25 tl. tarot,iskambil,kahve üçlemesi bakıyor. 1,5 saat sürüyor sanırım. oda çok candandır .
emine hanım ne kadar süre bakıyor...
evet çok doğru söylüyosun .bu formdan önce gitmiştim ona o da emine ve serhan la aynı şeyleri söyledi .evet çok çok iyi insanlardı müşteriden ziyade eve gelen misafirmiş gibi nasıl ağırlayacaklarını şaşırdı karı koca.
Arkadaslar emıne ye ıkı kere fal baktırdım genel olarak cok memnun kaldım dedıklerının bır kısmı gerceklestı bıle ama asıl bekledıgım konunun gerceklesmesı ıcın nısan ayı ıcınde dedı umarım dılerım olur! Gercı olması ıkı cıhanın bırlesmesı gıbı bırsey olacak ama cok kesın konustu!
Arnızda emıne ye baktıran dedıklerı olanlar varsa paylasırsa cok ıyı olur, cok ınanmak ıstıyorum ama bosa ümıtlenıp daha sonrasında hayal kırıklıgına ugramaktan cok korkuyorum...
Bakirkoy fincan Cafe'de melise ve arzuya Baktirdik net şeyler söylediler tavsiye ederim ama reklam sanmayın abuk subuk konuşmalar yapılmasın lütfen
canım emineye baktırıp cıkan varmı diye sormuşsun. ben baktırdım banada aynı sekilde anı ve gecmişi gayet güzel anlattı. yalnız benimde sizler gibi imkansız olarak gördügüm bi duruma ısrarla olacak dedi ben mümkün değil demiştim. o olaydan ümidimi kesmişken emine hanımın sözleri üzerine tekrardan umutlandım ama sonuc maalesefki benim bekledigim finalbana kalan da sadece hayal kırıklıgı ve gözyası oldu.. cok fazla ümitlenme ki benim durumuma düşme diye yazmak istedim tabiiki insallah sizlerinki olur.. bana cıkmadı amacım karalamk değil ama kızgınım bu kadar üstüne basa basa olcak demeseydi keşke esnek olsaydı belki bu kadar üzlmezdim..neyse artık kısmet değilmiş diycez ama hata onlarda değil biz çok fazla bel baglıyoruz sonucta onlarda Allah kulu bu kadar beklenti yanlış. ne demişler denize düşen yılana sarılır tam bizlere göre bir söz..
gönül işi dimi canım...
burdan bi arkadaş da başka bi falcının dedikleriyle çok umutlanmıştı...sonra o kişi başkasıyla evlenmiş...senin ki de mi o tarz bi şey...?:26:
Aynen öyle canımaslında emine hanıma o kişiden tam ümidimi kesmiş ve gitmiştim ama, o kadar ısrarla olcak, geri dönüyor demesinin karsılıgında, insanız maalesf zaaflarımıza yenik düşüyoruz bende o kadar cok istiyordumki geri dönmesini bundan dolayı cok ümitlenmiştim. faldan kısa bi süre sonra acı haberi aldım ve kız kacırmıs o kızlada 1 yıllık bir beraberligi varmış megerse, bundan hiç bahsetmedi emine hanım yani kimsenin benim gibi ümitlenip acı cekmesini istemedigim için yorumda bulundum yoksa iyi bir kadıncagız samimi fakat cok fazla ümit veriyor. tek bildigim sey üzgünüm!!
canım fincan cafe bakırköyün neresinde.. en cok hangisini tavsiye edersin?iki kişiye aynı anda baktırmak istemiyorum kafam karışmasın diye ondan soruyorum hangisi diye.. tesekkürler.
canım emineye baktırıp cıkan varmı diye sormuşsun. ben baktırdım banada aynı sekilde anı ve gecmişi gayet güzel anlattı. yalnız benimde sizler gibi imkansız olarak gördügüm bi duruma ısrarla olacak dedi ben mümkün değil demiştim. o olaydan ümidimi kesmişken emine hanımın sözleri üzerine tekrardan umutlandım ama sonuc maalesefki benim bekledigim finalbana kalan da sadece hayal kırıklıgı ve gözyası oldu.. cok fazla ümitlenme ki benim durumuma düşme diye yazmak istedim tabiiki insallah sizlerinki olur.. bana cıkmadı amacım karalamk değil ama kızgınım bu kadar üstüne basa basa olcak demeseydi keşke esnek olsaydı belki bu kadar üzlmezdim..neyse artık kısmet değilmiş diycez ama hata onlarda değil biz çok fazla bel baglıyoruz sonucta onlarda Allah kulu bu kadar beklenti yanlış. ne demişler denize düşen yılana sarılır tam bizlere göre bir söz..
o başka bi tanesiydi (arkadasının falcısı)gibi anladım ben?
ben kız kardeşimin herşeyini bildi dediği kişiden bahsediyorum...yanlış mı anlamışım????:26::26::26:[/QUOTE
] canım safiye hanım ewet kız kardeşimin herşeyini bildi ve banada birçok falı çıkmıştır bu bostancıda dediğim kadın 200e bakan safiye hanım değil tabi ki o sahtekarın teki safiye hanım evde 25 tl ye bakar ve çok samimidir içtendir denemenizi öneririmmm arkadaşlar özel hakkım yok maillinizi yazın özelden atarım telini
evet çok doğru söylüyosun .bu formdan önce gitmiştim ona o da emine ve serhan la aynı şeyleri söyledi .evet çok çok iyi insanlardı müşteriden ziyade eve gelen misafirmiş gibi nasıl ağırlayacaklarını şaşırdı karı koca.
kesinlikle öyle safiye hanım evdeymiş gibi rahat etmenizi sağlar ve çok rahat bir ortamdır ben çok memnun kaldığım için yazddımm kimseninn bahsetmediğini görünce bi katkım olsun istedim:) safiye hanım kötü bişi söylediğinde bile anlamassınız o kadar tatlı bir dille söyler kii kimseyi kandırmaz olmayacaksa olmaz der işinde iyi olanlar az kaldıı gerçekten,,,, bende perşembe gidiyorum soğanlık emineye akşama yazarım yorumlarıımı:)
safirs safiye hanım nerde bakıyor canım o da mı anadolu yakasında? ben bakırkyodeyim ya kadıkyo falan olsa yine neyse de işten geç çıkınca kartala gidemiyorum meselayoksa emnie hnma baktırmak istiyodum. safiye hnm daha yakınlardaysa onu bi denemek isterim .
safiye hanım pendikte evde bakıyo aama özel hakkım yok o yüzden bilgileri yollayamıyorum ne yazık ki.....
kızlar çok teesüfler ..yana yakıla eminenin numarasını arıyorum..kaç kerede forma yazdım..hiç kimse göndermedi..soğanlığada çok yakınım..telefonunu alır almaz gitmek istiyordum ama saolsun bilen hiç bir arkadaş msj atmadı..buranın yardımlaşma yönünü seviyordum ama çok kırıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?