İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya ben burdaki Seker Hanım olayına bi yorum getirilmesini bekliyorum. Ben de Seker Hanım a gidenlerden ve memnun kalanlardan biriyim. Daha once de belirttiğim gibi dediklerinden 1i tamamen cıktı, dieriyse cıkmamıstı ve diğer gelecek için soylediklerindeyse beklemedeydim.

kızlar dün serhan ablanın telini gndermişti bana bir arkadaş ama ben yanlışlıklşa sıldim.lütfen tekrar gönderebilirmisiniz.

nihayet birinin el koymasına sevindim. bu forumun tadı kaçmıştı son zamanlarda. herkes birbirine çemkirmeye başlamıştı. bi falcıya gidip beğensek fikrimizi yazamaz olmuştuk. reklam yapanlar zaten çok belli ediyo kendini aslında. kızların onları ciddiye alıp cevap vermeleri daha büyük bi reklama yol açıyo. hiç kaale almasalar görünmez olup gidecekler aslında. neticede burada eski paylaşımlarına da baktığımız üyelerin sözüne güvenip ona göre gideceğimiz falcıyı seçiyoruz. en azından ben öyle yapıyorum. umarım bundan sonra eski tadına kavuşur bu sayfalar. deneyimlerin paylaşılmasını kendi adıma isterim. herkese hayallerinin gerçek olacağı, hatta fala, falcılara burun kıvıracakları günler dilerim.

slm canım. evet gulun evlenceksın dedıgı kısıyle evlendım. gule gıttıgımde evlılık durumu yoktu yanı ben onu sevıyordum evlenmek ıstıyordum ama onla bıse konusulmamıstı evlılık le ılgılı. gulun verdıgı tarıhler bana tutmadı hep bır sene rotarlı gıbı oldu.

gul ısı tıcarete doktu canım halk ekmek kuyrugu gıbı sıra var gulde. gul artık fal bakmaktan bunalmıs 3 dk bakıyo gonderıyo sımdı anlatamam sonra gel bos bır zamanımda anlatayım dıyerek oyalıyor. ona fal baktırmaya gırdıgınde sureklı telefonu calar telefonlara cevp verır durur. ben gule ıkı kere gıttım bı ucuncuye asla gıtmem 20 tl alıyo ama sadece ısım bılıyo baska bı mezıyetı yok sonra gonderıyo hemen. benım gıttıgım falcı bana odaklancak benle ılgılencek tel mel cvp vermıycek belkı cok sey ıstıyorum ama verdıgım paranın ıyı kotu hakkını almam laazım bana gore ...

inanmıyorum yha bende diyorum ne hasan abiymiş bu kadar övündü..
kaç kişi övdü acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başlamştım çünkü ben ona fal baktırdığımda tamamen sallamıştı ama meğerse bana kızanlar aynı kişilermiş..
ne diyim kazen HELAL OLSUN sana..

işinizi gerçekten iyi yapıyorsunuz...

ahahahaha alemsin kavrakcim he en iyisi dedigin gibi biz bi fal kafe acalim bari :)))) dıgerlerınden daha ıyı fal bakıcagımız kesın :)

merhaba kızlar eminenin numarasına bilen rica etsem özelime mesaj atabilir mi?

canım ne yapıcağını ben sana söyliyim oyun bölümü var oraya gir mesaj yazarsın tek kelime oyunlar var
oraya mesaj yazdığında daha çabuk dolar mesaj sayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…