İstanbul'da Fal - Falcılar

çıkan fal haberii!!!

aralık ilk ya da ikinci haftasıydı hatırlamıyorum. kadıköy nostradamus olga mı olgu mu bir bayana baktırmıştım. dediği çok değişik bir şeyi yaşamıştım daha önce, bugün de ikincisini yaşadım. nisan ayı için işle ilgili bir şey söylemişti ama öyle iş değiştireceksin terfi alacaksın gibi değildi bu, üstelik ne işle uğraştığımı falan da bilmiyordu. dediği aynen çıktı nisan ayı için. az fal baktırmaya başlamanın nimetleri çıkıyor sanırım:)

not: beşiktaş dilara ve bülent bana göre çok vasat falcılar. denemek isteyen varsa yine de dener tabii bu benim görüşüm. dedikleri hiçbir şeyde çıkmadı.

evet ilk kez baktı iş için söledikleri falan daha yuvarlaktı ama bi konuda ki önemli bi konuda cok dik konustu bakalım 1 ay var cıkarsa yazarım...

Ya arkadaşlar, emineden memnun kalan arkadaşlarımız var, sabahtan beri numarasını soruyorum ama kimse cevap vermiyor.
Özel mesaj hakkım yok, numarasını gönderme şansı olanlar lütfen gönderebilirler mi ?

kızlar geçen sene çiğdeme ben de çok giderdim ama gelecek hakkında sölediği hiçbirşey çıkmadı saatlerce beklemekte cabası...yalnız şuanı anı çok iyi yorumluyor karakter analizleride çok iyi hakkını yememek lazım:)

Kızlar Bakırköy fincan cafe de Şenay var ona giden var mı hiç?

Söyledikleri çıkar mı sallıyo mu nedir olayı bilen vaar mı ?:18:

Yaa bi emine dolanıyoo keşke bilsemde söylesem sana numarasını adını bile ilk defa duyuyorm galiba KIZLARRR hoff yarn kime gitcemi şaşırdım son zamanda gidipte memnun kaldınız birileri varmı bu fincan cafe senayı gören bilen varmı ?????

hanımlar,

üsküdarda arıyosun geliyo şeklinde mobil fal bakıyo dediğiniz seyhan hanım mıydı serhan hanım mı?

selam arkadaşlar bugün sentimiento gül e gitsem çok kalabalık olur mu cumaları nasıldır bir de artık erken mi geliyo daha erken gelcem falan demişti ya da kaçta gitsem boş yakalarım yorumda bulunursanız çok sevinirim çok acil

Gül her an her dk yoğun. ben onu anlamıyorum artık.
eskiden bakırköyde idi. o zaman çok daha iyiydi. şimdi sürekli oradakilerle sohbet havasında, 3 dk sürüo fal.
oraya gidiosun ne bi çay ne kahve ikramları var.

bence sen gitmeden önce ara cafeyi, geleceğini söyle senin için bi numara ayırsınlar.
en mantıklısı bu.

biosciences,

arkadaşım, emine hanım ve serhan hanımın telefon numarasını gönderdiğin için çok teşekkür ederim :)
çoookk teşekkürler

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum Emine hanım ile ilgili,
Telefonda da baktığını söylediler, ama nasıl ?
Baktıranlar varsa bilgi verebilirler mi ?
Aramak istiyorum ama ters bişi ile karşılaşmak istemiyorum.

çok teşekkürler cevap için. ben de ısrarla artık bi azalma olur diyodum ama iyice artıyo sanırım yoğunluk

Oradayken 3 defa gittim, felaket yoğundu, beklemekten sıkıldım.
Enfale gittin mi hiç ? Enfale gitmeni tavsiye ediyorum ben.

Gül iyice ticarete döktü işi. İlk baktırdığım zaman şok olmuştum ve dediklerini yaşamadım desem yalan olur ama sonralarda fos çıktı.
Hatta bana bişeyin olacağını söyledi, eğer olmazsa ben bu işi bırakırım dedi. olmadı :)
Gülde işi bırakmadı zaten hala devam ediyor, benim anlamadığım nokta olmadığını sölüyorum böle demiştin diyorum, ısrarla olacak diyor. pess pess diyorum artık.

2 kere gittim ben de ısrarla olacak dediği şey olmuyo bi türlü çok emin konuşunca kendinden bekliyosun ki olsun.son bi gideyim demiştim ama yine sadece umutlanıp geri döncem gibi duruyo. Enfali çok duydum burda ama gitmedim, o nasıl dedikleri çıkıyor mu.bir de nasıl gidebilirim bakırköydeydi sanırım:)

Merhaba Simlipembe ve Selintortum size özelden cevap yazmaya çalıştım ama henüz hakkım yokmuş. Bu nedenle burdan yazıyorum. Bahsettiğim Didem Kafede 3 vakitte. Yeri de Bakırköy Askerlik şubesinin yanındaki sokaktan giriyorsun. Greens marketin biraz ilerisinde. Karşısında ev yapımı pasta börek satan bir dükkan var. Giderseniz inşallah beğenirsiniz:) Sorumluluk hissediyorum nedense böyle durumlarda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…