İstanbul'da Fal - Falcılar

Slepp güzel bir yorum yapmıssın.Demekki bizde bu katra hanımın sözünden anladıgımız kadarıyla katra hanımda bir falcı ve reklam yapıyor.Bir insan reklam yaptıgını belli etmez bari.Sleep hanım bende size katılıyorum.Biz 5 arkadas gidioruz devamlı ve faldan cıkınca birbirimize anlatıyoruz ama hep farklı seyler söylüyor ve hepimizin hayatını okuyor.Çevremizden insanlarıda yönlendiriyoruz onlarda memnun Bize göre bir sorun yok gayet memnunuz biz Meyve veren agaç taslanır.Katra hanım sende böyle kötülemeye devam et !!!!!

slm kızlar ... sevımlı ve sleep ne kadar zamanlı uyesınız once bunu sormak ıstıyorum sıze ? ve sunu hatırlatmak ısterım katre uzun suredır burda ... ayrıca katre sıze hasansınız yada degılsınız demedı bu bır. ıkıncısı sureklı bu falcılardan konusuyorsunuz neden baska kısılerle ılgılı bı yorum yapmıyorsunuz sız? kac gundur ıcımız dısımız hasan oldu bır kere yazdınız neden yetmıyo ? gıtmek ısteyen sıze ozel msj atar numarasını bılgılerını ıster zaten bu kadar uzatmanın anlamı ne ? ayrıca katre buraya foruma yenı uye olan arkadasları uyarıyo sız nıye bu kadar sinir yapıp savunmaya gecıyorsunuz kı ? forum forumluktan cıktı kavga alanına döndu... tek bı falcı uzerıen kımse yogunlasmasın lutfen bu sefer herkesın kafasında reklam hıssı uyanıyo. hem bı falcının elını etegını opmek nasıl bı cumle ya kım kı o hayatım mı kurtardı el etek opuluyo ... artık dıycek bıse bulamıyorum sıze pes dogrusu ...

kavga bitse de sorularımıza yanıt alabilsek?
böyle kısır döngü yaratan kavgalarda haklı olan susar. kimse susmadığına göre kimse haklı değil sanırım.

sorulara cevaplar beklyoruz

Katra Hanım
sweet ve sleep bence siz danışıklı dövüş yapıyorsunuz ama biz bu numaraları yemiyoruz demi Katra Hanım

ahahahhahaa=))) katra!!!!!!! diyen dilini sevsinler senin, puhahahahhaa=)))) sweet 34 senin nickini vermemiştim hemen damlamışsın, diğeri: senin de hasan old nu iddia etmedim... 1140 sayfadır yazıyorum buraya sen reklam yapıyorsun demeden önce isterseniz bir kez daha düşünün. söylediklerine göre ayşe ablanız ve hasan abinizin doğa üstü güçleri vardı di mi, mazallah çarparlar falan beni alnımın ortasında 3. gözüm çıkar

hadi canım hadi güzelleriiiiim, tınnnnnnnnn

slm sunway seyhanı sormuşsun bence berbat çok sıradan bakıyor ve söylediği hiç birşeyde çıkmadı
beğendiğim falcılar mercan,mine,mari,emine,angels burcu,serhan abla şuan aklıma gelenler bunlar

teşekkürler. söylediklerinin hiç birini denemedim. içimi rahatlattın biraz. bu yorumundan mevcut durumu da salladığını düşünecem seyhanın

kavga bitse de sorularımıza yanıt alabilsek?
böyle kısır döngü yaratan kavgalarda haklı olan susar. kimse susmadığına göre kimse haklı değil sanırım.

sorulara cevaplar beklyoruz

slm selin bende kendi adıma soruna cvp vereyim ... benım favori falcılarım serhan ve eminedir ayrıca birde antalyada fokur cafede ugur bey vardır katina falı bakar dedikleri bana on uzerıne 9 olarak cıktı. gul ısım bılme konusunda cok ıyıdır ama verdıgı tarıhlerın hıcbırı bana uymadı ama gulun de nokta atısı yaptıgı seyler olmustur bana. cafe ın semra var ondan da memnun kaldım gecmısımı cok guzel bıldı yasadıklarımı a dan z ye anlattı gelecekle ılgılı dedıgı ufak tefek bazı seyler cıkmaya basladı ama daha ne kadarı cıkar yada cıkmaz bılmıyorum ama genel olarak semradan memnun kaldım. cafe baraka var kadıkoyde bırde orda burcu dıye bır bayan var kahve falı bakıyo eh dıye bılırım sıradan. gene kadıkoy de yelkovan kafe handan hanım var kıyısından kenarından gecme derım. angels zeynepe de baktırdım begenmedım fal yerıne nasıhat dınledım bırde ısı tıcarete doktuklerını o kadar bellı edıyolarkı ben o zaman fıtıl oluyorum. bakırkoyde almira diye birine baktırdım aman allahım dıyorum ve baska bıse dıyemıyorum. benım sımdılık aklıma gelenler bunlar . genel olarak sorarsan tarotta serhan derım kahvede emıne derım emıne hanımın cok ıyı bır enerjısı var benım kımyamla tutuyo ve bu zamana kadar dıyıpte cıkmadıgı tek sey yasamadım. handekukanında oncekı yorumlarında yazdıgı gıbı emıne hanıma bende sonuna kadar guvenıyorum. serhanında hıslerı cok kuvvetlıdır yogunlasırsa senle enerjısı kımyası tutarsa secerını onune doker sacar dıyorum ... kendıne ıyı bak sevgıler ...

