İstanbul'da Fal - Falcılar

Senay benim bikaç olayı bilmişti geçmişle ilgili, yakın gelecekle ilgili tarihler falan vermişti, çıkar diye umut etmiştim ben de üzüldüm şimdi

fincan cafeye gittim bugün hiç öyle bomboş falan değildi valla tıklım tıklımdı şenayı bilmem ama emelin yokluğu belli olmuyor bence.Saygılar

hehehe ne mutlu o zaman bana seni şu karmaşanın içinde güldürdüm ya bravo bana :)

kazen yok,kötü içerik butonuna bakan yok,şuna cevap yazmayın da yazıcak bahanesı olmasınnn
emınenın falı cıkanlar ya sımdı konussun yada sonsuza dek sussuunnn bu benım falda cıkacakmıı

eminenin dediklerinden 1 tanesi 2 gün önce cıktı şoktayım...dediği bnmle ilgili degildi yakın ark. ile ilgili idi

Canım emine nerde ve kaça bakıyor bilgilendirirmisin birde kahvemi tarotmu ne kadar sürüo ortalama çokmu şey sordum :)))

falı ne kadar sürüyor canım....:26:

Kavrak ben de Emineye baktırmak istiyorum ama işten saat 6 gibi çıkabiliyorum ve bakırkoydeyim. Onun yeri nerde ben gidene kdar geç mi olur bi ara soğanlık dendi de orası neresi onu da bilmiyorum :) Eger o saatlerde bakabilirse diye bi aricam ama telefonu da yok biri bana yollarsa süper olur .

arkadaslar emine nin telini buradan aldim veren arkadastan allah razi olsun lütfen kimse yanlis anlamasin amacim ne reklam yapmak nede emine yi tanirim ama paylasmak istedim... yurt disinda yasadigim icin emine ye birebir gidemedim telefondan bakti ve gercekten ama gercekten iyi bakiyor, beni tanimayan biri olarak gecmis ve bugünde yasadiklarimi cok iyi bildi hatta isim bile verdi ve o kisiyle yasadiklarimi anlatti hayret ettim.. gelecek konusunda emin degildim ama ilk baktigi falda sordugum konularda söyledikleri gerceklesince ikinciye gene baktirdim ve dün söyledigi konu gercekten oldu...
gerci asil olmasini bekledigim hatta hic ama hic umudumun olmadigi bir konu daha varki olacak hemde kesinlikle olacak dedi ki olursa iki cihanin birlesmesi de olur diye düsünüyorum sayet o da olursa artik dilesin benden ne dilerse...
aranizda emine ye baktiran gelecek konusunda olan baskalari da varsa yazarsa cok mutlu olurum cünkü bosyere ümit edip sonrasinda hayal kirikligina ugramak istemiyorum...

Emine'nin tlfunu bana da ulaştirabilri misin lütfenn bi de ne kadara bakıyor bilgilendirirsen sevinirimm

maalsef özelden msj atamiyorum 100 msj atmam lazimmis... formada digerlerinden rica edersen onalr göndeririler...
baktirdiktan sonra paylasirsan cok iyi olur...

Bi arkadasta vardi sanirim isterim bugun, çok pahalı değilse bugün tlfda baktırmayı düşünüyorum çünkü baya uzak sanırım bana soğanlık

evet arkadaşım allahta seni güldürsün inşallah... güzel şeyler olacak inşallah hepimiz için...yokmu senin cephede çıkan -olan olaylar haberler

inş.cnm benim inş.
benim cephede yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor var bir takım gelişmeler tam anlamıyla bişeyler çıksın olsun bitsin yazcam

inş.cnm benim inş.
benim cephede yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor var bir takım gelişmeler tam anlamıyla bişeyler çıksın olsun bitsin yazcam

sen de eminenin tlfu var mi acaba ben bugun aramak istiyorumda şimdiye kadar kime gittiysem bilemedi de bi umtu işte bi de ne akdara baktığını kmise soylemedi ya cokmu pahalı acaba :)

sen de eminenin tlfu var mi acaba ben bugun aramak istiyorumda şimdiye kadar kime gittiysem bilemedi de bi umtu işte bi de ne akdara baktığını kmise soylemedi ya cokmu pahalı acaba :)

arkadaslar emıne hanım hakkında bende bılgı ıstıyorum bende telefonu var ama malesefkı gondweremıyorum sızlere bugun aradım 20 tl ye bakıyormus ama baktırsammı baktırmasammı karasız kaldım bulundugum yere cok uzak yerı ıyı kotu emıne hanım hakkında yorumlarınızı ıletırsenız sevınırım

Arkadaşlar Rahman Hocaya ulaşabildinizmi baktıran varmı, özelden tel no verebilirmisiniz.Acil ihtiyacım var.....

arkadaslar cok ama cok acil eminenin telini yollarmısınız bugün kardeşim o tarafta olucakmıs baktırmak istiyor.

Ya 20 tl ise ben baktırcam da hem telefonu yok hem de bana cok uzak telefonda baktırsam aynı olur mu, telefıonda baktırıp memnun kalanda var kalmayanda cok kararsız kaldım ama aradakı uzaklık yuzunden hiçbi zaman baktıramicam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…