İstanbul'da Fal - Falcılar

eski üye olarak nick'iniz neydi pekii??

merhaba arkadasım ...

ben bu foruma ilk grdigim zamanlarda taa serhaan ablayı tavsıye etmıstım ve bu forumdada emıneyı ılk tavsıye eden de benım. cunku bu ıkı falcı gercekten benım hayatımda dönum noktası olabılcek cok seyı bılmıstı. ozellıkle serhan abla annem gıbı oldu artık benım hergun telde konusurum onla dedıgın gıbı gonlu gercekten cok tok bırıdır. zaten ben maddıyat guden falcılara fıtıl oluyorum her zman derım. emınede cok cana yakın bırıdır onunda gonlu tokdur. gecenlerde telde konustum suan ıstanbul dısında yasıyorum ben yanı zırt pırt falcıya gıdemıyorum artık anlıycan. bende kafama cok takılan bıse olunca tel acıp soruyorum saolsunlar benı asla kırmaz gerı cevırmezler. helekı emınenın son dedıklerınden sonra yanı benım bebek olayımında olması benı ıyıce emıneye guvendırdı. ve senın onlardan memnun kalman ınankı benı cok mutlu ettı umarım daıma memnun kalırsın. antalyadakı falcıya gelınce ugur bey yanı. ben sureklı her yaz antalyadayım orda bı yazlıgım oldugu ıcın her sene gıderım. ugur beye bır tesaduf eserı gıtmıstım ben arkadasımla eglence olsun dıye gırmıstık. o gun ugur bey bana katına falı bakmıstı ve dedıklerı 14 gun sonra gerceklesmeye basladı ugur bey ınsanı pohpohlamaz neyse onu soyler dobradır dıger falcılar gıbı onu yonlendıremezsın sırf sen ıstıyosun dıye bıseylerı asla soylemez nasıhat vermez. ama sımdı dusunuyorum sana ugurun telefonunu nasıl ulastırcam bende ozel msj atamıyorum. fokur cafe antalyada gulluk postanesının orda ıstersen adres olarak googleden arastır ordan telıne ulasabılırsın gıbı gelıyo. orda ugur bey dıye sorsan yardımcı olurlar dıye dusunuyorum hala orda calısıyosa. ama eger orda degılse artık bı sekılde sana telefon numarasını ulastırmaya calısırım arkadasım. sevgıler ...

Katra senin ne iş yaptıgını ögrendim sen bir numaralı falcısın benim Sen kain olmussun burda sen bizim falımıza bak falcı önerme favorim sensin^^^puha puha puha para sana feda olsun paranın önemi yoq.Benimle birlikte bir cok insanın günahını alıyorsun.Elemterefishgözleri sish al buda senın olsun

iyi geceler arkadaslar,bence hiç kimse için tartışmaya degmez morallerinizi bozmayın.sonucta fal bu herkes iyi bakacak diye bir kural yokki.sevgiler.

sızın katre ıle derdınız ne? bu kadar savas actınız katreye ... sız nasıl fıkırlerınızı soyluyosanız katrede fıkırlerını soyluyo sen memnun kalmıssın katre memnun kalmamıs sen yasadıklarını anlatıyosun o da yasadıklarını anlatıyo ... burda bu kadar alaycı bır tutum yapıp ortamı gerıp rencıde etmeye yada rencıde olmaya ne gerek var ? hos sohbet etmek bır bırımıze deneyımlerımızı anlatmak dururken bu davranıslar hıc hos degıl ...

slm sunway seyhanı sormuşsun bence berbat çok sıradan bakıyor ve söylediği hiç birşeyde çıkmadı
beğendiğim falcılar mercan,mine,mari,emine,angels burcu,serhan abla şuan aklıma gelenler bunlar

Canım mercan dediğin kişi ünlülerin falcısı mercan sayhan varmış tv de cıkıyormuş omu? eger oysa bende onu arıyorum. işyerimde bahsetmişlerdi çok güzel bakıyor diye eger oysa lütfen bana iletişim bilgileri varsa özelime yazarsan cok sevinirm. tesekkür ederim.

inşallah kuzum, hayırlısı diyelim. içim bundan daha aydınlık olamazdı merak etme, iş stresi kalmadı üzerimde

Telefonunu gönderebilir misin bana özelden lütfen
Teşekkürler

rıca ederım canım ne demek ınsallah dedıklerı cıkar. zaten emıne ve serhanı tutmamın sebebı ıkısıde zamanında bana hemen hemen aynı seylerı anlattılar ve cok tutarlılar. ugur beye gelınce dedıgım gıbı googleden fokur cafe antalya dıye bı arastır ordan cıkan numarayı bı ara ıstersen bı sor orda ugur beyı olmazsa bı sonuc cıkmazsa yanı artık bı sekılde numarayı ulastırmaya calısıcam canım. sevgıler ....

canım serhan hanımın iletişim bilgilerini bana yazabilirsen cok sevinirim. tesekkürler.

kızlar ya,bana 10 numara tarot bakan biri lazım,varmı böyle bi tanıdığınız
amaaaa;bana tutupta yok karekterin şu,yok kısmetlisin,falansın filansına girmicek!
harbi fal bakıcak,konuştukça feleğimi şaşırtıcak efsunlu bi falcı arıyorum:)
varmı bilginiz

canım serhan hanımın iletişim bilgilerini bana yazabilirsen cok sevinirim. tesekkürler.

canımm ozelden msj atamıyorum serhan ablanın telını sana ozel msj atabılen uyelerden rıca edebılırız. handekuka katre angel ve kavrakta serhan hanımın numarası var. sevgıler canım ...

canım bu almira dediğin kafenin ismi mi??enfalden mi bahsediyorsun..ayy niyeti bozmuştum ona gitmeye,hiç gitmeyeyim eğer kötüyse..yazarsan sevinirim..

anladım canım.. saygı duyarım.. ama bende gitmesem hani inanırdım sana ama gittiğim için ve geçmiş doğru gelecekle ilgili olanlarda mantıklı şeyler yoksa bana ne yani falcı sonucda... sadece son gittiğim falcı o ve doğru çıkınca tavsiye etmek istedim..

sevgilerr :87:

kısslar ii geceler..bahsetmiş olduğunuz serhan hanım kimdir acaba nerde bakıo ben forumu okurken onu atladım sanırım nasıl ulaşabilirim kendisine..bide geçenlerde enfale gitmiştim falı çıkan varmı yoksa yok yere mi ümit bağladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…