İstanbul'da Fal - Falcılar

Hımmmm ya ben bu emine hanımı geçmiş sayfalarda duydum sanki iyimiydi yorumlar kötümüydü onu tam hatırlayamadımmm :S

monalisa cafe taksim taner hakkında bilginiz varmıdır? Buarada arakıadaslar benim sürekli gittiğim yer pen cafe yeterdi. hemen herşeyi bilir öneririm:2::2:

Valla monalissa da birde arkadaş tavsiyesi üzerine gittim ve hayatımda bir falın bukadar bitmesini istememiştim hasandı galiba çok uzun boylu fena zayıf bi tip bayılttı beni bakarken sallıyo o da fenaaa

Ben de Halili önerdiler diye gitmiştim ama yanlış günü seçmişim malesef bi ara gidip ona baktırmak istiyorum. Arkadaşım bugün çiğdeme gitcekmiş bakalım o nasıl yorumlarını alıp sizle paylaşırım ben. Beşiktaşta Nihal de iyi diye duymuştum kuzenimden ama o taraflara gelmiyorum taşındığımdan beri. Söykledikleri şeyler beni mutlu ediyo umut veriyolar ama ben boşa umut vermelerini istemiyorum kötü bişey görüyosa kötüyü söylesin istiyorum, olur ya da olmaz onu bilemeyiz de boşa sallayıp umut vermesinler en azından

Merhaba Kavrak, kimsenin numara yolladıgı falan yok, Serhan Hanımın numarasını isteyip duruyorum gunlerdir. Sen yollayabilirsen cok cok sevinicem

hadi bakalım güzel gelişmelerin devamınıda bekliyoruz senden
bende memnunum hem emineden hem serhandan çıkıyo işteee bişeyler bu arada bizim eskilerden kimseyi göremyorum nereye kayboldu bu kılzlar yaaa

Kızlarrrr Beşiktaş Symbolde Dilaraya fal baktıran varmııııııııııııııııııı yarın beşiktaş şubesine gidicem yada öneriniz ??????

Valla monalissa da birde arkadaş tavsiyesi üzerine gittim ve hayatımda bir falın bukadar bitmesini istememiştim hasandı galiba çok uzun boylu fena zayıf bi tip bayılttı beni bakarken sallıyo o da fenaaa canım bısey sorcam sana tanerdı dıye hatırlıyorum bu taner banada cok salladı gıbı geldı kartları cok actırmadan soyluyor dımı sallıyor yanı kartlarla bır alaksı yok yuuzune bakıp soyluyor gıbı geldı ban
:)

yok canım taroot değil kahve baktırdım vallahi cinnet geçirdim bitsin bu işkence diyee

tamam canım benım onerdıgım suan yeter pen cafe varsa onerılerınız ve bılgılerıyle soylersenız sevınrım

Valla önerim bakırköy laf cafe halil , Beşiktaş symbol Nihal, yarın bi arkadaşlar beşiktaş symbol dilarayı bi denicem yarın paylaşırım düşüncelerimi nihale ara verim diyorum belki hızımı alalım onada baktırırım gene :)))

Kızlar ya symbol cafe bülent tekrar geri gelmiş acaba giden bilen varmı

Bülent'e ben 9. ayda baktırdım. Şimdi bana söylediklerini yazdığım nota bakınca bazı şeyleri bildiğini bazılarını bilemediğini gördüm. Bu ay içinde Umut ismine benzer birisiyle tanışıp bunla işler ciddiye binerse yazılan notların %90'ı tutuyor olacak. Yoksa %50-%60 arasında kalacak. Bu arada gelecekle ilgili dediklerinden dört tanesini not etmişim. Buna göre yüzdeledim. Bilginize...

Nihal gelecekle ilgili nasıl?

saol canım bilgin için ya nedendir bilmiyorum bu fal işini bayanlar daha iyi gibi geliyo erkek falcılardanda bi halil i sevdim okadr :)

Nihal gelecekle ilgili nasıl?

nihal gelecekle ilgili tam noktasında susuyo ve politik yaklaşıyo olaya hanii sen zaten anlıycan görücen şeklinde evet hayır a yanaşmıyor sadece olabilecekleri söylüyo topu sana atıyo ama genede seviyorum ben nihali :) yarın dilaradn memnun kalmassam nihale tekrar baktırabilirim bu soğukta beşiktaşa gidecem okadar :)

Ya bana cok net konustu senle o yer değiştircek sen onu su konuma getirceksin 3 hafta falan dedi o kdr iddal olunca ben sallıo dedim direk ondan soruyorum??

Ya bana cok net konustu senle o yer değiştircek sen onu su konuma getirceksin 3 hafta falan dedi o kdr iddal olunca ben sallıo dedim direk ondan soruyorum??

ilk kezmi baktırdın bende ilk baktığı tamamen çıkmıştı :) sonra 2 kez gittiğimde en son müşterisiydim haliyle yorgundu ve benim kafam çorbadan beterdi yorumlamakta çok zorlanmıştı açıkcası :) hani benlede alakalı olabilir kesin konuşmayışı

kizlar arkadas cigdeme gtcekti izinliyms fincanda arzuda izinliymis bugun kime gideym o kdr yoldn geldm diyo oneremedm kmseyi var mi baska onerebilecegnz birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…