunuz yazarsanız memnun oluruz. :)
birde enfal demişsiniz o kim nerde kaça bakıyorarkadaşlar bir daha iyi kötü yorum yazabilirler mi acaba?
eski arkadaşlardan ricam eski diyorum çünkü tecrübeliler bizlere göre, gül ,enfal ve seyhan için kıyaslama yaparmısınız.bunlar kimdir nerde bakar nasıllardır bilmiyorum.. özeldend eatabilirsiniz.çok merak ediyorum. biraz eski yazılara baktım enfali beğenende var tutarsız bulanda saçma diyende var.aynısını seyhan için demişler.biri iyi diyor öteki saçmaladı birşeyimi bilemedi diyor.
angel nerdesin :)))
merak ettim kimlere fal baktırdınız istanbul da ?
böyle daha ilk mesajınızda bütün falcıları kötüleyip, bu çok iyi medyum diye adamı ayyuka çıkarmanız bende reklam yaptığınız hissini uyandırıyor.
istanbuldada işini iyi yapan güzel fal bakan falcılar var
kızlar taksim inci cafede binnur var iyi bakıo 20 lira ama kahve+ tarot bakıo
teşekkür ederim canım biraz önce bizim kızlarla da konuşuyorduk sarmaşık cafeyi yazdım bir kenara onu deneyebiliriz:)
yazmayım yazmayım dedim, artık yeter gerçekten. sleep ve sevimlyy mi ne, yeter artık hasan da hasan. yok bir gitmiş hasan abisinin elini falan öpmüş fal çıkınca abim benim demiş vs vs...
anlatıyorum o zaman!! biz sarmaşık cafe'ye gittiğimizde kendileri(sahipleri) bize de aynı şeyi yaptılar, tasula, ozancan vs hakkında ağıza alınmayacak şeyler söylediler. araları bozukmuş zaten hem de öyle böyle değil. bu sebeple buralara girip hem kendi cafelerine müşteri çekiyorlar hem de onları kötülüyorlar. haa ben tasulaya fal baktırmadım kötü diyorlar doğrudur, ozancan ı bilmem hiç gitmedim. ama bekledim bekledim ve nihayet bugün de hedef aldıkları kişileri yazınca artık söylemek istedim. çok çirkin yaptığınız, sevimliyyy, sleep, bir de hasan abisinin falı çıkınca gidip el öpen şahıs direk de hedef gösteriyorum.
SARMAŞIK CAFE HASAN BURADA BEN DE DAHİL olmak üzere aynı teraneyi söylüyor, 3 KİŞİLİK BİR AİLE MİSİNİZ? DİYE SORUYOR HAYIR 4 DİYİNCE SENİN DIŞINDA 3 DEMEK İSTEMİŞTİM DİYOR. sanırım 5 kişi falanız aynı cümleye maruz kalan. Paranıza boşuna yazık etmeyin, başkaları için ağıza alınmayacak şeyler söylerek müşteri çekmeye çalışan insanlara da itibar etmeyin. adam gibi reklamını yaparsın o ayrı. kadınlar kulübünü falan biliyorlar zaten haberleri var böyle bir oluşumdan, ordan da söyleyin demişlerdi bize. neyini söyleyim ben o falın girip de. ama amaçlarına nail olmuşlar sonunda.
Ayrıca bir METE TÜREDİ. NEDEN YENİ YER AÇMIŞ, kaç kişi yorum yazdık burada iyi değildir diye. ama ardı arkası kesilmiyor, bence kesin git, bence şöyle git. sürekli aynı yorum başkaları kesin kötü, taksimin hepsi kötü ama onların falcısı süper. neden acaba??
Gitmek istiyorsanız yine gidin, ama iki gün önce altı üstü objektif yorum yapalım diye yazdığımızda herkes tefe koydu bizi. sanki ben kazanıyorum faldan gelen parayı.
Bu yazıyı sırf boşa para harcamayın itibar etmeyin diye yazıyorum, yoksa bana dokunan bir şey yok, benim beğendiğimi beğenmek zorunda da değil kimse. Özellikle yeni üyeler, dikkatli olun arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?