serhanın ve artı medyum coskunda sunmay cafeye gelmıs kalıtelırını yuksetmısler kızlar
kontessa sunway seyhanıda sen önermiştin ama malesef bi cacık bildiği yok keza coşkunda öyledir burda serhandan bahsediyorlar sen sunwayde serhan diyosun buna pes doğrusu insanları yanlış yönlendirmeyelim.
bu arara serhan ve eminenin numarasını kimler istiyor hepinize toplu mesaj atayım
kontessa sunway seyhanıda sen önermiştin ama malesef bi cacık bildiği yok keza coşkunda öyledir burda serhandan bahsediyorlar sen sunwayde serhan diyosun buna pes doğrusu insanları yanlış yönlendirmeyelim.
bu arara serhan ve eminenin numarasını kimler istiyor hepinize toplu mesaj atayım
bana da serhan hanımın telini gönderebilir misiniz?
teşekkürler şimdiden...
emine yle serhan bana birbirinin aksi seylei söyledi hangisine inanayım ben ?? en çok tutturn kim ki serhan olsun bence :)
bir serhan dır almıs gıtmıs...gözümün önünde fal baktı baktırmaya bile degmezdi bu yüzden de baktırmadım.O kadının kendıne hayrı yok bir kere,ondan gelcek tavsıyelerı kaale bıle almam ben şahsen....Ama sizler baktırın tabii madem bu kadar merak ediyorsunuz....
Oyyy o kadar debelendim durdum, sonunda Serhan Hanımın numarasını buldum sagolsun Sbb arkadasımızdan ama simdi olumusuz yorum gelmis. Cok mutsuzuuuuuuummmm
Banada gül ısrarla olacak dediği şey olmuyo, inat ettim artık :)
Enfal gayet iyi, ben seviyorum. Elektriği tutmayanlar oluyo, beğenmiyorlar ama bende bir çok şeyi bildi. Yarın gidicem mesela. Randevu da aldım.
Bakırköy meydandan aşağı inerken kemal tanca geçince ilk sokak. Almira ev yemekleri diye tabela görünür girdiğinizde.Orada bakıyor ama randevu almak gerekiyor.
Özel mesaj hakkım olsa idi, numarasını gönderirdim ama malesef yok
bir serhan dır almıs gıtmıs...gözümün önünde fal baktı baktırmaya bile degmezdi bu yüzden de baktırmadım.O kadının kendıne hayrı yok bir kere,ondan gelcek tavsıyelerı kaale bıle almam ben şahsen....Ama sizler baktırın tabii madem bu kadar merak ediyorsunuz....
ya sen nerelerdeydin aynı böyle düşünüyorum.keşke daha evvel okusaydım gitmezdim.valla methedenlere orda içimden sövdüm desem yeridir.kadın bana kadıköyün en iyi falcısıyım dedi.ilk dakikada kaçacaktım.iki bayanıda tutmadım ben.
serhan benım fikirlerine deger verebılecegım bırı degıl falı da cok kotuydu bıtsede gıtsek seklınde..zaten baktırmadım da....ben bı sure yoktum buralarda....yazık olmus parana bıde kadının namı yurumus burda....
serhan benım fikirlerine deger verebılecegım bırı degıl falı da cok kotuydu bıtsede gıtsek seklınde..zaten baktırmadım da....ben bı sure yoktum buralarda....yazık olmus parana bıde kadının namı yurumus burda....
ben cafe pene gıdıyorum genelde sen gıttınmı hıc yeter hanım bence ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?