canım hatırlarsan ben sana demiştim. keşke fallara bu kadar inanmasaydın/inanmasaydık. artık önümüze bakma zamanı...
ayh cıldırcam kadın o kdr uc seyler sölediki gelecekle ilgili söylediği cıkan varsa nolur paylassın
özelden atamadığım için copy past yaptım mecbur..
merhaba arkadaşım bu forum da suyunu çıkardılar yazılan bütün fikirleri okudum forumu sayfa sayfa gezdim ve emine sğnlk,serhan abla da karar kıldım aynı gün ikisinede gittim bir pazar günü .özellikle senin anlattıklarından çok etkilendim .gerçektende ikisiylede kanka oldum valla.çok şeker insanlar sana ayrıca teşekkür ederim bunlara vesile olduğun için .serhan ablaya iki kere gittim 1,5 2 ay geçmeden gelme o kadar sık tarot bakılmaz diyecek kadar gönlü tok biri.emineye 4 veya 5 kere gittim arkadaşlarımdan gönderdim beğenmedim yazık parama diyene rastalamadığım gibi onlarda kendi arkadaşlarını götürdüler. derdim var diye telefon açınca sana istareye yatarım der ertasi gün ararım bir heves anlatır para derim rüyaya paramı olur der bu kadar candan bu kadar samimi.şimdi bu yazdıkları forumda yazsam taşlarlar kaddafiden beter olurum. bazen yazları antalyaya giderim bu bahsettin kafenin adresini tel. tarifini sana zahmet yazarsan çok sevinirim. emine ve serhan ın aynı zaman aynı şekil tahmin ettikleri benim için çok önemli bir olay var olursa foruma da yazdım çarşaf çarşaf ilan edicem. şimdiden çok teşekkürler herşey gönlünce olsun.
nihayet serhan hanımın nosuna ulaştım.gönderen arkadaşa teşekkürler
yaaa beşiktaş nihale gideniniz yokmu
merhaba ben gittim ve memnunda kaldım şu anki durumumu çok net bildi ama gelecekle ilgili söyledikleri için biraz zaman var çıkarsa tekrar burdan paylaşırım
Nihal evet şu anı çok iyi biliyor hatta bi ara burda kızlar tartışmıştı beyinmi okuyo acaba diye :))) şok oluyosun aklından bişi geçiyosa söylüyo ablama bakmıştı yok artık dedimde gelecek için pek net konuşmuyo birde erken gitmek lazım nihale galiba son müşteri olunca kafada karışıksa o da yorgun oluyo :)) ben heralde birde sabah denicem kendisini
geçenlerde erkek arkadaşımın yengesi baktı fal güzel bakarmış öyle dediler çok yakında hamile haberi alıcaksın böyle sevinmekle üzülmek arasında kararsız kalıcaksın dedi..doğruu..
- yatan hasta var dedi..doğruu anneciğim belinden rahatsız yatıyo
-hayal kırıklıkların var dedi ..evet
-3 parça paket alıcaksın dedi aldım....
daha sonra bütün hayal kırıklıklarını üzüntülerini bi kenara atıcaksın dedi hadi bakalım buda çıkar inş.
tabiiki fala inanma falsızda kalma demişler kendimi fala şartlandırmam
bu serhan abla kimdir acep?
nasıl ulaşılır?
hayır bu 100msg dolmayan özelen msg atamaz adeti yeni çıktığı için atamıorum özelden bişi gıcık oldum...
şşşş site yönetimi moderatör falan bunun nedeni nedir bisi aydınlatırsanız mutlu olcaz yani!!!!
ya ben gıcık oldum bu 100 msg olayına!!!!
xxxxxxxxxxxxxxx'dan bana ulaşabilirsiniz...
soğanlık emine'ye gitmedim ama nosu bende var isteyen mail atsın yazar gönderirim...
hanımlar, biri de bana lütfen seyhanın nosunu göndersin.
site yönetimi ne düşündü de bööle tuhaf bi uygulama başlattı bize cevap versin bu siteyi kullanıyosak bilmek hakkımız!!!!
napalım yani illa bize site kurum kafamıza göre hergün değişen kural mi koyalım???!!!
Bilmem, pek sanmiyorum salladigini acikcasi, soyledigi bi cok sey gerceklesti.. bu kadarda saglam sallayamaz bi insan bence. Gun olarak bile tutturdugu seyler oldu. Gecmisi filan bilmeseydi hak verirdim sana ama, gecmisi bilipte gelecekte olanlarida bilmesi nedense bana inandirici geldi.
Bilmem, pek sanmiyorum salladigini acikcasi, soyledigi bi cok sey gerceklesti.. bu kadarda saglam sallayamaz bi insan bence. Gun olarak bile tutturdugu seyler oldu. Gecmisi filan bilmeseydi hak verirdim sana ama, gecmisi bilipte gelecekte olanlarida bilmesi nedense bana inandirici geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?