Şekerim sen neden dert ettin bunu yaw paylasım yapıyoruz eger dediklerin gibiyse bu kadar hırcın olman su anlama gelır sen bu insanların reklamını yapıyorsun o zman ben rahatım cnm gidiorum begeniorumki insanlara bu insanı öneriyorum.Ben sarmasık cafede sadece fal baktırıorum istiorsan bana özelden cebini yaz konusalım canım rahat ol yani böle sıkıntı yapmaki insanlar senin birisinin reklamını yaptıgını düsünmesin.Ben hasan degilim ve kendime güvenim sonsuz.Bosunada insanların günahını alma sen böyle kötü düsüncelere sahip oldukca zaten mutlu olamassın falda baktırma sen bosuna
Slepp güzel bir yorum yapmıssın.Demekki bizde bu katra hanımın sözünden anladıgımız kadarıyla katra hanımda bir falcı ve reklam yapıyor.Bir insan reklam yaptıgını belli etmez bari.Sleep hanım bende size katılıyorum.Biz 5 arkadas gidioruz devamlı ve faldan cıkınca birbirimize anlatıyoruz ama hep farklı seyler söylüyor ve hepimizin hayatını okuyor.Çevremizden insanlarıda yönlendiriyoruz onlarda memnun Bize göre bir sorun yok gayet memnunuz biz Meyve veren agaç taslanır.Katra hanım sende böyle kötülemeye devam et !!!!!
kimdir bu falcılar hande? senin en iyi 10 listeni merak ediyorum
slm sunway seyhanı sormuşsun bence berbat çok sıradan bakıyor ve söylediği hiç birşeyde çıkmadı
beğendiğim falcılar mercan,mine,mari,emine,angels burcu,serhan abla şuan aklıma gelenler bunlar
kavga bitse de sorularımıza yanıt alabilsek?
böyle kısır döngü yaratan kavgalarda haklı olan susar. kimse susmadığına göre kimse haklı değil sanırım.
sorulara cevaplar beklyoruz
slm selin bende kendi adıma soruna cvp vereyim ... benım favori falcılarım serhan ve eminedir ayrıca birde antalyada fokur cafede ugur bey vardır katina falı bakar dedikleri bana on uzerıne 9 olarak cıktı. gul ısım bılme konusunda cok ıyıdır ama verdıgı tarıhlerın hıcbırı bana uymadı ama gulun de nokta atısı yaptıgı seyler olmustur bana. cafe ın semra var ondan da memnun kaldım gecmısımı cok guzel bıldı yasadıklarımı a dan z ye anlattı gelecekle ılgılı dedıgı ufak tefek bazı seyler cıkmaya basladı ama daha ne kadarı cıkar yada cıkmaz bılmıyorum ama genel olarak semradan memnun kaldım. cafe baraka var kadıkoyde bırde orda burcu dıye bır bayan var kahve falı bakıyo eh dıye bılırım sıradan. gene kadıkoy de yelkovan kafe handan hanım var kıyısından kenarından gecme derım. angels zeynepe de baktırdım begenmedım fal yerıne nasıhat dınledım bırde ısı tıcarete doktuklerını o kadar bellı edıyolarkı ben o zaman fıtıl oluyorum. bakırkoyde almira diye birine baktırdım aman allahım dıyorum ve baska bıse dıyemıyorum. benım sımdılık aklıma gelenler bunlar . genel olarak sorarsan tarotta serhan derım kahvede emıne derım emıne hanımın cok ıyı bır enerjısı var benım kımyamla tutuyo ve bu zamana kadar dıyıpte cıkmadıgı tek sey yasamadım. handekukanında oncekı yorumlarında yazdıgı gıbı emıne hanıma bende sonuna kadar guvenıyorum. serhanında hıslerı cok kuvvetlıdır yogunlasırsa senle enerjısı kımyası tutarsa secerını onune doker sacar dıyorum ... kendıne ıyı bak sevgıler ...
emine soğanlık emine mi bahsedilen? serhan nerde bakıyor bi de?
