İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar şu maıl olan yazılarını edit butonuna basarak silin uyarı almayın boşu boşunaaa :))) silin onları

benim için artık çok geç bu işin bi hinliği old. bilmiodum örendim.
bi daha olmas, artııı ben kendi mail adr. yazmamın yasak old. bilmiodum.
şartnameyi okumuyomusun derseniz, bana banka sözleşmesi gibi uzun gelio haklısınız ama naaapiim?
cıks bana ama!
afedersin sayfa editörüm site yöneticim. bi daha olmasss...

Avcilar da Halder Cafe de Oya hanım var(esmer olan-2tane oya var cunku) bugun ona gittim, gayet memnun kaldım. Tarota bakıo, ucret 20 lira. Bu tarafta olan varsa tavsiye ederim.

Emine hakkındaki yorumları takip edip duruyorum 2 haftadır fln... Hala gidemedim soğanlık denen yeri hiç bilmiyorum... Ama ilk cesaret edişimde gidicem =) Hala pek kötü bi yorum görmedim hakkında

Selinax :) Her derde deva mısın sen valla çok teşekkürlerimi sunarım sana :)

Seni çok yoruyorum ama eger ki Rita nın numarası varsa onu da bana iletebilir misin??

Selinax :) Her derde deva mısın sen valla çok teşekkürlerimi sunarım sana :)

Seni çok yoruyorum ama eger ki Rita nın numarası varsa onu da bana iletebilir misin??

Ben Rita'yı beğenmemiştim ama bende numarası var özelden gönderiyorum şimdi...

şenaya bende gitmiştim. soylediklerinin çoğu doğru olarak çıkmıştı, görüşme var demişti görüşmüştük 2 ay önce fln ama barışma olmadı ama arzuyu denememiştim.

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var , açıkçası mahkemeler var sonuçları ne olur karşımdakiler ne yapar çok sıkıntıda ve zordayım.Rahman Hoca telefonunu sordum kimse oralı olmadı, bari emine hanımın telefonunu yazın bir görüşeyim belki biraz ipucu falan verir.Çok sıkıntım olmasa zaten bu kadar ısrarcı olmam zaten durumum o kadar çok falcıya para verecek kadar rahat değil ancak birine .
Halkalı tarafındayım o yüzden Rahman Hoca demiştim çünkü atışalanında dendi.Ama kimseden ses çıkmadı hadi emine hanım olsun kartal uzak ama metrobüs vapur otobüs falan bişeyle giderim napalım.

ya biraz alakasız olcak ama ben avukatım. falcı yerine bir avukata ihtiyacın olursa en azından yol gösterebilirsem size sevinirim.? zorda olduğunuzu düşünerek bole bir msj atıyorum açıkcası.

Emine'nın numarasını attım canım msj kutuna... Umarım gelmiştir...

şenaya bende gitmiştim. soylediklerinin çoğu doğru olarak çıkmıştı, görüşme var demişti görüşmüştük 2 ay önce fln ama barışma olmadı ama arzuyu denememiştim.

inş olur canım, banada şenay cok net tarih verdi bi tane digerlerini yaklasık verdi merak ediyorum o tarihte bişey olcak mı olmicak mı diye. inş herkesin herşey istedigi gibi olur :)

Emine'nın numarasını attım canım msj kutuna... Umarım gelmiştir...
Aldım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Avukat var tabii zaten hemen olan bişey değil ama zaman geçiyor karamsarlık soru işaretleri had safhada bir sürü şey işte .Neyse Allah büyük her karanlığın sonunda mutlaka aydınlık vardır buna inanıyorum.Tekrar çok teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun.Sağolun.

Denizden cok tesekkur ederim Ritanin numarasi icin.

Randevu almak zor mu oluyor, ne kadara bakiyordu, bir de begenmemenin nedeni neydi bilememis miydi?

falcı falcı geze geze kendim falcı oldum

okulda makara olsun diye fal baktığım arkadaşlarım bi hafta sonra gelip söylediklerimin çıktığını söyleyip teker teker gelmeye başladı.

kadın hastalıklarından sorunu olcağını söylediğim arkadaşım ortada bişey yokken 1 hafta arayla tekrar regl olup doktora falan gitti,kendimden korkar oldum.

hakikaten can sıkıcı bişey başıma ağrılar giriyo işlerimi isteksiz yapmaya başladım.

kimseyi de kırmak istemiyorum yavaş yavaş geri çeviriyorum ama tanımadığım insanlar bile teklif eder oldu.

melekler kahvesi şengül bi arkadaşıma mahkeme konularında doğru şeyler söylemişti bilmişti

Randevu almak zor mu oluyor, ne kadara bakiyordu, bir de begenmemenin nedeni neydi bilememis miydi?

ritanın telefonunu israrla ararsan kazanırsın çünkü canı isteyince oralı olmuyo telefon can hıraş çalıyo da olsa...

önceden de söledim ama tekrarlarken korkuyorum taşlancam diye fakat yaklaşık 5 yıldır, hatta belki daha fazladır giderim ben. ama yılda 1 veya 2 defa.
benim özel hayatımda özellikle pek bi başarılıdır. "genelde" isimle tanımadığım adamları bana anlatır ve aynı onun dediği gibi olur. hatta bi tanesinde isim söledi tanıyosun dedi tanımıyorum dedim ısrarla sonradan çocuğun ikinci adı çıktı piyasaya ve sadece telefonla iş nedeniyle konuşuyomuşum o dönem için. neyse ben rita nın iyi olduğunu düşünen azınlıktanım.

ama soğanlık emine eğer bana dediklerinde doğru çıkarsa o da benim için kalbimde nbr1 sırada olup cam kenarını kapar walla.

ama ltfn beğenmeyenler kızmayın sadece elektriğim tutuyo belki...

Randevu almak kolay olmuştu... 35'e bakıyordu... Valla canım hiç tutarlı değildi bende, baktıralı da oldu baya ve dediklerinden çıkan bişey olmadı... Şuan yaşadığım şeyleri fln bilememişti mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…