kızlar symbolde melisaya baktıran var mı? nasılll?
Arkadaslar noolur bana Serhan Hanımın numarasını yollayın. Bugun gitmek istiyorum,gunlerdir kimse yollamadı hala bekliyorum. Cok acil yardım edin lutfen
monalisa cafe taksim taner hakkında bilginiz varmıdır? Buarada arakıadaslar benim sürekli gittiğim yer pen cafe yeterdi. hemen herşeyi bilir öneririm:2::2:
emine yle serhan bana birbirinin aksi seylei söyledi hangisine inanayım ben ?? en çok tutturn kim ki serhan olsun bence :)
kızlar dün pen cafedeydim evet taksimde mc donalds sokagından yukarı dogru ılerleyın goruceksınız yeter hanım dun gıttım E- Y harfınde biriyle tartısacaksın dedi evet eve gittiğimöde annemle tartıstım e ve y harfı bulunuyo ıcınde bır kac arakdasınızı eleyeceksınız dedı evet daha dun gıtmeme ragmen evet eledım anı bır kararla aynı sekılde uzun tarıhlerde vermıyor beklemıze gerk yok yanı :) suan kadar cıok kez gıtmısımdır ve hepsını bılmıstır onerırım 15 tl ye bakıyor. cokdas seker bır bayandır bılgınıze.onerıyorummmm
pen cafede yeter pazartesi gunu harıc butun gun orda dıye bılıryorum bende genelde hafta sonları gıderdım cunku busfer dun gıttım gıdebılırsın arakadasım buarada sadece kısa vade vermıyor durumuna gore bahsedıyor bana daha oncede uzun vadede vermıstı cok uzulmustum bekledım ve degıı ama sen bılrsın yıne ben onerıyorum
eve geldim hemen tecrübemi paylaşayım dedim.
Bugün Laf Cafe'ye gittim Halil'i sordum ama cuma ctesi pazar gunleri orda oluyomus sadece. İsmi yanlis hatirlamiyosam Safiye hanımı öneririz dediler. Dısarda beklerken kızlara sordum daha once baktırdınız mı diye Cigdem cok iidir ama sıra cok gec gelir bugün Safiye de iyi diyolar ona baktır dediler neyse baktırdım.
Genel olarak güzek şeyler söyledi, kahve bitince tarot baktı falan. Yani umut veren seyler soyledi ben emin olmadan bisey soylemem vs dedi tarotada cok inanırım dedi, soyledikleri tabiki beni mutlu etti gelecegide ne ben ne de o bilebilir ama suan yasadıgım duruma bakarsak soylediklerinin cıkma ihtimali yok malesef2 ay sonrasıyla ilgili bişey soyledi eger o olursa yazarım zaten ama dedigim gibi suanki duruma gore olmayacak. Tatlı bi kadın sohbet de iyi oyle canınız sıkkınsa gidebilirsiniz iyi geliyo :) Bigun Cigdemi ve Halili de denemeyi isterim ama fal 20 TL dusunmek lazım :)
Merak eden olursa diye paylaşayım dedim sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?