İstanbul'da Fal - Falcılar

yaaa saka yapıosun bende Nihale gittim bana cok güzel syler söledi 10 günü var inş. cıkar

insallah çıkar canım benim ilk faldaki en son müşterisi bendim ucu ucuna yetişmiştim yakın gelecekte ne dediyse çıktı sonra 1 kere daha gittim ama ruh halim çoban salatadan fenaydı bakmakta zorlandı net deildim 3 liyim dedim daha sakinken gidim gene döktürdü bakim bekliyorummm

kızlar şimdi geldim eeve soğanlık emineye gittim ve kadın gayet tutarlı şeyler söyledi hiç öyle kandırıcak veya senin istediğini söyleyecek bi kadın değil arkadaşıma gayet olumsuz konuştu bana olumlu ama ikimizde memnun kaldık çünkü hissettiklerini söylüyor öyle kandırma yok gibi geldi bana fal tabi göreceli herkes beğenmezzz belki ama ben memnunum bakalım en yakın zaman 2 ayy bekleyip görücez artık:)ama denemelisiniz bence pişman olunmazzz............

gecmısle ılgılı bırseyler bıldımı acıklamısın bıraz bıze :)

gecmısle ılgılı bırseyler bıldımı acıklamısın bıraz bıze :)

evet geçmiş ve şu anı bildi bakalım önemli olan hisleriii inşşallah yanıltmazz onuu 2 ay sonraa görücez artık ama tatlı bir bayan burda kötülendiğini giden arkadaşlar söylemiş galiba ona yok çıkmıyo atıyo falan çok üzülmüş 12 yaşımdan beri bu iş hayatımda ve bu kadar niye karalıyolar anlamıyorum dedi tabi ki herkes beğenmek zorunda değil bende allah değilim ama hislerim doğrultusunda size cewap vermeye çalışıyorum dedi ki bencede haklı....

Canım inşallah sanada çıkar ve mutlu olursunn sanırım fal bitiminde sormak istediklerin varmı diyomuş sanırımmm aklına takılan falan tam benlik :)) gerçi şuan soğuktan bi yere kıpırdayamıyorum soğanlıkmı nedir o tarafıda hiççç bilmiyorum :))) ama gitmeye karar verirsem detaylı bilgi alırım

evet canım sormak istediğin var mı diyo ama herşeyi söylüyo zaten bişi soramıyosun ki:)) bence dürüst bi ablaydıı:) artıkk bakalımm
bu arada serhan hanım hakkında hep olumsuz şeyler yazıyo herkess baktıran var mıııı????merak ettimm artık gitmem uzun süre ama meraklandım:)

i
inşalllah memnun kalırsın canımmm :)

walla gidermiyim hemen, sanmam çünkü süper uzak bana ama bulunsun kriz anında süper olcaktır.
değişik biri hem de tescilli

belkimde bi haftasonu hanımlarla toplaşıp gideris sende fırsat bulursan eşlik edersin falan yani :)

tekrar saol!

Kızlar şu maıl olan yazılarını edit butonuna basarak silin uyarı almayın boşu boşunaaa :))) silin onları

Kızlar yarın emineye gidecek birileri varmıııı :))) benide alınn emine randevuylamı bakıyor onu sormayı unuttum yoksa öylece gidiyomuyuz yaa :)

Kızlar gecen Senaya gittigimi solemiştim zaten, bugunde Arzuyu denedim ilk onu onermıslerdı forumda.

İkiside paralel seler soledi, verdikleri tarihler aynı ya da cok yakın. geçmiş ve suanı zaten iyi yorumluyolarda gelecekle ilgili hemen hemen aynı şeleri soylediler. Aslında duymak istediklerimdi diye inanmak istiyorum ben ama cıkmayadabilir tabi. ikisi paralel bakınca paylaşayım dedim. bakırkoyde gitmek isteyen olursa ikisinide deneyebilir ama cıkmazsa kızmayın. verdikleri tarihler gelsin oldu ya da olmadı derim ona gore denersiniz isterseniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…