İstanbul'da Fal - Falcılar

Saol canım bende hep gittikçe burdan kkime gittim ne oldu çıktımı foss mu yazıyorum sendende umarım iyi haberler alırız birde emine hanıma sorarmısın kaça kadar bakıyor bi arkadaş 12 ye kadar öğlen diye duydum ama emin olmak istedim sorarsan sevinirim :) yada pazar günüde bakıyormu

tamam canım biz senle haberleşelim :)))

kız bende akşam 12 anlamıştım :) oglen 12 ise ztn hafta ici imkansizmiş :)

bende gece 12dir ya :)

ben genel yazdım sen üzerine alınmıssınn,saygı cercevesı derken baya bır saygılı yazmıssın ama tabıı Tarık a 1 haftada 3 kez gıdıp aman da bılemedı dıye numara verenlerı andım dıye saydıran da sendın galıba..

ben sadece samımıce bu kadar kaptırmamak gerektıgını soyledım sen ıster dınlersın ıster dınlemezsın,özelden yazdıklarını gördüm,o yüzden çok fazla cevap vermıyorum....

kazenın dedıgı olayda çözüldü ama senın ıcıne su serpiyim ben opaque ta kaldıgım zaman onun bılgısayarından kendi nickimle oturum actıgım ıcın sıstem uyarı vermıs...ama senı de tabıı bılgılendırelım mazallah arkamızdan yıne saydırırsın falan...

hakaret edılmesıne anlamıyorum derken sen degılmıydın burda numara aldıgın herkese falcı ıstedıgın cevapları vermedı dıye saydıran.....

hepımız bu dönemlerden geçtik ama geçti bitti günde 10 falcıya da gidebilirsin ama sadece gelecek zaten gelecek kendını yıpratmaya gerek yok ben gayet sevıyelı bır sekılde bunları yazdım senın yaran varmıs gocunmuşsun....kımse alınmadı bır tek sen alındın bu yüzden kusura bakma senın sorunun....

ayrıca kımseye falcı önermiyorum çünkü kimse umrumda değil,numarada göndermiyorum çünkü begenmıs olsam da emınenın nosu bende yok...

canım senın ıcın sorucam ozellıkle meraktan catlıycak lutfen bakın telefonda dıcem ıyı bakıyosa umarım sende fırsat bulrusun bı ara ıyı olurda gelırsın gece 12 ye kadar bakıyorum dedı bana ama pazar gunu ıcınde sorarım senın ıcın :)

Bakirkoy fincan Cafe'de melise ve arzuya Baktirdik net şeyler söylediler tavsiye ederim ama reklam sanmayın abuk subuk konuşmalar yapılmasın lütfen

Önceki mesajlarınızda Rahman Hocaya gittiğinizi okudum, özeldende mesaj yollıyamadım.Sakıncası yoksa telefonunu yazabilirmisiniz.

symbol cafe nişantaşı fulya hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.verdiği tarihler çıkıyor mu?

angels cafedeki sedef iyiydi ona tarot baktırırsanız sanırım daha iyidir cunku tarotu daha çok sevdiğini söyledi. mucizevi şeyler anlatmıyor. olası durumları açıklıkla ortaya döküyor. ben beğendim

Son düzenleme:
yetere gitmenizi tavsiye etmiyorum ben baktırmıstım ona ve o zaman sevgilisi olan ve evlenme hazırlıkları yapan biri hakkında hayatında kimse yok demişti, ben oldugunu biliyordum ve söyleyince belki ilişkisi olabilir ama ben aralarında ask oldugunu görmüyorum gibi laflar etmişti. aşk yoksa bu insanların derdi nedir de ayrılmıyorlar. evlendiler de sonra mutlu mesut.
bu arada serhan da ücreti yükseltmiş demek normal bu kadar talep üstüne. denemek istiyordum ama vazgeçtim.

symbol cafe nişantaşı fulya hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.verdiği tarihler çıkıyor mu?

ben çok sevmedim açıkçası. yorumları beklediğim gibi değildi. çok yuvarlak konuştu. söylediği birşey var ve onun dediği gibi olması imkansız bence.

iyi akşamlar kızlar
ssanırım eboss gidecekti bugün emine hanıma yanlış hatırlıyor olabilirim ama gittimi ki acaba :26:
bu arada bakırköy fincan cafe arzuya gitmeyi düşünüyorum nerede bu fincan cafe?
ve arzu hangü günler ordaymış?
he ayrıca
emine hanımın telini isteyenler için 2 dklık yazıorum hemen editlicem mesajı
çünkü yasak forumda
ama herkese ayrı ayrı mesaj atmakda çok uzun sürüyor

Son düzenleme:
Kızlar yakında ayhanla görüşebilen buluşabilen var mı?
Ulaşamıyorum kendisine galiba bir de 25 tl yapmış, yakında görüşen varsa haber bekliyorum

Arkadaslar ben bugun gidecektim ama kar yagısı nedenıyle cunku bızım buralar sehır dısı oldugu ıcın beylıkduzu :) gıtmeye cesaret edemedım oralarda da kar vardır dıye.

Oncelıkle nedense soganlık denınce sırınevler dıye dusunmustum kartal oldugunu duyunca sasırdım :)

emıne hanımı aradım carsamba saat 17:00 gıbı gelecegım dedım yolu sordum yarın ararsanız esıme sorayım oyle anlatayım dedı ama kızlarr eger ozet bırsekılde anlatabılen olursa burdan cok sevınıırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…