tabi canım vermedin ben uzun zamandan beri takip ediyorum bu kadın l kulubunu hatta sizden once iyebilirim ama siz kendinizi ustaca biri sanıyosunuz ama öylede deuilsiniz sen yazdını tekrar oku istersen artı seninle uraşacak bi vaktimde yok seningibilerlede bu lafı soylerkende asla diyr insanları kastetmıyorum artı ben uzun zamandır uyeyım ismimi deyiştirdim sen bilgasayar basından ayrılma hep insanları kotule mılletin gunahına gır inanıyorumki sen zaten tek hasanı deyil bicok insanları kotuluyosun hep takip ediyorum nedense hep iyileri kotuluyosun ama omekanlardanda cıkmadına eminin ama sende biyüz varsa kotuledın insanların mekanına gıtme benden sana bitavsiye artı bende herkezin yaptıgı şeyı yaptım gittiyim falcıyı övdum neden sana bukadar dert oldu bilmiyorum yıne belirtim ben hasanda deyilim herzaman karşına cıkmaya hazırım ama cesaretin varsa özelden numaranı verde görüşelim ben hasanmıyım deyilmiyim artı sana gıttiyin falcılarda başarılar sen insanları kotulemeye devam et sen ben herzaman bu sıtede olacam ve beyendiyim insanları övecem sanada bukadar dert olmasın yınede sen beyendimiz falcıların ismini söyledimde sen okumamışsın galıba ama ben yıne soyleyım sarmaşık kafe hasan kadınlar kavesi dilek demet binnur artı evinde baktırdıgım sevim hanımdır anladınmı arkadaşım ama yıne soyluyorum hasanı tek gecerim :92:
özelden atamadığım için copy past yaptım mecbur..
merhaba arkadaşım bu forum da suyunu çıkardılar yazılan bütün fikirleri okudum forumu sayfa sayfa gezdim ve emine sğnlk,serhan abla da karar kıldım aynı gün ikisinede gittim bir pazar günü .özellikle senin anlattıklarından çok etkilendim .gerçektende ikisiylede kanka oldum valla.çok şeker insanlar sana ayrıca teşekkür ederim bunlara vesile olduğun için .serhan ablaya iki kere gittim 1,5 2 ay geçmeden gelme o kadar sık tarot bakılmaz diyecek kadar gönlü tok biri.emineye 4 veya 5 kere gittim arkadaşlarımdan gönderdim beğenmedim yazık parama diyene rastalamadığım gibi onlarda kendi arkadaşlarını götürdüler. derdim var diye telefon açınca sana istareye yatarım der ertasi gün ararım bir heves anlatır para derim rüyaya paramı olur der bu kadar candan bu kadar samimi.şimdi bu yazdıkları forumda yazsam taşlarlar kaddafiden beter olurum. bazen yazları antalyaya giderim bu bahsettin kafenin adresini tel. tarifini sana zahmet yazarsan çok sevinirim. emine ve serhan ın aynı zaman aynı şekil tahmin ettikleri benim için çok önemli bir olay var olursa foruma da yazdım çarşaf çarşaf ilan edicem. şimdiden çok teşekkürler herşey gönlünce olsun.
