Bugun Nisa ya gidicem Bahcesehir de, hiç bilen yok mu arkadaslar ya?
Arkadaşlar daha önce sordum ama cevap alamadım Bakırköy'de önerebileceğiniz kimse yok mu? Bugün artık gitmek istiyorum .. yardım lütfen
Bakırköyde Laf Cafe Halil i öneririm
Size göre tuhaf gelebilir oysa bizim için oldukça caydırıcı bir yöntem.Daha önce boyle bir kural yokken özel mesajlaşmada her türlü entrika dönüyordu şikayetler şatışlar hakaretler tacizler vss....artık böyle bir durum yaşamıyoruz
Soruyu soruş şekliniz bile emirvaki site kurallarını okumanızı öneriyorum isterseniz site kurarsanız isterseniz kuralları istediğiniz gibi değiştirirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-f189/
lütfen biriz cevap verinnnnnn
şekerim fal adı üstünde kim olursa olsun bilmem kaç bin sayfadır millet bi sonuca varamadığına göre bu kadar ciddiye alıp kafana takma derim ben...
Kızlar Merhaba,
bugün biraz moralim bozuk ve fal baktırmak istiyorum. Taksim'e uzak olmasam daha önce gidip memnun kaldığım biri var ama iş çıkışında ancak Bakırköy'de baktırabilirim. Önerebileceğiniz biri var mı?Şimdiden teşekkürler.
benim süreklı gıttıgım fıncan cafe orda özellikle arzuyu tawsıe ederimmm.
benim süreklı gıttıgım fıncan cafe orda özellikle arzuyu tawsıe ederimmm.
slea merhaba;
benim bir arkadaşım olumlu şeyler duymuş Nisa hakkında..hatta çok aramıştı iletişim bilgilerini..ama bulamamıştı.tek duyduklarım bunlar valla
sen gideceksen,yorumlarını paylaşırsan sevinirim.
eve geldim hemen tecrübemi paylaşayım dedim.
Bugün Laf Cafe'ye gittim Halil'i sordum ama cuma ctesi pazar gunleri orda oluyomus sadece. İsmi yanlis hatirlamiyosam Safiye hanımı öneririz dediler. Dısarda beklerken kızlara sordum daha once baktırdınız mı diye Cigdem cok iidir ama sıra cok gec gelir bugün Safiye de iyi diyolar ona baktır dediler neyse baktırdım.
Genel olarak güzek şeyler söyledi, kahve bitince tarot baktı falan. Yani umut veren seyler soyledi ben emin olmadan bisey soylemem vs dedi tarotada cok inanırım dedi, soyledikleri tabiki beni mutlu etti gelecegide ne ben ne de o bilebilir ama suan yasadıgım duruma bakarsak soylediklerinin cıkma ihtimali yok malesef2 ay sonrasıyla ilgili bişey soyledi eger o olursa yazarım zaten ama dedigim gibi suanki duruma gore olmayacak. Tatlı bi kadın sohbet de iyi oyle canınız sıkkınsa gidebilirsiniz iyi geliyo :) Bigun Cigdemi ve Halili de denemeyi isterim ama fal 20 TL dusunmek lazım :)
Merak eden olursa diye paylaşayım dedim sevgiler :)
merhaba,
bu lara tarotunu internetten araştırınca binnur sormageç diye bir bayanın internet sitesini buldum, hiç bakım yaptıran oldu mu acaba kendisine?
indirimli 70 liraya tarot bakıyormuş, cafelerle kıyaslamayın falan yazmış ama çok pahalı yine desempatiksalakcinni
evet kızlar bugün itibariyle serhan abla ve emine nin dediği iiki şey oldu. ki bu ikisinin dedikleri birbirinin aynısı .ikiside eline bir para geçicek devletten demişlerdi. benim bile unuttuğum para ki 2,5 sene uğraştım alamadım peşini bıraktım ,dün gelen telefonla bugün elime geçti resmen şoktayım. umudum sıfırdı .6 kere itiraz yazmışım tık yok. pes dedim. ikincisi esas oğlan tarafından bir kadın arıycak dediler ikiside hatta emine harflerini de bildi 1,5 senedir aramayan akrabası bugün 2 saat içinde 15 çağrı atmış .inşallah öbür dedikleride çıkarsa burdan duyururum. ama lütfen günah falan bizde biliyoruzda denize düşen yılana sarılır misali dedikleri çıkanda var. geçmişe dönük bütün sayf. okuyup serhan la emineyi seçtim sonuç. bide ikiside tarh. vererek seni haft. sonu arıycak sakin konuş alttan al dediler. pazar öğlen bi bahaneyle aradı. daha nedesem yanii...bu arada hasan bana iyi şeyler dedi olumlu dedi ama büyü var bozdurmazsan asla bu dediklerim olmaz dedi. yani hasan kötü dedi diye karalamıyoruz. sondaki dediği yüzünden artık ne dese inanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?