İstanbul'da Fal - Falcılar

emıne yı gereksız abarttınızzzz.yok bulusalım cagıralım gelsınnn falan...cafede calısan tarık ı cagırsanız gelırmı,gelmezzzz o zman mantıken emıne de gelmez....falcı ıste arkadaslar gıdersınız baktırırsınız üzerine dünyalar kurmayınn....seferberlık ılan etmeyın....o kadar yol fal için tepilmez,işiniz düşer o taraflara bu arada ona da ugrarsınız....

gelecek zaten gelecekkk unutmayın...baktırdıgınız falla gelecek degısmıyor...

Serhan Hanım a mesaj atın, Ben Kadınlar Kulubunden numaranızı aldım sizle gorusmek istiyorum diye, o zaman cvp veriyo aramalara.

emine hanım ayrı bir odada mı anlatıyor yoksa hani kimle gittiysen onların yanında da bakıyor mu?
çok sorduk kusura bakma canım....

canım emineye baktırıp cıkan varmı diye sormuşsun. ben baktırdım banada aynı sekilde anı ve gecmişi gayet güzel anlattı. yalnız benimde sizler gibi imkansız olarak gördügüm bi duruma ısrarla olacak dedi ben mümkün değil demiştim. o olaydan ümidimi kesmişken emine hanımın sözleri üzerine tekrardan umutlandım ama sonuc maalesefki benim bekledigim final bana kalan da sadece hayal kırıklıgı ve gözyası oldu.. cok fazla ümitlenme ki benim durumuma düşme diye yazmak istedim tabiiki insallah sizlerinki olur.. bana cıkmadı amacım karalamk değil ama kızgınım bu kadar üstüne basa basa olcak demeseydi keşke esnek olsaydı belki bu kadar üzlmezdim..neyse artık kısmet değilmiş diycez ama hata onlarda değil biz çok fazla bel baglıyoruz sonucta onlarda Allah kulu bu kadar beklenti yanlış. ne demişler denize düşen yılana sarılır tam bizlere göre bir söz..

Bakirkoy fincan Cafe'de melise ve arzuya Baktirdik net şeyler söylediler tavsiye ederim ama reklam sanmayın abuk subuk konuşmalar yapılmasın lütfen

canım fincan cafe bakırköyün neresinde.. en cok hangisini tavsiye edersin?iki kişiye aynı anda baktırmak istemiyorum kafam karışmasın diye ondan soruyorum hangisi diye.. tesekkürler.

gönül işi dimi canım...
burdan bi arkadaş da başka bi falcının dedikleriyle çok umutlanmıştı...sonra o kişi başkasıyla evlenmiş...senin ki de mi o tarz bi şey...?:26:

Son düzenleme:
gönül işi dimi canım...
burdan bi arkadaş da başka bi falcının dedikleriyle çok umutlanmıştı...sonra o kişi başkasıyla evlenmiş...senin ki de mi o tarz bi şey...?:26:

Aynen öyle canım aslında emine hanıma o kişiden tam ümidimi kesmiş ve gitmiştim ama, o kadar ısrarla olcak, geri dönüyor demesinin karsılıgında, insanız maalesf zaaflarımıza yenik düşüyoruz bende o kadar cok istiyordumki geri dönmesini bundan dolayı cok ümitlenmiştim. faldan kısa bi süre sonra acı haberi aldım ve kız kacırmıs o kızlada 1 yıllık bir beraberligi varmış megerse, bundan hiç bahsetmedi emine hanım yani kimsenin benim gibi ümitlenip acı cekmesini istemedigim için yorumda bulundum yoksa iyi bir kadıncagız samimi fakat cok fazla ümit veriyor. tek bildigim sey üzgünüm!!

Arkadaşlar merhaba;

Aranıza yeni katıldım.

O kadar çok sey okudum ki çok kararsız kaldım ancak sanırım Emine Hanıma gideceğim. Ben gönül işi ile ilgili konu için gitmek istiyorum.

