canım e 5 üzerinde maltepede carrfour var ordan sonra ^^soğanlık yeni^^ diye bi tabela var ordan giriyosun dümdüz gidince çıkılıyo evine zaten ararsın oraya gelince o da tarif ediyoo canımm:)
Kızlar şu maıl olan yazılarını edit butonuna basarak silin uyarı almayın boşu boşunaaa :))) silin onları
Selinax :) Her derde deva mısın sen valla çok teşekkürlerimi sunarım sana :)
Seni çok yoruyorum ama eger ki Rita nın numarası varsa onu da bana iletebilir misin??
Kızlar gecen Senaya gittigimi solemiştim zaten, bugunde Arzuyu denedim ilk onu onermıslerdı forumda.
İkiside paralel seler soledi, verdikleri tarihler aynı ya da cok yakın. geçmiş ve suanı zaten iyi yorumluyolarda gelecekle ilgili hemen hemen aynı şeleri soylediler. Aslında duymak istediklerimdi diye inanmak istiyorum ben ama cıkmayadabilir tabi. ikisi paralel bakınca paylaşayım dedim. bakırkoyde gitmek isteyen olursa ikisinide deneyebilir ama cıkmazsa kızmayın. verdikleri tarihler gelsin oldu ya da olmadı derim ona gore denersiniz isterseniz :)
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var , açıkçası mahkemeler var sonuçları ne olur karşımdakiler ne yapar çok sıkıntıda ve zordayım.Rahman Hoca telefonunu sordum kimse oralı olmadı, bari emine hanımın telefonunu yazın bir görüşeyim belki biraz ipucu falan verir.Çok sıkıntım olmasa zaten bu kadar ısrarcı olmam zaten durumum o kadar çok falcıya para verecek kadar rahat değil ancak birine .
Halkalı tarafındayım o yüzden Rahman Hoca demiştim çünkü atışalanında dendi.Ama kimseden ses çıkmadı hadi emine hanım olsun kartal uzak ama metrobüs vapur otobüs falan bişeyle giderim napalım.
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var , açıkçası mahkemeler var sonuçları ne olur karşımdakiler ne yapar çok sıkıntıda ve zordayım.Rahman Hoca telefonunu sordum kimse oralı olmadı, bari emine hanımın telefonunu yazın bir görüşeyim belki biraz ipucu falan verir.Çok sıkıntım olmasa zaten bu kadar ısrarcı olmam zaten durumum o kadar çok falcıya para verecek kadar rahat değil ancak birine .
Halkalı tarafındayım o yüzden Rahman Hoca demiştim çünkü atışalanında dendi.Ama kimseden ses çıkmadı hadi emine hanım olsun kartal uzak ama metrobüs vapur otobüs falan bişeyle giderim napalım.
şenaya bende gitmiştim. soylediklerinin çoğu doğru olarak çıkmıştı, görüşme var demişti görüşmüştük 2 ay önce fln ama barışma olmadıama arzuyu denememiştim.
Aldım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.Emine'nın numarasını attım canım msj kutuna... Umarım gelmiştir...
Denizden cok tesekkur ederim Ritanin numarasi icin.
Randevu almak zor mu oluyor, ne kadara bakiyordu, bir de begenmemenin nedeni neydi bilememis miydi?
SHERRY83 Canım özel mesajına bi bakabilirmisinnnnn :)))) şimdi yolladım
şimdi okudum mesajını canım. ben ozelden msj atamıyoırum. mail atmıştım sana. şimdi tekrar mailine istediklerini yazıp göndereceğim :)
Denizden cok tesekkur ederim Ritanin numarasi icin.
Randevu almak zor mu oluyor, ne kadara bakiyordu, bir de begenmemenin nedeni neydi bilememis miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?