İstanbul'da Fal - Falcılar

tamam aldın tadını sen onun. ne kadara bakarsın?? :)

canım eger eğer soğanlık emine hanıma gideceksen sana ancak sunu söyleyebilirm. su an, gecmiş, iyi ama ısrarla olacak dönecek dedigi kişi bir kaç gün sonra kız kacırdı ve 1 yıldır beraberlermiş ki emine hanım kimse yok hayatında tek düşündügü kişi sensin dedi buda bende ister istemez bir beklentiye girmeme sebep oldu olanları kız kacırdıgını duyunca sunu anladım ki cok fazla bel baglamamak gerekiyor. sonuc hüsran oluyor bende öyle oldu maalesef. o acı haberi aldıgım günden beri nereye bastıgımı bilmiyorum.. neyse fazla yorum yapmayacagım tek istegim olacak da dese siz yinede olmayabilir ihtimalini göz önünde bulundurun derim.. sevgiler.

hasan a bende gitmiştim. banada aynı sende annenden babandan kalan büyü var dedi pes dedim babam ben dogunca ölmüş nasıl büyüsü bana gececek ki.. sok oldum zaten büyü var diyenlerden hep uzak durmuşumdur...zaten benim kızdıgımı da anladı sanırım tavrı değişti falı yarıda bıraktım zaten.

ritayıda anlayamdım gitti kimisi iyi dyor kimisi kötü. gecenlerde bir arkadasım geldi bana oda bahsetti rita cok iyiydi önceden ama şimdi resmen sallıyor dedi bende vazgectim. memnun kalanlar varmı bu forumda? okudugum kadarıyla pek yoktu ama bilmiyorum varsa yorumlarını paylasırlarsa sevinirm.

canım ozaman suankı durumla ılgılıde bısey bılmıyor yanı bana ısrarla olmuycak dedı cunku uzuldum tabı ama suankı durum ıcınde ıyı seyler soledı benım ıcın onemlı olan suankı durumdu odamı yanlıs sımdı ofof of

Benim topluca yorum yapma vaktim gelmiş geçiyor anlaşılan.

Öncelikle efenim ben öyle falcı falcı gezmekten midem bulanıp kadıköydeki falcıma kendimi sabitlediğimi 7289478978374893 kere söymeiştim ki hala arkasındayım.O benim için ayrı ne derse oluyor bizim farklı bir bağımız var sanırım kendisi ile...

Şu enfal olayına açıklıkg etireyim yeni olanlar pek bilmiyor sanırım ki biz bu enfal faciasını bayaa bir konuştuk 1000 de 1 denk gelirse süper gerisi fasa fiso ki magdurlarından biriyim ama tabi ki özgür iradeniz ben fikrini söyleyeyim...

Taksim bve bakıköydekileri es geçiyorum artık öyle bir ticarethane ki insanı tiksindiriyor.

Bir zamanlar güle giderdim ki çoook uzun zamandır gitmiyorum o da paranın esiri cılkını çıkardı onun ciddi boş olması lazım o zaman eline su dökülmez ama diğer türlü iyice sapıttı.

Şİmdilerde bu emine abla muhabbeti dönüyor ki haftalardır takipteyim.Sherry83 ile birlikte gidicez cmtesi günüAçıkcası kadıköydeki falcım o kdr iyi ve güzel şeyler diyor ve çıkıyor ki bu emine densiz bişi dermi diye tedirginim.Ve şöyle bir karar aldım.Baktım benim bütün enerjimi düşürüyor falı yarıda kesicem çıkıcam.Kİ reiki ile falanda ugralıyorum beni etkilemesine izin vermicem....

çok fal bakırmak herşeyi etkiliyor bunu çok iyi anladım....

velhasıl kelam cmtesi gidip geleyim yazıcam neler dediğini....

öptüm hepinizi

canım neyı etkılıyor mesela acıklarmısın benımde etkılendıgım seyler oldu acıkcası oyuzden soruyorum sankı enerjım bıtıtyor

canım kadıköyde ki falcın kimdirrr acaabaa??? :)

fal sizin enerjinizide tüketir ki eger karşınızdaki enerji olaylarını bilmiyorsa 3 harfilileri varsa ve kötü niyetli ise sizi telef eder....

Ben kendimi koruyorum artık ve istemsiz dediklerinden enerjilerinden etkileniyorsunuz.O da sizin hayatınıza yön veriyor.Daha basit anlatımla nazara inanıyorsanız oradan pay biçin..

Kadıköyde olan kişi olgu ki ben burada hep yazmıştım.Bilen bilir.O da reikici aynı zamanda ayrı bir uslubu havası var benim için.Neden bilmem dedikleri takır takır oluyor ama bana mı denk geliyor bilmem hoş sherry83 te ona gidiyor artık ki dün yazmış sanırım burda...onuda ben götürmüştüm..

iskambil bakıyor nostradamus kafede...ismi de olgu işte...isterseniz deneyin ama herkesinki tutacak diye birşey yok...Enfalden çok memnun olanlar vardı bana tek birşeyi tutmamıştı..

tesekkurler canım

yorumları ancak okuyabildim. silentcığım enfal konusunda haklı olabilirsin ama nedense bana soylediklerinn çoğu çıkmıştı. :) emine hanımı büyük bir merakla bekliyorum umarım hayal kırıklığı yaşamayız :))

olguya gelince orda bir duralım. her soyledğini harfi harfine yaşayan biri olarak olgu ile elektriğinizin tutması gerekiyor ozaman kesinlikle soylediklerini yaşaıyorsunuz değişik bir enerjisi var olgunun. iskambille baktığı için soru soruyorsunuz ve gayet net cevaplar alabiliyorsunuz :) umut tacirliği yapmadığı konusunda da içim gayet rahat :) şimdi en son soylediklerinin olması için beklemedeyim işin doğrusu son soyledikleride çıkarsa burdan yazacağım

kozlarımızı msnde paylaşalım cicim uheuheue enfal konusunda düşündüklerimi biliyorsun öncedende yazdım kuzu tutmuşsa iyi ama çoğunluk fostu....ama gel gör ki sende olgucu oldun o ayrı

şimdi emine hanıma dualarımız bakalım

ahahahaha deli :))) biliyorum enfal konusunda düşüncelerini. ama dediğin gibi bende olgucuyum şekerim. soylediklerinde sadece sıralama farkı oluyor. yani oyleki sen sunu mu yaşadın 2 gün içinde diye başlıyor fala :))) ve soylediklerini yaşayıp gidioruz genelde olguya.. ben msndeyim gel şekerim :))))

emine aklıma takılmıştı şimdi bide olgu cıktı yaa baktırmicam baktırmicam diyorum ama cok merak ediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…