demek herkese yapıyormuş.bende sallıyor yalanmı konuşuyor demiştim geri aldım şimdi. sabah 6 da mı aramak lazım vay be
peki telefonda bakınca ücret nasıl oluyor arkadaşın dediği gibi.yoksa ücretsizmi bakıyor. yurtdışından arayacak arkadaşım var onu gelemez.
sabah 6 değil bence. 6 pm akşamın körü oluyor.
bir sorum daha oalcaktı kızlar. gül e gidecektim ama iyi bakamıyor artık dediler. bir sorum var bugünle ilgili. tunceray ve samyel e de soruyorum siz methetmişsiniz gül nasıl şu aralar? telefon numarasını yad açalıştığı yeri özelden gönderebilirmisiniz.teşekkürler
pm nin ne demek olduğunu iyi biliyorum eksik olma.bu topicte illa millet birbirine atlayıp bir laf sokacak bir hınç alma var.neyin kimin kırsını kimden alıyorsunuz kızlar panik yokkk
neyse tunceray canım sabah aradım 6.30 gibi baktı diyince herhalde yanlış yazdı dedim. ee o zaman dediğim doğru. bende öğlen aradım ama çok yoğunum bakamam yarın akşam ara dedi.bu akşama sıkıştıramadı.
gül çok iyi diyemem ama kötü de değil bana sormadın gerçi :) beni 3 ay aramayan birinin arıyacağı tarihi nokta atışı bildi. söylediği haftada aradı. arada bildiği tarihler de oldu. bilemedikleri de oldu. ama asıl mesele için verdiği tarih söylediği gibi olmadı. hatta o tarihte tamamen koptuk da diyebilirim.
bir sorum daha oalcaktı kızlar. gül e gidecektim ama iyi bakamıyor artık dediler. bir sorum var bugünle ilgili. tunceray ve samyel e de soruyorum siz methetmişsiniz gül nasıl şu aralar? telefon numarasını yad açalıştığı yeri özelden gönderebilirmisiniz.teşekkürler
ben bu öğlen aradım emine hanımı.telefonda bakmıyorum gibisinden konuştu. ee sana nasıl telefonda bakmış? bugün çok yoğunum yarın akşam 9:30 da falan ara dedi salladı. para ilemi bakıyor telefonda? ben arasam açacağını sanmıyorum ya neyse. kaç gibi baktırdın sen?
eğer telefon açtığında bakarım dediyse yalan söylüyor güvenim kalmadı ona karşı.çünkü beni tanımıyor etmiyor çok yoğunum dedi daha öğlen. ne ara baktı sana? yarın geceye salladı çok saçma.
samyel samyel. sana bi sorum var. gül'ün evleneceksin dediği kişiyle mi evlendin? merak ettim cidden. ve gül'e gittiğinde evlilik durumu var mıydı bu kişiyle? bunlar önemli :)
bana nokta atışı yaptığı tarihler oldu ama asıl mesele ile ilgili tam tarih tutmadı. ve hala da olmadı açıkçası.
:) çok teşekkürler, sevgiler
canım gerçi bana sormamışsın ama cevap vermek istedim.gülün bana verdiği ne tarih tuttu ne kişi..
bana ne tarih nede hiç bir söylediği tutmadı gül hanımın.cok kısa bakıyor toplasan 3 dakika max! kac kere gittim her seferinde daha cok sey var ama bir dahakine söylerim diyerek tekrar tekrar gidilmesi için mecbur bırakıyor insanı,bu tutumuda hiç hoş değil bence ticaret amaclı baktığının belirtisi.. tabii begenenler vardır saygı duyarım.ben begenmiyorum.
slm cnm mercan ünlülerin falcısımı bilmiyorum ama tv de proğram yapıyor galiba ben telde baktırmıştım gayet memnun kalmıştım eğer istersen numarasını mesaj atabilirim[/QUO
cevabın için sağol canım. sanırım aynı mercan sayhan dan bahsediyoruz.bana iletişim bilgilerini yollarsan cok sevinirm.bende mercana fal baktırmayı çok istiyorum. sevgiler.
emineyi ilk aradığımda banada telde bakmıcanı sylemişti.bu sebeple gtmek zorunda kaldım onca yolu.
cansu yu da duydum o da iyi bir de düs cafe neriman hanım var onada bı bak canım
canım emine hanım ne kadara bakıyor bide ne falı bakıyor?
canım 20 ye kahve bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?