emine soğanlık emine mi bahsedilen? serhan nerde bakıyor bi de?

emine soğanlık emine mi bahsedilen? serhan nerde bakıyor bi de?

evet emıne soganlık emıne. serhan suan bellı bır kafede bakmıyo telefonlastıgınız zaman en yakın yerde bulusup tanıdıgı bı kafede bakıyo ben genelde onla kadıkoyde bulusuyordum kıraz cafe var orda tanıdık orda bakıyodu bana. kendısı cengelkoyde oturuyo normalde

katrecım ozel msj atmıssın ama cvp veremıyorum 100 msjı gecmem gerekıyormus. burdan yazayım dedım. arkadasım sen haklısın burda uzun zamandır varsın neyın ne oldugunu kımın nasıl fal baktıgını bılecek kadar tecrubende var haksızlıklara gelemıyosun benım gıbı. o yuzden bosver reklamcıları sen yenı uye olan arkadasları uyardın ama onlar olayı danısıklı dovuse cevırdıler bosver arkadasım degmez bunlara cvp yetıstırmeye neyın ne oldugu ortada :) sevgıler ...:90:

Enfall e giden varmıı ben her seferinde aradığımda dolu olduklarını söylüyorlar.henüz baktıramadım.neler söylüyor.acaba

açıkçası şu son 3 4 yılda ne taksimde kısaca istanbulda iyi fal bakan bir cafe yok! kimse birbirini kandırmasın.. o kadar falcı gezmiş biri olarak benim görüşüm burda cok fazla reklam yapıldıgıdır. cafeleri olan yada orda fal bakan kişiler bu topicte çeşitli pişkinliklerle araya 2 falcıyıda katıp(ki bu iki falcı övülmüş çaktırılmayacak ya bak bunlarda iyi dercesine) çeşitli maksatlarla üstüne basa basa ve göze sokarcasına ve sorulmadıgı halde cok da methediliyor ve sonunda tabki kimdir diye soruyoluyor(??) ve soranlar birbirinin arkadası çıkıyor...

artık şuradaki bazı insanların yorumlarından sıkıldıgım için yazıyorum birkaç kişi farklı cafeye gitmiş ve büyü vs var denilmiş çözeriz ayagına girmiş para istenmiş ve sonradan bu cafedeki kişiler methedilmiş.
-istanbulda ilçe isminidede cafe ismini vermeyecegim!bir cafede 3 yıl önce fal baktırmaya gittiğimde adamkapalı olmayan kısmetim için tabii anne isminide alıyor ve kısmetin kapalıçözümüde bende 1500 tl diyor ki belkide gi kendi ugrasmıstır ve ben durumu farkedip kaçtım...taksimde bi cafe falcısı sizde büyü var deyip kadını bi güzel sömürüp yuvasını yıkıyor ve bi sürü oyunlar dönüyor... burda düzgün ve gerçek paylaşım yapanlarda var illa eski üye olmak önemli değil bende yeni üyeyim ama sisteme kayıt olur olmaz kimseye yönlendirmeli cevap vermiyorum...ve dikkatlice okundugunda hangi yeni üyenin ne maksatla girdigi belli oluyor...yada eskinin...
paylaşım yapalım ama sadece paylaşım olsun yönlendirme olmasın lütfen çok eski yorumlarada bakın. hande katra vs ki taraf tutmuyorum bu kişilerin fal geçmişine baktıgımda illa gidin diye bir yoruma rastlamadım sadece paylaşım yapılmışgittim begendim demişler bir yönlendirmede görmedim bu kişilerde...
sevgiyle kalın...

ve bnm eskiden ve şuan görüşmedigim bi tanıdıgım da eline fincanı almıs ve 3 kelime bilmiş diye falcı oluvermiş bi anda ve bi sitedede çaktırmadan kendini methediyormuş bu kişi fal bile bakamıyordu bide...bilginize

Yok canım almayyım ikiside işe yaramaz daha gecenlerde gittim.. belki sana iyi gelmiştir ama bence onların ikiside fal bakmamalı.ama dedigim gibi begenen varsa da saygı duymak lazım ben begenmedim bir dahada asla gitmem.

valla canım ben asiderya ya katılıyorum.. oldukça da iyiler sanırım on gün önce felandı gittim meteye baktırdım.. çokda memnun kaldım 2 gün öncede bi arjkadaşımla gittik o da meteye baktırdı ben olgaya baktırdım bence ikiside gayet iyiler... bizlerin enerjisinden de kaynaklanabiliyor....bence senin enerjin düşüktü o gün. ayrıca bir günde aynı anda iki falcıya baktırmakda bence doğru deil....

sevgiler...