Katra senin ne iş yaptıgını ögrendim sen bir numaralı falcısın benim Sen kain olmussun burda sen bizim falımıza bak falcı önerme favorim sensin^^^puha puha puha para sana feda olsun paranın önemi yoq.Benimle birlikte bir cok insanın günahını alıyorsun.Elemterefishgözleri sish al buda senın olsun:5 6:
slm sunway seyhanı sormuşsun bence berbat çok sıradan bakıyor ve söylediği hiç birşeyde çıkmadı
beğendiğim falcılar mercan,mine,mari,emine,angels burcu,serhan abla şuan aklıma gelenler bunlar
canım çok çok teşekkür ederim adres için tel. gönderebilirsen çok seviniri. allah bebeğini analı babalı sağlıklı büyütsün.sana kesinlikle katılıyorum kafe falcıları artık ticarete dökmüş mecbur günde kaç kişi.gerçekten bir yeteneği varsada nereye kadar gösterebilir. samimiyetine sonuna kadar katıldığım için tavsiyelerine uydum ve gerçekten çok memnun kaldım. ayrıca çokda ümitle bekliyorum eminenin dediklerini .keza serhan abla da aynılarını dedi. bende kendi çapımda az para yedirmedim valla senelerdir gezmediğim falcı kalmadı.bazı arkadaşlar diyorya falcıdan sebep karşı tarafa geçemem .hangi karşı okyanus bile geçebilecek kapasite var bende.katre cim,hande cim relax olun biz ümitlerimize odaklanalım yüreyiğimizi karartmayalım herşey güzel olacak eminim. burda sevinçlerimizide ilan edicez inşallah ben yürekten inanıyorum.
ah ah bunu hergün kendi kendime ne kadar çok sylüyorum bir bilsen.ama icraat yok malesef.
slm kızlar benim istanbulda gitmedim falcı medyum kalmadı.anadolu kısmı avrupa kısmı hepsine gitdim ve hepside bence fos cıktı ya soyledıklerı hıcbırı cıkmadı.
gecen olay tv de denizdokmen diye bır medyumu gordum.kendısını daha once ıstanbulda tempoda dergısınde fılan okumustum tv de gorunce tv aradım. telını verdıler bana kendısı bursaya yerleşmiş aradım randevu aldım atladım gitdim bursaya
size bir şey söyleyimmi bu işi yapan herkese saygı duyuyorum ama bence gitsinlerde medyumluk görsünler ben şok oldum bana bütün isimleri verdi hayatımı okudu resmen adam sanki benimle yasadı bunca zaman ilk kez gercek bir medyumla karşılaştım.
bence gidin ve görün deneyin derim.istanbulda falcı diye gecinenler bence sadece fos helal olsun adama hatda bana istanbula gıderken dıkkat et dedi arabanın sagına vurcaklar sınyalın kırılcak dedı tam gemıden ınıyorum sen gel bırı bana vur sag sınyal kırıl soktayım valla
canım çok çok teşekkür ederim adres için tel. gönderebilirsen çok seviniri. allah bebeğini analı babalı sağlıklı büyütsün.sana kesinlikle katılıyorum kafe falcıları artık ticarete dökmüş mecbur günde kaç kişi.gerçekten bir yeteneği varsada nereye kadar gösterebilir. samimiyetine sonuna kadar katıldığım için tavsiyelerine uydum ve gerçekten çok memnun kaldım. ayrıca çokda ümitle bekliyorum eminenin dediklerini .keza serhan abla da aynılarını dedi. bende kendi çapımda az para yedirmedim valla senelerdir gezmediğim falcı kalmadı.bazı arkadaşlar diyorya falcıdan sebep karşı tarafa geçemem .hangi karşı okyanus bile geçebilecek kapasite var bende.katre cim,hande cim relax olun biz ümitlerimize odaklanalım yüreyiğimizi karartmayalım herşey güzel olacak eminim. burda sevinçlerimizide ilan edicez inşallah ben yürekten inanıyorum.
Telefonunu gönderebilir misin bana özelden lütfen
Teşekkürler
rıca ederım canım ne demek ınsallah dedıklerı cıkar. zaten emıne ve serhanı tutmamın sebebı ıkısıde zamanında bana hemen hemen aynı seylerı anlattılar ve cok tutarlılar. ugur beye gelınce dedıgım gıbı googleden fokur cafe antalya dıye bı arastır ordan cıkan numarayı bı ara ıstersen bı sor orda ugur beyı olmazsa bı sonuc cıkmazsa yanı artık bı sekılde numarayı ulastırmaya calısıcam canım. sevgıler ....
ahahahhahahah=))) yetişiiiin, imdaaaaat sanal büyü yaptılar bana komik suratları kullanarak.
