kızlar dun gıttım emıneye demıstım paylasırım dıye ben bole bısey gormedım omrum boyunca kadın gecmısle ılgılı herseyı bılıyorrrrrr gelecekle allahtan baskasına guvenmem hoc olmayan seyler duydum kandırmaca yok ama cok ıdddalı gelek ıcınde soledıgı sozler ben tama karar vermedım aslında soledıgı ısımler hayatımda hep olan kısıler ama ılgınc olan seylerde var gıdın deneyın derım ben gıdenler varsa lutfen paylassın bende cok karasız kaldım ya ınsan bılıyodur yada bılmıyodur ama bu sankı bılıyor ısımler dahılınde soyluyorum ama tıp konusunda cok emın deıgılım ılk defa bolesıyle karsılastım sızde deneyın sızde paylasın lutfen bırde arkadaslar pınık ozellıkle sordum senın ıcın telefonda bakam dıyor gelsın dıyor haberın olsun pazar gunude hergun aksam 12 kadar gece bakabılrıım dıyor
kızlar bugün 2 de emineye gidicem bakalımm :)sonuçları yazarımmm
ya bende gidemiyorum o tarafa keske telefonda baksaydıcok merak ettim şimdi gidesim geldi sen anlatınca ooooffff neden uxakki sanki
heyecanla bekliyoruz safirs eve gelir gelmez yaz takipteyim :):18:
canımmmmm dedıgım gıbı ben daha once bır fal gormedım kahve falı bakıyor tarot degıl ama emıne hanım soledır boledır dıye ovmuyorum benım ıcın olumsuz seyler soledı... umarım sızın ıcın olumlu seyler soler :) amam soledıgı bır kac sey var gercekten cok net seyler dırek ısım verdı sok oldum ama bır ıkı seyde var benı celıskıye sokan bır ınsan ya bılıyordur yada bılmıyodur ben sımdıye kadar bolesıne rastklamadım benı celıskıye soktu bırde sız deneyın bende sızın sayenızde aydınlasmıs olurum belkıde duymak ıstemedıgım seylerı duydum oyuzden celıskıye gırdım banada yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar.
ben de baktırmak cok istiyorum ama cok inanarak gitmicem sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. geçmişi ve şimdiyi cok ii bilebilir gelecegide tutturabilir ama dedikleri çıkmadı diyenler de var cok inanırsam soylediklerine sonra yıkılırım onu dusunerek gitcem gidersem . gidebilirsem yorumlarimi paylaşirim ben de.
lutfen bugun ıcerısınde yaz . cok sevınırım :)
tamam kızlarr hemen yazıcammm sizi aydınlatıcam:))))
ben gelecekle ılgılı bısey bekleyıpte gıtmedım acıkcası....cunku ınanmıyorum gelecekle ılgılı yorumlara :)) ALLAH bılır benım ıcın onemlı olan suandı oda benım ıcın onemlı olan seylerı soledı zaten gelecekle ılgılı pek ıc acıcı seyler solemedı ama bunada ınanmıyorum ınanmakta ıstemıyorum :)
bana da olumsuz soylerde inanmıyorum derm gecerm, olumlu soylerse de gelecekle ilgili inanıyo gibi yaparim olmazsa uzulmem olursa sevinirim
umarım hayl kırıklıgı yasamazsınız bakın kımseye soledır boledır demıyorum sonra bana gelıp demeyın ama gıdılmesı gerkır emıne hanıma ben bole dusunuyorum
yok canım, ben kendı açımdan oyle dedim hani bilemezse üzülmiyim diye cok inanmicam, yoksa sana çıkaabilir bana cıkmayabilir, sen begenirsin ben begenmem değişken bunlar :) herkes de bunun farkında olsa daha iyi olur tabi sonra tavsiyede bulunan arkadaşlarımızın canını sıkmamak açısından .
ya sen yada pink ıkınızden bır tam bılmıyorum ama telde baktırmak ıstıyordu ozellıkle sordum ama yok gormem lazım ıkı kısıye baktm suan kadar telde ama verımlı olamadım dıyor verımlı olmadıgım ıcın oyuzden uzuluyorum bakmıyorum dedı gelmesı lazım dedı haberınız olsun
ikimizde hevesliydik telde baktırma olayına ama kısmet değilmiş pink daha yakın oturuyo o gidebilride ben de bi haftasonu ayarlamaya çalışcam hatta pinkle beraber gidebiliriz ayarlayabilirsek. ben beklemeye dayanamadigm icin telde baksn istemiştim ama beklicem artık napalım :) bugun içim çok sıkılıyo belki fincan-arzu denerim :)
arakadaslar bısey sorcam sıze sımdı burda yaptıgımız yorumnlarmı 100 ulasınca ozelden mesaj atabılıyoruz ?
ben de cok iyi bilmiyorum ama sanırım oyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?