İstanbul'da Fal - Falcılar

kıskanma falcı calıs senınde olur belkı ha ha ha zor ama ney se ha ha ha ha ha ha

arkadaslar kontessa falcını takendisi bence ınanmayın ona cok bellı reklam yaptıgı

canım pink bence sen bi pen cafe yeter ugra derım ben cok kez gıttım 15 tl ye bakıyor taksımde

ıyı falcı reklam yapmaz ıyı cafe reklam yapmaz ama sen relam yapıyorsun falcı gıtte snmay cafeyede fal ogren coskun beyden sekerım

Kesinlikle katılıyorum yada o cafede çalışan biri bukadarda reklam olmaz (= insan çaktırmaz

senın kadar caktırmaz sen gıtte fal 45dkkfal gor medyum coskundan fal baktıran helal edıp gıdıyor zevk alıyor falından konusmasından

kesinlikle sana katılıyorum canım resmen ticaret yapıyor. dakika tuttum inan bana 4.dakikayı gecmedi bide her seferinde su an söyleyemem diyip tekrar gitmemiz için zemin hazırlıyor ve bugüne kadar söylediklerin de isim dışında hiç bir sey cıkmadı inan..bir daha asla gitmeyecegim güle

Foruma baktım ama herhangibi bilgi bulamadım. Medyum Nisa diye biri varmıs, tv de falan da tarota bakıomus, hakkında bilgisi olan var mı hiç?

medyum mu işte buna gülerim:) nisa ben de baktırmıstım resmen falcı demeye bin sahit lazım ancak oturuyor ay bacım söyle oldumu böyle oldumu kızzzzz der:) Allah askına nisa kim medyumluk kim!!! sıradan komsu kadınları gibi dedikodu yapan bir tip o kadar!!

evet yaaa...ben kimmm....çokun bey kim...ben zavallı bir forum kullanıcısı...çoşkun bey ise...bir..hımmm...biirrr....durrr...aklıma gelecek....şeeeyyy...eee...şeeeyyyy:)...buldumm...çoşkun bey üst mertebeye ulaşmış birrrrr....NEEEEEEE:)????

kusura bakmada reklamında adabı olur insanları saf mı sanıyorsun bu senin yazdıgını benim 5 yasındaki yigenim okusa anlar reklam oldugunu..hem madem bu kadar iyiymiş coskun bey neden bu kadar yırtınıyorsun burda!! zaten iyiler bir sekilde fazla cabaya gerek kalmadan bulunuyor insanlar tarafından..bence biraz sakin ol herkesin aklı var senin yönlendirmenle gidecek deiller..

bir falcıya haftada 3 krz gıdıp ısrarla aynı soruları sorup o falcıyı müneccim zannedip daha sonra da aaa bana bu telefon numarasını verenlerı andım demenın cok saglıklı bır davranıs olmadıgını dusunuyorumm.fal zevktır tahmınler vardır tutar yada tutmaz falcıdan medet beklemek akıl saglıgı acısından cok da hayırlı degıldır.Kımseye numara göndermiyorum aman diyimm fal çıkmaz beddua almıyım yanıı.....
Ha bırde evet falcılar burayı okuyor olabılır normaldır burası bır fal forumu onların ılgı alanına gırebılır ama yok burdan tanırlarmıs yok ona gore yorumlar yaparlarmıs bu da beynın üst düzey kurgulaması olsa gerek
reklam yapanlar zaten alenı bellı kımden tavsıye alıp almayacagımı ben bılıyorsam gerısı benı bağlamaz özelden mesaj atıp kımı tavsıye edersın diyenlere artık cvp yazmıyorum kimse yorulmasın bu yüzden
emıne den sonra bı daha baktırmadım baktırmayı da düşünmüyorum...Şengülle eminenin falı neredeyse aynı çıksın görelim çıkmazsada bahtıma çıkmazsada

medyum cuskun reklama ıhtıyacı yok ben adımla degıl falımla konusurum dıyor harbı delıkanlı falcı coskun beyın alcak gonullu olusu bence egıtımlı medytum oldugunu gosterır sızce kızlar

medyummu gormek tanımak ıstersen bakırkoydekı sunway cafedekı medyum coskun beye gıtte gor medyumu sekerım

medyumlar ınsanlara karsı her konuda yardımcı olurlar sen medyumgıtte gor bakırkoydekı vergı daıresı sokagında sunway cafede medyum coskun beye hangı falcı 45 dkıka bakıyor soyle bana sekerım

sekerım ben falcı degılım coskun beyı cafede tsanıdım ben ve arkadaslarım ıyı elektrık aldık tavsıye edıyoruz cunku falcıyım dıye dolasan falcı varkı gercek falcı sıze yazıyorum sunway cafedekı medyum coskun bey dır frm sebebı nedır ıyı falcı kotu falcıyı belırlemek yol gostermek degılmı

bir zamanlar brasilya dizileri vardı...1200 bölüm falan oynardı...sevgili kontessa bu brasilya dizilerinden esinlenmiş ki...1200 tane mesaj atmaya kararlı...huzurlarınızda...ÇOŞKUN DİZİSİ...bölüm 67...ay pardon mesaj 67:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…