Canım özel mesaj hakkım yok sen bana kendi mailini gönder atıyım sanamerhaba bana nosunu yollayabilirmisin
ben hafta sonu gıdemem ozaman ben yarın gıdıyım sızlerle paylasırım nasıl oldugunu :)
yarın aksam oda olacagım ıcın gec saatte yacıcam bılgın olsun umarm ıyıdırde sızdede yonlendırımebosss sen yarın bi bak bakalım canım memnun kalcak mısın hemen anlatırsın, ben işte olmasam yarın gelirim de 6da cıkıyorum bakırkoyden oraya gidene kadar ohoooo :) ancak haftasonu gidebilirim ben o da bu haftasonu olsun istiyorum ama istanbulda olup olmayacagim belli degil, heyecanlıyım ama denk gelmiyo işte puff
Yarın hemen yazarsin heyecanla bekliyo olucaz yorumlarını :)
ya kızlar emine hn telefonda bakamam dedi ama ben anca 2 hafta sonra falan gidebilcem böyle olursa ama şuanda da meraktan çatlicam, hiç telefonda baktıran yok mu ne dedi de ikna etti, telefonda da bildi mi bişeyleri? napsam ki ısrar etsem bakar mı yoksa kızar mı
kızcagını sanmam ama bakcagınıda sanmıyorum cunku ben bugun ıcın bıraz ugrastım ıkna ıcın baya ugrastırdı bısey demedı ama olmaz dedı menun kalmanızı ısterım felan dedı sen genede sansını dene :))))
Bakirkoy fincan Cafe'de melise ve arzuya Baktirdik net şeyler söylediler tavsiye ederim ama reklam sanmayın abuk subuk konuşmalar yapılmasın lütfen
soğanlık eminenin telefonunu atabilirseniz çok sevinirimmm bu yeni arkadaşınıza:)))))
kızlar bu arada kimseyi kötülemek istemem burada ama yeni üye oldum sizi uyarmak istedim bostancıda bağdat caddesine inerken karakolun orda bi fal cafe var ve kadın 200 e bakıyo hadi 200 alıyosun bari saçmalama resmen akıl okuyo şimdiyi ve geleceği biliyo,,, 1 arkadaşım resmen bağımlısı olmuştu ve çok parası gittii aman dikkat diyim insanları kandırmanın vebali büyük ben sizi uyarmak istedim sadece .......
Arkadaslar emıne ye ıkı kere fal baktırdım genel olarak cok memnun kaldım dedıklerının bır kısmı gerceklestı bıle ama asıl bekledıgım konunun gerceklesmesı ıcın nısan ayı ıcınde dedı umarım dılerım olur! Gercı olması ıkı cıhanın bırlesmesı gıbı bırsey olacak ama cok kesın konustu!
Arnızda emıne ye baktıran dedıklerı olanlar varsa paylasırsa cok ıyı olur, cok ınanmak ıstıyorum ama bosa ümıtlenıp daha sonrasında hayal kırıklıgına ugramaktan cok korkuyorum...
şu bahsettiğin safiye hanım kim? nerde kaça bakıyo?
not:kızlar her an bi safıyemiz olabilir hazırlıklı olun
sonraki mesajında düzeltti paylaşımı yapan arkadaş. geleceği değil geçmişi biliyor. ama çok kötü dedi.
foruma bakılırsa soğanlık emine meşhur olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?