İstanbul'da Fal - Falcılar

yok daha neler mezardaki halimi bilse tövbe, yine 200 vermem ben canım

Son düzenleme:
ewet bende öyle diyodum ama bi anda akıl gitti verdimm.... aynen öyle değmezz yani bi de kadın pahalıymış dediğinde kızıyoo:))) aşalıyooo değişik bi insann ama ucuz kurtuldum resmen herkesi kendine bağlıyomuş
bu arada burdan gördüm ve küçükyalıda ki mulla ya gittim çok bayılmadım ama an azından tutarlıydı gidilebilir değişik bi tarzı var:))

küçükyalı bana çok uzak
karşıdaki falcılara sadece serhan ve emine için giderim :87:
saol önerin için
aman ha sende verme öyle 200 300 falan falcılara

küçükyalı bana çok uzak
karşıdaki falcılara sadece serhan ve emine için giderim :87:
saol önerin için
aman ha sende verme öyle 200 300 falan falcılara

ay yok bidaha töbeeeee ne 200 ne 100 en fazla 30 veririm o da çok iyi olucak değmiyo çünkü katılıyorum ama şu eminenin numarasını 4 gözle beklemekteyimm çok meraklandım:)

merhaba bana nosunu yollayabilirmisin

angelcim eminedenmi bahsediyorsun

bende aradım emineyi zoranıorum telde cok zor dedi... toplanıpmı gitsek yahu bi yolu yokmudurki cokta uzak:S toplu randevu ayarlıyalım bence bu kadına:s

biosciences çok tesekkürler numara için. (varsa emineyi de yollar mısın :) )

ben de cok istiyorum emine hanma baktırmak, telde olmaz dedi ama yeri cok uzak bana.

gidenler paylassın dusuncelerini, gercekten cok iyiyse yola da katlanırız napalım bi haftasonu :)

ben de cok istiyorum emine hanma baktırmak, telde olmaz dedi ama yeri cok uzak bana.

gidenler paylassın dusuncelerini, gercekten cok iyiyse yola da katlanırız napalım bi haftasonu :)

bencede toplanıp gıdelım ben yarın ıcın randevu aldım emıne hanımdan gelemk ısteyen varsa gelebılır

Arkadaslar emıne ye ıkı kere fal baktırdım genel olarak cok memnun kaldım dedıklerının bır kısmı gerceklestı bıle ama asıl bekledıgım konunun gerceklesmesı ıcın nısan ayı ıcınde dedı umarım dılerım olur! Gercı olması ıkı cıhanın bırlesmesı gıbı bırsey olacak ama cok kesın konustu!
Arnızda emıne ye baktıran dedıklerı olanlar varsa paylasırsa cok ıyı olur, cok ınanmak ıstıyorum ama bosa ümıtlenıp daha sonrasında hayal kırıklıgına ugramaktan cok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…