İstanbul'da Fal - Falcılar

valla verdı ad tarıhler cok yakın o nerdeyse ben ordayım 1 senedır takıp ve denedım bana arkadına soyle dedı 2 ıcınde kaza yapacak dedı ama burnu kanamadan kurtulcak dedı valla aynı dedıgı cıktı sızlere tavsıyem snmay gave ugramanız bakırkoy vergı daıresını asagında deneeyın bence

medyum coskun bey snmay cafede 4 fala bırden bakıyor 45 dkk sen falcı gor tarhler adlar nede olsa egıtımlı ınsan baska oluyor sekerım yıldız name kahve tarot bıyo kımya el falı gıtte ders al etılerde calısmıs almalyada egıtım almıs tam karslı harbı dogu cocugu sapına kadar derlıkanlı kıbar

Bana da yollarsan cok sevinirim

canım guzelım medyum coskun beyı dene 4 fal bırden bakıyor 45 dkk falla zek aldım valdan oncedn altıncı hıste calısmıs sımdı ısrarlarl ıstenılen yerde sunmay cafede coskun beyede boyle yer yakısır gercek kalıte gercek fal merkezınde coskun beyın yolunu acık olsun

ıyı hos da kadın dogruyu soylemıs ne beklıyorsun kı gelecegı allahtan baska kımse bılemez gercekten...falcılar sadece yorumda tahmınde bulunuyorlar...

Kontessa reklam kokuyosun hemde en bolundan sen coskun olmayasin medyum ayyy kazen seninde maskeyi cikarir zaten yakaliyo falcilari burdan

coşkun bey nasıl yeri nerde? neler söylüyor mesela gelecek ten biliyormu?

selam herkese
soğanlık emineye 10 12 gün önce bende gittim açıkçası çok da inanarak gitmedim arkadasımla beraber gittim ... gecmiş tarihler konusunda yanıldı ama durumları ,olanları ,neler oldugunu bildi... gelecegide yasayarak görcez şuanki durumumuzuda bildi.duymak istediklerimi söylemedi açıkçası ama önemli olan gerçeği bilmekti duymak istediklerim degil... ben memnun kaldım çok da beklentim yoktu açıkçası...sonucta fal bu...

hani bazılarına denilenler cıkmıyosa ya duymak istedikleri şeyleri duymamıslar kabullenememe var yada dedikleri gibi elektrik meselesi tutmamış...sonucta şubat ayında cafe lafa gittiğimde sarı saclı olgun bayanın bana -21 şubata kadar arayacak aramassa gel bana ne derse de - dedigi ve anlattıgı masalın 1 kelimesinin bile çıkmamasıyla ben gidip bu kadına bişey demedim...falda büyük beklentiler cok saçma bana göre...

sevgili kontessa..

zamanında sunway seyhan hanımı SEN göklere sığdıramıyordun..vee...seyhan hanımdan daha beceriksiz ve kötü bir falcı çıkmadı..şimdi çoşkun çıktı....seyhan hanımdan ne kadar daha kötü olabilir diye düşünüyorum...hımmm...dur...fal açtım veeee çooooşkun daha önnnnde çıktı.:)

çok güzel harektler bunlar:) yippi....eğlenmek bedava:)

Merhaba Arkadaşlar

Kazen gitti kel gözüktü.... Artık şikayetleriniz bana geliyor ve elimden geldiğince objektif olarak değerlendirip sizlerle paylaşacağım.

Sizlerden ricam Kadınlar Kulübü üyelerine yakışan üslupla cevaplar vermeniz, rahatsızlıklarınızı kötü içerik linki ile bize bildirmeniz.

Yeni hükümetler gibi hemen değişkilikler yaptım ceza kategori sayısı 15'ten 5'e düştü ama uyarı sistemi iptal edildi. Yani uyarı yok direk yasaklanma var.

Sizlerden ricam Türk Kahvesi tadında ve bizlere yakışan paylaşım.

hoşgeldiniz..Yeni gelenler veya mesajıaz olan üyeler resmen birini reklam için buraya geliyorlar çok belli oluyor.Hatta bazılarının kalıp sürekli bazı falcıları överek bizi kandırdığını düşünüyorum.Zaten bunların bazıları banlandı galiba.Şikayetler yapılırken bazı kişilerin duygularına kapılıp falcı hakkında olumsuz yazılarımızı da şikayet etmeyecekleri ne malum diyorum.Siz yöneticilerin objektif davranacaklarını düşündüğümden içim rahat. Mesela ben bir falcıyı beğenmemişim anı geçmişi benimle ilgili herşeyi yanlış bilmiş diyorum burdan birisi veya birileri gidip kadını arayıp söylemiş. Kadında bana dönüp sen böyle yazmışsın diyor. Belki falcı veya yakını kendi bizzat burda kendi yazışıyor.Çünkü yazdıklarımı söyledi bana..Burdaa iyi örgütlenmişler.Keşke burdaki arkadaşlar forumun ismini vermeseydi diyorum.Kim nedir ne derdi var biliniyor diyorum. Biri haklısın derken çoğunluğun kendisine saldırmasından korkup bir sonraki mesajda çevir kazı yanmasın durumuna kendini düşürebiliyor. Şimdi dürüstlükle saygı sevgi çerçevesinde paylaşım yapıyoruz ama bazı kişilerin falcılarını beğenmedik diye şikayet botununa basılmamalı diyorum.Gerçi kimse beni şikayet etmemiş ama demek ki bu bölümde çok yapılıyor ki yönetici gelmiş buraya yazmış.Reklamcıları edelim ama boş yere insanları sömürmesinler. Benim kızgınlığım da onlaradır zaten banlanıyorlar.

Kontessa reklam kokuyosun hemde en bolundan sen coskun olmayasin medyum ayyy kazen seninde maskeyi cikarir zaten yakaliyo falcilari burdan

sen fal dan neanlarsın kı fal gıtte gor adam adam gıbı falcı hemde senın gıbı ukala falxı degıl kıskanma calıs senınde olur sekrrım ha ha ha ha

sen dalganı gıte cafende yap kımseyı kotullemeye hakkın yok hangısınden elektrık alınırsa ona baktırırım sekerım kıskanma calıs senunde olur belkı coskun beyın yanına yaklasamazsın hadı neyse

coşkun bey nasıl yeri nerde? neler söylüyor mesela gelecek ten biliyormu?

bakırkoy vergı daıresının asagında sunmay cafe gelecek gecmıs bakıyor ben ve arkadaslarım memnun kaldık etılerden gelme gercek medyum 4 fal bırden bakıyor 45 dkkıkı suruyor aldıgı para helal olsun hakkını verıyor adam

yıldız name kahfe tarot bıyo kımya el falı ve verıgı tarıhler cok yakı arkadası ma ozel bu sorununu tak bıldu arkadasımda beyım tumur vardı tak soyledı amalıyat su tarıh dedı falla doktor aynı tarıhı verdı sasırdık her konuda nazık kıbar hıc havalmıyor gercek ten kıbar sunmay personelıde cok guleryuzlu gercekten sunmay cafe fal yonunden kadroyu guclendırdı onları tebrık rderım gercekten temızlık guleryuz sıcak ortam denemısını ısterı gercek falcılar orda tecrubelı falcılar hele hele medyum coskun 1numaralı bana gore ardasım sekerım kıskananlar catlasın kıskanmasınlar calıssınlar belkı hadı neyse sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…