İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba,

sanırım kısa bir süreliğine emine hnm ın tel nosunu yazmışsınız ama bende alamayanlardanım, rica etsem özelden mesaj atmanız mümkünmüdür???

zaten geleceği Allahtan başkası bilemez diyen çoğunluk bunun için-mevcut durum için- gitmio mu falcıya?
x benim için ne düşünüyo? y ne yapiyo? sevgilisi var mı? bana aşık mı? beni aldatıyo mu? beni işten çıkarmayı düşünüyolar mı gibi...
kısacası mümkün arkadaşım

yaaa bende şu pendik safiye yi merak ediyorum...telefon nosuna ulaşmam lazııııım...
ulaşacağım da gidebilcekmiyim bilemiorum ama soğanlık ters gelmişti artık pendik ne olur bilemem ama belki toplu taşıma ile ulaşmak daha kolaydır yahu...

zaten gitmesem de bulunsun
(bu da yeni hobim gibi oldu, Allah islah etsin beni)

Son düzenleme:
pendik safiyeyi öneren var mı arkadaşlar? ben cumartesi soğanlıktaki emineye gidicem. döndüğümde yorumlarımı hemen sizlerle paylaşırım :)

arakadaslar bısey sorcam sıze sımdı burda yaptıgımız yorumnlarmı 100 ulasınca ozelden mesaj atabılıyoruz ?

Canım daha önceden özel mesaj atabilmen için 50 mesajı doldurman gerekiyodu forumda yazışarak şimdilerde olmuş 100 mesaj özelden mesajlaşırkende 10 dk bekletme falan yoktu biz baya baya arkadaşlarla paslaşıoduk özelden ama editörler taciz reklam kişiler birbirini rahatsız ediyolar diye bu uygulamayı getirmişler gerçii burda bende çok ceza aldın vakti zamanında yani öyle tipler varkiii gelde cvp vermeee tahrik çok oluyordu :) şimdilerde uslu takılıyorum şahsıma bişey yazılmadığı sürece saldırmam neysee dayan 100 ü tamamlarsınn emine için verdiğin bilgiler içinde saol Goddess_ le beraber gidebilirsek gidicem :)

En son bildiğimden şaşmıym diye beşiktaş symbol nihale gitmiştim beklemedeyim mevcut durum geçmişte o da çok iyi gelecekle ilgili dedikleri çıkarsa yazıcam çıkmazsada yazıcam dilerim dedikleri bu defada çıkar nezaman bana bi filizlenme yeşerme olacak dese çıktı gene ona benzer yeni dönem başlıcak dedi bakalım :97: :97: :97:

bu arada yeni aklıma geldi. bakırköy'de bir cafede enfal diye biri var. isim vererek filan fal bakıyor. 25 tl'ye. ben yaklaşık 1 senede heralde 30 defa filan gitmişimdir. :) giden bir çok arkadaşım memnun kalmıştı. 10 kişiden 2 kişi memnun ayrılmamıştı. isteyenlere yerini tarif edebilirim. memnun kalacağınızı düşünüyorum. bu arada sabah gitmekte fayda var enfale çünkü akşam yoruluyor fal bakmaktan :)

Canım forumu bayaca okudum ama artık kişileri karıştırır hale geldim hepsi birbirine girdi hep artık son yorumları dikkate alıyorum aklımdan çıkıyo diğerleri yani kişiye görede değişiyor bu fal olayı galiba yaaaa offff tam hevesleniyosun olmuyo biri bişey yazıyo aklım takılıyor enfali ismen hatırlıyorumda yorumları şuan hatırlamıyorum iyimiydi kötümüydü sen baya bi gitmişsin hayırdır gelecekle ilgili dedikleride tuttu sana sanırım yoksa geçmiş ve mevcut durum içnmi bukadar gittin ???

açıkcası gelecekle ilgili bir çok soylediğide tutmuştu :) temmuz ayında yeni bir aşk demişti sevgilimle temmuz ayında tanışmıştım. aralık gibi sorun yaşayacaksın demişti aralıkta sorun yaşadık. şimdi ayrıyız. en son gittiğimde 10 gün içinde iletişim var ama henüz barışma yok demişti oda tuttu :) şimdi emine hanımı deneyeceğim :) ama en kısa zamanda gene gideceğim enfale. ben enfalle ilgili yorumları okumadım açıkcası az once aklıma gelmişken paylaşmak istedim.

Canım kesin enfalde konuşuldu ama geriye dönüp enfali bulamicam ühühühü çok üşeniyorummmm belki senin gibi önceden gitmiş olan arkadaşlar tekrar aydınlatırlar benii olumlu olumsuz ozaman enfal senin danışman gibi bişeyin olmuştur :) nerde bakıyordu 25 tl yazmıştın bi onu hatırlıyorum bilgileri verirmmisin onuda listeme ekliyim karar vermeye çalışıyorum :)

aslında bende falcı çok :))) ben fal baktırmayı çok seviyorum oyuzdende çok falcıya gitmişimdir ama ilk defa ihtiyaçtan gider hale geldim. enfale ayda 1 gidiodum bi ara. dediğin gibi danışmanım gibi olmuştu, ama şimdi oyle değil şimdi danışmanım kadıköyde :)) yeni isim vermeyim ki daha fazla kafa karışıklığı yaşamayın :))) enfal bakırköyde, kendi kafesi var. tek başına çalışıyor. 25 tl'ye bakıyor. sadece mübarek günllerde fal bakmaz. kandil, bayram vs. gibi günlerde onun dışında öğleden akşam 9a kadar kafede oluyor. kafenin adı almira kafa, mutlaka randevu alıp gidin yoksa bakmıyor.

karışmasın kafan emineye gitcez biz ben bu akşam arzuyu denicem galba ona iyi diyolardi melis de diyolardi fincan cafe de ama arzu geçti içimden nedense :) şimdiyi de yorumlasao lur gelecekten umidi kestim zaten :)

umarım memnun kalırsınn paylaş mutlakaaa görüşlerini merakla bekliyoruzz

ay bu pendik safiyeyi ben çok mrk ediorum inşallah serrhan hnm gibi elimizde patlamas...

gerçi ben daha gitmeye vakit bulamdan patladı ama olsun ha bana ha size
malum derdi olmayanın burda işi ne?!

Kadıköydeki kim kaç kere gittin o da enfal kadar tutturdumu kaça bakıyor bakırköy uzak bana ama kadıköy yakın enfale ulaşabileceğim tel numarası varmı canım varsa alabilirmiyim özel mesaj atıcam şimdi sana maılımı gönderirsen çok sevinirim kadıköydekinide merak ettimmmmmm

yaaa saka yapıosun bende Nihale gittim bana cok güzel syler söledi 10 günü var inş. cıkar

emine hnm ın telini biirisi mesaj atabilirmi, yada harflerle yazsanız yinemi yasak anlamadımki nasıl iletişim kurmak bu, sitenin kurallarıda ilginç :)) 100 mesaj atıp özgürü olacağız anlamdım

yardım lütfen

benim falcmda bakırköyde nagihan hnm var sürekli ona gidiyorum ve memnunum aslında ondan başkasına gitmedim, emine hnm ı merak ediyorum.. sevgiler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…