ilk kezmi baktırdın bende ilk baktığı tamamen çıkmıştı :) sonra 2 kez gittiğimde en son müşterisiydim haliyle yorgundu ve benim kafam çorbadan beterdi yorumlamakta çok zorlanmıştı açıkcası :) hani benlede alakalı olabilir kesin konuşmayışı
slm handakuka bana da emine ve serhanın telini ve ulaşım bilgilerini özelden gönderebilir misin lütfen?yani bebeğim moralini bozmak gibi olmasın ama her ikiside birbirine paralel falbaktı yani ikiside tutturdu diyebilirim :))
Emine hanımın telini bilen yok muuuuu ????
çıkan fal haberii!!!
aralık ilk ya da ikinci haftasıydı hatırlamıyorum. kadıköy nostradamus olga mı olgu mu bir bayana baktırmıştım. dediği çok değişik bir şeyi yaşamıştım daha önce, bugün de ikincisini yaşadım. nisan ayı için işle ilgili bir şey söylemişti ama öyle iş değiştireceksin terfi alacaksın gibi değildi bu, üstelik ne işle uğraştığımı falan da bilmiyordu. dediği aynen çıktı nisan ayı için. az fal baktırmaya başlamanın nimetleri çıkıyor sanırım:)
olgu'yu ben de çok başarılı buluyorum
çok teşekkürler cevap için. ben de ısrarla artık bi azalma olur diyodum ama iyice artıyo sanırım yoğunluk
2 kere gittim ben de ısrarla olacak dediği şey olmuyo bi türlüOradayken 3 defa gittim, felaket yoğundu, beklemekten sıkıldım.
Enfale gittin mi hiç ? Enfale gitmeni tavsiye ediyorum ben.
Gül iyice ticarete döktü işi. İlk baktırdığım zaman şok olmuştum ve dediklerini yaşamadım desem yalan olur ama sonralarda fos çıktı.
Hatta bana bişeyin olacağını söyledi, eğer olmazsa ben bu işi bırakırım dedi. olmadı :)
Gülde işi bırakmadı zaten hala devam ediyor, benim anlamadığım nokta olmadığını sölüyorum böle demiştin diyorum, ısrarla olacak diyor. pess pess diyorum artık.
Merhaba Kavrak, kimsenin numara yolladıgı falan yok, Serhan Hanımın numarasını isteyip duruyorum gunlerdir. Sen yollayabilirsen cok cok sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?