Hande'ye çook teşekkür :)
Aradım Emineyi telefonda bakmıyorum dedi yıkıldımmmmmişten çıkıp yetişemem ki asla Kartala ben off
canım emıne 12 kadar bakıyormus ole soledı bana ama bugun yogunmuş :) yarına randevu verıyor bılgın olsun yanı yetısırsın bende gıdıp gıtmeme arasında karasız kaldım varmıdır oneren kısıler
canım arkadaşım evvelsi gün iki arkadaşımı götürdüm ikisinin de ağzı kapanamadı şaşkınlıktan direkm isimle makinalı gibi saydırdı emine ...hepsi isabet edermi denilenin pes yanii..abartma yapsam benim ne çıkarım var... yazık yani insanlar kafe falcılarında para ve zaman kaybediyor çünkü bende o yollardan geçtim... şimdi çıkan diyorsun; tarih verdi arıycak güzel konuş tersleme dedi dediği gün aradı bende sakin konuştum...emine benim danışmanım -yaşam koçum gibi oldu sakin sakin dediklerini bekliyorum inan birşey için olur derse olur... yanımdaki arkadaşa ayrılmakta geç bile kalmışsın geri gelicek sakın tekrar alma dedi... olumsuz da diyor... özelden msj. atsam neler anlatıcam sende birşeyi kalmış istiycek dedi ...iki gün önce atıp satmayı düşünüyordum vakit olmadı yolum düşmedi unuttum gitti...kaç sene geçmiş nerden istiycek diye...sakın sakın istiycek sakin bekle soru sorma ver dedi...bende o şeyin durduğunu ikimiz dışında kimse bilmez... gerçekten arkadaşım bence güven kadının yeri belli yurdu belli neden bu kadar ısrarlı ısrarlı konuşsun...güven inan belki zamanı uzatan sen oluyosun bide böyle dene ...inşallah gönlünden geçen neyse o olsun...bizede haber ver bi zahmet...sana zaman verdi mi?
ne hocası ya bunlar falcımı hocamı bılelım ona gore gıdelım
Ya 20 tl ise ben baktırcam da hem telefonu yok hem de bana cok uzak telefonda baktırsam aynı olur mu, telefıonda baktırıp memnun kalanda var kalmayanda cok kararsız kaldım ama aradakı uzaklık yuzunden hiçbi zaman baktıramicam yoksa
canım ben oraları bılıyorum ama sana yardımcı olamıyorum ıste sorun orda bıze yarına randevu verdı yarın dıp denıycem bılgılerı paylasırım artık senınle
canımm cok saol. ben bi git gel bakalım ben zaten hafta ici gidemicem heralde iş yüzünden, sen geldiginde hem memnun kaldın mı yorumlarını yaparsın hem de adres tarifi alırım senden bi şekilde. telefonda baksa çok süper olcaktı da bakmıyorum dedi işte kaderevime yakın öyle herkesn memnun kaldığı da biri yokki gideyim .(
evın nerde taksımde yeter var pen cafe bence ıyı dene derım yanı daha oncede solemıstım bunu
evim Bakırkoyde. taksim pen aklımda da daha o tarafa gidemedim canım haftasonu gitcektim olmadı, haftaya kaldı artık. çok geç oluyo ya işten çık trafik falan ondan evime yakın dedim de hafta ici zor galiba. Yeter hnmı deneyeceğim, artık gerçekten bilen birini istiyorum hep sallıyolar hep sallıyolar çok şanssızım
kime özel mesaj attıysam bana geri dönmedi ama yaaa :85::85:
yeter yaa :84:
emine ve serhanın iletişim bilgilerini istiyorum banada verin offfff:84::84::84:
ay kıyamam sana ben ya ınsallah ıstedıgın sey gercek olur cok uzuldum ben ya
İnş canım artık parasını falan geçtim de bekliyosun bekliyosun olmuyo ona kızıyorumEmine hnm icin heyecanlanmıştım ama olmadı telefonda baksaydı keşke, inş firsat bulurum da denerim bi haftasonu, bayaa memnun kalan var kendisinden ..
yanı bu dedıklerının bennzerını handeden de duyuyorum duyunca ınsallah dıyorumm.Ben kadını cok samımı buldumm,dürüst buldum herkese cıkıyor bana da cıkacak mı dıyorum arada.Bana zaman verdı seyehata gıdeceksın gıt gel yavas yavas hersey yerıne oturacak dedı,geldım bakalım sımdı beklıyorum olursa olur olmasada kadın samımı kadın sans derım gecerım....ama su fal cıkasıya kadar fal baktırmayacagımm zaten rahatım artık beklentılerım yok bırde nısan mayıs gıbı karar verıcen dedı bu da baska bırsey ıle ılgılı tarıh verdı ucunu acık bırakmadı ve soledıgı her kelıme dogru ıdı,erkek arkadasımın yuzunde kı lekeye kadar bıldı ben begendım kadını bakalım bekleyelımmm
serhan nasıl pekı bılen varmı???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?