İstanbul'da Fal - Falcılar

Bugun Nisa ya gidicem Bahcesehir de, hiç bilen yok mu arkadaslar ya?

slea merhaba;

benim bir arkadaşım olumlu şeyler duymuş Nisa hakkında..hatta çok aramıştı iletişim bilgilerini..ama bulamamıştı.tek duyduklarım bunlar valla

sen gideceksen,yorumlarını paylaşırsan sevinirim.

arkadaslar kadıköy angel cafede sedef hanım var ıyı bakıyormu benı bılgılendırısenız sevınırım...
ben gıttım cok moralimi bozduda

site sakini olarak ben bunun nedenini bilmiyorum ama anladığım özellikle taciz olaylarının tavan yapması karar sebebi olmuş, makul olabilir de...
hepimizin şundan dolayı şöle oldu diye bir açıklama maili alması daha hoş olmazmıydı acep diye soruyorum o zaman?
geri dönüş için tşk. ediyorum en azından azda olsa bilgilendim.
amacım emrivaki falan değil lakin, bu kadar takipçisi olan bir sitenin açıklamasız mailsiz falan böyle bir uygulamaya geçmesi ve herkesin noluyo sorusunu birbirine sorması çok profesyonel gelmedi.
(ki bilgilendirme maili sizin için zor olmasa gerek...)
eminim düşününce sizlerde bize hak vereceksiniz...

şekerim fal adı üstünde kim olursa olsun bilmem kaç bin sayfadır millet bi sonuca varamadığına göre bu kadar ciddiye alıp kafana takma derim ben...

Gerçekten sana katılıyorum bende bu sayfaları bayaca okudum biçok kerede gittiğim falcılar olsada hepsi foslayabiliyo bir süre sonra :/ anlık terapi bunlar galiba geleceği takmamak lazım sanırım hep derim keşke şu gönül işleri bilinsee ama nerdee

ben gelecekle ılgılı bırsey ıstemıyorum ıcımdekı durumla ılgılı bıseyler ogrenmek ısıtıyroum karmasık bırseyın ıcerısındeyım bırısı var sevıyormu ılgılenıyormu bellı degıl belkı bunları ogrenırım dıye gıttım ama kotu bır faldı bılen varmıdr angel cafede sedef bılıyormu atıyormu lutfen soyleyın suan onemlı benım ıcın gelecek degıl aynı

kızlar son günlerin favori isimleri serhan ve emine hanımlardan birine fal baktırmak istiyorum. bu kişilere cok uzak bir noktada oturdugumu da düşünürsek özellikle baktıran arkadaşlardan yardım istiyorum, sizce hangisi? yoksa ikisi de o yolu gitmeye degmez mi?

eve geldim hemen tecrübemi paylaşayım dedim.

Bugün Laf Cafe'ye gittim Halil'i sordum ama cuma ctesi pazar gunleri orda oluyomus sadece. İsmi yanlis hatirlamiyosam Safiye hanımı öneririz dediler. Dısarda beklerken kızlara sordum daha once baktırdınız mı diye Cigdem cok iidir ama sıra cok gec gelir bugün Safiye de iyi diyolar ona baktır dediler neyse baktırdım.

Genel olarak güzek şeyler söyledi, kahve bitince tarot baktı falan. Yani umut veren seyler soyledi ben emin olmadan bisey soylemem vs dedi tarotada cok inanırım dedi, soyledikleri tabiki beni mutlu etti gelecegide ne ben ne de o bilebilir ama suan yasadıgım duruma bakarsak soylediklerinin cıkma ihtimali yok malesef 2 ay sonrasıyla ilgili bişey soyledi eger o olursa yazarım zaten ama dedigim gibi suanki duruma gore olmayacak. Tatlı bi kadın sohbet de iyi oyle canınız sıkkınsa gidebilirsiniz iyi geliyo :) Bigun Cigdemi ve Halili de denemeyi isterim ama fal 20 TL dusunmek lazım :)

Merak eden olursa diye paylaşayım dedim sevgiler :)

benim süreklı gıttıgım fıncan cafe orda özellikle arzuyu tawsıe ederimmm.

benim süreklı gıttıgım fıncan cafe orda özellikle arzuyu tawsıe ederimmm.

teşekkür ederim tavsiye için bugün gittim ama pek kesmedi biraz zaman gecsin ona da giderim, yeri nerelerde acaba kolay bulur muyum? nette yazıyosa netten de arastırırım artık :) teşekkur ettim.

