İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar telefonunu verebilecek olan varmı emine hanımın acl plsss:18:

Aradım Emineyi telefonda bakmıyorum dedi yıkıldımmmmm işten çıkıp yetişemem ki asla Kartala ben off

canım emıne 12 kadar bakıyormus ole soledı bana ama bugun yogunmuş :) yarına randevu verıyor bılgın olsun yanı yetısırsın bende gıdıp gıtmeme arasında karasız kaldım varmıdır oneren kısıler

ya ben 6-6.30 gibi çıkıyorum işten, o saatte bakırköyden kartala gidene kadar cok gec olcak ya bide kaybolurum oraları hiç bilmiyorumki. telefonda baksa çok güzel olcaktı. daha önce telefonda baktıranlar vardı neden bakmak istemedi ki acaba .(

bayılazammmm ne zor su 100 msj olayı göya yardımlasma platformu bi tel alana kadar canımız cıkıo yahu:S

yanı bu dedıklerının bennzerını handeden de duyuyorum duyunca ınsallah dıyorumm.Ben kadını cok samımı buldumm,dürüst buldum herkese cıkıyor bana da cıkacak mı dıyorum arada.Bana zaman verdı seyehata gıdeceksın gıt gel yavas yavas hersey yerıne oturacak dedı,geldım bakalım sımdı beklıyorum olursa olur olmasada kadın samımı kadın sans derım gecerım....ama su fal cıkasıya kadar fal baktırmayacagımm zaten rahatım artık beklentılerım yok bırde nısan mayıs gıbı karar verıcen dedı bu da baska bırsey ıle ılgılı tarıh verdı ucunu acık bırakmadı ve soledıgı her kelıme dogru ıdı,erkek arkadasımın yuzunde kı lekeye kadar bıldı ben begendım kadını bakalım bekleyelımmm

ne hocası ya bunlar falcımı hocamı bılelım ona gore gıdelım

Suya bakıyormuş ve çok şeyi biliyormuş 420nci sayfada var hoca yada falcı yeterki yardımı olsun .Siz falcı yada medyum diye geçinenlerin hepsinin gerçekten öyle olduğunu falanmı düşünüyorsunuz yoksa :)

canım ben oraları bılıyorum ama sana yardımcı olamıyorum ıste sorun orda bıze yarına randevu verdı yarın dıp denıycem bılgılerı paylasırım artık senınle

merhaba

bende dün gittim emine ablaya memnun kaldım merak ettiğim durumla ilgili diğer falcıların söylediğinden farklı şeyler söyledi sonuç aynı ama sürecin daha farklı ilerleyeceğini söyledi bakalım hayırlısı artık :) sevdim kendisini samimi içten ne görürse onu söylüyor ,gitmeden çok tereddüt etmiştim bide o kadar yolu çekicem diye ama kolay gidip döndüm yol çok gözünüzde büyümesin arkadaşlar bana sadece tarif etti ve zorlanmadım ki toplu taşıma araçlarıyla gittim döndüm :) bi deneyin derim sevgiler

canım ben oraları bılıyorum ama sana yardımcı olamıyorum ıste sorun orda bıze yarına randevu verdı yarın dıp denıycem bılgılerı paylasırım artık senınle

canımm cok saol. ben bi git gel bakalım ben zaten hafta ici gidemicem heralde iş yüzünden, sen geldiginde hem memnun kaldın mı yorumlarını yaparsın hem de adres tarifi alırım senden bi şekilde. telefonda baksa çok süper olcaktı da bakmıyorum dedi işte kader evime yakın öyle herkesn memnun kaldığı da biri yokki gideyim .(

kime özel mesaj attıysam bana geri dönmedi ama yaaa :85::85:

yeter yaa :84:

emine ve serhanın iletişim bilgilerini istiyorum banada verin offfff:84::84::84:

evın nerde taksımde yeter var pen cafe bence ıyı dene derım yanı daha oncede solemıstım bunu

evın nerde taksımde yeter var pen cafe bence ıyı dene derım yanı daha oncede solemıstım bunu

evim Bakırkoyde. taksim pen aklımda da daha o tarafa gidemedim canım haftasonu gitcektim olmadı, haftaya kaldı artık. çok geç oluyo ya işten çık trafik falan ondan evime yakın dedim de hafta ici zor galiba. Yeter hnmı deneyeceğim, artık gerçekten bilen birini istiyorum hep sallıyolar hep sallıyolar çok şanssızım

ay kıyamam sana ben ya ınsallah ıstedıgın sey gercek olur cok uzuldum ben ya

ay kıyamam sana ben ya ınsallah ıstedıgın sey gercek olur cok uzuldum ben ya

İnş canım artık parasını falan geçtim de bekliyosun bekliyosun olmuyo ona kızıyorum Emine hnm icin heyecanlanmıştım ama olmadı telefonda baksaydı keşke, inş firsat bulurum da denerim bi haftasonu, bayaa memnun kalan var kendisinden ..

serhan nasıl pekı bılen varmı???????????

Yaaa banada atarmısınız emine hanımın telefonunu ağlıycam artık :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…