İstanbul'da Fal - Falcılar

serhanın ve artı medyum coskunda sunmay cafeye gelmıs kalıtelırını yuksetmısler kızlar

kontessa sunway seyhanıda sen önermiştin ama malesef bi cacık bildiği yok keza coşkunda öyledir burda serhandan bahsediyorlar sen sunwayde serhan diyosun buna pes doğrusu insanları yanlış yönlendirmeyelim.
bu arara serhan ve eminenin numarasını kimler istiyor hepinize toplu mesaj atayım

ben ıstıyorum bennnnn bılgınız varmı nasıl bakıyor lutfen cevap verın

bana da serhan hanımın telini gönderebilir misiniz?
teşekkürler şimdiden...

Bana da yollarsan cok sevinirim

bir serhan dır almıs gıtmıs...gözümün önünde fal baktı baktırmaya bile degmezdi bu yüzden de baktırmadım.O kadının kendıne hayrı yok bir kere,ondan gelcek tavsıyelerı kaale bıle almam ben şahsen....Ama sizler baktırın tabii madem bu kadar merak ediyorsunuz....

emine yle serhan bana birbirinin aksi seylei söyledi hangisine inanayım ben ?? en çok tutturn kim ki serhan olsun bence :)

şimdi o serhanın falını birlikte dinlemedikmi bizz,kadına ısrarla yok öyle birşey demedikmi....kadın anı bılemedıkı gelecegı bılsın,emıne dersen herkese cıkıyormuss bana da seyehat dönüşü dedi ahanda döndüm demekkibekliycezz,şimdi sen kime inan kuzucugumm sen ıkısını de bekleme sana baska beklıycek falcı bulalım bızzEmine desem kızacan bılıyommm

kızlar merhaba
suadiyede istasyonun altında tarot house diye bir kafe var.hiç gideniniz oldumu.?orda gülhan (adı tam eminde değilim) tarot bakan bir bayan varmış,çokta güzel bakıyormuş,eğer memnun kalan birilerini bulursam yarın gidicem bende..

Oyyy o kadar debelendim durdum, sonunda Serhan Hanımın numarasını buldum sagolsun Sbb arkadasımızdan ama simdi olumusuz yorum gelmis. Cok mutsuzuuuuuuummmm

Oyyy o kadar debelendim durdum, sonunda Serhan Hanımın numarasını buldum sagolsun Sbb arkadasımızdan ama simdi olumusuz yorum gelmis. Cok mutsuzuuuuuuummmm

sana katılıyorum arkadasım bende aynı senın gıbıyım buarada hande kuka arakadasım cok tesekkur ederım

ahh ya ah inat ettiği çıksa keşke çok isteriz ama :)) o zman burada yazayım özel mesaj hakkı olan birisi enfal'in telefon numarasını yollayabilir mi? yorumlarımı yazarım tabi ki :)

falcılar burayı okuyorlar kendileri dedi valla kimse kusura bakmasın kendimi tutamayıp yazacam. hiçbirine inanmıyorum artık..siz neden bu forumdan bahsediyorsunuz ki? her kimin ne derdi var ne zaman kim gelecek ne yorum yaptı biliyorlar bierde beğenmeyince sen şunu yazdın diye hesap soruyorlar :) biri yazmıştı okudum.kadın diyorki bahara dedimki kadınlar klübünde sizden bahsediliyor bilmemne.o da ben okuyorum demiş. özellikle evde bakan falcılar hepimizi biliyorlar ve ben yeni gelen nbirini metheden kişilere artık itibar etmeyeceğim.aman şunun telefonunu verin nolur bununkini verin.belkide kendileri.

Dediklerimin arkasındayım.emine dediniz baktırdım anı geçmişi bilemedi gelecekle ilgili dediklerine inanmıyorum.çünkü gerçeği araştırdım farklı lduğunu kendim gördüm.büyü büyü inanmıyorum ben bunlara.

Serhan abla dediler hani paralel bakıyordu çok farklı çıktı.kadın iyi niyetli biri ama daha ilk dakikada ben kalkmak istedim hiç bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.ölmüş birini canlandırdı ailemden.hep kağıtların adını saydı şu bilmemne kağıdı hıım bu demektir falan.inanmadığımı anlamıştır.ya birini tuttursalar gam yemem..yine kimse saldırmasın serhan abla bana fala bakarken burda onu çok methedenlerin kulaklarını hiç iyi çınlatmadım o sıra..

Tarığa bir daha gideyim dedim 3. gittim her seferinde farklı söyledi olayı.ama mantıklı attı eğer attıysa.geleceği zaten çıkmıyor dediler.iyi bir şey söyledi demekki olmayacak..ben duymak istediklerimi yada iyi şeyler söylemelerini beklemiyorum olanı söylesinler yeter.gelecekten banane zaten Allah bilir.

Enfali gülü kötülediler bazıları Allah bilir ikiside iyi çıkardı gitseydim ama gitmeyeceğim..

En çok şengülü beğendim onada bir kere gittim.birde cadde serkanı beğendim 2 kere gittim aynı şeyleri söyledi hiç değilse tutarlıydı. Nişantaşı symbol zaten fos hepsi daha evvel yazmıştım. Şengüle bir daha gitmeye korkarım bir falcıya bir kere gitmek lazımmış anladım.ben geleceğe takılmıyorum an önemli onuda kendim bizzat öğrendimki hiçbir falcının dediği gibi değilmiş.

okurlarsa okusunlar.kendi görüşlerim Ne onlardan ne forumdakilerden kimsenin saldırmasına gerek yok.bizim komşu eğlencesine beleş daha iyi tutturuyor valla

ya sen nerelerdeydin aynı böyle düşünüyorum.keşke daha evvel okusaydım gitmezdim.valla methedenlere orda içimden sövdüm desem yeridir.kadın bana kadıköyün en iyi falcısıyım dedi.ilk dakikada kaçacaktım.iki bayanıda tutmadım ben.

serhan benım fikirlerine deger verebılecegım bırı degıl falı da cok kotuydu bıtsede gıtsek seklınde..zaten baktırmadım da....ben bı sure yoktum buralarda....yazık olmus parana bıde kadının namı yurumus burda....

evet yoktun :) neler yazdılar numarasını verin şunu bildi bunu bildi.zaten oturur oturmaz geleceği bilemem allah bilir dedi. nasıl birileri gelip falcıların namını duyuruyorlar anlamıyorum. hiçbirşey bilmeyen ben bile demek bu forumu kullanıp kendimi türkiyenin en iyi falcısı konumuna sokturabilirim.valla parama yazık oldu. bir şey daha oldu onuda özelden anlatırım çünkü okuyorlar bunlar.

ben cafe pene gıdıyorum genelde sen gıttınmı hıc yeter hanım bence ıyı

ben cafe pene gıdıyorum genelde sen gıttınmı hıc yeter hanım bence ıyı

arkadaslarben bakırkoy dekı sunmsy cafedekı medyum coskun beye gıttım agızım acık kaldı 4fal aynı bakıyor yıldızname tarot kahve bıyokımya el falı hasta oldum saygı sevgı her konuda personel servıs memnun oldumsızlerde deneyın arkadaslar

kızlar sumay cafeye ugramanızı tavssıye edıyorum medyum coskun sıze onerıyorum lutfen deneyım reklam degıl bılın bunu
vergı daıresının asağısında sunmay da

bakırkoy vergı daıresının asağındakı sunmay cafeye gıtmedyum coskunu dene 4fala bırden bakıyor 45dakıka suruyor dene abonesı olcan kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…