sekerım ben falcı degılım coskun beyı cafede tsanıdım ben ve arkadaslarım ıyı elektrık aldık tavsıye edıyoruz cunku falcıyım dıye dolasan falcı varkı gercek falcı sıze yazıyorum sunway cafedekı medyum coskun bey dır frm sebebı nedır ıyı falcı kotu falcıyı belırlemek yol gostermek degılmı
canım baskalarına kızıp bizide mahrum etme desteginden.bana mercanın iletişim bilgilerini yollarsan cok sevinirm.. tesekkür ederim.
yolladım canım rica ederim,arada densizler çıkıyo işte naparsın sanki hizmet veriyoruz da herkesi memnun etmek zorundayız abuk subuk konuşuyolar
biri kontessanın stop düğmesine bassın nolar çıldıracccaaammmm
halil neye bakıyor canım? ve ne kadar?
kontessanın bütün mesajlarının reklam içerikli olduğunu düşünerek şikayet ettim.bu kadarda gözüne gözüne sokulmaz insanın edep ya hu
sekerım ben falcı degılım coskun beyı cafede tsanıdım ben ve arkadaslarım ıyı elektrık aldık tavsıye edıyoruz cunku falcıyım dıye dolasan falcı varkı gercek falcı sıze yazıyorum sunway cafedekı medyum coskun bey dır frm sebebı nedır ıyı falcı kotu falcıyı belırlemek yol gostermek degılmı
medyummu gormek tanımak ıstersen bakırkoydekı sunway cafedekı medyum coskun beye gıtte gor medyumu sekerım[/QUO
saygısızlıgın bu kadarına pes diyorum!! sana kim veriyor bu lüx ü önüne gelene abuk subuk konusmaya? bence sen cafe medyum tarifi vercene ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin tarifini sor hazır bakırköyde cirit atarken. emin ol yolu gösteren cok olur bir hastaya yardımcı olmak senin yaptıgın sacmalıktan daha sevaptır!!!!!
yolladım canım rica ederim,arada densizler çıkıyo işte naparsın sanki hizmet veriyoruz da herkesi memnun etmek zorundayız abuk subuk konuşuyolar
canım cok tesekkür ederim Mercan ın teli için baktırınca bende yorumlarımı paylasırım.
medyummu gormek tanımak ıstersen bakırkoydekı sunway cafedekı medyum coskun beye gıtte gor medyumu saptıgın sacmalıktan daha sevaptır!!!!![ben sana buka
medyummu gormek tanımak ıstersen bakırkoydekı sunway cafedekı medyum coskun beye gıtte gor medyumu sekerım[/QUO
saygısızlıgın bu kadarına pes diyorum!! sana kim veriyor bu lüx ü önüne gelene abuk subuk konusmaya? bence sen cafe medyum tarifi vercene ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin tarifini sor hazır bakırköyde cirit atarken. emin ol yolu gösteren cok olur bir hastaya yardımcı olmak senin yaptıgın sacmalıktan daha sevaptır!!!!!
medyum bey bınım falcım senın veya baskasının degıl coskun bey dobra acık konusan bır medyumve ben senın kıskancısını anlamıyorum sunway cafedekı coskun beyı kıskanmanı asıl gelde gotureyım senı doktora fal konusunda hep yalan lar soyledıler ama coskun bey bana verdıgı tarıhler oturdu catla sekerım sen gıt kaldır geldını acemı falcılarlazavallısın
sacmalık senın fıkırlerın once dınlemeyı sonra akıllı davran medyum coskun benım babımın oglu degı enın kurultuların kendı ıcınde tut sonra akıllı sadamın falı fal bnen sana bunu belırttım anlayana sekerım anlamayanamedyummu gormek tanımak ıstersen bakırkoydekı sunway cafedekı medyum coskun beye gıtte gor medyumu sekerım[/QUO
biosciences,
arkadaşım, emine hanım ve serhan hanımın telefon numarasını gönderdiğin için çok teşekkür ederim :)
çoookk teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?