İstanbul'da Fal - Falcılar

Hepinizin dünya kadınlar günüz kutlu olsun, her nekadar da bu gün bence erkekler günü olması gerekse de. çünkü kadınları (%90 erkek) sadece bir gün hatırlayıp, diğer 363 günü aşağlayıp, mahvediyor (hoş bunun olmasına ilginçtintir ve kesinlikle anlaşılmaz birşey olarak % 50 kadın düpedüz izin veriyor). Kadınlarımız artık uyansın........

Forumda çok uzun zamandır yokum.,bakmıyorum, bugün baktım ve görüyorum ki hep aynı noktadayız....

herşey gönlünüze olsun..................

:34 Arkadaşlar bana da Rita'nın telini gönderir misiniz? Herkes çok tavsiye ediyor.

MERHABA ARKADASLAR BANA MESAJLA MAİL ADRESİNİZİ GONDERİN BENDE MELEHATİN,TALİNİN VE RİTANIN TEL NOLARINI VE ADRESLERİNİ yollayayım:))[/QUOTE]

arkadaşlar ben emine hanımın telini alamadım. özelden mesajda atamıyorum rica etsem lütfen telini özelime yazabilir misiniz :)

ben de fincan cafenin telefon numarasını falan istiyorum. bilen varsa

Şimdi okurken rastladım da; özelden de kimseye mesaj atamıyorum henüz

Rita nın numarasını bana biri iletebilir mi?

Ve Rita Hn mı Emine mı? Ne dersiniz?

Forum un sıkı takipçisi olaraktan burda ciddi paralar ödenmiş bazı şahıslara 200 ler 300 ler gibi rakamlar okudum biri nuray sayarıya baktırmış hiçbişey tutmamış 250 tl ye bakıodu en son bildiğim duyduğum benim merak ettiğim kızlarr REZZAN KİRAZ a baktıranınız oldumuuu meraktan soruyorum :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:

hepsinin sahtekar olduğuna inanıyorum
ve medya maymunu

telefonla geliyordu. bilmiyorum ben gitmedim :)

anladım cnm

Selinax bana eminenin numarasını ilettiğin için teşekkür ederim.

Acaba Ritanın numarası sende var ıse veya baska bır arkadasta lutfen yollayabılır mı ??

Bunu yazdigim icin uzgunum ama emine nin kendi kendine yaptigi eski erkek arkadasimin sevgilisinden ayrildigi yorumu maaleseff yanlis ciktii....halbuki kendi kendine su an dakinden bahsederken eskisinin hayatina baskasi girmis ama suan bitmis demisti amaa bugun ogrendim kii hala beraberlermisss....kizlar size tavsiyem fala inanmayinnn hepsi hikayeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…