peki :)
Hiç güleceğim yoktu,sanal falcılık diye ben buna derim
Aklıma gelmezdi doğrusu
Acıkcası, kendi adıma konusuyorum benim oncelikli derdim ask degil di isti. Ama genel takıntı olmus bende ilk bana bahsedeceklerini (Emine hanımın) ozel hayatımla ilgili oldugunu dusundum ve bana dakka bir gol bir acar acmaz isim soyledi bu kim dedi bende yok oyle biri dedim bu senin ogretmenin dedi aaa dedim evet .... bla bla bla devam etti sok oldum. Direkt ismi bildi. ama isle ilgili ve isle ilgili verdigi tarih cok mantıklı idi.
2. konum eski askımdi. Aslında benim eskisi 1 yıl once donmus sayılırdı ama 1 yıldır sırra kadem bastı onun benden sonraki ciddi ilişkisi ve bu ilişkideki bayan arkadası ile bir tesaduf sonucu kanka olduk bana bunları anlattı. Daha sonra gene nokta atısı diyebilecegim seyler soyledi ama butun bunlar gecmis ve su an ile ilgili ve dedigim gibi gelecegi allahtan baska kimse bilmez.
Simdi bir dedigi fal baktırdıktan 4 saat sonra cıktı belki benim icin cok onemli degildi fakat uzun suredir konusamadıgım isle ilgili bir arkadasla tesaduf konustuk. Ankarada dedi bana e Ankara'dan aradı beni.
Bir kac ay evvel star tv de cıkan bir ilahiyat fakultesi docenti (ismini simdi hatirlamiyorum fakat persembe'yi Cumata baglayan gece cıkıyor) fala inanmayın, ve su bildi bu bildi diye de onermeyin demisti. Gercekten deger verdigim bir ilahiyat bilimcisi oldugu icin burada simdiye kadar suna gidin buna gidin de demedim. Hala da demiyorum. Fakat angel edalım adlı kullanıcının aslinda cok agresif oldugunu dusunmeme ragmen eskiden, simdi ise artık onun test edip onayladıklarına katılıyorum tek Dejavu yigit haric oda bazı seyleri bildi fakat nedense bana cok itici ve isim bilmek icin cok zorlandı ve de hırs yaptı. Aslında Yigiti oldur hakkını yeme herkesin donecek dedigine o donmeyecek dedi ama bunu mantıgımda soyluyor bazen ama Emine hanıma verdigim 20 tl yi helal ediyorum. Daha once diger yorucuların dedigi gibi para goz degil.
Su an tekrar bir tartısma baslıyacak fakat soylemek istiyorum spacecontrol burada Seker'i methetmisti bende severim Seker hanımı fakat sonunda sspacecontrol adlı kullanıcının Seker oldugunu anladım nasıl mı kendi soyledi bana. Seker hanıma gittim sonucta bilsede bilmesede beni memnun etmisti fkat keske bana o oldugunu soylemeseydi spacecontrol adlı kisi. Isterse herseyi bilsin gelecek ile ilgili, bedava da baksa bu biraz iki yuzluluge girdi. Ayrıca belki bu spacecontrol adlı kullanıcı Seker bile olmayabilir yalanda soylemis olabilir ama bir kere mide bulanınca bir daha kaldırmıyor tabiri cayizse.
Kendime soz vermistim son falım olacaktı Emine hanım. Sozumde duracagım en azından bir kac ay.
Ama son 5 ay ve falcıları ozetlersem
Gul: İsimlerde tak oturttu, ilk fal 15 dk 2. fal 8 dk surdu, cok kalabalık bir ortam, 3 harfliler var ortada, gelecekle ilgili is konusu dısında cıkan bir sey olmadı hala verdigi tarihin bitimine 1 ay var. bir daha gidermiyim iyi elektirik aldım eger maddi durumum o gun icin iyiyse, Yesilkoyu severim, ayrıca hem bira icip fal baktırabilirsem giderim. ama bu sefer gitmeden arar kac kisi olduguna bakarım.
Rita: İlk 95 yılında gittim 10 sene icinde soylediklerinin hepsini yasadım. Fakat simdi artık ona kim yardım ediyorsa eski modunda degil hatta daha az paraya bakıyor. Fakat isle ilgili onunda bildigi cıktı. Bir daha gidermiyim zannetmem. Elektirgimiz onla buraya kadarmıs.
