gül'ün bana söylediklerinin çoğu çıktı. nokta atışı yaptığı tarihler de oldu. çook istediğim ve olacak dediği birşey ise şimdilik olmadı. gül'ü denemek istiyorsan bi kere git. ve dediği çıkarsa devam et derim.
bu seyhan kimdir nev? bir seyhana baktırdım ama ben. o seyhan bu seyhan mı? nerde bakar?
canımm ozelden msj atamıyorum serhan ablanın telını sana ozel msj atabılen uyelerden rıca edebılırız. handekuka katre angel ve kavrakta serhan hanımın numarası var. sevgıler canım ...
canım bu almira dediğin kafenin ismi mi??enfalden mi bahsediyorsun..ayy niyeti bozmuştum ona gitmeye,hiç gitmeyeyim eğer kötüyse..yazarsan sevinirim..
canım çok çok teşekkür ederim adres için tel. gönderebilirsen çok seviniri. allah bebeğini analı babalı sağlıklı büyütsün.sana kesinlikle katılıyorum kafe falcıları artık ticarete dökmüş mecbur günde kaç kişi.gerçekten bir yeteneği varsada nereye kadar gösterebilir. samimiyetine sonuna kadar katıldığım için tavsiyelerine uydum ve gerçekten çok memnun kaldım. ayrıca çokda ümitle bekliyorum eminenin dediklerini .keza serhan abla da aynılarını dedi. bende kendi çapımda az para yedirmedim valla senelerdir gezmediğim falcı kalmadı.bazı arkadaşlar diyorya falcıdan sebep karşı tarafa geçemem .hangi karşı okyanus bile geçebilecek kapasite var bende.katre cim,hande cim relax olun biz ümitlerimize odaklanalım yüreyiğimizi karartmayalım herşey güzel olacak eminim. burda sevinçlerimizide ilan edicez inşallah ben yürekten inanıyorum.
canım bu almira dediğin kafenin ismi mi??enfalden mi bahsediyorsun..ayy niyeti bozmuştum ona gitmeye,hiç gitmeyeyim eğer kötüyse..yazarsan sevinirim..
kısslar ii geceler..bahsetmiş olduğunuz serhan hanım kimdir acaba nerde bakıo ben forumu okurken onu atladım sanırım nasıl ulaşabilirim kendisine..bide geçenlerde enfale gitmiştim falı çıkan varmı yoksa yok yere mi ümit bağladım.
canım ben yanlış yazmışım. serhan abla olacakmış. enfal için pek iyi dememişsiniz onu da eleyelim bakalım.
samyel serhan ın telefonunu özelden atabilirmisin?yada rica etsem eski üyelerden biri atabiirmi galiba artık mesaj atamıyoruz.serhanın bir yeri yok demişsin.ben de yakın oturuyorum sayılır. birde semra var demişsin cafe in. o nerde kaça bakıyor. tarotmu kahvemi baktıralım bunlara?
gül e gitmiyimmi şimdi ne diyorsunuz? an geçmiş gelecek nasıl bakar? yukarda yazdıklarım gülden dahamı iyi?
hasanı beğenmemişsiniz gitmeme kararı aldım.zaten bazı üyelerin yazıları reklam kokuyor.
arkadaşlar birde tarıktan bahsedilmiyor artık.onun için ne düşünüyorsunuz? ben cadde serkanıda çok beğendim tutarlı konuştu 2 kez ve nokta atışları yaptı. birde şengüle gittim
cevaplarınız için teşekkür ederim
canım ben yanlış yazmışım. serhan abla olacakmış. enfal için pek iyi dememişsiniz onu da eleyelim bakalım.
samyel serhan ın telefonunu özelden atabilirmisin?yada rica etsem eski üyelerden biri atabiirmi galiba artık mesaj atamıyoruz.serhanın bir yeri yok demişsin.ben de yakın oturuyorum sayılır. birde semra var demişsin cafe in. o nerde kaça bakıyor. tarotmu kahvemi baktıralım bunlara?
gül e gitmiyimmi şimdi ne diyorsunuz? an geçmiş gelecek nasıl bakar? yukarda yazdıklarım gülden dahamı iyi?
hasanı beğenmemişsiniz gitmeme kararı aldım.zaten bazı üyelerin yazıları reklam kokuyor.
