İstanbul'da Fal - Falcılar

CANSU manyak bi falcı ya... Daha önce bakırköydeydi.Şimdi CAFE LAFLAFA daymış.... İSİM veriyo vakit veriyo... cıkıyo ...Cok sewvındım.Avcılarda artık ya... medicana hastanesi sokagında mutlaka gidin....hatun bi de her gun orda calışıyooooo.....

orada bir nesibe hanım vardı.acaba aynı cafedeler mi?ismini hatırlayamadım da cafenin

oyy oyy uzak durayım o zaman..ne zamandır randevu alıcam diye çabalıyodum bende..off yaa Bakırköyden başka yere gitme şansım yok kime gidicem ben şimdii?????

canım enfale bende baktırdım hatta buradan duymuştum ilk.bana fena deildi ama o kadarda abartılacak etkileyici bir yanı yoktu.belki işine yarar.

canım enfale bende baktırdım hatta buradan duymuştum ilk.bana fena deildi ama o kadarda abartılacak etkileyici bir yanı yoktu.belki işine yarar.

Hiç Su Falı baktırmadım... bildiğinizz iyi bakan biri varmı şişli beyoğlu mecidiyeköy civarlarında ... ??

Tavsiyelerinizi bekliyorum.. TŞK

hande teşekkür ederim. serhan hanımı aradım ama kapalıydı.müsait değildi herhalde bir daha aramadım. umarım numarası değişmemiştir.

Emine hanıma bugun baktırdım. Su an ve gecmisi bildi 10 uzerinden 8 diyebilirim fakat telefonda baktırdıgım icin arada kesilmeler oldu. Umarım gelecek icin soyledikleri de cıkar ama cıkmazsada uzulmem cunku gercekten gelecegi allahtan baska kimse bilmez.

Eger bir gun Kartal tarafına yolum duserse yuzyuze baktırmayı isterim.

Son 2- 2,5 ay evvel gittigim falcıların hepsi is ile ilgili mekan degisikligi , is degisikligi gibi bir sey soylemisti bir sorun olacagını vs. hic sanmıyordum ve o sırada hic bir sorun yoktu sonucta gercekten dediklerini yasıyorum, umarım bu sorunun cözumu de dedikleri gibi olur. Kısacası izlenimim belki yakın gelecek (3 ay gibi) bilebiliyorlar fakat 1 sene sonrasını bilebileceklerini sanmıyorum.

Bu arada Emine hanımın sıradan falcı oldugunu da sanmıyorum. İyi bir falcı en azından iyi niyetli.

ben bu öğlen aradım emine hanımı.telefonda bakmıyorum gibisinden konuştu. ee sana nasıl telefonda bakmış? bugün çok yoğunum yarın akşam 9:30 da falan ara dedi salladı. para ilemi bakıyor telefonda? ben arasam açacağını sanmıyorum ya neyse. kaç gibi baktırdın sen?

eğer telefon açtığında bakarım dediyse yalan söylüyor güvenim kalmadı ona karşı.çünkü beni tanımıyor etmiyor çok yoğunum dedi daha öğlen. ne ara baktı sana? yarın geceye salladı çok saçma.

Gecen hafta aramıstım bir kac gun bakamam dedi. Pztesi tekrar aradım. Telefonda bakmıyorum dedi ama bakıyım dedi ertesi gun bakacaktı fakat ben o gun arayamadım. Bugun sabah aradım, saat 18.30 musait olacagını soyledi o saatte baktırabildim.

Son düzenleme:
Gecen hafta aramıstım bir kac gun bakamam dedi. Pztesi tekrar aradım. Telefonda bakmıyorum dedi ama bakıyım dedi ertesi gun bakacaktı fakat ben o gun arayamadım. Bugun sabah aradım 6,30 pm gibi baktı.

Telefonda bakmadıgını soyledi fakat ben bir kac kere ust uste aradıgım icin ve Kartal'a gitmem su an icin imkansız oldugu icin sanırım acıdı halime:)))))))

Ama imkanınız varsa yuzyuze baktırın bence.

samyel samyel. sana bi sorum var. gül'ün evleneceksin dediği kişiyle mi evlendin? merak ettim cidden. ve gül'e gittiğinde evlilik durumu var mıydı bu kişiyle? bunlar önemli :)
bana nokta atışı yaptığı tarihler oldu ama asıl mesele ile ilgili tam tarih tutmadı. ve hala da olmadı açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…