kızlar eniyisi ben size özel mesaj atim kimde mevcut serhan ablanın numarası acillll
aşkolsunn sizee bana biyi bir tarotçu önerin dedim hiç birinizden ses cıkmadıı serhan iyii diyonuz yanii:)) kaça bakıyorr ve tel nosunuu online olanlarda varsa teli bi zahet yollasalarya bana da:)[/QUOTE
Biosciences bana da yollar mısın Seyhan Hanım ın numarasını. Hergun kac tane mesaj atıoyorm yollayın lutfen arkadaslar diye hala ulasamadım numaraya.
aşkolsunn sizee bana biyi bir tarotçu önerin dedim hiç birinizden ses cıkmadıı serhan iyii diyonuz yanii:)) kaça bakıyorr ve tel nosunuu online olanlarda varsa teli bi zahet yollasalarya bana da:)
Sen daha yola çıkmadın mı yoksa :)
Suan minubus bekliyorum :))
serhanın ve artı medyum coskunda sunmay cafeye gelmıs kalıtelırını yuksetmısler kızlarSuan minubus bekliyorum :))
serhanın ve artı medyum coskunda sunmay cafeye gelmıs kalıtelırını yuksetmısler kızlar
2 kere gittim ben de ısrarla olacak dediği şey olmuyo bi türlüçok emin konuşunca kendinden bekliyosun ki olsun.son bi gideyim demiştim ama yine sadece umutlanıp geri döncem gibi duruyo. Enfali çok duydum burda ama gitmedim, o nasıl dedikleri çıkıyor mu.bir de nasıl gidebilirim bakırköydeydi sanırım:)
Delicicime serhan ablanin teli varmi sende
Var ama nasıl göndericem ki ?
Özel mesaj hakkım yok
Canim mailimi yolladim sana oraya yazarsan cok sevinicem ozel mesaj attim
Canim mailimi yolladim sana oraya yazarsan cok sevinicem ozel mesaj attim
kızlar bende ıstıyroum serhanın numarasınıııııııben de isterim ben dee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?