Bugun gittim Nisa ya. Su andan ya da gecmisten cok fazla bahsetmedi ama bahsettiği seyler dogruydu. Bi de su an ve gecmişle ilgili soyledikleri bana "aman Allah'ım nası bildi" dedirtmedi cunku bu aralar cok fal baktırdıgımdan gecmisle ilgili genel bilgilerden artık etkilenmez hale geldim. Gelecekle ilgili baktırdıgım 2 konu hakkındaysa tum baktırdıgım diger falcıların tam aksini soyledi. Guzel seyler de soyledi ama benim o baktırdıgım 2 konuda olumsuz konustu. İnsallah dediği gibi olmaz:18: ama ben ordayken falın bakıldıgı odaya kapıyı calıp 1 kadın ve 13-14 yaslarında kızı geldi yalvar yakar Nisa ne olur bizi araya al cok acil bi durumuz var falan dedi kadın telasla. Burdan anladım ki Nisa ya daha once de gelmis ve o panik halde Nisa ya biseylere baktıracak. Yani o kadar buyuk bi sıkıntısı varken, nerdeyse aglıcak, Nisa ya yalvar yakar gelmesi bana heralde bunun dedikleri cıkıo dedirtti ama insallh cıkmaz benimkiler diyorum. Bunun dısında dier cafelerin aksine sakin basbasa oldugun bi mekanda bakıo. 25 dak falan surdu sanırım bana bakmadı. Gayet hos pozitif bir enerjisi var. Bana duymak istediğim seyleri soylemedi, ne gorduyse ya da hissettiyse o sekilde konustu. yani en azından beni baglasın gonlum olsun die mi guzel seyler soyluo gibi bi durum olusmuo kafanızda.

Ben orada Andac, Halil ve Cigdemi denedim... iclerinde en iyisi cigdemdi...

gec olarak yanıtlıyorum, fakat daha sımdı gordum yazınızı... ben epey uzun bir süre gittim, hatta o donem anormal meraklı oldugumdan epey de bır ınsan goturdum. tum sonuclar aynı... lara tarot ilginc bir tarot metodu, fakat sadece bana degıl, goturdugum insanlarada soylenen hic bir sey cıkmadı yemin ederim.

yani bir tanesi mi tutmaz? yıllarca aynı kadına gittim ben... indirimli olarak 70 tl dahi olsa cok... 10-15 tl bu uygulamanın hakkı... ille deneyecegım dersenız gidin yani, yeri belli yurdu belli... ama kesinlikle önermiyorum. insan olarak fena biri degıl, tabii parasını ödediğiniz için fakat özetle ben kesinlikle önermiyorum, önermiyorum, önermiyorum. (canım cok yandı benim... her yaptıgı tarot seansında indirimli bedelden ödedim ama yıllarca devam etti bu durum... sürekli senin muska yaptırıp kısmet açtırman lazım dedi durdu, iş kısmetimi güya açtı, açar açmaz işten kovuldum. yıllardır da bulamıyorum. ne zamanki yaptıgını buldum, bozdum denize attım. işimi kurdum ya

sonuçta fal iyi birşey olsa herhalde dinimiz müdahale etmezdi diye düşünüyorum. zaten bir iki kez gidince ne oldugu anlaşılıyor. yanlış anlaşılmak istemem. insan olarak kötüdür demiyorum. sadece lara tarot özellikle de binnur hanımın baktıgı tamamen hikaye... 20 şey söylese 2-3 tanesi ya çıkıyor ya çıkmıyor. bence tüm falcılar yalancı... iyisini görmedim açıkçası. paranıza acıyın ve gitmeyin.

kavrak bende şimdi sana yazıp serhan abla hakkında bilgi verirmisin diyecektim sen yazdın.kalp kalbe karşıymış. :) ben özel mesaj yazamıyorum bana özelden ayrıntı verebilirmisin? belki sen yazınca cevap hakkım vardır.

emine ile telefonda baktırdım ama hiç birşeyi bilemedi bana.saydığı kişileri hiç tanımıyorum.büyü var ama çözemezsin deyip durdu.geçmişi ve şu anımı bilemedi.serhan abla ile aynı bakıyor dersen yandık valla :/

ben de serhan ve emineyi cok merak ettim simdi. bana yerlerinisoyleyebilir misiniz acaba ben bakırköydeyim bana uzaklar mı? bide fiyatlarını öğrenebilirsem çok güzel olur cünkü cok paralar vermek istemiyorum artık tabi bide telefon numaraları lazım cok sey istedim biliyorum ama herkes birbirinin halinianlıyor burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…