İstanbul'da Fal - Falcılar

bana daha çok geleceğe yönelik şeyler söyledi ama kişilik analizleri ve olaylarda cuk diye oturttu bazı şeyleri ben memnun kaldım denenebilir

hmm bi deniyim ben o zaman emine hnma gidebilecegim yok boyle giderse yol yuzunden, farklı kişileri keşfe çıkayım bari :)

ben arzuya baktırmadım ama gördüğüm kadarıyla o daha çok beğeniliyor bence oraya gitmişken arzuya baktır daha sonra melis'i denersin :)

ben arzuya baktırmadım ama gördüğüm kadarıyla o daha çok beğeniliyor bence oraya gitmişken arzuya baktır daha sonra melis'i denersin :)

tamam o zaman zaten arzuyu denemek icin gidip şenaya baktırmıstım, bu sefer dogru gunde gidip arzuya baktirayım olmazsa baska zaman da melisi denerim, tavsiye için teşekkür :)

slea telefonda baktirdiginda memnun kaldın mı canım ona gore baktırcam bende bugun tabi telefonunu bulmam lazım önce :) memnun kalmadıysan baktırmicam bosuna 30 tl vermiyim :)

Yok canım ya ben telde baktırmadım, bi cafe de bulustuk ve sahsen memnun kalmıs oldugumu da soyleyemicem.

slm kızlar uzun suredır forumda yoktum artık forumun forumluktan cıkmıs oldugunu gordum ve gercekten bır sure ara vermenın ıyı olacagına karar vermıstım kı bunda haklı oldugumu anladım.

serhanla ılgılı dıyceklerım
serhan ıcın denmıs kadın fal bakmıyo akıl verıyo kartların anlamlarını anlatıyo falan fılan denmıs
serhanı bu forumda ılk tavsıye eden benım ve ben ondan gercekten memnun kaldıgım ıcın serhanı tavsıye ettım serhan benım hayatımda kı dönum noktalarını bılmıs bı ınsan ben memnun kaldım burda paylastım ama memnun kalmayanların yerden yere vurmasına gerek yok. memnun kalmazsınız kalmayın ama yok kulak cınlattım yok bılmem ne dedım yok ah ettım bu uslup yanlıs... ne ben ne kımse haketmez boyle tarz bı yorumu.
elektrık kımya meselesıdır bu falolayı cok hayal kurup umut baglamaya gerek yok...

emıne soganlık
emıneyıde bu forumda ben tavsıye ettım ve cok memnun kaldım oncekı yorumları okuyun yenı arkadaslar derım emınenın benle ılgılı bıldıklerı yazıyo. hayatımın seyrını degıstırcek olayları bıldı. sımdı bılmedı mı dıyım. suan beklemedeyım erkek bebegın olcak dedı eger kı bu dedıgı de cıkarsa emıne derım baska bıse demem zaten suan hamıleyım uc ay daha sabredersem cınsıyetını ogrencem. emıne ıyı falcıdır bana gore.

son olarak sunu dıyorum kımse falcılara fazla umut baglamasın sureklı fal baktırmayın bırıne baktırdıysanız en az bır ay bekleyın bıseylerın gerceklesmesı ıcın... ben artık oyle yapıyorum. ıstanbuldanda uzaklastım baktırmıyorum fal mal hıc bıse. bıseylerı cok merak edersem acarım serhana yada emıneye tel cunku ıkısıde paralel seyler soyluyo ve dedıklerını ben kendım sahsen yasadım. ama gelecegı allahtan baska kımse bılemez ona gore dusunun karar verın numara veren ınsanları rencıde etmeyın ah ettım bılmem ne dedım bu tarz usluplar bız kadınlar kulubu uye bayanlarına hıc yakısmıyo. cıktımı cıktı. cıkmadımı cıkmadı bu kadar basıt kımseyı reklam amaclı olmadıgı surece yerden yere vurmaya gerek yok...

herkese saygılar sevgıler ....