canım serhan hanımın iletişim bilgilerini bana yazabilirsen cok sevinirim. tesekkürler.
canım bu almira dediğin kafenin ismi mi??enfalden mi bahsediyorsun..ayy niyeti bozmuştum ona gitmeye,hiç gitmeyeyim eğer kötüyse..yazarsan sevinirim..slm selin bende kendi adıma soruna cvp vereyim ... benım favori falcılarım serhan ve eminedir ayrıca birde antalyada fokur cafede ugur bey vardır katina falı bakar dedikleri bana on uzerıne 9 olarak cıktı. gul ısım bılme konusunda cok ıyıdır ama verdıgı tarıhlerın hıcbırı bana uymadı ama gulun de nokta atısı yaptıgı seyler olmustur bana. cafe ın semra var ondan da memnun kaldım gecmısımı cok guzel bıldı yasadıklarımı a dan z ye anlattı gelecekle ılgılı dedıgı ufak tefek bazı seyler cıkmaya basladı ama daha ne kadarı cıkar yada cıkmaz bılmıyorum ama genel olarak semradan memnun kaldım. cafe baraka var kadıkoyde bırde orda burcu dıye bır bayan var kahve falı bakıyo eh dıye bılırım sıradan. gene kadıkoy de yelkovan kafe handan hanım var kıyısından kenarından gecme derım. angels zeynepe de baktırdım begenmedım fal yerıne nasıhat dınledım bırde ısı tıcarete doktuklerını o kadar bellı edıyolarkı ben o zaman fıtıl oluyorum. bakırkoyde almira diye birine baktırdım aman allahım dıyorum ve baska bıse dıyemıyorum. benım sımdılık aklıma gelenler bunlar . genel olarak sorarsan tarotta serhan derım kahvede emıne derım emıne hanımın cok ıyı bır enerjısı var benım kımyamla tutuyo ve bu zamana kadar dıyıpte cıkmadıgı tek sey yasamadım. handekukanında oncekı yorumlarında yazdıgı gıbı emıne hanıma bende sonuna kadar guvenıyorum. serhanında hıslerı cok kuvvetlıdır yogunlasırsa senle enerjısı kımyası tutarsa secerını onune doker sacar dıyorum ... kendıne ıyı bak sevgıler ...
evet cnm mete hoş sohbet biri, daha önce 2 kez baktırdım. falını beğenmem o ayrı beğenen de olur ona da saygılıyım. benim demek istediğim özellikle girip hatta deneyimlemeden sırf tanıtmak amacıyla buraya yazılması. çünkü yaklaşık 2 ay önce de aynısı oldu. VE SÜREKLİ TEK BİR İSİM ÖNERİLİYOR, GÜNLERCE HEM DE, araya ya söylediklerinizin hepsine gittim hiçbiri iyi değil şunu tek geçerim, ya da şu da var ama bence bu daha iyi diyerek dikkat çekmeme çabası.tamam anladık, çok güzel beğendim denemenizi tavsiye ederim der geçer normal biri.
yanlış anlaşılmasın isteyen istediğine tabii ki gitsin, bence iyi bakmıyor gitmeyin demek değil amacım.
sadece içi boş reklamlar yapılıyor ve haklı olarak insanlarda merak uyanıyor. ben normalde ikili tartışmalar girmedim bugüne kadar ama bugün gerçekten reklam olduğuna inandıktan sonra (ki çok sağlam kanıtım var açıkladım bunu da az da olsa) ve günlerdir takip ediyorum övülen o kişiye giden 4 arkadaş da memnun kalmayıp sonradan benzer şeylerin kendilerine de söylendiğini anlatınca, daha fazla insanın boşuna ümitlenip para kaptırmasını istemedim. ne olursa olsun bu insanları enayi yerine koymaktır, kandırarak müşteri çekme yöntemi. ayıptır.
olay bundan ibaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?