İstanbul'da Fal - Falcılar

cevabın için teşekkürler canım. dediğim gibi ilk başlarda falcılar iyi oluyor sonra çok baktıklarındamı yoksa havalandıklarındamı nedir iyi bakamaz oluyorlar. diğer arkadaşların gül için yorumlarına da teşekkür ederim. bunları değerlendirdim nerdeyse olumlu diyen yok.gitmeme kararı aldım. gülüde eledik bakalım.

birde emine hanım telefonda bakacam şu gün şu saatte ara demişti.aradım ama açmadı. zaten dün demiştim sallıyor ve açmayacak demiştim. bariz yalan söyledi oyaladı bu yüzden bana yüzyüze gitsem sen bu ülkeye cumhurbaşkanı olacaksın dese inanmam. güvenim kalmadı uyuşmadık belli. zaten bazı yorumları okudum iyi dememişler ona da gitmeme kararı aldım. beğenen arkadaşlar kusura bakmasınlar kimseyi kırmak istemiyorum. handeye gidelimmi demiştim ama ne bileyim inancım gitti bir kere kandırılınca.

serhan abladan memnun olmayan yok galiba.kimse kötü yazmamış yada ben mi kaçırdım? arıyorum sürekli meşgul yada sürekli kapalı.bakalım yakalayabilecekmiyim.

Kazen teşekkür ederiz.keşke falcılar bu forumu bilmeseler ona göre şu saatte kim gelecek derdi ne okuyup ona göre yorum yapacaklar.

Son düzenleme:
kızlar bugün taze taze sengülden geliorum ve yine soklardayım bi insan bu kdrmı isabetli bakar bana subatta olucak sey için bu sefer mart diyince bi dk duraksadı ve aslında subatta olucakmıs ama su sebepten olmamıs dedi... ben bilmem olurmu olmazmı ama istikrar 10 numara...

bu niko eskiden istiklalde mis sokakta 2 . katta bi kafede bakan Niko ise geçmişi, şimdiyi, o anda ayrıldığın ya da beraber olduğun insanı çok iyi tarif eder ancak bana geleceğe dair verdiği tarihler ve olaylar tutmadı. ayrılacağımı söylediği insanla üstünden bir yıl geçti hala beraberim... diğer dedikleri de çıkmadı vesselam... ama geçmişi, şimdiyi ve kişileri iyi tutturuyor...

Bende eğlencesine kahve falı ve el falı bakardım.Ama kendime ne bakarım nede baktırırım.Sonra baktım baktıran kişi sayısı artıyor bıraktım.Birincisi en iyi falcı bile günde 2 kişiden fazlasına bakıyorsa bu işe yaramaz.Falcılık aslında konsantre olarak birşeyi yorumlamaktır.Yani gelecekle ilgili birşeyi bilmek değil tahmin etmektir.Yani 6.hissi kuvetliyse aşağı yukarı tahminleri çıkar.İşin içine para giriyorsa çıkmasına imkan yok.Yani boşuna uğraşmayın....

Son düzenleme:
eski üyeler rica etsem bana eminenin serhanın numarasını özelime mesaj atabilir mi?lütfen

şengülden nasıl randevu almayı beceriyorsun :) her gittiğimde 30 kişi var bugün doluyuz deniyor

nostradamus için genc turkcell fırsatta bir imkan var 25 tl öde 50 tl lik harcama yap yazıyor ilgilenmek istiyenler baksın...

Arkadşlar Taksimde fal baktırmak istiyorum kimi tavsiye edersiniz mümkünse randewusuz olsun sıra varsa bekleyebilirim ama yeterki adam akıllı anlayan birisi olsun fiyatını? cafe ismini?adını? ne kadara bakıyor? hangi günler saat kaç ile kaç arası orada oluyor bu sorularn cewabını öğrenebilirmiym?

merhaba siteyi uzun zamadır takip ediyorum ve yeni üye oldum serhan hanım ve emine hanımın numaralarını gönderebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…