İstanbul'da Fal - Falcılar

biri kontessanın stop düğmesine bassın nolar çıldıracccaaammmm

Soran eden yok ama aklıma gelmisken yaziim hem mesaj kotam yukselir Ben gideli uzun zaman oldu ama Zeynel Eroglu uzak durulması gereken falcılardan biri. Tarot baktı ama o mu baktı ben mi baktım belli diildi. Kartın anlamını soyleyip bak sence ne demek bu neyi ifadae edio, hadi sen de bi bak tahmin et demekle gecti bakım.100 liraya azcık, hangi kart hangi anlamdadır bilgisi almıs oldum, rahatladım :18:

halil neye bakıyor canım? ve ne kadar?

Bakırköy laf cafede bakıyor 18 tl bi arkadaş sölemişti sadece cuma cmtsi pazar orda oluyomuş canım kahve içtim ama tarot baktı :))) heee şunuda belirtimmm yakın gelecekte pek bişi tutturmadı bende yani ama geçmiş ve şuan analizi iyiii bir kere gittim 2 lemedim bana çok uzak bakırköy (( onun yerine nihale gittim symbol de

kontessanın bütün mesajlarının reklam içerikli olduğunu düşünerek şikayet ettim.bu kadarda gözüne gözüne sokulmaz insanın edep ya hu

aynen yaaa bukadarda olmazmı zaten arkadaşlar biliyomusunuz geçen çok samimi olduğum taksimde bir arkadaşa gittim cafeye falcı .hepsi buraya üyemiş hepsi ama :):) bu yorumları yapan kendileriymiş kavgaya karışıyomuşlar bilerek :):) düşünebiliyomusun .hep erkekler :) hee heee

Senin gibiler yüzünden biz ceza alıyoruz tartıştık diye ama yeter ya sus artık artı sen kız değilsin bunada eminim yada .......lısın töbe töbee sus artık sussss forumu ne hale getirdin abuk sabuk konuşuyosun senin yazılarını okumak zorunda değiliz şurda iyi kötü bişey paylaşıyoruzz sayende batırdın forumu lütfen susssss offfffffffff

kazen yok,kötü içerik butonuna bakan yok,şuna cevap yazmayın da yazıcak bahanesı olmasınnn
emınenın falı cıkanlar ya sımdı konussun yada sonsuza dek sussuunnn bu benım falda cıkacakmıı

Arkadaslar anlamadıgım sey böyle cevre kirliligi yaratan gereksiz varlıklar hala neden burada tutuluyor bunu merak ediyorum doğrusu? yazık adama ya bari hayrımıza gidip baktıralım basımızın gözümüzün sadakası olsun. bu kadar müşteri dilenen bir falcı demekki hiç birseyden anlamıyorki buralarda resmen yalvarıyor müşteri gelsin diye yazık cok yazık!!! Saka gibi yaaa

Bide bana beddua ediyormuş afedersin de kö......in duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı senin kendine hayrın yok banamı tutcak bedduan güldürme beni aciz şey

LAF cafedeki Halil sempatiktir ama fal bilmez bence Çigdem guzel fal bakar Fincan daki Senay size burcunuzu yasınızı medeni halinizi sorar hayatınızda biri varmı yokmu sorar ben falı yarım bıraktırmıstım bunları soyleyince ona ne kalır acaba Emel ordan ayrılınca yerine onu getirdiler simdi gidin bombostur herkes anladı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…