Bana da yollarsan cok sevinirim
falcılar burayı okuyorlar kendileri dedi valla kimse kusura bakmasın kendimi tutamayıp yazacam. hiçbirine inanmıyorum artık..siz neden bu forumdan bahsediyorsunuz ki? her kimin ne derdi var ne zaman kim gelecek ne yorum yaptı biliyorlar bierde beğenmeyince sen şunu yazdın diye hesap soruyorlar :) biri yazmıştı okudum.kadın diyorki bahara dedimki kadınlar klübünde sizden bahsediliyor bilmemne.o da ben okuyorum demiş. özellikle evde bakan falcılar hepimizi biliyorlar ve ben yeni gelen nbirini metheden kişilere artık itibar etmeyeceğim.aman şunun telefonunu verin nolur bununkini verin.belkide kendileri.
Dediklerimin arkasındayım.emine dediniz baktırdım anı geçmişi bilemedi gelecekle ilgili dediklerine inanmıyorum.çünkü gerçeği araştırdım farklı lduğunu kendim gördüm.büyü büyü inanmıyorum ben bunlara.
Serhan abla dediler hani paralel bakıyordu çok farklı çıktı.kadın iyi niyetli biri ama daha ilk dakikada ben kalkmak istedim hiç bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.ölmüş birini canlandırdı ailemden.hep kağıtların adını saydı şu bilmemne kağıdı hıım bu demektir falan.inanmadığımı anlamıştır.ya birini tuttursalar gam yemem..yine kimse saldırmasın serhan abla bana fala bakarken burda onu çok methedenlerin kulaklarını hiç iyi çınlatmadım o sıra..
Tarığa bir daha gideyim dedim 3. gittim her seferinde farklı söyledi olayı.ama mantıklı attı eğer attıysa.geleceği zaten çıkmıyor dediler.iyi bir şey söyledi demekki olmayacak..ben duymak istediklerimi yada iyi şeyler söylemelerini beklemiyorum olanı söylesinler yeter.gelecekten banane zaten Allah bilir.
Enfali gülü kötülediler bazıları Allah bilir ikiside iyi çıkardı gitseydim ama gitmeyeceğim..
En çok şengülü beğendim onada bir kere gittim.birde cadde serkanı beğendim 2 kere gittim aynı şeyleri söyledi hiç değilse tutarlıydı. Nişantaşı symbol zaten fos hepsi daha evvel yazmıştım. Şengüle bir daha gitmeye korkarım bir falcıya bir kere gitmek lazımmış anladım.ben geleceğe takılmıyorum an önemli onuda kendim bizzat öğrendimki hiçbir falcının dediği gibi değilmiş.
okurlarsa okusunlar.kendi görüşlerim Ne onlardan ne forumdakilerden kimsenin saldırmasına gerek yok.bizim komşu eğlencesine beleş daha iyi tutturuyor valla
pardon siz ne bekliyodunuz fal bu geçmiş geleceği anı hepsini saysın şöyle ortaya bir bir bunumu bekliyosunuz ? memnun kalırsınız veya hiç beğenmezsiniz buna saygı duyarım ama beğenenlere kızıpta kulaklarınızı çınlattım demek hiç hoş değil o zaman hiç kimseden numara istemeyin veya fikir alışverişinde bulunmayın
evet yoktun :) neler yazdılar numarasını verin şunu bildi bunu bildi.zaten oturur oturmaz geleceği bilemem allah bilir dedi. nasıl birileri gelip falcıların namını duyuruyorlar anlamıyorum. hiçbirşey bilmeyen ben bile demek bu forumu kullanıp kendimi türkiyenin en iyi falcısı konumuna sokturabilirim.valla parama yazık oldu. bir şey daha oldu onuda özelden anlatırım çünkü okuyorlar bunlar.
