kızlar bu arada kimseyi kötülemek istemem burada ama yeni üye oldum sizi uyarmak istedim bostancıda bağdat caddesine inerken karakolun orda bi fal cafe var ve kadın 200 e bakıyo hadi 200 alıyosun bari saçmalama resmen akıl okuyo şimdiyi ve geleceği biliyo,,, 1 arkadaşım resmen bağımlısı olmuştu ve çok parası gittii aman dikkat diyim insanları kandırmanın vebali büyük ben sizi uyarmak istedim sadece .......
ewet bende öyle diyodum ama bi anda akıl gitti verdimm.... aynen öyle değmezz yani bi de kadın pahalıymış dediğinde kızıyoo:))) aşalıyooo değişik bi insann ama ucuz kurtuldum resmen herkesi kendine bağlıyomuş
bu arada burdan gördüm ve küçükyalıda ki mulla ya gittim çok bayılmadım ama an azından tutarlıydı gidilebilir değişik bi tarzı var:))
küçükyalı bana çok uzak
karşıdaki falcılara sadece serhan ve emine için giderim :87:
saol önerin için
aman ha sende verme öyle 200 300 falan falcılara
yok daha neler mezardaki halimi bilse tövbe, yine 200 vermem ben canım
ay yok bidaha töbeeeee ne 200 ne 100 en fazla 30 veririm o da çok iyi olucak değmiyo çünkü katılıyorum ama şu eminenin numarasını 4 gözle beklemekteyimm çok meraklandım:)
canım kımmıs bu kadın ne ole 200 tl bende veremm sahsen
numara için teşekkürlerr gittikten sonra sizlerle paylaşıcammmm:)
rica ederim
Arkadaşlar ben formu uzun süredir takip ediyorum sonunda üye oldum:) İlk önce acil olarak soğanlık eminenin telini rica ediyorum ayrıca size önerebileceğim pendikte safiye hanım var evde bakar tabi ki fal işi herkesin beğenisi aynı olmayabilir ama safiye hanım 15 yıldır bu işi yapar ve gayet tutarlıdır maddi anlamda çıkarları yoktur isteyenler deneybilir özel hakkım yok siz atarsanız mail olark yollayabilirim telini çıkan falı çok oldu, ablamın nişan tarihinden evlilik tarihine kadar kız çocuğuna kadar bildi ve daha bir çok şey.... :)
yanı bu dedıklerının bennzerını handeden de duyuyorum duyunca ınsallah dıyorumm.Ben kadını cok samımı buldumm,dürüst buldum herkese cıkıyor bana da cıkacak mı dıyorum arada.Bana zaman verdı seyehata gıdeceksın gıt gel yavas yavas hersey yerıne oturacak dedı,geldım bakalım sımdı beklıyorum olursa olur olmasada kadın samımı kadın sans derım gecerım....ama su fal cıkasıya kadar fal baktırmayacagımm zaten rahatım artık beklentılerım yok bırde nısan mayıs gıbı karar verıcen dedı bu da baska bırsey ıle ılgılı tarıh verdı ucunu acık bırakmadı ve soledıgı her kelıme dogru ıdı,erkek arkadasımın yuzunde kı lekeye kadar bıldı ben begendım kadını bakalım bekleyelımmm
bende aradım emineyi zoranıorum telde cok zor dedi... toplanıpmı gitsek yahu bi yolu yokmudurki cokta uzak:S toplu randevu ayarlıyalım bence bu kadına:s
ben de cok istiyorum emine hanma baktırmak, telde olmaz dedi ama yeri cok uzak bana.
gidenler paylassın dusuncelerini, gercekten cok iyiyse yola da katlanırız napalım bi haftasonu :)
bencede toplanıp gıdelım ben yarın ıcın randevu aldım emıne hanımdan gelemk ısteyen varsa gelebılır
haftasonu olabilir anca calısıorum bencumartesi pazar bigün ayarlarsak güzel olur:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?