Kızlar bende Kartalda oturuyorum ve Emineye gitmek istiyorum. Tel. olan varsa verebilir mi? Lütfeeennnn :)
Arkadaslar yaraniza tuz basmak gibi birsey bu ama bugun kotu bi haber aldim ve Hasan'in dedikleri yine cikti. Annem ameliyat olucakmis, ayrica uzun suredir umudumuzu tamamen yitirdigimiz bi dava vardi, o dava ile ilgili haber gelmis yakinda gorusmeye gidicekmis.
Ayrica bu dava ve annemin ameliyat olucagi ile ilgili Melekler Kahvesinde hic ciddiye almadigim bi falcininda dediklerinin cikmis olmasi hayretlere dusurdu beni. O kadar ciddiye almadimki kizin ismini dahi hatirlamiyorum, ama simdiye kadar yasadigim bir cok seyi bildi diyebilirim. Ayni sirada Symbol cafe'de Mehmet yada Tarik'tan biriside soylemisti.
Kizlar bu sengul nerde bakiyo dikkatimi cekti memnunlar var sanirim birde kaca bakiyor ???
Kizlar bu sengul nerde bakiyo dikkatimi cekti memnunlar var sanirim birde kaca bakiyor ???
hasanın söylediklerinin çıkma olasılığı çok fazla şeyler keryneia. herkese sanırım buna benzer şeyler söylüyor. genelde bi ameliyat bi mahkeme her falcı söylüyor. sana devlet kapısından bi kağıdın var ama temiz diyen falcı yok mu hiç :) bana nerdeyse hepsi söylüyor. ama ameliyatı annenin olacağını iyi tutturmuş.
ha bi de " anahtarla ilgili bir düşüncen var olacak" :) sanırım yüzde 90ımız araba ve ev hayali ile doluyuz.
Bilmem, pek sanmiyorum salladigini acikcasi, soyledigi bi cok sey gerceklesti.. bu kadarda saglam sallayamaz bi insan bence. Gun olarak bile tutturdugu seyler oldu. Gecmisi filan bilmeseydi hak verirdim sana ama, gecmisi bilipte gelecekte olanlarida bilmesi nedense bana inandirici geldi.
hasanın söylediklerinin çıkma olasılığı çok fazla şeyler keryneia. herkese sanırım buna benzer şeyler söylüyor. genelde bi ameliyat bi mahkeme her falcı söylüyor. sana devlet kapısından bi kağıdın var ama temiz diyen falcı yok mu hiç :) bana nerdeyse hepsi söylüyor. ama ameliyatı annenin olacağını iyi tutturmuş.
ha bi de " anahtarla ilgili bir düşüncen var olacak" :) sanırım yüzde 90ımız araba ve ev hayali ile doluyuz.
Nihayet yazıyorum, pazar günü sarmaşık Hasan'a gittim ama biraz degil bayagı hayal kırıklıgına ugradım. Belki bana tutturamadı.
- İşyerin kalabalık hep insanlarla ugraşıyorsun (bekçi gibiyim benden başka kimse yok)
- evde 3 kişisiniz (4 kişiyiz deyince sen hariç 3 kişi demek istemiştim)
- annene babana bir şey yapılmış sana da çarpmış, bir hoca bul (bunu benden önce baktıgına da söylemiş)
- Bir müteahhit işim vardı, akıl verdi paranı al diye ama biz bir sonraki gün başka bir şekilde müteahhit ile anlaştık. en azından bunu bilebilirdi adam sana iyi bir şey teklif edecek diye.
Ama iyice de kötülemeyeyim 2 konuda nokta atışı yaptı. Yanıma kar kalan burada yazan arkadaşlardan ikisiyle tanıştım kendilerinden beklerken güzel şeyler öğrendim, tekrar imkan olursa görüşmek isterim dogrusu.
yaaa beşiktaş nihale gideniniz yokmu
slm sunway seyhanı sormuşsun bence berbat çok sıradan bakıyor ve söylediği hiç birşeyde çıkmadı
beğendiğim falcılar mercan,mine,mari,emine,angels burcu,serhan abla şuan aklıma gelenler bunlar
merhaba ben gittim ve memnunda kaldım şu anki durumumu çok net bildi ama gelecekle ilgili söyledikleri için biraz zaman var çıkarsa tekrar burdan paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?