sevgili kontessa..
zamanında sunway seyhan hanımı SEN göklere sığdıramıyordun..vee...seyhan hanımdan daha beceriksiz ve kötü bir falcı çıkmadı..şimdi çoşkun çıktı....seyhan hanımdan ne kadar daha kötü olabilir diye düşünüyorum...hımmm...dur...fal açtım veeee çooooşkun daha önnnnde çıktı.:)
çok güzel harektler bunlar:) yippi....eğlenmek bedava:)
arkadaslar kontessa falcını takendisi bence ınanmayın ona cok bellı reklam yaptıgıyıldız name kahfe tarot bıyo kımya el falı ve verıgı tarıhler cok yakı arkadası ma ozel bu sorununu tak bıldu arkadasımda beyım tumur vardı tak soyledı amalıyat su tarıh dedı falla doktor aynı tarıhı verdı sasırdık her konuda nazık kıbar hıc havalmıyor gercek ten kıbar sunmay personelıde cok guleryuzlu gercekten sunmay cafe fal yonunden kadroyu guclendırdı onları tebrık rderım gercekten temızlık guleryuz sıcak ortam denemısını ısterı gercek falcılar orda tecrubelı falcılar hele hele medyum coskun 1numaralı bana gore ardasım sekerım kıskananlar catlasın kıskanmasınlar calıssınlar belkı hadı neyse sekerım
arkadaslar kontessa falcını takendisi bence ınanmayın ona cok bellı reklam yaptıgı
Kesinlikle katılıyorum yada o cafede çalışan biri bukadarda reklam olmaz (= insan çaktırmaz
canım pink bence sen bi pen cafe yeter ugra derım ben cok kez gıttım 15 tl ye bakıyor taksımde
Kesinlikle katılıyorum yada o cafede çalışan biri bukadarda reklam olmaz (= insan çaktırmaz
Oradayken 3 defa gittim, felaket yoğundu, beklemekten sıkıldım.
Enfale gittin mi hiç ? Enfale gitmeni tavsiye ediyorum ben.
Gül iyice ticarete döktü işi. İlk baktırdığım zaman şok olmuştum ve dediklerini yaşamadım desem yalan olur ama sonralarda fos çıktı.
Hatta bana bişeyin olacağını söyledi, eğer olmazsa ben bu işi bırakırım dedi. olmadı :)
Gülde işi bırakmadı zaten hala devam ediyor, benim anlamadığım nokta olmadığını sölüyorum böle demiştin diyorum, ısrarla olacak diyor. pess pess diyorum artık.
kıskanma falcı calıs senınde olur belkı ha ha ha zor ama ney se ha ha ha ha ha ha
Foruma baktım ama herhangibi bilgi bulamadım. Medyum Nisa diye biri varmıs, tv de falan da tarota bakıomus, hakkında bilgisi olan var mı hiç?
sen dalganı gıte cafende yap kımseyı kotullemeye hakkın yok hangısınden elektrık alınırsa ona baktırırım sekerım kıskanma calıs senunde olur belkı coskun beyın yanına yaklasamazsın hadı neyse
vala canım bazen bende anlamıyorum ! bir haftadır numara numara diye yazdılar bugün verdim şimdide senden kötüsü yok aramızda gizli gizli paylaşalım bariben kimseye kızmadım önerdiğin/beğendiğin falcı berbattı kulaklarını çınlattım hııı falan demedim insanları anlamak çok güç
canım baskalarına kızıp bizide mahrum etme desteginden.bana mercanın iletişim bilgilerini yollarsan cok sevinirm.. tesekkür ederim.
bakırkoy vergı daıresının asagında sunmay cafe gelecek gecmıs bakıyor ben ve arkadaslarım memnun kaldık etılerden gelme gercek medyum 4 fal bırden bakıyor 45 dkkıkı suruyor aldıgı para helal olsun hakkını verıyor adam
saol canım bilgin için ya nedendir bilmiyorum bu fal işini bayanlar daha iyi gibi geliyo erkek falcılardanda bi halil i sevdim okadr :)
kusura bakmada reklamında adabı olur insanları saf mı sanıyorsun bu senin yazdıgını benim 5 yasındaki yigenim okusa anlar reklam oldugunu..hem madem bu kadar iyiymiş coskun bey neden bu kadar yırtınıyorsun burda!! zaten iyiler bir sekilde fazla cabaya gerek kalmadan bulunuyor insanlar tarafından..bence biraz sakin ol herkesin aklı var senin yönlendirmenle gidecek deiller..
medyum mu işte buna gülerim:) nisa ben de baktırmıstım resmen falcı demeye bin sahit lazım ancak oturuyor ay bacım söyle oldumu böyle oldumu kızzzzz der:) allah askına nisa kim medyumluk kim!!! Sıradan komsu kadınları gibi dedikodu yapan bir tip o kadar!!
medyum mu işte buna gülerim:) nisa ben de baktırmıstım resmen falcı demeye bin sahit lazım ancak oturuyor ay bacım söyle oldumu böyle oldumu kızzzzz der:) allah askına nisa kim medyumluk kim!!! Sıradan komsu kadınları gibi dedikodu yapan bir tip o kadar!!
medyummu gormek tanımak ıstersen bakırkoydekı sunway cafedekı medyum coskun beye gıtte gor medyumu sekerım
sekerım ben falcı degılım coskun beyı cafede tsanıdım ben ve arkadaslarım ıyı elektrık aldık tavsıye edıyoruz cunku falcıyım dıye dolasan falcı varkı gercek falcı sıze yazıyorum sunway cafedekı medyum coskun bey dır frm sebebı nedır ıyı falcı kotu falcıyı belırlemek yol gostermek degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?