Melahat: Bende annemde 12 sene evvel gittik ve cevremdilerde herkes gecmiste memnundu fakat son 7 senedir hic gitmedim. Gitmeyi dusunuyormuyum hayır gitmem. O zamanda yaslıydı simdi kimbilir ne hale gelmistir.
Dejavu 2 Yigit: Hic elektirik almadım. ölmüş babamı canlandırdı. Isım bilemedikce cıldırdı. Ama bildigi noktalar oldu. gecmis ve su an ile ilgili. Birdaha gidermiyim gitmem. Ama aslında iyi falcı olabilir fakat ne o benden ne ben ondan elektirik aldım. Bana biraz ukala geldi. Yapı meselesi olabilir. Fakat eskisi gelecek ama sana bundan hayır gelmez dedi tek mantıklı konusan o oldu ve bu yuzden bu gelecek kesin cıkacak(
Avcılar Seker: Yukarıda da soyledigim gibi o an hayatımda yasadıgım 1 detayı cok iyi bildi gelecek icin guzel seyler soyledi ve en uzun bakan falcıydı 1 saate yakın. Bir daha gidermiyim giderdim moral olsun diye cunku tatlı bir bayan spacecontrol faciası yasamasaydım. (Uzgunum spacecontrol ama gercek bu
Sembol besiktas Nihal: 15 dk surmedi sak sak anlık tarifler ve isim olmasa da tam harfler. Ozet gecti merak ettiklerimi detaylara girmedi. 2 hafta bekle dedigi bir sey 3 gun icinde gerceklesti sanirim. Birdaha gidermiyim evet. 15 tl fal ucreti ve kız gercekten objektif tek sorun cok hızlı konusuyor ve mantıklı daha once diger arkadasların dedigi gibi olacak, edecek demiyor bana gore soyle yap boyle yap diyor fakat tarifler mukemmel.
Pen cafe yeter : Kadının ismini unuttum ama 4 ay evvel su an yasadıgım sorunu bildi ve ben yok oyle bir sey olmaz dedim ona ama bir seyleri bildi. Tekrar gidermiyim hayır cunku o gun köri kokusundan az daha kusuyordum. Ayrıca bu kafe bana sembol besiktas ile karsılastırırsak igrenc geliyor bana tek benim amerikalı kankam burayı sevdigi icin gidiyorum oraya kankam burada olunca. Onuda kahve falı manyagı yaptim cunku.
Soganlıktaki Emine: Daha evvel yazdım zaten yorumları favorim demiyorum ama memnun kaldım. Ne kadar o bana merak ettigin bir sey olursa ac telefon sor desede (para onemli degil ve iyi bir elektirik aldım) sagolsun su an bekleyip gorecegim ama keske yuzyuze baktırsaydım. Insallah dedikleri cikar.
Ozet olarak arkadaslar hayatımızda iyi seyler ve kotu seyler hep olacak. Esas oglan donermi benim esas oglanı ben 11 sene once kaybetmistim fakat hep icimde bir his vardi donecek diye ve gercektende hep dondu. Ama sonra gene gitti 7 yıldır gormuyorum. Ama baglantım kopmadı dunyanın oteki ucunda bile olsam ya da o olsa ya o beni ya ben onu aradım ve imkansız dedigim sey 1 yıl evvel gerceklesti ilk defa hatasını kabul edip af diledi ki bu imkansızdı. 1 yıldır o ozurden sonra gormedim, sesini duymadım. Ama etrafından haberini aldım. Mantıgınıza degil kalbinize sorun benimde mantıgım inkar ediyor olmaz diyor ama kalbim bekle diyor. Yani kisacasi belkide koyunun olmadıgı yerde keciye Abdurrahman Celebi diyoruz (agir oldu bu ama). Daha iyisi olmadıgı icin hala eskileri bekliyoruz. Belkide daha iyisi cikana kadar. Bugun mantıgınızı bir koseye atin sadece kalbinizle dusunun belki dogru cevabı o size veririr. Hepimize bir seyler hissi kalben vuku bulmustur. Biz isteyelim zaten bizi isteyen gercekten bizi sevmisse bir gun gelir ama bu 35 yasında mı 45 yasında mı 75 yasında mı olur bilinmez inanın gelir.
