İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar symbolde melisaya baktıran var mı? nasılll?

Taksim symbol'de Tarık ve Batu'ya baktırdım. biri daha vardi da o iyice sallıyodu. Tarık tam neler söyledi şuan hatırlamıyorum o zamanlar öylesine baktırıyodum çıkınca unutuyodum. en son Batu'nun söylediği şeyler o an çok mantıklı gelmişti. yani bunlar olabilir gibi gelmişti. yakın gelecekle ilgili söylediği bişey nispeten oldu, farklı bi şekilde yorumlamıştı ama şubat ayı içinde olacak dediği şey, farklı şekilde şubatın son günü oldu :) o olanlara ragmen güzel şeyler olacağını söyledi ama o konuda inancım yok işte bundan sonrası için söyledikleri çıkmayacak gibi :)

Yine de eger symbol'de bakılcaksa arkadaşlarımın şiddetle bana tavsiye ettigi 2 kişi Tarık ve batu'dur.

Arkadaslar noolur bana Serhan Hanımın numarasını yollayın. Bugun gitmek istiyorum,gunlerdir kimse yollamadı hala bekliyorum. Cok acil yardım edin lutfen

monalisa cafe taksim taner hakkında bilginiz varmıdır? Buarada arakıadaslar benim sürekli gittiğim yer pen cafe yeterdi. hemen herşeyi bilir öneririm:2::2:

emine yle serhan bana birbirinin aksi seylei söyledi hangisine inanayım ben ?? en çok tutturn kim ki serhan olsun bence :)

monalisa cafe taksim taner hakkında bilginiz varmıdır? Buarada arakıadaslar benim sürekli gittiğim yer pen cafe yeterdi. hemen herşeyi bilir öneririm:2::2:

pen cafe taksimde mi? taksimde majestik cafe vardi sanırım Emre diye birini önermişti arkadaş herşeyi biliyo falan demişti, evinin yerini falan soyluyo şaşırtıyo insanı öyle bikaç ilginç şey söylemiştide o zaman soyledikleri çıkmadı demiştim ama ne söyledi hatırlamıyorum tabi belki de çıkmıştır, denenebilir :)

emine yle serhan bana birbirinin aksi seylei söyledi hangisine inanayım ben ?? en çok tutturn kim ki serhan olsun bence :)

Söylekidleri şeylerden tutanlar var mıydı şuanki durumla ilgili ya da olabilitesi var dediklerin? artık gerçekten sallamadan bakan birini istiyorum, boşuna umut vermesinler diye ..

kızlar dün pen cafedeydim evet taksimde mc donalds sokagından yukarı dogru ılerleyın goruceksınız yeter hanım dun gıttım E- Y harfınde biriyle tartısacaksın dedi evet eve gittiğimöde annemle tartıstım e ve y harfı bulunuyo ıcınde bır kac arakdasınızı eleyeceksınız dedı evet daha dun gıtmeme ragmen evet eledım anı bır kararla aynı sekılde uzun tarıhlerde vermıyor beklemıze gerk yok yanı :) suan kadar cıok kez gıtmısımdır ve hepsını bılmıstır onerırım 15 tl ye bakıyor. cokdas seker bır bayandır bılgınıze.onerıyorummmm

monalisa cafe taksim taner ve kadıköy angel sadefe hakkında biliniz varmı? bılgılendırısenız sevınırım

hafta ici taksime gitmem zor ama inşallah cuma yada ctesi gidip denemek istiyorum bana kısa zamanda olacakları soylese de olur suanki duruma bakınca :) inşallah cuma ve haftasonları oradadır. tavsiye için teşekkürr

Bende fal maceralarımı anlatmak istiyorum.

Erkek arkadaşımdan ayrılalı 8 ay oldu ve bu süre zarfında epey bi fal baktırdım.
Öncelikle Enfale gittim.
Enfal çok iyi niyetli, birçok şeyi bildi, gelecekten pek bahsetmiyor, o anı ve ayrıldığım erkek arkadaşımın kişiliğini çok güzel anlattı. Bir çok isim verdi, dediklerini zaman içerisinde yaşadım.

Sentimiento Gül'e gittim. iyi bakıyor, güzel bakıyor ama çok kısa, uzun bi süre zaten düşünüyor, sonra size anlatıyor ama kısa kısa tabi. O da isim veriyor, bana o zaman bi zaman verdi ve bu zamanda mesaj gönderecek dedi, ne alaka dedim çıktıktan sonra. Gerçektende dediği tarihte mesaj geldi.
Tabi bunları ilk gittiğimde söylemişti. sonrasında zaten hep salladı beni.

Symbol cafede Tarığa baktırdım. O da iyiydi, geçmişte olan şeyleri söyledi ama gelecekle ilgili henüz dediği birşey çıkmadı.

Şimdi ise soğanlıkta Emine hanımı çok merak ediyorum.
İrtibat bilgilerini bilen var ise özelden mesaj gönderebilir mi lütfen

pen cafede yeter pazartesi gunu harıc butun gun orda dıye bılıryorum bende genelde hafta sonları gıderdım cunku busfer dun gıttım gıdebılırsın arakadasım buarada sadece kısa vade vermıyor durumuna gore bahsedıyor bana daha oncede uzun vadede vermıstı cok uzulmustum bekledım ve degıı ama sen bılrsın yıne ben onerıyorum

Arkadaslar bi yardımcı olmadınız, kactır yazıorum SERRHAN hanımın numarasını yollayın lutfen die.Biri yollasın artık nooolurr

cok tesekkur ederim ebosss belki çıkmicak soyledigi hiçbişey belkide duymak istemedigim seyler soylicek ama insan bazen kendini avutcak bişeyler arıyo işte :) inş haftasonu gitmeyi planlıyorum.

Emine hn ve serhan hn ilei lgili bilgileri bende istiyorummmm

Canım ben vakti zamanında çiğdeme 2 kere baktırmıştım sarışın güzel yüzlü bi bayan olması lazım ama maalesef 2 side çıkmadı idda ettiği şeylerinde tam tersi çıkmıştı bidaha gitmedim safiyeyi bilmiyorum ama anlattıgın kadarıyla oda çok iyimser baktı sanırım halil e bayıldım şöyleki kesin konuşarak ümit vermiyo olabilecekleri söylüyor ve çok pozitif tatlı bi insan hani konuşasın geliyo güleç ama dediğim gibi olabilecekleri söylüyo hemen hemen tuttu banada okadar uzakki bakırköy o yüzden gidersem beşiktaş symbolcafe nihale gidiyorum birde dilek deniyor sanırım gözlüklü toplu bi bayan var o sanırım onu denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…