monısa tanerde benım facıamdı sana solemıstım pınk dedıgım gıbı bıraz sabredın ben aksam ordayım ıkı arkadasla gıdıcem ınsallah burdan haber verıcem ıyı yada kotu dıye ssana canım emıne hanım ıcın dıyorum
canim hafta ici olmuyo ki anca bak cuma gunu iş cıkısı taksime gelebilriim ama orda olmam 7bucugu bulabilir o saatte bakıyolarsa baktırırz. Emine icin de haftasonu ayarlamamız lazım bu hfta sonu hava durumuna baglı olarak gorusuruz bu konuyu :)
Saol canım bende hep gittikçe burdan kkime gittim ne oldu çıktımı foss mu yazıyorum sendende umarım iyi haberler alırız birde emine hanıma sorarmısın kaça kadar bakıyor bi arkadaş 12 ye kadar öğlen diye duydum ama emin olmak istedim sorarsan sevinirim :) yada pazar günüde bakıyormu
angel edalım yada yönetici kazenin dediği gibi hangi nicksiniz bilmiyorum ama sizi saygıya davet ediyorum.dikkat ediyorum sizin falcılarınızı beğenmeyenleri aşağılıyorsunuz beğenirsek bizden iyisi yok. kendiniz dediniz günde 3 falcıya gidiyorum diye. allaha şükür ben en sık 3 haftada bir 1 er hafta aralıklarla gitmişimdirkimin sağlıklı kimin sağlıksız beyni olduğuna karar veremezsiniz saygıya davet ediyorum. siz günde 3 falcıya gittiğinizi yazarken herhalde kendinizi kastettiniz bu durumda ne diyim. ben böyle seviyede mesaj görmedim. beynin üst düzey kurgulamasıymış ne kadar saygısız ve basit bir cümle. lütfen kendinize geliniz ve insanları aşağılamadan yazınız. sonuçta fal bir eğlence aracı değilmi sizin falcınızı beğenmeyenlere hakaret etmenize gerek yok bu kadar kasmayın. saygı saygı saygı diyorum.bu ne ya.biz buraya hakaret yemeyemi geldik?
ben yanlış bir cümle kurmuş olabilirim geçmişte ama bir kez olmuştur. sonuçta siz de bana niye gittin o kadına paran boşuna gitmiş demedinizmi.şimdi bu celallenme neden? eleştirilerimizi kimsenin beynine kişiliğine karakterine hakaret etmeden incitmeden yapalım.bende yaparsam nazikçe uyarın arkadaşlar.fal için sanal bir ortamda insanların hiç görmedikleri tanımadıkalrı birine hakaret etmesini hiç anlamıyorum.
Saol canım bende hep gittikçe burdan kkime gittim ne oldu çıktımı foss mu yazıyorum sendende umarım iyi haberler alırız birde emine hanıma sorarmısın kaça kadar bakıyor bi arkadaş 12 ye kadar öğlen diye duydum ama emin olmak istedim sorarsan sevinirim :) yada pazar günüde bakıyormu
Bakirkoy fincan Cafe'de melise ve arzuya Baktirdik net şeyler söylediler tavsiye ederim ama reklam sanmayın abuk subuk konuşmalar yapılmasın lütfen
symbol cafe nişantaşı fulya hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.verdiği tarihler çıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?