İstanbul'da Fal - Falcılar

telden bakım yapmıyor yanlız faceden bul medyum yaz ısmını yaz cıkıyor herkeze randevu vermıyor cunku burdakı kısıler nedense benı yanlıs anladılar ben arastırmacı olarak yazdım fıkrımı ama bazı kısılerın takıntıları var sanırım

canım ben yanlış yazmışım. serhan abla olacakmış. enfal için pek iyi dememişsiniz onu da eleyelim bakalım.

samyel serhan ın telefonunu özelden atabilirmisin?yada rica etsem eski üyelerden biri atabiirmi galiba artık mesaj atamıyoruz.serhanın bir yeri yok demişsin.ben de yakın oturuyorum sayılır. birde semra var demişsin cafe in. o nerde kaça bakıyor. tarotmu kahvemi baktıralım bunlara?

gül e gitmiyimmi şimdi ne diyorsunuz? an geçmiş gelecek nasıl bakar? yukarda yazdıklarım gülden dahamı iyi?

hasanı beğenmemişsiniz gitmeme kararı aldım.zaten bazı üyelerin yazıları reklam kokuyor.

arkadaşlar birde tarıktan bahsedilmiyor artık.onun için ne düşünüyorsunuz? ben cadde serkanıda çok beğendim tutarlı konuştu 2 kez ve nokta atışları yaptı. birde şengüle gittim

cevaplarınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:

arkadalar banada acil emine ve serhan ablanın nosunuz msj atmısınız adresinide...lütfen arkdaşlar

canım bu almira dediğin kafenin ismi mi??enfalden mi bahsediyorsun..ayy niyeti bozmuştum ona gitmeye,hiç gitmeyeyim eğer kötüyse..yazarsan sevinirim..

evet almira kafenin adıydı ve bakan kisi enfaldi. benım burcumu bıle bılemedı. nasıhat dınledım hıc bıse tutturamadı. ben sahsen kendı sahsım adıma hıc memnun kalmadım enfalden. bırde faldan sonra soyledım burcumu bıle bılemedın dıye bana ne dese ıyı senın reglın yaklasmıs bakamıyorum enerjı alamıyorum dedı bende ıyı odeme yapmıyorum dedım o zaman neymıs ugrasmıs mıs emek vermısmıs para hakkıymıs ısın ıcıne para gırınce kotu falcı oldugunu kabul etmedı ama o yuzden bır daha mı aman aman asla ... sevgıler canım :2:

slm gulvar ... serhan abla tarot ve kahveyı bır arada bakar. kendısı cengelkoyde oturuyo ve genelde ya kadıkoyde yada uskudar cıvarındakı tanıdık cafelerde bakar. acıkcası soyle dıyım serhan maddı cıkar gutmez bı kafeyle anlasmalı degıl gunluk su kadar fal bakmam lazım dıyıp senı basından savmaz. ben kendısınden cok memnunum onu tanıdıktan sonra zaten baska tarotcuya ıhtıyacım kalmadı. suanda ozel msj hakkımıza sınırlama getırmısler ve msj atamıyorum bı ellı msjı daha doldurmam gerekıyor anca o zaman gonderebılırım. en ıyısı forumdakı eskı uyelerden ozel msj hakkı olanlardan rıca edelım sana ve ısteyenlere serhan ablanın numarasını gonderebılırler. umarım enerjınız ve kımyanız tutar olumlu sonuc alırsın. yanı bana cıkan sıze cıkıcak dıye bı kaıde yok kendınızı buna hazırlayarak gercekten emınsenız gıdın derım ...

sevgıler ...

uzerime alinmak gibi olmasinda Hasan bey gercekten iyi bakiyor.. zaten ondan once gittigim falcilar hakkindada yorumda bulunmustum. Benim icin Mehmet, Tarik, Pelin, Dilek ve Hasan en iyileriydi. Reklam yapan uyelerin gecmisinde baska forumlarda yazmamis olmasi en dikkat edici etken. O yuzden buraya birsey yazarken iki kere dusunmek gerekiyor, bu tur itamlarla yol alinmaz. Falci negatif seyler soyledi diye begenmemek inandirici bi sebep degil bence. Bana soyledikleri cikti mesela, hatta yukarida yazdigim tum falcilarin zaman olarak daha hizli gerceklesti ama oldu.

slm arkadasım...
serhanın dedıgım gıbı bellı bır yerı yoktur herhangı bı kafede calısmıyor kendısıne ulastıgınız zaman genelde kadıkoy yada uskudarda bulusursunuz zaten. ama dedıgım gıbı gene suan ozel msj atamıyorum. sınırlama getırmısler o yuzden numarayı gonderemıyorum cok uzgunum kendı adıma ama dıger eskı uyelerden rıca edersenız muhakkak bı tanesı gonderır emın olun.

