İstanbul'da Fal - Falcılar

bebekler bişe sorcam symbol cafe beşiktaş daha önce nihale gidipte falı cıktı yada fos diyeniniz varmı yorumlarınızı bekliyorum...

Arkadaslar yaraniza tuz basmak gibi birsey bu ama bugun kotu bi haber aldim ve Hasan'in dedikleri yine cikti. Annem ameliyat olucakmis, ayrica uzun suredir umudumuzu tamamen yitirdigimiz bi dava vardi, o dava ile ilgili haber gelmis yakinda gorusmeye gidicekmis.

Ayrica bu dava ve annemin ameliyat olucagi ile ilgili Melekler Kahvesinde hic ciddiye almadigim bi falcininda dediklerinin cikmis olmasi hayretlere dusurdu beni. O kadar ciddiye almadimki kizin ismini dahi hatirlamiyorum, ama simdiye kadar yasadigim bir cok seyi bildi diyebilirim. Ayni sirada Symbol cafe'de Mehmet yada Tarik'tan biriside soylemisti.

Son düzenleme:

hasanın söylediklerinin çıkma olasılığı çok fazla şeyler keryneia. herkese sanırım buna benzer şeyler söylüyor. genelde bi ameliyat bi mahkeme her falcı söylüyor. sana devlet kapısından bi kağıdın var ama temiz diyen falcı yok mu hiç :) bana nerdeyse hepsi söylüyor. ama ameliyatı annenin olacağını iyi tutturmuş.
ha bi de " anahtarla ilgili bir düşüncen var olacak" :) sanırım yüzde 90ımız araba ve ev hayali ile doluyuz.

Kizlar bu sengul nerde bakiyo dikkatimi cekti memnunlar var sanirim birde kaca bakiyor ???

Hangi şengül bu birtane şuşu cafe diye biryerde bakan varmış o mu acaba? Memnun olanlar varsa yazsınlar lütfen gitmeyi düşünüyorum kaça baktığınıda yazarsanız sevinirim.

son olaylar ve insanların anlattıkları ortaya çıkmasaydı hasana az kaldı bende gidecektim. hasan eğer kendine güvenseydi aynı anda 4 tane sahte nick alıp buraya girip kendini övmezdi.Çocuk bile inamazdı o yazılara. forum yöneticici Kazen in açıklamalarını okumadınızmı?
arkadaş doğru demiş.biz komşuya gittiğimizdede hiç bu işleri bilmeyen komşu teyze veya abla bir devlet kapısı görür hayırlı olur, hastalık görür vs. hasan için çok arkadaş fos çıktı yazmıştı.

Son düzenleme:

Bilmem, pek sanmiyorum salladigini acikcasi, soyledigi bi cok sey gerceklesti.. bu kadarda saglam sallayamaz bi insan bence. Gun olarak bile tutturdugu seyler oldu. Gecmisi filan bilmeseydi hak verirdim sana ama, gecmisi bilipte gelecekte olanlarida bilmesi nedense bana inandirici geldi.

sevgili keryneia...

sana çıktıysa...ne güzel.
ama bu saat'ten sonra hasan için 4 nick alınmış ve gereksiz reklam kampanyası yapılmasından dolayı...hasan ile ilgili söylenen hiç birşey olumlu karşılanmaz artık!!
reklam kapmayasını hepimz izledik maalesef.

Hasan bana da 2 mahkeme var olumlu olacak sonuç demişti bizim devam eden 1 davamız vardı ??

kyernia, site sakinleri ve bi iki kişiden aldığım gazla ben de geçenlerde gittim hasana.
bana da annen-babandan kalan büyü var, bozdurmak lazım dedi...biraz üstüne gittiğimde de ben hoca bilmem kendin bul dedi sorada bakim soruşturiim birini buluruz herhalde ayaa yaptı.
zaten toplasan bölük pörçük (oturdu-kalktı telefon geldi falan)5 dak baktığı falda yine toplasan 10 cümle söledi.sonuç:tatmin edici değil. evet 1 saat konuşmasın ama kısanın da kısası bi durum var ortada.
tutturduğu şeyler yok değil, hatta bir sölediği cidden çıktı kısa zamanda ama bence şans onun durumu. geçmiş ve şimdiyi biliyo çoğu falcı gibi ama gerisi tırt bence. hem zaten bu büyü işinden zaten oldum olası hoşlanmam bi de bööle konuşunca cidden soğudum.
haaa unutmadan sabahtan 15:00e kadar yoktum 60 fal bakmışımdır falan die de ekledi....
way beeee dicemi mi düşündü nedir bilemedim ama neyse keşke daha usturuplu sallasaydı die düşündüm ben sadece...

neyse sadece merak edenlere bende fikrimi söyleyeyim istedim.

şu şengülü bende merak ediyorum. uygun bir vaktimde gitmeyi düşünüyorum..
kadınlar kahvesinde gülşaha baktırdım.
geçmişi bildi ama geleceği ne yazık ki bilemedi..
gideli nerdeyse 1,5 ay oldu..
sonr bir tarih vermişti ama umudum yok yani..

kızlar ben size söylemiştim zaten ozancan cıhılı kafede ona tekrar gitmeyi düşünüyorum..
bilmiyorum.çok fazla falcıya gitmedim ama toplasanız 3 tanesine gittim
ozancandan memnun kaldım hem de akşamına çıkmıştı
ve resmen ozancanla tartışmıştım amma salladın diye dediklerin çıkması imkansız
gibiydi çıktı..çok kısa bakıyor nerdeyse ama şakır şakır söylüyor

burda ozancan dediğim sırada 2 tane üye yok kısmetini açtırmak için 750 tl falan istemişti.ne desem ozancan hakkında hep bana olumsuz bir şey söylemişti..
ticaret amaçlı bakıyor diye o üyede kim dersiniz hasan abiymiş bana diyen..,
maksat kendisine müşteri kapmak için herhalde
neyse kızlar ben sadece paylaşmak istedim sizinle..
ama giderseniz oraya mutlaka ozancana baktırın derim..
biri daha var sedattı sanırım oda chılı kafede ama onun dedikleri çıkmadı bile salladı resmen
benden söylemesi tercih sizin..

not:bu zamana kadar ki baktırdıklarım
chılı cafe ozancan:memnun kaldım dedikleri kısa zamanda çıktı.
taksim kadınlar kahvesi gülşah:tatlı bir kadın nerdeyse yarım saat baktı bene falden çok terapi geldi ama geçmişi bildi
geleceği bilemedi.daha çıkmadı gelecek hakkında dediği hiç bir şey
sarmaşık cafe hasan:tamamen sallama dediklerinin bir tanesi bilse hep ağzımdan laf almaya çalışarak falıma baktı.
ben ne anlarım öyle falcıdan

Son düzenleme:
slm sunway seyhanı sormuşsun bence berbat çok sıradan bakıyor ve söylediği hiç birşeyde çıkmadı
beğendiğim falcılar mercan,mine,mari,emine,angels burcu,serhan abla şuan aklıma gelenler bunlar

mercan, mine ve mari nerdeler ve kaça bakarlar canım?

merhaba ben gittim ve memnunda kaldım şu anki durumumu çok net bildi ama gelecekle ilgili söyledikleri için biraz zaman var çıkarsa tekrar burdan paylaşırım

ayh cıldırcam kadın o kdr uc seyler sölediki gelecekle ilgili söylediği cıkan varsa nolur paylassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…