cnm peki, nasıl o kadar yolu gitmeye degermi?. ben avrupa yakasındayım oldukca da uzak geliyor bana. telefondan bakmıyor demiş arkadasların bazıları. sanırım sizede bakmamıs telde?
valla canım başta bende telde baktırmak istedim çünkü banada çok ters bir yer ama telde bakmadığını söyledi.bende mecburen bu konuda nefsime hakim olamadığım için kalktım gttim.degermi derken ben kendi adıma cevap veriyorum çünkü emine hanımı begenenlerde olmuş begenmeyenlerde.benim için baktığı falın gerçekleşmesi imkansız gbi..olursada yazarım zaten ama ben pek ihtimal vermiyorum açıkcası.beni etkileyen bir fal deildi.ama tercih senin.diğer yorumlarada bak kararını ver.
teşekkür ederim cevabın için canım.
slm gulvar ... serhan abla tarot ve kahveyı bır arada bakar. kendısı cengelkoyde oturuyo ve genelde ya kadıkoyde yada uskudar cıvarındakı tanıdık cafelerde bakar. acıkcası soyle dıyım serhan maddı cıkar gutmez bı kafeyle anlasmalı degıl gunluk su kadar fal bakmam lazım dıyıp senı basından savmaz. ben kendısınden cok memnunum onu tanıdıktan sonra zaten baska tarotcuya ıhtıyacım kalmadı. suanda ozel msj hakkımıza sınırlama getırmısler ve msj atamıyorum bı ellı msjı daha doldurmam gerekıyor anca o zaman gonderebılırım. en ıyısı forumdakı eskı uyelerden ozel msj hakkı olanlardan rıca edelım sana ve ısteyenlere serhan ablanın numarasını gonderebılırler. umarım enerjınız ve kımyanız tutar olumlu sonuc alırsın. yanı bana cıkan sıze cıkıcak dıye bı kaıde yok kendınızı buna hazırlayarak gercekten emınsenız gıdın derım ...
sevgıler ...
CANSU manyak bi falcı ya... Daha önce bakırköydeydi.Şimdi CAFE LAFLAFA daymış.... İSİM veriyo vakit veriyo... cıkıyo ...Cok sewvındım.Avcılarda artık ya... medicana hastanesi sokagında mutlaka gidin....hatun bi de her gun orda calışıyooooo.....
valla canım başta bende telde baktırmak istedim çünkü banada çok ters bir yer ama telde bakmadığını söyledi.bende mecburen bu konuda nefsime hakim olamadığım için kalktım gttim.degermi derken ben kendi adıma cevap veriyorum çünkü emine hanımı begenenlerde olmuş begenmeyenlerde.benim için baktığı falın gerçekleşmesi imkansız gbi..olursada yazarım zaten ama ben pek ihtimal vermiyorum açıkcası.beni etkileyen bir fal deildi.ama tercih senin.diğer yorumlarada bak kararını ver.
telden bakım yapmıyor yanlız faceden bul medyum yaz ısmını yaz cıkıyor herkeze randevu vermıyor cunku burdakı kısıler nedense benı yanlıs anladılar ben arastırmacı olarak yazdım fıkrımı ama bazı kısılerın takıntıları var sanırım
arkadaşlar fal ve falcılıkla çok uğraştım.Bir çok tecrübem var, size şu kadarını söyliyeyim. Fal bakımı evet kişiye göre değişir fakat, kahve falı bakan tanıdıklarınız varsa onların söylediklerinden fazla birşey söyleyemezler, sadece birazdaha kelimeleri süslü ve esrarengiz kullanırlar o kadar.
Merhaba arkadaslar ilk önce bu siteyi takip eden birisiydim ama üye degildim ama bende artık arkadaslarımın arasındayım.Kadınlar kulubu formunu cok begeniorum yararlı bir forum ve yardımcı.Benim gitmedigim falcı kalmadı herkez isimlerini vermiş.En son olarak taksimde sarmasik kafedeki hasan beyi önermişlerdi bana.Gittigimde sırası vardı 5 kisi bende bekledim ve beni aldı.Falıma baktı.Bakarken öyle güzel anlattıkı dalmısım deseniz yeri var ama bana imkansız olan birseyi söyledi.Kattien olmuyacak birsey oldugunu söyledim ama o ısrarla olucak dedi ve bir gün sonra bu imkansız olay oldu ve o an gözlerim doldu.Bu kadar olurmu dedim ya ertesi gün elini öpmeye gittim hasan abinin hani kötülüyen arkadaslarıda gördüm ama nur gibi bir adam oldugunu ben biliyorum.Genede onların yorumunada saygı duyuyoruz ama böyle insanların degeri kaybolunca anlasılır arkadaslar.Herkeze tavsiye edebilicegim bir insandır hasan abi hic sasmadım ve bir baska insana gitmedim.Hepinize tesekkür ederim saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?