gule gelınce ben her zaman dıycem gul fal bakmıyo yanı en azından kendısı bakmıyo. gulun bana nokta atısı yaptıgı zaman oldu ben gule sadece ıkı kere fal baktırdım. gulun bana verdıgı tarıhlerın hepsı bır sene rotarlı olarak daha erken oldu gule kalsa ben 2011 ın agustosunda evlenıyodum. ama ben evlendım 2010 ekım gule kalsa benım 2012 de cocugum oluyodu. ama ben suan hamıleyım 2011 bana bu zamana kadar verdıgı tarıhlerın tuttugu tek kısı emınedır. emınenın verdıgı tarıhlerın hepsı cıkmıstır. gule tarıh konusunda guvenmem gul 3 dk bakar gonderır bır daha gıdesınız dıye zaten o da. zaten ısrarla demeye devam edıcem falı bakan kısı gul degıl gul bır aracı gule soyluyolar gulde bıze soyluyo ve buna ne kadar guvenılebılırkı? gule gıtmek ıstıyosanız kendınız bılırsınız gulun cok yogun olmadıgı bı zaman dılımı bulabılırsen gulun kafası rahatsa gıt baktır derım belkı yogunlasabılır. ama gulun orası her zaman halk ekmek kuyrugu gıbı oldugu ıcın gulde 3 dk da basından savar senı bılgın olsun...
sevgıler ...

arkadaşlar banada acil serhan ve emine ablanın numarasını da msj aarmısın çok acil

daha oncede dedıgım gıbı eskı uyelerden rıca edelım bunu bende ısrarla yazıyorum kı okuyunca gozlerıne carpar umuyorum. ozel msj atamıyorum haklarımıza sınırlama getırılmıs.

sevgılerrrr ...

samyel maalesef yuz mesaja ulamadan ozel mesaj gonderilemiyorms. serhan hanim in telefonunu rica edebilir miyim senden? samimi bir sekilde oneriyor musun? ucreti nedir acaba? tsk

samyel maalesef yuz mesaja ulamadan ozel mesaj gonderilemiyorms. serhan hanim in telefonunu rica edebilir miyim senden? samimi bir sekilde oneriyor musun? ucreti nedir acaba? tsk

arkadasım evet yuz msj yorum yapmadan ozel msj gonderılemıyor bende o yuzden serhan ablanın numarasını gonderemıyorum zaten. 25 tlye bakıyo kahve ve tarot bır arada bakıyor. bana dedıklerı cıktı sıze cıkarmı bılmıyorum cok onerıyorum da demek ıstemıyorum. cunku cıkmazsa seytan gıbı taaslanıyoruz burda. benle enerjısı tuttu dedıklerı cıktı umarım ulasırsan ona sanada enerjısı tutar ve dedıklerı cıkar ınsallah

sevgıler ...

oyy oyy uzak durayım o zaman..ne zamandır randevu alıcam diye çabalıyodum bende..off yaa Bakırköyden başka yere gitme şansım yok kime gidicem ben şimdii?????

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. yorumların geneline bakarak gitmek daha iyi oluyor. şimdi yazılara bakarak gül e gitmeme kararı aldım. enfali iyiki sormuşum gitmeyecem. ama bu serhan ablayı çok merak ettim şimdi. eski üyeler hangi birimize özel mesaj atacaklar.var gücümüzle 100 mesajımı doldursak bu kural iyi olmamış.

şengül içinde yorumlar alabilirmiyim?

(eminenin numarası var bende ama mesaj atamıyorum)

evet ama bu dedıgın kolay degıl yanı 100 msjı doldurmak allah yardımcımız olsun bakalım nasıl doldurabılceksek :)))

ne güzel atyorduk ne zararımız vardı dimi :) sanırım reklam amaçlı yeni üyeliklerin rahatsız etmemesi olabilir. ama 100 de çok canım bari 50 olaydı :/

ahahahaa KATRAAAA !!! aşk olsun sana yaaaa o kadar zamandır burada birbirimize yazıp çiziyoruz insan fal bakıverir sweet söylemese haberimiz olmayacakmış meğer bir numaralı falcıymışsın ve bizden gizliyormuşsun hiç yakıştıramadım sana

slm cnm mercan ünlülerin falcısımı bilmiyorum ama tv de proğram yapıyor galiba ben telde baktırmıştım gayet memnun kalmıştım eğer istersen numarasını mesaj atabilirim

hahahah dimi ama katra bize de bi fal aciver canım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…