peki melis şimdiyi mi iyi yorumluyor ya da gelecekle ilgili aklındano labilir aslnda diye geçirdiğin şeylerle ilgili tahminlerde de bulundu mu? ya cok fal baktırasım var yine ve kime baktriacagimi şaşirdim, gelecekten bieşyler soylesinler istiyorum ben
bana daha çok geleceğe yönelik şeyler söyledi ama kişilik analizleri ve olaylarda cuk diye oturttu bazı şeyleri ben memnun kaldım denenebilir
hmm bi deniyim ben o zaman emine hnma gidebilecegim yok boyle giderse yol yuzunden, farklı kişileri keşfe çıkayım bari :)
ben arzuya baktırmadım ama gördüğüm kadarıyla o daha çok beğeniliyor bence oraya gitmişken arzuya baktır daha sonra melis'i denersin :)
slea telefonda baktirdiginda memnun kaldın mı canım ona gore baktırcam bende bugun tabi telefonunu bulmam lazım önce :) memnun kalmadıysan baktırmicam bosuna 30 tl vermiyim :)
hayır hayatım neden çok şey sorasın. emine kartal soğanlık ta evinde bakıyor. çoluk çocuğu olan bir bayan asla çekinmene gerek yok ben 4-5 kere gittim arkadaşlarımı götürdüm.kahve falı 20 tl. valla bi anlatmaya başlıyo makineli tüfek gibi .o bitirince sen istediğin kadar soru soruyosun... çok candandır gidince sen de anlıycan...
beğenmediyseniz boşuna para vermiyim ya emine hnma baktırana kdr beklicem artık merakla puff
monısa tanerde benım facıamdı sana solemıstım pınk dedıgım gıbı bıraz sabredın ben aksam ordayım ıkı arkadasla gıdıcem ınsallah burdan haber verıcem ıyı yada kotu dıye ssana canım emıne hanım ıcın dıyorumListe yapıyorum pen cafe yeter hanım bakırköy fincan melis-arzu soğanlık emine şuanki listem inşallah karar verebilirim
Tarığa gelincede kendim ve arkadaşım adına söyliyim hiç memnun kalmadık onca saat bekle bide afralı tafralıı kısık konuşuyo uyuz oldum içine düşcektim birde gelecekle ilgili dediği hiçbişey çıkmadı birde üstüne antipatik buldum harbi uyuz oldum ama bu benim düşüncem :) taksim yine monalisa cafe hasan ömrümün faciasıydıııı birde 20 25 tlmi neydi fall neye üzülceğimi şaşırdım çok kötüydü
canım gel biz senle pen cafe yeter hanım ı deniyelim :)
canim hafta ici olmuyo ki anca bak cuma gunu iş cıkısı taksime gelebilriim ama orda olmam 7bucugu bulabilir o saatte bakıyolarsa baktırırz. Emine icin de haftasonu ayarlamamız lazım bu hfta sonu hava durumuna baglı olarak gorusuruz bu konuyu :)
bir falcıya haftada 3 krz gıdıp ısrarla aynı soruları sorup o falcıyı müneccim zannedip daha sonra da aaa bana bu telefon numarasını verenlerı andım demenın cok saglıklı bır davranıs olmadıgını dusunuyorumm.fal zevktır tahmınler vardır tutar yada tutmaz falcıdan medet beklemek akıl saglıgı acısından cok da hayırlı degıldır.Kımseye numara göndermiyorum aman diyimm fal çıkmaz beddua almıyım yanıı.....
Ha bırde evet falcılar burayı okuyor olabılır normaldır burası bır fal forumu onların ılgı alanına gırebılır ama yok burdan tanırlarmıs yok ona gore yorumlar yaparlarmıs bu da beynın üst düzey kurgulaması olsa gerek
reklam yapanlar zaten alenı bellı kımden tavsıye alıp almayacagımı ben bılıyorsam gerısı benı bağlamaz özelden mesaj atıp kımı tavsıye edersın diyenlere artık cvp yazmıyorum kimse yorulmasın bu yüzden
emıne den sonra bı daha baktırmadım baktırmayı da düşünmüyorum...Şengülle eminenin falı neredeyse aynı çıksın görelim çıkmazsada bahtıma çıkmazsada
arakadaslar ben yeter pe afeyı tavsıye edıyorum gıdın aksam 23 kadar bakıyor hafta sonuda bakıyor sadece pazartesı gunlerı bakmıyor bılgınız olsun ucretı 15 tl gıdın derım ben cok gıttım cok tatlı bır kadınıdr.
arakadaslar ben yeter pe afeyı tavsıye edıyorum gıdın aksam 23 kadar bakıyor hafta sonuda bakıyor sadece pazartesı gunlerı bakmıyor bılgınız olsun ucretı 15 tl gıdın derım ben cok gıttım cok tatlı bır kadınıdr.
ya ben gittim pen cafeye yeter hanıma niyeyse benim şu an içimde bulunduğum durumla alakasız şeyler söyledi hiç ihtimal yokken bide bu yıl sonuna kadar araba ev sahibi yaptı beni :) tabi sizi bilmiş olabilir her falcı herşeyide bilecek diye bişey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?