CANSU manyak bi falcı ya... Daha önce bakırköydeydi.Şimdi CAFE LAFLAFA daymış.... İSİM veriyo vakit veriyo... cıkıyo ...Cok sewvındım.Avcılarda artık ya... medicana hastanesi sokagında mutlaka gidin....hatun bi de her gun orda calışıyooooo.....
yanı evet ne zararımız vardıkı dımı ama :)) belkı degısır yenıden acırlar bıze :))
oyy oyy uzak durayım o zaman..ne zamandır randevu alıcam diye çabalıyodum bende..off yaa Bakırköyden başka yere gitme şansım yok kime gidicem ben şimdii?????
canım enfale bende baktırdım hatta buradan duymuştum ilk.bana fena deildi ama o kadarda abartılacak etkileyici bir yanı yoktu.belki işine yarar.
Hiç Su Falı baktırmadım... bildiğinizz iyi bakan biri varmı şişli beyoğlu mecidiyeköy civarlarında ... ??
Tavsiyelerinizi bekliyorum.. TŞK
hande teşekkür ederim. serhan hanımı aradım ama kapalıydı.müsait değildi herhalde bir daha aramadım. umarım numarası değişmemiştir.
Emine hanıma bugun baktırdım. Su an ve gecmisi bildi 10 uzerinden 8 diyebilirim fakat telefonda baktırdıgım icin arada kesilmeler oldu. Umarım gelecek icin soyledikleri de cıkar ama cıkmazsada uzulmem cunku gercekten gelecegi allahtan baska kimse bilmez.
Eger bir gun Kartal tarafına yolum duserse yuzyuze baktırmayı isterim.
Son 2- 2,5 ay evvel gittigim falcıların hepsi is ile ilgili mekan degisikligi , is degisikligi gibi bir sey soylemisti bir sorun olacagını vs. hic sanmıyordum ve o sırada hic bir sorun yoktu sonucta gercekten dediklerini yasıyorum, umarım bu sorunun cözumu de dedikleri gibi olur. Kısacası izlenimim belki yakın gelecek (3 ay gibi) bilebiliyorlar fakat 1 sene sonrasını bilebileceklerini sanmıyorum.
canım denizdokmen i ben de aramıştım!! sadece paranın boşa gitmemesi için yazıyorum tabiiki sana kalmış ama hiçbirsey bilmiyor!!
Emine hanıma bugun baktırdım. Su an ve gecmisi bildi 10 uzerinden 8 diyebilirim fakat telefonda baktırdıgım icin arada kesilmeler oldu. Umarım gelecek icin soyledikleri de cıkar ama cıkmazsada uzulmem cunku gercekten gelecegi allahtan baska kimse bilmez.
Eger bir gun Kartal tarafına yolum duserse yuzyuze baktırmayı isterim.
Son 2- 2,5 ay evvel gittigim falcıların hepsi is ile ilgili mekan degisikligi , is degisikligi gibi bir sey soylemisti bir sorun olacagını vs. hic sanmıyordum ve o sırada hic bir sorun yoktu sonucta gercekten dediklerini yasıyorum, umarım bu sorunun cözumu de dedikleri gibi olur. Kısacası izlenimim belki yakın gelecek (3 ay gibi) bilebiliyorlar fakat 1 sene sonrasını bilebileceklerini sanmıyorum.
Gecen hafta aramıstım bir kac gun bakamam dedi. Pztesi tekrar aradım. Telefonda bakmıyorum dedi ama bakıyım dedi ertesi gun bakacaktı fakat ben o gun arayamadım. Bugun sabah aradım 6,30 pm gibi baktı.
slm arkadasım...
serhanın dedıgım gıbı bellı bır yerı yoktur herhangı bı kafede calısmıyor kendısıne ulastıgınız zaman genelde kadıkoy yada uskudarda bulusursunuz zaten. ama dedıgım gıbı gene suan ozel msj atamıyorum. sınırlama getırmısler o yuzden numarayı gonderemıyorum cok uzgunum kendı adıma ama dıger eskı uyelerden rıca edersenız muhakkak bı tanesı gonderır emın olun.
gule gelınce ben her zaman dıycem gul fal bakmıyo yanı en azından kendısı bakmıyo. gulun bana nokta atısı yaptıgı zaman oldu ben gule sadece ıkı kere fal baktırdım. gulun bana verdıgı tarıhlerın hepsı bır sene rotarlı olarak daha erken oldu gule kalsa ben 2011 ın agustosunda evlenıyodum. ama ben evlendım 2010 ekım gule kalsa benım 2012 de cocugum oluyodu. ama ben suan hamıleyım 2011 bana bu zamana kadar verdıgı tarıhlerın tuttugu tek kısı emınedır. emınenın verdıgı tarıhlerın hepsı cıkmıstır. gule tarıh konusunda guvenmem gul 3 dk bakar gonderır bır daha gıdesınız dıye zaten o da. zaten ısrarla demeye devam edıcem falı bakan kısı gul degıl gul bır aracı gule soyluyolar gulde bıze soyluyo ve buna ne kadar guvenılebılırkı? gule gıtmek ıstıyosanız kendınız bılırsınız gulun cok yogun olmadıgı bı zaman dılımı bulabılırsen gulun kafası rahatsa gıt baktır derım belkı yogunlasabılır. ama gulun orası her zaman halk ekmek kuyrugu gıbı oldugu ıcın gulde 3 dk da basından savar senı bılgın olsun...
sevgıler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?