kızlar dün pen cafedeydim evet taksimde mc donalds sokagından yukarı dogru ılerleyın goruceksınız yeter hanım dun gıttım E- Y harfınde biriyle tartısacaksın dedi evet eve gittiğimöde annemle tartıstım e ve y harfı bulunuyo ıcınde bır kac arakdasınızı eleyeceksınız dedı evet daha dun gıtmeme ragmen evet eledım anı bır kararla aynı sekılde uzun tarıhlerde vermıyor beklemıze gerk yok yanı :) suan kadar cıok kez gıtmısımdır ve hepsını bılmıstır onerırım 15 tl ye bakıyor. cokdas seker bır bayandır bılgınıze.onerıyorummmm
monalisa cafe taksim taner hakkında bilginiz varmıdır? Buarada arakıadaslar benim sürekli gittiğim yer pen cafe yeterdi. hemen herşeyi bilir öneririm:2::2:
Canım ben vakti zamanında çiğdeme 2 kere baktırmıştım sarışın güzel yüzlü bi bayan olması lazım ama maalesef 2 side çıkmadı idda ettiği şeylerinde tam tersi çıkmıştı bidaha gitmedim safiyeyi bilmiyorum ama anlattıgın kadarıyla oda çok iyimser baktı sanırım halil e bayıldım şöyleki kesin konuşarak ümit vermiyo olabilecekleri söylüyor ve çok pozitif tatlı bi insan hani konuşasın geliyo güleç ama dediğim gibi olabilecekleri söylüyo hemen hemen tuttu banada okadar uzakki bakırköy o yüzden gidersem beşiktaş symbolcafe nihale gidiyorum birde dilek deniyor sanırım gözlüklü toplu bi bayan var o sanırım onu denemedim
evet kızlar bugün itibariyle serhan abla ve emine nin dediği iiki şey oldu. ki bu ikisinin dedikleri birbirinin aynısı .ikiside eline bir para geçicek devletten demişlerdi. benim bile unuttuğum para ki 2,5 sene uğraştım alamadım peşini bıraktım ,dün gelen telefonla bugün elime geçti resmen şoktayım. umudum sıfırdı .6 kere itiraz yazmışım tık yok. pes dedim. ikincisi esas oğlan tarafından bir kadın arıycak dediler ikiside hatta emine harflerini de bildi 1,5 senedir aramayan akrabası bugün 2 saat içinde 15 çağrı atmış .inşallah öbür dedikleride çıkarsa burdan duyururum. ama lütfen günah falan bizde biliyoruzda denize düşen yılana sarılır misali dedikleri çıkanda var. geçmişe dönük bütün sayf. okuyup serhan la emineyi seçtim sonuç. bide ikiside tarh. vererek seni haft. sonu arıycak sakin konuş alttan al dediler. pazar öğlen bi bahaneyle aradı. daha nedesem yanii...bu arada hasan bana iyi şeyler dedi olumlu dedi ama büyü var bozdurmazsan asla bu dediklerim olmaz dedi. yani hasan kötü dedi diye karalamıyoruz. sondaki dediği yüzünden artık ne dese inanmam.
emine yle serhan bana birbirinin aksi seylei söyledi hangisine inanayım ben ?? en çok tutturn kim ki serhan olsun bence :)
evet kızlar bugün itibariyle serhan abla ve emine nin dediği iiki şey oldu. ki bu ikisinin dedikleri birbirinin aynısı .ikiside eline bir para geçicek devletten demişlerdi. benim bile unuttuğum para ki 2,5 sene uğraştım alamadım peşini bıraktım ,dün gelen telefonla bugün elime geçti resmen şoktayım. umudum sıfırdı .6 kere itiraz yazmışım tık yok. pes dedim. ikincisi esas oğlan tarafından bir kadın arıycak dediler ikiside hatta emine harflerini de bildi 1,5 senedir aramayan akrabası bugün 2 saat içinde 15 çağrı atmış .inşallah öbür dedikleride çıkarsa burdan duyururum. ama lütfen günah falan bizde biliyoruzda denize düşen yılana sarılır misali dedikleri çıkanda var. geçmişe dönük bütün sayf. okuyup serhan la emineyi seçtim sonuç. bide ikiside tarh. vererek seni haft. sonu arıycak sakin konuş alttan al dediler. pazar öğlen bi bahaneyle aradı. daha nedesem yanii...bu arada hasan bana iyi şeyler dedi olumlu dedi ama büyü var bozdurmazsan asla bu dediklerim olmaz dedi. yani hasan kötü dedi diye karalamıyoruz. sondaki dediği yüzünden artık ne dese inanmam.
Valla monalissa da birde arkadaş tavsiyesi üzerine gittim ve hayatımda bir falın bukadar bitmesini istememiştim hasandı galiba çok uzun boylu fena zayıf bi tip bayılttı beni bakarken sallıyo o da fenaaacanım bısey sorcam sana tanerdı dıye hatırlıyorum bu taner banada cok salladı gıbı geldı kartları cok actırmadan soyluyor dımı sallıyor yanı kartlarla bır alaksı yok yuuzune bakıp soyluyor gıbı geldı ban
:)
tamam canım benım onerdıgım suan yeter pen cafe varsa onerılerınız ve bılgılerıyle soylersenız sevınrımyok canım taroot değil kahve baktırdım vallahi cinnet geçirdim bitsin bu işkence diyee
tamam canım benım onerdıgım suan yeter pen cafe varsa onerılerınız ve bılgılerıyle soylersenız sevınrım
Kızlar ya symbol cafe bülent tekrar geri gelmiş acaba giden bilen varmı
Valla önerim bakırköy laf cafe halil , Beşiktaş symbol Nihal, yarın bi arkadaşlar beşiktaş symbol dilarayı bi denicem yarın paylaşırım düşüncelerimi nihale ara verim diyorum belki hızımı alalım onada baktırırım gene :)))
Bülent'e ben 9. ayda baktırdım. Şimdi bana söylediklerini yazdığım nota bakınca bazı şeyleri bildiğini bazılarını bilemediğini gördüm. Bu ay içinde Umut ismine benzer birisiyle tanışıp bunla işler ciddiye binerse yazılan notların %90'ı tutuyor olacak. Yoksa %50-%60 arasında kalacak. Bu arada gelecekle ilgili dediklerinden dört tanesini not etmişim. Buna göre yüzdeledim. Bilginize...
Nihal gelecekle ilgili nasıl?
nihal gelecekle ilgili tam noktasında susuyo ve politik yaklaşıyo olaya hanii sen zaten anlıycan görücen şeklinde evet hayır a yanaşmıyor sadece olabilecekleri söylüyo topu sana atıyo ama genede seviyorum ben nihali :) yarın dilaradn memnun kalmassam nihale tekrar baktırabilirim bu soğukta beşiktaşa gidecem okadar :)
Ya bana cok net konustu senle o yer değiştircek sen onu su konuma getirceksin 3 hafta falan dedi o kdr iddal olunca ben sallıo dedim direk ondan soruyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?