telefon bende var ama mesaj atamıyorum, sen mailini at desem seninde 100 msjtn dolmamıs sende atamicaksın aklına bi çözüm geliyosa soyle ben gönderirim telefonu
gönderdim noyu inş gidip memnun kalırsınız ..
walla canım telde iyi bakan birini pek duymadım bi de fal işi bence yüzyüze olmalı sen izin gününde atla gel bu tarafa:)
bence de oyle ama napim ctesi ya da pazar giderim diyodum glb sehir dışında olcam sora 1 hafta daha bekle haftasonu olsun diye oof meraktan catlicam
Aynen öyle canımaslında emine hanıma o kişiden tam ümidimi kesmiş ve gitmiştim ama, o kadar ısrarla olcak, geri dönüyor demesinin karsılıgında, insanız maalesf zaaflarımıza yenik düşüyoruz bende o kadar cok istiyordumki geri dönmesini bundan dolayı cok ümitlenmiştim. faldan kısa bi süre sonra acı haberi aldım ve kız kacırmıs o kızlada 1 yıllık bir beraberligi varmış megerse, bundan hiç bahsetmedi emine hanım yani kimsenin benim gibi ümitlenip acı cekmesini istemedigim için yorumda bulundum yoksa iyi bir kadıncagız samimi fakat cok fazla ümit veriyor. tek bildigim sey üzgünüm!!
Serhan Hanım a mesaj atın, Ben Kadınlar Kulubunden numaranızı aldım sizle gorusmek istiyorum diye, o zaman cvp veriyo aramalara.
serhana bir arkadaşım gitmiş, fal baktırırken söylemiş; kadınlar klubü sitesinde isminiz geçiyor diye. hııı biliyorum deyip geçiştir miş.. resmen oynatılıyoruz.bari ya öylemi beni beğenen biri önermiştir de!
kızlar bu emine kaça bakıyor,bide tarotmu kahvemi ne bakıyor,son olarak ortalama kaç dakka bakıyor
canım arkadasın memnun kalmıs mı ben de telefonda baktırsam diyorum da tabi bakarsa :)
ben pek beğenmemiştimarkadaşta beğenmediğini söylemişti. ama bilmiyorum belki beğenirsin sen.
serhana bir arkadaşım gitmiş, fal baktırırken söylemiş; kadınlar klubü sitesinde isminiz geçiyor diye. hııı biliyorum deyip geçiştir miş.. resmen oynatılıyoruz.bari ya öylemi beni beğenen biri önermiştir de!
Serhan Hanım 30 lira yapmmıs fiyatı haberiniz ola. evet ben konustugumda da biliodu Kadinlar Kulubunu ama bilmesi de cok dogal tabi nerden buldunuz beni dediginde insanlar siteden bulduklarını soyluyolardır mutlaka ki ben de soyledim ve onun uzerine telefona baktı.
Bakirkoy fincan Cafe'de melise ve arzuya Baktirdik net şeyler söylediler tavsiye ederim ama reklam sanmayın abuk subuk konuşmalar yapılmasın lütfen
evet bende beğendim melis'iiyi bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?