bugüne kadar hangi falcıya baktırtıysam hepsi esas oğlanın arayıp geri dönceğini sölüodu ama az önce gördüm ki esas oğlan başka kıssla boy boy el ele resimlerini paylaşıo bu adammı döncek keyfi yerinde yeni hayata yelken açmışneyse bütün fallarım patlamış oldu duymak istediğim şeyleri sölediler heralde bana çok üzgünümmm
rica etsem banada serhan in telefon nr. gönderebilirmisin bulduysan? tesekkür ederim simdiden
yasmin_34 ben sana yollucam telini canım 10 dk dolmasını bekliyorum..
yasmin_34 ben sana yollucam telini canım 10 dk dolmasını bekliyorum..
kızlaaar eminenin numarasını bnde istiorm bi de adresini vee son olarak ne kadar bakıo kaç gbi gidelim
bugüne kadar hangi falcıya baktırtıysam hepsi esas oğlanın arayıp geri dönceğini sölüodu ama az önce gördüm ki esas oğlan başka kıssla boy boy el ele resimlerini paylaşıo bu adammı döncek keyfi yerinde yeni hayata yelken açmışneyse bütün fallarım patlamış oldu duymak istediğim şeyleri sölediler heralde bana çok üzgünümmm
smile 24 özel msj hakkım olmadığı için burdan yazabilorum evet eski sevgilimdi hatta sözlümdü 10 aydır ayrıyız daha önce baktırdığım falcılar hep geri döncek seni sevio aklı sende dedi bunu söleyenler yeşilköy gül ,gülden,enfal, taksim tarık,tasula melekler cafesinde kime baktırdığımı unuttum yine yeşilköy esra,bakırköy neslihan dahada aklıma gelmeyen isimler..hatta bana hayatında biri var diyen bile olmadı.yani bilmiorum ama ümitsizliğimden anlayıp duymak istediğim şeyleri sölediler heralde.isimleri verdim ama niyetim kimseyi kötülemek değil tabiki bunlar arasında zamanında bilen lerde oldu ama sana döncek kısmı bana artık çok uzak gelio.dediğiniz gibi zamana bırakmak lazım en iyisi bu olcak.temennileriniz için teşekkür ederim dilerim hepimiz için herşey güzel olur.
telefon numaralarını yollamışsınız çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?