İstanbul'da Fal - Falcılar

canım hatırlarsan ben sana demiştim. keşke fallara bu kadar inanmasaydın/inanmasaydık. artık önümüze bakma zamanı...

evet tatlım konuşmuştuk ahh işte o ümit yokmu bunaldıkça fal baktırdım döncek dediklerce daha çok kaptırdım parasına yanmıorum onca zaman yaralarımı sarmak yerine ümitsiz şeylere kapıldım..neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

ayh cıldırcam kadın o kdr uc seyler sölediki gelecekle ilgili söylediği cıkan varsa nolur paylassın

merhaba larox86;

evet bende nihale baktırmıştım.mevcut durum ve kişilik analizleri gayet başarılı.beğenmiştim.gelecek için söyledikleri çok uçuk değildi.mantıklı şeyler.kısmen çıktı.en öenmli olan konu çıkmadı henüz.bekliyorum.

umarım yardımcı olmuşumdur.

bu serhan abla kimdir acep?
nasıl ulaşılır?

hayır bu 100msg dolmayan özelen msg atamaz adeti yeni çıktığı için atamıorum özelden bişi gıcık oldum...

şşşş site yönetimi moderatör falan bunun nedeni nedir bisi aydınlatırsanız mutlu olcaz yani!!!!

Size su durumda peygamber efendimizin sözünü hatirlatmak isterim:

Fal bakan da baktıran da bizden değildir. (Hz.Muhammed s.a.v)

Allahtan baska kimse bilemez gelecegn bize ne getirecegini.. Birakin fal islerini cok büyük günah..

yaaa beşiktaş nihale gideniniz yokmu

Canım ben 2 kere baktırdım ilkinde dedikleri çıktı ikincide benim kafam çok karışıktıı yorumlamakta baya zorlandı ama nihali seviyorum 2cide gönül işleri çıkarmı bilmiyorum beklemedeyim çokta sonuçvermeden konuşuyo hani olcak olmicaktan çok açık kapı bırakıyo gitmediysen dene istersende son falda en son müşterisiydim ve kafam bi doluydu aklı karıştı sanırım :)))

merhaba ben gittim ve memnunda kaldım şu anki durumumu çok net bildi ama gelecekle ilgili söyledikleri için biraz zaman var çıkarsa tekrar burdan paylaşırım

Nihal evet şu anı çok iyi biliyor hatta bi ara burda kızlar tartışmıştı beyinmi okuyo acaba diye :))) şok oluyosun aklından bişi geçiyosa söylüyo ablama bakmıştı yok artık dedimde gelecek için pek net konuşmuyo birde erken gitmek lazım nihale galiba son müşteri olunca kafada karışıksa o da yorgun oluyo :)) ben heralde birde sabah denicem kendisini

ya ben gıcık oldum bu 100 msg olayına!!!!

xxxxxxxxxxxxxxx'dan bana ulaşabilirsiniz...

soğanlık emine'ye gitmedim ama nosu bende var isteyen mail atsın yazar gönderirim...

hanımlar, biri de bana lütfen seyhanın nosunu göndersin.

site yönetimi ne düşündü de bööle tuhaf bi uygulama başlattı bize cevap versin bu siteyi kullanıyosak bilmek hakkımız!!!!

napalım yani illa bize site kurum kafamıza göre hergün değişen kural mi koyalım???!!!

Son düzenleyen: Moderatör:

Aman anı bile biliosa bayram ilan ederim yani ben sahsen inanmam gerekirse ona ooo güllük gülistanlıktı hersey=) kızlar cok saolun ya bian ümitlenmemek lazım genede yinede sevindirik oldumm=)

geçenlerde erkek arkadaşımın yengesi baktı fal güzel bakarmış öyle dediler çok yakında hamile haberi alıcaksın böyle sevinmekle üzülmek arasında kararsız kalıcaksın dedi..doğruu..
- yatan hasta var dedi..doğruu anneciğim belinden rahatsız yatıyo
-hayal kırıklıkların var dedi ..evet
-3 parça paket alıcaksın dedi aldım....
daha sonra bütün hayal kırıklıklarını üzüntülerini bi kenara atıcaksın dedi hadi bakalım buda çıkar inş.
tabiiki fala inanma falsızda kalma demişler kendimi fala şartlandırmam

yakında erkek arkadaşının yengesinin numarasını isterler sıraya girerler :)

Foruma baktım ama herhangibi bilgi bulamadım. Medyum Nisa diye biri varmıs, tv de falan da tarota bakıomus, hakkında bilgisi olan var mı hiç?

Size göre tuhaf gelebilir oysa bizim için oldukça caydırıcı bir yöntem.Daha önce boyle bir kural yokken özel mesajlaşmada her türlü entrika dönüyordu şikayetler şatışlar hakaretler tacizler vss....artık böyle bir durum yaşamıyoruz
Soruyu soruş şekliniz bile emirvaki site kurallarını okumanızı öneriyorum isterseniz site kurarsanız isterseniz kuralları istediğiniz gibi değiştirirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-f189/

Arkadaşlar daha önce sordum ama cevap alamadım Bakırköy'de önerebileceğiniz kimse yok mu? Bugün artık gitmek istiyorum .. yardım lütfen

bizde arkadaşla gittik vala ikimize de nokta atışı yaptı :) (geleceği bilmiyoruz daha tabi )reklam olayından baska bi konuda bilgim yok başka şeylerdemi var?

bizde arkadaşla gittik vala ikimizde beğendik :) (geleceği bilmiyoruz daha tabi )reklam olayından baska bi konuda bilgim yok başka şeylerdemi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…