arkadaşlar birde tarıktan bahsedilmiyor artık.onun için ne düşünüyorsunuz? ben cadde serkanıda çok beğendim tutarlı konuştu 2 kez ve nokta atışları yaptı. birde şengüle gittim
cevaplarınız için teşekkür ederim
arkadaşlar banada acil serhan ve emine ablanın numarasını da msj aarmısın çok acil
evet emıne soganlık emıne. serhan suan bellı bır kafede bakmıyo telefonlastıgınız zaman en yakın yerde bulusup tanıdıgı bı kafede bakıyo ben genelde onla kadıkoyde bulusuyordum kıraz cafe var orda tanıdık orda bakıyodu bana. kendısı cengelkoyde oturuyo normalde
samyel maalesef yuz mesaja ulamadan ozel mesaj gonderilemiyorms. serhan hanim in telefonunu rica edebilir miyim senden? samimi bir sekilde oneriyor musun? ucreti nedir acaba? tsk
evet almira kafenin adıydı ve bakan kisi enfaldi. benım burcumu bıle bılemedı. nasıhat dınledım hıc bıse tutturamadı. ben sahsen kendı sahsım adıma hıc memnun kalmadım enfalden. bırde faldan sonra soyledım burcumu bıle bılemedın dıye bana ne dese ıyı senın reglın yaklasmıs bakamıyorum enerjı alamıyorum dedı bende ıyı odeme yapmıyorum dedım o zaman neymıs ugrasmıs mıs emek vermısmıs para hakkıymıs ısın ıcıne para gırınce kotu falcı oldugunu kabul etmedı ama o yuzden bır daha mı aman aman asla ... sevgıler canım :2:
slm arkadasım...
serhanın dedıgım gıbı bellı bır yerı yoktur herhangı bı kafede calısmıyor kendısıne ulastıgınız zaman genelde kadıkoy yada uskudarda bulusursunuz zaten. ama dedıgım gıbı gene suan ozel msj atamıyorum. sınırlama getırmısler o yuzden numarayı gonderemıyorum cok uzgunum kendı adıma ama dıger eskı uyelerden rıca edersenız muhakkak bı tanesı gonderır emın olun.
gule gelınce ben her zaman dıycem gul fal bakmıyo yanı en azından kendısı bakmıyo. gulun bana nokta atısı yaptıgı zaman oldu ben gule sadece ıkı kere fal baktırdım. gulun bana verdıgı tarıhlerın hepsı bır sene rotarlı olarak daha erken oldu gule kalsa ben 2011 ın agustosunda evlenıyodum. ama ben evlendım 2010 ekım gule kalsa benım 2012 de cocugum oluyodu. ama ben suan hamıleyım 2011 bana bu zamana kadar verdıgı tarıhlerın tuttugu tek kısı emınedır. emınenın verdıgı tarıhlerın hepsı cıkmıstır. gule tarıh konusunda guvenmem gul 3 dk bakar gonderır bır daha gıdesınız dıye zaten o da. zaten ısrarla demeye devam edıcem falı bakan kısı gul degıl gul bır aracı gule soyluyolar gulde bıze soyluyo ve buna ne kadar guvenılebılırkı? gule gıtmek ıstıyosanız kendınız bılırsınız gulun cok yogun olmadıgı bı zaman dılımı bulabılırsen gulun kafası rahatsa gıt baktır derım belkı yogunlasabılır. ama gulun orası her zaman halk ekmek kuyrugu gıbı oldugu ıcın gulde 3 dk da basından savar senı bılgın olsun...
sevgıler ...
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. yorumların geneline bakarak gitmek daha iyi oluyor. şimdi yazılara bakarak gül e gitmeme kararı aldım. enfali iyiki sormuşum gitmeyecem. ama bu serhan ablayı çok merak ettim şimdi. eski üyeler hangi birimize özel mesaj atacaklar.var gücümüzle 100 mesajımı doldursakbu kural iyi olmamış.
şengül içinde yorumlar alabilirmiyim?
(eminenin numarası var bende ama mesaj atamıyorum)
ne güzel atyorduk ne zararımız vardı dimi :) sanırım reklam amaçlı yeni üyeliklerin rahatsız etmemesi olabilir. ama 100 de çok canım bari 50 olaydı :/
Katra senin ne iş yaptıgını ögrendim sen bir numaralı falcısın benim Sen kain olmussun burda sen bizim falımıza bak falcı önerme favorim sensin^^^puha puha puha para sana feda olsun paranın önemi yoq.Benimle birlikte bir cok insanın günahını alıyorsun.Elemterefishgözleri sish al buda senın olsun
Canım mercan dediğin kişi ünlülerin falcısı mercan sayhan varmış tv de cıkıyormuş omu? eger oysa bende onu arıyorum. işyerimde bahsetmişlerdi çok güzel bakıyor diye eger oysa lütfen bana iletişim bilgileri varsa özelime yazarsan cok sevinirm. tesekkür ederim.
ahahahaa KATRAAAA !!! aşk olsun sana yaaaa o kadar zamandır burada birbirimize yazıp çiziyoruz insan fal bakıverir sweet söylemese haberimiz olmayacakmış meğer bir numaralı falcıymışsın ve bizden gizliyormuşsun hiç yakıştıramadım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?