canım guzelım medyum coskun beyı dene 4 fal bırden bakıyor 45 dkk falla zek aldım valdan oncedn altıncı hıste calısmıs sımdı ısrarlarl ıstenılen yerde sunmay cafede coskun beyede boyle yer yakısır gercek kalıte gercek fal merkezınde coskun beyın yolunu acık olsun
serhanın ve artı medyum coskunda sunmay cafeye gelmıs kalıtelırını yuksetmısler kızlar
bunee reklam yahuuuu nasılmış bakalım merak ettim doğrusu
handecim anlamıyorum ki gerçekten çıktıysa demiycezmi .nasıl yardımlaşma olucak ...kadınlardan komisyon almıyoruz hoş. umutsuz bir halde bu siteyi buldum bütün sayfaları 3 günde okudum içinden 3 isim çıkardım serhan abla,emine soğanlık,hasan sarmaşık...sondakinden yediğim kazığın tadı damağımda... ama öbür iki kadına yalan dediler desem çarpılırım...tabiki herşeyi ALLAH bilir bizde böyle bilmezsek çarpılırız...umut kapısı işte uğraşıyoruz azıcık ümit için. serhana iki kez kafede baktırdım kanım ısındı çok daralınca tel.den bir iki soru soruyorum cevap veriyor...örnek; bugün nereye gitmişti esas oğlan yoktu bir ara işte;? cevap; uzun yolda gözyaşı yapmış bir dost için.... akşam ortak arkadaştan tel.geldi tekirdağ arkadaşının cenazesine gitmiş.... pes yani ne diyim şimdi bilemedi mi ...ha sana elektriği tutmaz anlarım ama 10 kadından 1 i ne tutmaz ozaman da burda ki kızların ne suçu var kendileri bir denemeli ...sana tutmadı diye onların önünü kesmeyelim. bak diyorum hasan da bildi biraz ama büyü karışınca içim bulandı gidemem daha arkadaşım keşke sanada olsaydı başka falcıya gitmiyorum bu iki kadına takılıyorum biliyorlar dedikleri kısa zaman bana çıkıncada hemen duyuruyorum .çok falcıya gidince kimin ne dediğini karıştırıyorum...herkesin allah şansını bol etsin zaten günaha giriyorum diye vicdan yapıyorum bide yanlış yönlendirip para kaptırmaya sebep oldunuz demeyin hepten yıkılıyorum lütfen
vala canım bazen bende anlamıyorum ! bir haftadır numara numara diye yazdılar bugün verdim şimdide senden kötüsü yok aramızda gizli gizli paylaşalım bariben kimseye kızmadım önerdiğin/beğendiğin falcı berbattı kulaklarını çınlattım hııı falan demedim insanları anlamak çok güç
canım guzelım medyum coskun beyı dene 4 fal bırden bakıyor 45 dkk falla zek aldım valdan oncedn altıncı hıste calısmıs sımdı ısrarlarl ıstenılen yerde sunmay cafede coskun beyede boyle yer yakısır gercek kalıte gercek fal merkezınde coskun beyın yolunu acık olsun
Merhaba Arkadaşlar
Kazen gitti kel gözüktü.... Artık şikayetleriniz bana geliyor ve elimden geldiğince objektif olarak değerlendirip sizlerle paylaşacağım.
Sizlerden ricam Kadınlar Kulübü üyelerine yakışan üslupla cevaplar vermeniz, rahatsızlıklarınızı kötü içerik linki ile bize bildirmeniz.
Yeni hükümetler gibi hemen değişkilikler yaptım ceza kategori sayısı 15'ten 5'e düştü ama uyarı sistemi iptal edildi. Yani uyarı yok direk yasaklanma var.
Sizlerden ricam Türk Kahvesi tadında ve bizlere yakışan paylaşım.
vala canım bazen bende anlamıyorum ! bir haftadır numara numara diye yazdılar bugün verdim şimdide senden kötüsü yok aramızda gizli gizli paylaşalım bariben kimseye kızmadım önerdiğin/beğendiğin falcı berbattı kulaklarını çınlattım hııı falan demedim insanları anlamak çok güç
kavrak ve handekuka sizi destekliyorum arkadaşlar...ben de, isteniyor yardımcı olayım diye 3 kişiye gönderdim numarayı, kadına baktırmadım etmedim bilmiyorum diye de yazdım not olarak cidden baktırmadım çünkü. biraz iyi niyet, kimse böyle bir mesele yüzünden amiyane tabiriyle sövülmeyi haketmez. düpedüz rezilce bir söylem. kimseyi silah zoruyla göndermediniz. takılmayın kızlar, sallayın gitsin.
Kontessa reklam kokuyosun hemde en bolundan sen coskun olmayasin medyumayyy kazen seninde maskeyi cikarir zaten yakaliyo falcilari burdan
sevgili kontessa..
zamanında sunway seyhan hanımı SEN göklere sığdıramıyordun..vee...seyhan hanımdan daha beceriksiz ve kötü bir falcı çıkmadı..şimdi çoşkun çıktı....seyhan hanımdan ne kadar daha kötü olabilir diye düşünüyorum...hımmm...dur...fal açtım veeee çooooşkun daha önnnnde çıktı.:)
çok güzel harektler bunlar:) yippi....eğlenmek bedava:)
coşkun bey nasıl yeri nerde? neler söylüyor mesela gelecek ten biliyormu?
bakırkoy vergı daıresının asagında sunmay cafe gelecek gecmıs bakıyor ben ve arkadaslarım memnun kaldık etılerden gelme gercek medyum 4 fal bırden bakıyor 45 dkkıkı suruyor aldıgı para helal olsun hakkını verıyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?