maalesef nr gönderemiyorum özel msj atamiyorum... istersen alternatif bir mail adresi ver oraya yazayim...
heh yaşa emi sen
mesaj attım sana canım acil cevabını bekliyorum :92::92:
yanı bu dedıklerının bennzerını handeden de duyuyorum duyunca ınsallah dıyorumm.Ben kadını cok samımı buldumm,dürüst buldum herkese cıkıyor bana da cıkacak mı dıyorum arada.Bana zaman verdı seyehata gıdeceksın gıt gel yavas yavas hersey yerıne oturacak dedı,geldım bakalım sımdı beklıyorum olursa olur olmasada kadın samımı kadın sans derım gecerım....ama su fal cıkasıya kadar fal baktırmayacagımm zaten rahatım artık beklentılerım yok bırde nısan mayıs gıbı karar verıcen dedı bu da baska bırsey ıle ılgılı tarıh verdı ucunu acık bırakmadı ve soledıgı her kelıme dogru ıdı,erkek arkadasımın yuzunde kı lekeye kadar bıldı ben begendım kadını bakalım bekleyelımmm
cnm ya sana dönüş yaparsa banada yollarmısın telini kardeşim bugün gidicekti olmadı artık beraber gidicez ama teli yokbu arada sengülle cokmu farklı bu emine ikisini kıyaslarsak hangisi daha iyi bileniniz varsa sölesin plss gene sardım fal işine pufff
kızlar şu soğanlık emine ve serhanın telefonunu bi alayım hayrına tüm telefon telefon diye bekleşen arkadaşlara atıcam söz
bu arada ben şengülü duymadım ? o nerdeymiş?
birde bu symbol cafe nişantaşındamı beşiktaştamı :26::26:
şişli nişantaşı civarında hangi falcı vardı, unuttummmm
bana mailini yaz ozelden, gönderirim eminenin numarasini.
şengul melekler kahvesinde ama cok sıra oluyomus baktıramamıstım geçen gittigimde.
msj kutun dolu ...emine ve serhan hanımın telini gönderemedim...
birde bu symbol cafe nişantaşındamı beşiktaştamı :26::26:
şişli nişantaşı civarında hangi falcı vardı, unuttummmm
şişli tarafında varmı bildiğin bir yer peki?
serhan hakkında bılg verımısın lutfen bakmıyor telefonlara yerı nerde nasıl bakıyor
şişli tarafında varmı bildiğin bir yer peki?
boşalttım canım
sembol..hem nışantaşı...hem de beşiktaş'ta var:)
gönderdim canım....
nişantaşında kim bakıyor peki?
iyimi ?
çok saol canım
Kızlar şimdi herkese telefon göndrebilirim isteyen yazsınnnn
nişantaşında kim bakıyor peki?
iyimi ?
çok saol canım
Kızlar şimdi herkese telefon göndrebilirim isteyen yazsınnnn
ben istiyorum emine hanımın teliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:95:
ben tabiki sölememe gerek yok=)) bu arada sengül meleklerde cnm iidir dobradır asla ümit vermez küfürlü konusur lap lap söler ama eminede iddalı bilemedim sengülü denemediysen dene derim=)
ben tabiki sölememe gerek yok=)) bu arada sengül meleklerde cnm iidir dobradır asla ümit vermez küfürlü konusur lap lap söler ama eminede iddalı bilemedim sengülü denemediysen dene derim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?