gul ısı tıcarete doktu canım halk ekmek kuyrugu gıbı sıra var gulde. gul artık fal bakmaktan bunalmıs 3 dk bakıyo gonderıyo sımdı anlatamam sonra gel bos bır zamanımda anlatayım dıyerek oyalıyor. ona fal baktırmaya gırdıgınde sureklı telefonu calar telefonlara cevp verır durur. ben gule ıkı kere gıttım bı ucuncuye asla gıtmem 20 tl alıyo ama sadece ısım bılıyo baska bı mezıyetı yok sonra gonderıyo hemen. benım gıttıgım falcı bana odaklancak benle ılgılencek tel mel cvp vermıycek belkı cok sey ıstıyorum ama verdıgım paranın ıyı kotu hakkını almam laazım bana gore ...
samyelcim soruma göstermiş olduğun ilgi için çok teşekkür ederim canım..umarım eski üyeler bana özelden msj atarlar kısslar lütfen serhan abla nın telii
Arkadaşlar kadıköyde sığınak cafede Niko var,bugün tarot baktırdım bana şu an görüştüğüm kişiyi patır patır isminden burcuna tipine kadar söyledi şok oldum :/ çok memnun kaldım geçmişie dair herşeyi tutturdu geleceğe dair söyledikleri de hiç atmasyon değildi,planladığım şeyler doğrultusunda çıktı....
En kısa zamanda yine gidicem
ceydaryc özeline mesaj attım canım bir bakabilir misin?
merhaba kızlar eminenin numarasına bilen rica etsem özelime mesaj atabilir mi?
kızlar bugün taze taze sengülden geliorum ve yine soklardayım bi insan bu kdrmı isabetli bakar bana subatta olucak sey için bu sefer mart diyince bi dk duraksadı ve aslında subatta olucakmıs ama su sebepten olmamıs dedi... ben bilmem olurmu olmazmı ama istikrar 10 numara...
şengülden nasıl randevu almayı beceriyorsun :) her gittiğimde 30 kişi var bugün doluyuz deniyor
cnm azimle 2 saat bekledim sorma o kısmını bildiğin işgence:S
hangi gün saat kaçta gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?