arkadaşlar merhaba,
bişey sormak istiyorum ben.okuduğum kadarıyla herkes kendisi için bakım yaptırmış.
peki bir başkasının bizim adımıza fal baktırması mümkün olabilirmi bizim hakkımızda bişeyler öğrenmek geçmiş şuanı kafamızdakileri bilmek istemesi ve buna baktırması mümkünmü
canım cok saol umarım oledır :)
arakadaslar bısey sorcam sıze sımdı burda yaptıgımız yorumnlarmı 100 ulasınca ozelden mesaj atabılıyoruz ?
pendik safiyeyi öneren var mı arkadaşlar? ben cumartesi soğanlıktaki emineye gidicem. döndüğümde yorumlarımı hemen sizlerle paylaşırım :)
bu arada yeni aklıma geldi. bakırköy'de bir cafede enfal diye biri var. isim vererek filan fal bakıyor. 25 tl'ye. ben yaklaşık 1 senede heralde 30 defa filan gitmişimdir. :) giden bir çok arkadaşım memnun kalmıştı. 10 kişiden 2 kişi memnun ayrılmamıştı. isteyenlere yerini tarif edebilirim. memnun kalacağınızı düşünüyorum. bu arada sabah gitmekte fayda var enfale çünkü akşam yoruluyor fal bakmaktan :)
Canım forumu bayaca okudum ama artık kişileri karıştırır hale geldimhepsi birbirine girdi hep artık son yorumları dikkate alıyorum aklımdan çıkıyo diğerleri yani kişiye görede değişiyor bu fal olayı galiba yaaaa offff tam hevesleniyosun olmuyo biri bişey yazıyo aklım takılıyor enfali ismen hatırlıyorumda yorumları şuan hatırlamıyorum iyimiydi kötümüydü sen baya bi gitmişsin hayırdır gelecekle ilgili dedikleride tuttu sana sanırım yoksa geçmiş ve mevcut durum içnmi bukadar gittin ???
açıkcası gelecekle ilgili bir çok soylediğide tutmuştu :) temmuz ayında yeni bir aşk demişti sevgilimle temmuz ayında tanışmıştım. aralık gibi sorun yaşayacaksın demişti aralıkta sorun yaşadık. şimdi ayrıyız. en son gittiğimde 10 gün içinde iletişim var ama henüz barışma yok demişti oda tuttu :) şimdi emine hanımı deneyeceğim :) ama en kısa zamanda gene gideceğim enfale. ben enfalle ilgili yorumları okumadım açıkcası az once aklıma gelmişken paylaşmak istedim.
Canım kesin enfalde konuşuldu ama geriye dönüp enfali bulamicam ühühühü çok üşeniyorummmm belki senin gibi önceden gitmiş olan arkadaşlar tekrar aydınlatırlar benii olumlu olumsuz ozaman enfal senin danışman gibi bişeyin olmuştur :) nerde bakıyordu 25 tl yazmıştın bi onu hatırlıyorum bilgileri verirmmisin onuda listeme ekliyim karar vermeye çalışıyorum :)
Canım forumu bayaca okudum ama artık kişileri karıştırır hale geldimhepsi birbirine girdi hep artık son yorumları dikkate alıyorum aklımdan çıkıyo diğerleri yani kişiye görede değişiyor bu fal olayı galiba yaaaa offff tam hevesleniyosun olmuyo biri bişey yazıyo aklım takılıyor enfali ismen hatırlıyorumda yorumları şuan hatırlamıyorum iyimiydi kötümüydü sen baya bi gitmişsin hayırdır gelecekle ilgili dedikleride tuttu sana sanırım yoksa geçmiş ve mevcut durum içnmi bukadar gittin ???
umarım memnun kalırsınn paylaş mutlakaaa görüşlerini merakla bekliyoruzz
aslında bende falcı çok :))) ben fal baktırmayı çok seviyorum oyuzdende çok falcıya gitmişimdir ama ilk defa ihtiyaçtan gider hale geldim. enfale ayda 1 gidiodum bi ara. dediğin gibi danışmanım gibi olmuştu, ama şimdi oyle değil şimdi danışmanım kadıköyde :)) yeni isim vermeyim ki daha fazla kafa karışıklığı yaşamayın :))) enfal bakırköyde, kendi kafesi var. tek başına çalışıyor. 25 tl'ye bakıyor. sadece mübarek günllerde fal bakmaz. kandil, bayram vs. gibi günlerde onun dışında öğleden akşam 9a kadar kafede oluyor. kafenin adı almira kafa, mutlaka randevu alıp gidin yoksa bakmıyor.
En son bildiğimden şaşmıym diye beşiktaş symbol nihale gitmiştim beklemedeyim mevcut durum geçmişte o da çok iyi gelecekle ilgili dedikleri çıkarsa yazıcam çıkmazsada yazıcam dilerim dedikleri bu defada çıkar nezaman bana bi filizlenme yeşerme olacak dese çıktı gene ona benzer yeni dönem başlıcak dedi bakalım :97: :97: :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?