İstanbul'da Fal - Falcılar

ben hafta sonu gıdemem ozaman ben yarın gıdıyım sızlerle paylasırım nasıl oldugunu :)

ebosss sen yarın bi bak bakalım canım memnun kalcak mısın hemen anlatırsın, ben işte olmasam yarın gelirim de 6da cıkıyorum bakırkoyden oraya gidene kadar ohoooo :) ancak haftasonu gidebilirim ben o da bu haftasonu olsun istiyorum ama istanbulda olup olmayacagim belli degil, heyecanlıyım ama denk gelmiyo işte puff

Yarın hemen yazarsin heyecanla bekliyo olucaz yorumlarını :)

Haftasonu emine'ye gittim. Mevcut durumu bildi ama bakalım gelecekle ilgili söyledikleri olacak mı bekleyip göreceğiz.

yarın aksam oda olacagım ıcın gec saatte yacıcam bılgın olsun umarm ıyıdırde sızdede yonlendırım

ya kızlar emine hn telefonda bakamam dedi ama ben anca 2 hafta sonra falan gidebilcem böyle olursa ama şuanda da meraktan çatlicam, hiç telefonda baktıran yok mu ne dedi de ikna etti, telefonda da bildi mi bişeyleri? napsam ki ısrar etsem bakar mı yoksa kızar mı

kızcagını sanmam ama bakcagınıda sanmıyorum cunku ben bugun ıcın bıraz ugrastım ıkna ıcın baya ugrastırdı bısey demedı ama olmaz dedı menun kalmanızı ısterım felan dedı sen genede sansını dene :))))

Bakirkoy fincan Cafe'de melise ve arzuya Baktirdik net şeyler söylediler tavsiye ederim ama reklam sanmayın abuk subuk konuşmalar yapılmasın lütfen

Bakirkoy fincan Cafe'de melise ve arzuya Baktirdik net şeyler söylediler tavsiye ederim ama reklam sanmayın abuk subuk konuşmalar yapılmasın lütfen

Arzuyu biri daha soylemişti ama gittigmde yoktu o Şenaya baktırmıstım o da net seler soledi geçmişi bildi yakn tarihler verdi ama tuta rmı bilemem. Arzuya baktirip bu tuttu dedgnz bişey var mı hiç ?

kızlar ya su emine hanımla anlssak bierde bulussak mesela hep beraber sırayla baksa bize ok kadın güvenilirmiş ama yinede evi hem uzak hemde ev muhabbeti cok tedirgin edici öle tek falan yemedi benim yani:S fal günü organize edelim

şu bahsettiğin safiye hanım kim? nerde kaça bakıyo?

not:kızlar her an bi safıyemiz olabilir hazırlıklı olun

arkadasım, inşallah gönlündeki olur da bişeye odaklanıp, sadece ondan medet umma bence.
sakınan göze çöp batar die bi laf var.
anlıorum hepimiz aynı durumdayız, zaten o yüzden bu platformdayız ama takıntı yapmadan sakince beklemeye çalışsan? malum geleceği sadece Allah bilir.
biz terapi yapıyoruz demeye çalışsan? (her zaman başarılı olamasam da bende böle yapmaya çalışıyom)
sadece bi hatırlatma, bi paylaşımdı...

sonraki mesajında düzeltti paylaşımı yapan arkadaş. geleceği değil geçmişi biliyor. ama çok kötü dedi.

o başka bi tanesiydi (arkadasının falcısı)gibi anladım ben?
ben kız kardeşimin herşeyini bildi dediği kişiden bahsediyorum...yanlış mı anlamışım????:26::26::26:

evet ben gittim, süper ötesi süper ötesi diyemiyeceğim ama memnun da kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…