Cok laf cambazlıgı yaptım, ozel mesaj hakkım yok, kimse ile de forumda tartısmaya girmek istemiyorum ve girenleri kınıyorum, reklamcılar kendini belli ediyor kabak gibi. Dogru da her zaman yerini buluyor.
Hepinizden rica ediyorum !
- reklam kokan hareketlerde bana sikayet ediniz, siz burada o kisinin uzerine gitmeyin sizin o kisi hakkinda yapacaginiz yorumlar varsayim olarak kalacaktir fakat biz detayli uyeligini arastirip net sonuc veriyoruz.
- Mesaj sayisi az diye kimsenin hemen reklam yaptigini dusunmeyin, bu sebepten yeni uyeleri ciddi olarak rahatsiz ediyorsunuz
- rahatsiz oldugunuz durumda kotu icerige mesajlarin sol altinda basip aciklama yazarak bize yollamaniz yeterlidir.
- bu baslik mesaj sayisi fazla diye kimsenin tekelinde degildir, herkes ayni hakka sahiptir. Yeni uye eski uye 10000 mesaj 1 mesaj arasinda hicbir fark yoktur.
- reklam yaptigini gordugum uyeyi direk desifre ederim acimam !
simdi bu kadar kati kuraldan sonra guzel paylasimlar diliyorum ...
canım birde tek kişi içinde geliyormu buluşmaya yoksa toplumu gtmek lazım.
samyel samyel. sana bi sorum var. gül'ün evleneceksin dediği kişiyle mi evlendin? merak ettim cidden. ve gül'e gittiğinde evlilik durumu var mıydı bu kişiyle? bunlar önemli :)
bana nokta atışı yaptığı tarihler oldu ama asıl mesele ile ilgili tam tarih tutmadı. ve hala da olmadı açıkçası.
bir sorum daha oalcaktı kızlar. gül e gidecektim ama iyi bakamıyor artık dediler. bir sorum var bugünle ilgili. tunceray ve samyel e de soruyorum siz methetmişsiniz gül nasıl şu aralar? telefon numarasını yad açalıştığı yeri özelden gönderebilirmisiniz.teşekkürler
samyelcim soruma göstermiş olduğun ilgi için çok teşekkür ederim canım..umarım eski üyeler bana özelden msj atarlar kısslar lütfen serhan abla nın telii
bu işe el attığınız için çok teşekkürler ...ama söylemeden geçemiycem msj okurken karnıma ağrılar girdi gülmekten adama müşteri gitmiyo heralde ki 5 hesaptan konuşmaya vakti var. ayrıca katre,hande,samyel,angel ve ben ortak fal kafe açabiliriz kazen de yönetici olur lakin yukardaki listeyi biz tahmin edeli aylar oldu bizdende falcı oluyomuş demekki bu yollarda yetenek kazandık.dediklerinizde haklısınız kendi adıma söz veriyorum reklam amaçlıdan şüphelenince hemen şikayet kısmını işaretliycem. sevimlyy özelden msj atmıştı bana sizin arkadaş ne zaman gittide büyü dendi diye.siz özel msj larıda görebiliyor musunuz?
özel msj hakkına kısıtlama gelmiş ondan alamadım heralde istersen bi kazen e msj at düzeltsin önceki sayfalarda çok bahsetmiş senden
kesin yap valla... ismini listede yanlışmı okudum acaba çok özür dilerim smile24 düzeltme yazısıda altta valla...
fulya1234 arkadaşım msj 40 olmuş 60 daha bekliycende tel vericem offffff offfff zor oldu bu iş yaaa napcaz
kesin yap valla... ismini listede yanlışmı okudum acaba çok özür dilerim smile24 düzeltme yazısıda altta valla...
fulya1234 arkadaşım msj 40 olmuş 60 daha bekliycende tel vericem offffff offfff zor oldu bu iş yaaa napcaz
1. sevimliyyy
2. sweet34
3. sleep
4. Medyum09
Dolandirici ve Reklamcilar bu siteye giremez !
Bu 4 kiside ayni kisidir lutfen hicbir yorumuna itibar etmeyin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?