Bugün gitmek istiyorum eğer acil telefon ve adres konusunda biri bana mesaj yazabilirse çok minnettar kalırım

Herkese iyi günler.:81:

brcum ben de benzer konularla ilgili gitmek istiyorum emnie hnma. bu herkes icin gecerli de aynı sekilde umit vercek ve olmicak diye korkuyroum. şimdiye kadar gittigim hiçbi falcı bu ayrılıgı gormemişti, sonra gittiklerimde dönecek dedi hatta net tarihler verdiler. inanmak istemiyorum ama insan ister istemez aklından geçiriyo ya olursa diye, şimdide emine hnmin dedikleri çıkıyor dediler, çıkan arkadaslar icin çok sevindim de inanarak gitmemem lazım, fal sonucta demem lazm. keşke onu yaparak gidebilsem de olmazsa üzülmesem ya da hiç gitmesem olacaksa nası olsa olacak desem ama insan merak ediyo nası bi iş bu ya. keşke ruyadma görsem ruyayı da yorumlayabilsem :)

canım fincan cafe bakırköyün neresinde.. en cok hangisini tavsiye edersin?iki kişiye aynı anda baktırmak istemiyorum kafam karışmasın diye ondan soruyorum hangisi diye.. tesekkürler.

Ben Fincan'a Arzu'yu önerdiler diye gitmiştim ama şansıma o gün izinliymiş, gelmişken baktırayım dedim Şenay'ı seçtim. kadın geçmişi ve şuani biliyo, daha önce de söylediğim gibi yakın gelecekle ilgili tarihler veriyo bana 10 gün sonrası ve sonraki1-2 ayı içeren şeyler söyledi. olur muo lmaz mı bilmem daha o tarihler gelmedi ama Şenayı özellikle öneren hiç olmadı o yzuden şimdi tavsiye ederim gdip beğenmezsin diye bişey demek istemiyorum. Bana da ilk arzuyu önerdi bikaç ama gidip baktıramadım, bi ara denemeyi düşünüyorum, istersen arzuyu dene melisi duymamıştım çünkü çok kişiden, tabi seçim senin :)

herkese günaydın:)

bir kaç gündür girememiştim.forum emine forumu olmuş:)
yaa bende emine hanım'a gittim...evet bende memnun kaldım...ama biraz abartıldığını düşünüyorum.bence daha objektif yorum yapılmalı.insanları aşırı ümütlendirmeyelim.insanlar nerelerden gelmeyi düşünüyorlar.

bana söyledikleri çıktı mı..evet,ufak tefek şeyler çıktı.bir olay tam tersi yönde gelişti.amaa...tekrarlıyorum..bende memnun kaldım emine hanımdan...ama süpper demem.

emine hakkında benim yorumlarım:)!!!

kesinlikle öyle safiye hanım evdeymiş gibi rahat etmenizi sağlar ve çok rahat bir ortamdır ben çok memnun kaldığım için yazddımm kimseninn bahsetmediğini görünce bi katkım olsun istedim:) safiye hanım kötü bişi söylediğinde bile anlamassınız o kadar tatlı bir dille söyler kii kimseyi kandırmaz olmayacaksa olmaz der işinde iyi olanlar az kaldıı gerçekten,,,, bende perşembe gidiyorum soğanlık emineye akşama yazarım yorumlarıımı:)

safirs safiye hanım nerde bakıyor canım o da mı anadolu yakasında? ben bakırkyodeyim ya kadıkyo falan olsa yine neyse de işten geç çıkınca kartala gidemiyorum mesela yoksa emnie hnma baktırmak istiyodum. safiye hnm daha yakınlardaysa onu bi denemek isterim .

safiye hanım pendikte evde bakıyo aama özel hakkım yok o yüzden bilgileri yollayamıyorum ne yazık ki.....

kızlar çok teesüfler ..yana yakıla eminenin numarasını arıyorum..kaç kerede forma yazdım..hiç kimse göndermedi..soğanlığada çok yakınım..telefonunu alır almaz gitmek istiyordum ama saolsun bilen hiç bir arkadaş msj atmadı..buranın yardımlaşma yönünü seviyordum ama çok kırıldım..

safiye hanım pendikte evde bakıyo aama özel hakkım yok o yüzden bilgileri yollayamıyorum ne yazık ki.....

anladım canım saol yine de. zaten o tarafa gidemiyorumki hafta ici bana telefonda bakcak biri lazım glb yoksa hafta ici bakırkyoden baska yere gidemeyecegim ve meraktan catlayacagim

telefonda baktırıp da bu iyiydi diyebileceginiz biri var mı baktırayım ben de bugün?

telefon bende var ama mesaj atamıyorum, sen mailini at desem seninde 100 msjtn dolmamıs sende atamicaksın aklına bi çözüm geliyosa soyle ben gönderirim telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…