yaaa saka yapıosun bende Nihale gittim bana cok güzel syler söledi 10 günü var inş. cıkar
kızlar şimdi geldim eeve soğanlık emineye gittim ve kadın gayet tutarlı şeyler söyledi hiç öyle kandırıcak veya senin istediğini söyleyecek bi kadın değil arkadaşıma gayet olumsuz konuştu bana olumlu ama ikimizde memnun kaldık çünkü hissettiklerini söylüyor öyle kandırma yok gibi geldi bana fal tabi göreceli herkes beğenmezzz belki ama ben memnunum bakalım en yakın zaman 2 ayy bekleyip görücez artık:)ama denemelisiniz bence pişman olunmazzz............
gecmısle ılgılı bırseyler bıldımı acıklamısın bıraz bıze :)
evet geçmiş ve şu anı bildi bakalım önemli olan hisleriii inşşallah yanıltmazz onuu 2 ay sonraa görücez artık ama tatlı bir bayan burda kötülendiğini giden arkadaşlar söylemiş galiba ona yok çıkmıyo atıyo falan çok üzülmüş 12 yaşımdan beri bu iş hayatımda ve bu kadar niye karalıyolar anlamıyorum dedi tabi ki herkes beğenmek zorunda değil bende allah değilim ama hislerim doğrultusunda size cewap vermeye çalışıyorum dedi ki bencede haklı....
arkadaşlar ben yeniyim bana soğanlık eminenin nosunu verebilirmisiniz?
safircim şu pendik-safiye hnm tel nosunu sbb0305@mynet.com'a gönderir misin?
isteyene emine hnm'ın nosunu mail adresinden ben atarım.
tşk. canım
Canım inşallah sanada çıkar ve mutlu olursunn sanırım fal bitiminde sormak istediklerin varmı diyomuş sanırımmm aklına takılan falan tam benlik :)) gerçi şuan soğuktan bi yere kıpırdayamıyorum soğanlıkmı nedir o tarafıda hiççç bilmiyorum :))) ama gitmeye karar verirsem detaylı bilgi alırım
sbb canım gönderdim numarayı başardımm:)))))
i
inşalllah memnun kalırsın canımmm :)
safirs cim bana eminenin adresini tarif edebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?