Yok canım almayyım ikiside işe yaramaz daha gecenlerde gittim.. belki sana iyi gelmiştir ama bence onların ikiside fal bakmamalı.ama dedigim gibi begenen varsa da saygı duymak lazım ben begenmedim bir dahada asla gitmem.
yazmayım yazmayım dedim, artık yeter gerçekten. sleep ve sevimlyy mi ne, yeter artık hasan da hasan. yok bir gitmiş hasan abisinin elini falan öpmüş fal çıkınca abim benim demiş vs vs...
anlatıyorum o zaman!! biz sarmaşık cafe'ye gittiğimizde kendileri(sahipleri) bize de aynı şeyi yaptılar, tasula, ozancan vs hakkında ağıza alınmayacak şeyler söylediler. araları bozukmuş zaten hem de öyle böyle değil. bu sebeple buralara girip hem kendi cafelerine müşteri çekiyorlar hem de onları kötülüyorlar. haa ben tasulaya fal baktırmadım kötü diyorlar doğrudur, ozancan ı bilmem hiç gitmedim. ama bekledim bekledim ve nihayet bugün de hedef aldıkları kişileri yazınca artık söylemek istedim. çok çirkin yaptığınız, sevimliyyy, sleep, bir de hasan abisinin falı çıkınca gidip el öpen şahıs direk de hedef gösteriyorum.
SARMAŞIK CAFE HASAN BURADA BEN DE DAHİL olmak üzere aynı teraneyi söylüyor, 3 KİŞİLİK BİR AİLE MİSİNİZ? DİYE SORUYOR HAYIR 4 DİYİNCE SENİN DIŞINDA 3 DEMEK İSTEMİŞTİM DİYOR. sanırım 5 kişi falanız aynı cümleye maruz kalan. Paranıza boşuna yazık etmeyin, başkaları için ağıza alınmayacak şeyler söylerek müşteri çekmeye çalışan insanlara da itibar etmeyin. adam gibi reklamını yaparsın o ayrı. kadınlar kulübünü falan biliyorlar zaten haberleri var böyle bir oluşumdan, ordan da söyleyin demişlerdi bize. neyini söyleyim ben o falın girip de. ama amaçlarına nail olmuşlar sonunda.
Ayrıca bir METE TÜREDİ. NEDEN YENİ YER AÇMIŞ, kaç kişi yorum yazdık burada iyi değildir diye. ama ardı arkası kesilmiyor, bence kesin git, bence şöyle git. sürekli aynı yorum başkaları kesin kötü, taksimin hepsi kötü ama onların falcısı süper. neden acaba??
Gitmek istiyorsanız yine gidin, ama iki gün önce altı üstü objektif yorum yapalım diye yazdığımızda herkes tefe koydu bizi. sanki ben kazanıyorum faldan gelen parayı.
Bu yazıyı sırf boşa para harcamayın itibar etmeyin diye yazıyorum, yoksa bana dokunan bir şey yok, benim beğendiğimi beğenmek zorunda da değil kimse. Özellikle yeni üyeler, dikkatli olun arkadaşlar.
Slepp güzel bir yorum yapmıssın.Demekki bizde bu katra hanımın sözünden anladıgımız kadarıyla katra hanımda bir falcı ve reklam yapıyor.Bir insan reklam yaptıgını belli etmez bari.Sleep hanım bende size katılıyorum.Biz 5 arkadas gidioruz devamlı ve faldan cıkınca birbirimize anlatıyoruz ama hep farklı seyler söylüyor ve hepimizin hayatını okuyor.Çevremizden insanlarıda yönlendiriyoruz onlarda memnun Bize göre bir sorun yok gayet memnunuz biz Meyve veren agaç taslanır.Katra hanım sende böyle kötülemeye devam et !!!!!
arkadaşlar birde bağdat caddesinde levent var onu uzun zamandır tanıyorum onuda tavsiye edebilirim. sembolde çalışıyor...... hissiyatına güveniyorum..
bide katre mete cok sıcak kanlı biri o gün gittiğimizde masamıza kadar geldi oturdu sohbet ettik ev arkadaşları açmış çalıştığı yeri.. adı pinokyo.. neysee oda orda çalışıyormuş sadece uzun zaman sanırım 5 sene demişti başka bi yerde çalışmış adı da majezik miydi ne sonra arkadaşları açınca oraya geçmiş..kendi yeri değil yyani.... bilgimi paylamşak istedim...
ahahahhahaa=))) katra!!!!!!! diyen dilini sevsinler senin, puhahahahhaa=)))) sweet 34 senin nickini vermemiştim hemen damlamışsın, diğeri: senin de hasan old nu iddia etmedim... 1140 sayfadır yazıyorum buraya sen reklam yapıyorsun demeden önce isterseniz bir kez daha düşünün. söylediklerine göre ayşe ablanız ve hasan abinizin doğa üstü güçleri vardı di mi, mazallah çarparlar falan beni alnımın ortasında 3. gözüm çıkar
hadi canım hadi güzelleriiiiim, tınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?