İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar ben formu uzun süredir takip ediyorum sonunda üye oldum:) İlk önce acil olarak soğanlık eminenin telini rica ediyorum ayrıca size önerebileceğim pendikte safiye hanım var evde bakar tabi ki fal işi herkesin beğenisi aynı olmayabilir ama safiye hanım 15 yıldır bu işi yapar ve gayet tutarlıdır maddi anlamda çıkarları yoktur isteyenler deneybilir özel hakkım yok siz atarsanız mail olark yollayabilirim telini çıkan falı çok oldu, ablamın nişan tarihinden evlilik tarihine kadar kız çocuğuna kadar bildi ve daha bir çok şey.... :)

heh yaşa emi sen
mesaj attım sana canım acil cevabını bekliyorum :92::92:

cnm ya sana dönüş yaparsa banada yollarmısın telini kardeşim bugün gidicekti olmadı artık beraber gidicez ama teli yok bu arada sengülle cokmu farklı bu emine ikisini kıyaslarsak hangisi daha iyi bileniniz varsa sölesin plss gene sardım fal işine pufff

soğanlık eminenin telefonunu atabilirseniz çok sevinirimmm bu yeni arkadaşınıza:)))))

kızlar şu soğanlık emine ve serhanın telefonunu bi alayım hayrına tüm telefon telefon diye bekleşen arkadaşlara atıcam söz

bu arada ben şengülü duymadım ? o nerdeymiş?

mıllet bu serhan hanım ıyımı bırdaha soruyorum baktıran varmı yorum yapın lutfen serhan hanım zaten telefonlara bakmıyor ulasamıyorumda yerı nerde kım tavsıye eder yada etmez cevap lutfen

kızlar şu soğanlık emine ve serhanın telefonunu bi alayım hayrına tüm telefon telefon diye bekleşen arkadaşlara atıcam söz

bu arada ben şengülü duymadım ? o nerdeymiş?

bana mailini yaz ozelden, gönderirim eminenin numarasini.

şengul melekler kahvesinde ama cok sıra oluyomus baktıramamıstım geçen gittigimde.

nişantaşında kim bakıyor peki?
iyimi ?

çok saol canım

Kızlar şimdi herkese telefon göndrebilirim isteyen yazsınnnn

ben tabiki sölememe gerek yok=)) bu arada sengül meleklerde cnm iidir dobradır asla ümit vermez küfürlü konusur lap lap söler ama eminede iddalı bilemedim sengülü denemediysen dene derim=)

ben istiyorum emine hanımın teliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:95:

canım birkaç kişiyi biriktirip öyle atayım mail, çünkü 10 dakikada bir mail atabiliyoruz ve tek tek yollarsam çok uzun sürer

ben tabiki sölememe gerek yok=)) bu arada sengül meleklerde cnm iidir dobradır asla ümit vermez küfürlü konusur lap lap söler ama eminede iddalı bilemedim sengülü denemediysen dene derim=)

tmm cnm sanada yollıcam
işten çıkana kadar isteyen herkesi not alıyorum çıkarken herkese toplu yollıcam
tamam cnm şengülde aklımda olsun saol

kızlar bana mesaj gönderdiniz mi bilmiyorum ama emine hanımın telini istemiştim bende sizinle fal deneyimlerimi anlatmak için katıldımm teşekkürler şimdidennnn

kızlar bu arada kimseyi kötülemek istemem burada ama yeni üye oldum sizi uyarmak istedim bostancıda bağdat caddesine inerken karakolun orda bi fal cafe var ve kadın 200 e bakıyo hadi 200 alıyosun bari saçmalama resmen akıl okuyo şimdiyi ve geleceği biliyo,,, 1 arkadaşım resmen bağımlısı olmuştu ve çok parası gittii aman dikkat diyim insanları kandırmanın vebali büyük ben sizi uyarmak istedim sadece .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…