çok sağol bilgilerden dolayııı (=

Liste yapıyorum pen cafe yeter hanım bakırköy fincan melis-arzu soğanlık emine şuanki listem inşallah karar verebilirim
Tarığa gelincede kendim ve arkadaşım adına söyliyim hiç memnun kalmadık onca saat bekle bide afralı tafralıı kısık konuşuyo uyuz oldum içine düşcektim birde gelecekle ilgili dediği hiçbişey çıkmadı birde üstüne antipatik buldum harbi uyuz oldum ama bu benim düşüncem :) taksim yine monalisa cafe hasan ömrümün faciasıydıııı birde 20 25 tlmi neydi fall neye üzülceğimi şaşırdım çok kötüydü

monısa tanerde benım facıamdı sana solemıstım pınk dedıgım gıbı bıraz sabredın ben aksam ordayım ıkı arkadasla gıdıcem ınsallah burdan haber verıcem ıyı yada kotu dıye ssana canım emıne hanım ıcın dıyorum

canım gel biz senle pen cafe yeter hanım ı deniyelim :)

canim hafta ici olmuyo ki anca bak cuma gunu iş cıkısı taksime gelebilriim ama orda olmam 7bucugu bulabilir o saatte bakıyolarsa baktırırz. Emine icin de haftasonu ayarlamamız lazım bu hfta sonu hava durumuna baglı olarak gorusuruz bu konuyu :)

arakadaslar ben yeter pe afeyı tavsıye edıyorum gıdın aksam 23 kadar bakıyor hafta sonuda bakıyor sadece pazartesı gunlerı bakmıyor bılgınız olsun ucretı 15 tl gıdın derım ben cok gıttım cok tatlı bır kadınıdr.

angel edalım yada yönetici kazenin dediği gibi hangi nicksiniz bilmiyorum ama sizi saygıya davet ediyorum.dikkat ediyorum sizin falcılarınızı beğenmeyenleri aşağılıyorsunuz beğenirsek bizden iyisi yok. kendiniz dediniz günde 3 falcıya gidiyorum diye. allaha şükür ben en sık 3 haftada bir 1 er hafta aralıklarla gitmişimdir kimin sağlıklı kimin sağlıksız beyni olduğuna karar veremezsiniz saygıya davet ediyorum. siz günde 3 falcıya gittiğinizi yazarken herhalde kendinizi kastettiniz bu durumda ne diyim. ben böyle seviyede mesaj görmedim. beynin üst düzey kurgulamasıymış ne kadar saygısız ve basit bir cümle. lütfen kendinize geliniz ve insanları aşağılamadan yazınız. sonuçta fal bir eğlence aracı değilmi sizin falcınızı beğenmeyenlere hakaret etmenize gerek yok bu kadar kasmayın. saygı saygı saygı diyorum.bu ne ya.biz buraya hakaret yemeyemi geldik?

ben yanlış bir cümle kurmuş olabilirim geçmişte ama bir kez olmuştur. sonuçta siz de bana niye gittin o kadına paran boşuna gitmiş demedinizmi.şimdi bu celallenme neden? eleştirilerimizi kimsenin beynine kişiliğine karakterine hakaret etmeden incitmeden yapalım.bende yaparsam nazikçe uyarın arkadaşlar.fal için sanal bir ortamda insanların hiç görmedikleri tanımadıkalrı birine hakaret etmesini hiç anlamıyorum.

Son düzenleme:

ya ben gittim pen cafeye yeter hanıma niyeyse benim şu an içimde bulunduğum durumla alakasız şeyler söyledi hiç ihtimal yokken bide bu yıl sonuna kadar araba ev sahibi yaptı beni :) tabi sizi bilmiş olabilir her falcı herşeyide bilecek diye bişey yok :)

saol ebosss bilgieler icin, belki bi iş çıkışı bi taksim yapıp deneyebilirim yeter hnmı. bide eve yakın olarak arzu var listemde ileriki gunler icin :)

ben zaten soledır boledır dıye ovmuyor yeter hanımı ama benım goturdugum ınsanlar ıcın suana kadar herkez begendı bana soledıklerıde cıktı ama yınede sı bılırsınız umarım sızede soyledıklerı cıkarda ev ve araba sahıbı olursunuz deıdıgım gıbı bence guzeldı bır kackerde gıttım ama soledır boledır yeter hanım superdır dıye dıger emıne hanım ve dıgerlerı ıcın solelenler gıbı demıyorum denemenızde fayda var emıne hanım konsuundada umarım ıyıdır gıdıp gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…