Arkadaşlar kadıköyde sığınak cafede Niko var,bugün tarot baktırdım bana şu an görüştüğüm kişiyi patır patır isminden burcuna tipine kadar söyledi şok oldum :/ çok memnun kaldım geçmişie dair herşeyi tutturdu geleceğe dair söyledikleri de hiç atmasyon değildi,planladığım şeyler doğrultusunda çıktı....
En kısa zamanda yine gidicem

arkadaşlar birde bağdat caddesinde levent var onu uzun zamandır tanıyorum onuda tavsiye edebilirim. sembolde çalışıyor...... hissiyatına güveniyorum..

bide katre mete cok sıcak kanlı biri o gün gittiğimizde masamıza kadar geldi oturdu sohbet ettik ev arkadaşları açmış çalıştığı yeri.. adı pinokyo.. neysee oda orda çalışıyormuş sadece uzun zaman sanırım 5 sene demişti başka bi yerde çalışmış adı da majezik miydi ne sonra arkadaşları açınca oraya geçmiş..kendi yeri değil yyani.... bilgimi paylamşak istedim...

slepp ve sweet...çok uyumlu olmuş:)..isimler benziyor...yorumlar benziyor....eğlenceli olmuş bu ikili:)

evet cnm mete hoş sohbet biri, daha önce 2 kez baktırdım. falını beğenmem o ayrı beğenen de olur ona da saygılıyım. benim demek istediğim özellikle girip hatta deneyimlemeden sırf tanıtmak amacıyla buraya yazılması. çünkü yaklaşık 2 ay önce de aynısı oldu. VE SÜREKLİ TEK BİR İSİM ÖNERİLİYOR, GÜNLERCE HEM DE, araya ya söylediklerinizin hepsine gittim hiçbiri iyi değil şunu tek geçerim, ya da şu da var ama bence bu daha iyi diyerek dikkat çekmeme çabası.tamam anladık, çok güzel beğendim denemenizi tavsiye ederim der geçer normal biri.

yanlış anlaşılmasın isteyen istediğine tabii ki gitsin, bence iyi bakmıyor gitmeyin demek değil amacım.

sadece içi boş reklamlar yapılıyor ve haklı olarak insanlarda merak uyanıyor. ben normalde ikili tartışmalar girmedim bugüne kadar ama bugün gerçekten reklam olduğuna inandıktan sonra (ki çok sağlam kanıtım var açıkladım bunu da az da olsa) ve günlerdir takip ediyorum övülen o kişiye giden 4 arkadaş da memnun kalmayıp sonradan benzer şeylerin kendilerine de söylendiğini anlatınca, daha fazla insanın boşuna ümitlenip para kaptırmasını istemedim. ne olursa olsun bu insanları enayi yerine koymaktır, kandırarak müşteri çekme yöntemi. ayıptır.

olay bundan ibaret.

tabi canım vermedin ben uzun zamandan beri takip ediyorum bu kadın l kulubunu hatta sizden once iyebilirim ama siz kendinizi ustaca biri sanıyosunuz ama öylede deuilsiniz sen yazdını tekrar oku istersen artı seninle uraşacak bi vaktimde yok seningibilerlede bu lafı soylerkende asla diyr insanları kastetmıyorum artı ben uzun zamandır uyeyım ismimi deyiştirdim sen bilgasayar basından ayrılma hep insanları kotule mılletin gunahına gır inanıyorumki sen zaten tek hasanı deyil bicok insanları kotuluyosun hep takip ediyorum nedense hep iyileri kotuluyosun ama omekanlardanda cıkmadına eminin ama sende biyüz varsa kotuledın insanların mekanına gıtme benden sana bitavsiye artı bende herkezin yaptıgı şeyı yaptım gittiyim falcıyı övdum neden sana bukadar dert oldu bilmiyorum yıne belirtim ben hasanda deyilim herzaman karşına cıkmaya hazırım ama cesaretin varsa özelden numaranı verde görüşelim ben hasanmıyım deyilmiyim artı sana gıttiyin falcılarda başarılar sen insanları kotulemeye devam et sen ben herzaman bu sıtede olacam ve beyendiyim insanları övecem sanada bukadar dert olmasın yınede sen beyendimiz falcıların ismini söyledimde sen okumamışsın galıba ama ben yıne soyleyım sarmaşık kafe hasan kadınlar kavesi dilek demet binnur artı evinde baktırdıgım sevim hanımdır anladınmı arkadaşım ama yıne soyluyorum hasanı tek gecerim :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…