İstanbul'da Fal - Falcılar

telefon bende var ama mesaj atamıyorum, sen mailini at desem seninde 100 msjtn dolmamıs sende atamicaksın aklına bi çözüm geliyosa soyle ben gönderirim telefonu

cnm şimdi bi hotmail aldım..ona mail atarmısın...sonra bu msjıda editliycem..

saol cnm

Son düzenleme:
walla canım telde iyi bakan birini pek duymadım bi de fal işi bence yüzyüze olmalı sen izin gününde atla gel bu tarafa:)

walla canım telde iyi bakan birini pek duymadım bi de fal işi bence yüzyüze olmalı sen izin gününde atla gel bu tarafa:)

bence de oyle ama napim ctesi ya da pazar giderim diyodum glb sehir dışında olcam sora 1 hafta daha bekle haftasonu olsun diye oof meraktan catlicam

aynısı başıma geldi canım çektiğin acının boyutunu anlayabiliyorum.ama eskilerden hayır yok fallardanda bunu bi kere daha anladım.üzme kendini zaman herşeyin ilacı,bi kapıyı kapatan Allah bi diğerini açar.herşey gönlünce olsun tatlım...

kişileri karıstırmak istemiyorum Serhan mıydı Seyhan mı bu emine hmn la paralel bakıyo denilen hnm telefonda bakar mı ya hiç ona tlfda baktıran oldu mu ona gore tlfununu bulsam da arasam ?

Serhan Hanım a mesaj atın, Ben Kadınlar Kulubunden numaranızı aldım sizle gorusmek istiyorum diye, o zaman cvp veriyo aramalara.

serhana bir arkadaşım gitmiş, fal baktırırken söylemiş; kadınlar klubü sitesinde isminiz geçiyor diye. hııı biliyorum deyip geçiştir miş.. resmen oynatılıyoruz. bari ya öylemi beni beğenen biri önermiştir de!

canım arkadasın memnun kalmıs mı ben de telefonda baktırsam diyorum da tabi bakarsa :)

kızlar bu emine kaça bakıyor,bide tarotmu kahvemi ne bakıyor,son olarak ortalama kaç dakka bakıyor

emine 20tl ye bakıyor du en son. kahve bakıyor. sonra neyi öğrenmek istiyorsun sor diyor. süresi yok gibi. beğenenler çoğunlukta bi daha mı gitsem acaba. :97:

Serhan Hanım 30 lira yapmmıs fiyatı haberiniz ola. evet ben konustugumda da biliodu Kadinlar Kulubunu ama bilmesi de cok dogal tabi nerden buldunuz beni dediginde insanlar siteden bulduklarını soyluyolardır mutlaka ki ben de soyledim ve onun uzerine telefona baktı.

slea telefonda baktirdiginda memnun kaldın mı canım ona gore baktırcam bende bugun tabi telefonunu bulmam lazım önce :) memnun kalmadıysan baktırmicam bosuna 30 tl vermiyim :)

sevgili arkadaşlarım lütfen bana kızmayın ama bazı sorularınız çok saçma
neye bakıyor,kaça bakıyor gbi soruları anlarımda ayrımı bakıyo beraber mi bakıyo kaç dakika sürüyo gibi (daha çoğaltılabilir)sorular çok saçma değilmi ayrı baktırmak istersen ayrı baktırırsın emine veya x falcı,benim kafam çok karışıktır soracağım sorular fazladır yarım saat sürer x insan bana göre daha az problemlidir 10 dakika sürer kişiye göre süre değişir.herşeyi devletten beklememek lazım telini veriyoruz gidin görün kendiniz karar verin.Saygılar

evet bende beğendim melis'i iyi bakıyor

peki melis şimdiyi mi iyi yorumluyor ya da gelecekle ilgili aklındano labilir aslnda diye geçirdiğin şeylerle ilgili tahminlerde de bulundu mu? ya cok fal baktırasım var yine ve kime baktriacagimi şaşirdim, gelecekten bieşyler soylesinler istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…