İstanbul'da Fal - Falcılar

ilk defa falcıya gitmeye karar verdim. İyi bir falcı varmı diye şöyle sayfalara göz atayım dedim. Birinin memnun kaldığından bir başkası memnun kalmamış. Kimisine göre her şeyi bilen falcılar bir başkasına göre fos çıkmış. Neticede tutturan falcı çıkaramadım yazılardan. Ama gül ve enfal hakkında olumsuz yazılar daha az gibi gitsemmi gitmesemmi acaba denediğime değermi karar veremedim. Gerçi kimse bilemez geleceği, maksat eğlence. Hangisinden daha az kazık yerim sizce ona gideyim

evet arkadasım dedigin gibi cok dogru ben iyi olan mekanları söyliyeyim Kadınlar kahvesi Sarmasık Cafe Bir istanbul kahvesi buralardan memnun kalırsın senin söyledigin sekilde yazarsak az kazık yersin Bence buralardanda uzak dur Tasula Ozancan Şengül Sedat rüyan hayır olsun emine bunlara gidersende baya kabarık bir kazık yersin İnsallah sana yardımcı olabilmisimdir.

teşekkür ederim canım biraz önce bizim kızlarla da konuşuyorduk sarmaşık cafeyi yazdım bir kenara onu deneyebiliriz:)

ben isim harf marf istemiyorum.bana an lazım.geşmişe bakarak analiz edecek yani geçmişide bilecek birde geleceğide az çok tutturmalı. gül hakkındaki başka yorumları da almak istiyorum.yeşilküy madonun ordakiydi değilmi?

teşekkür ederim canım biraz önce bizim kızlarla da konuşuyorduk sarmaşık cafeyi yazdım bir kenara onu deneyebiliriz:)

sarmaşık kafede kime gitmeyi düşünüyorsunuz yazarsanız memnun oluruz. :)

birde enfal demişsiniz o kim nerde kaça bakıyor arkadaşlar bir daha iyi kötü yorum yazabilirler mi acaba?

eski arkadaşlardan ricam eski diyorum çünkü tecrübeliler bizlere göre, gül ,enfal ve seyhan için kıyaslama yaparmısınız.bunlar kimdir nerde bakar nasıllardır bilmiyorum.. özeldend eatabilirsiniz.çok merak ediyorum. biraz eski yazılara baktım enfali beğenende var tutarsız bulanda saçma diyende var.aynısını seyhan için demişler.biri iyi diyor öteki saçmaladı birşeyimi bilemedi diyor.

angel nerdesin :)))

Son düzenleme:
bazı arkadaslar reklam fılan yaptımı söylemiş benim ne cıkarım varki reklam yapayım sadece bugune kadar takıp edıyorum ama yazma hakkım yoktu sıteye uye degıldım sadece sunu soyleyım sadece ben ulusalbır basın kurulusunda mudurum ve bu konuda bır cok arastıma yaptım. ve denedim ben sadece deneyımlerımı yazdım baskalarının reklamını ben yapmam herkezın bır adı vardır.zaten ben sadece yasadıgımı yazdım ınanıp ınanmamak sızın elınızde bence bır kısıyı denemden konusmak hata bence ben denedım hepsını bana artı bır suru lerıde kendılerı geliyor reklam ıcın

gül'ün bana söylediklerinin çoğu çıktı. nokta atışı yaptığı tarihler de oldu. çook istediğim ve olacak dediği birşey ise şimdilik olmadı. gül'ü denemek istiyorsan bi kere git. ve dediği çıkarsa devam et derim.

bu seyhan kimdir nev? bir seyhana baktırdım ama ben. o seyhan bu seyhan mı? nerde bakar?

kimdir bu falcılar hande? senin en iyi 10 listeni merak ediyorum

bi de enfal e gidenlere birşey sormak istiyorum. enfal ismi biliyor denmiş çoğunlukla. peki mevcut durumu biliyor mu? yani hayatımızdaki kişinin yahut sevdiğimiz kişinin hayatında kimse var mı yok mu bu durumu bilebiliyor mu?

yazmayım yazmayım dedim, artık yeter gerçekten. sleep ve sevimlyy mi ne, yeter artık hasan da hasan. yok bir gitmiş hasan abisinin elini falan öpmüş fal çıkınca abim benim demiş vs vs...

anlatıyorum o zaman!! biz sarmaşık cafe'ye gittiğimizde kendileri(sahipleri) bize de aynı şeyi yaptılar, tasula, ozancan vs hakkında ağıza alınmayacak şeyler söylediler. araları bozukmuş zaten hem de öyle böyle değil. bu sebeple buralara girip hem kendi cafelerine müşteri çekiyorlar hem de onları kötülüyorlar. haa ben tasulaya fal baktırmadım kötü diyorlar doğrudur, ozancan ı bilmem hiç gitmedim. ama bekledim bekledim ve nihayet bugün de hedef aldıkları kişileri yazınca artık söylemek istedim. çok çirkin yaptığınız, sevimliyyy, sleep, bir de hasan abisinin falı çıkınca gidip el öpen şahıs direk de hedef gösteriyorum.

SARMAŞIK CAFE HASAN BURADA BEN DE DAHİL olmak üzere aynı teraneyi söylüyor, 3 KİŞİLİK BİR AİLE MİSİNİZ? DİYE SORUYOR HAYIR 4 DİYİNCE SENİN DIŞINDA 3 DEMEK İSTEMİŞTİM DİYOR. sanırım 5 kişi falanız aynı cümleye maruz kalan. Paranıza boşuna yazık etmeyin, başkaları için ağıza alınmayacak şeyler söylerek müşteri çekmeye çalışan insanlara da itibar etmeyin. adam gibi reklamını yaparsın o ayrı. kadınlar kulübünü falan biliyorlar zaten haberleri var böyle bir oluşumdan, ordan da söyleyin demişlerdi bize. neyini söyleyim ben o falın girip de. ama amaçlarına nail olmuşlar sonunda.

Ayrıca bir METE TÜREDİ. NEDEN YENİ YER AÇMIŞ, kaç kişi yorum yazdık burada iyi değildir diye. ama ardı arkası kesilmiyor, bence kesin git, bence şöyle git. sürekli aynı yorum başkaları kesin kötü, taksimin hepsi kötü ama onların falcısı süper. neden acaba??

Gitmek istiyorsanız yine gidin, ama iki gün önce altı üstü objektif yorum yapalım diye yazdığımızda herkes tefe koydu bizi. sanki ben kazanıyorum faldan gelen parayı.

Bu yazıyı sırf boşa para harcamayın itibar etmeyin diye yazıyorum, yoksa bana dokunan bir şey yok, benim beğendiğimi beğenmek zorunda da değil kimse. Özellikle yeni üyeler, dikkatli olun arkadaşlar.

Şekerim sen neden dert ettin bunu yaw paylasım yapıyoruz eger dediklerin gibiyse bu kadar hırcın olman su anlama gelır sen bu insanların reklamını yapıyorsun o zman ben rahatım cnm gidiorum begeniorumki insanlara bu insanı öneriyorum.Ben sarmasık cafede sadece fal baktırıorum istiorsan bana özelden cebini yaz konusalım canım rahat ol yani böle sıkıntı yapmaki insanlar senin birisinin reklamını yaptıgını düsünmesin.Ben hasan degilim ve kendime güvenim sonsuz.Bosunada insanların günahını alma sen böyle kötü düsüncelere sahip oldukca zaten mutlu olamassın falda baktırma sen bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…